Στην περιπτωση του Κιμουλη εχουν βγει αρκετες να καταγγειλουν το ιδιο. Το εαν το εργασιακο μπουλινγκ ειναι νομικο θεμα ή οχι, ερχεται σε δευτερη μοιρα. Το κρεμασμα στα μανταλακια του "μαγκα" ειναι αρκετο για να σβηστει απο τον καλλιτεχνικο χαρτη και αυτο μου αρκει. Στο εαν προκειται για μισογυνη ή μισανθρωπο θα απαντησω σαν Γαλη, ετερον εκατερον.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 13:48Το θέμα όμως δεν είναι οι ερμηνείες που δίνει ο καθένας στην οποιαδήποτε πράξη ή έκφραση. Το θέμα είναι το πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί ως ποινικό αδίκημα. Ο μισογυνισμός δεν είναι ποινικό αδίκημα. Είναι απλώς ένας ασαφής προσδιορισμός. Ουδείς καταδικάστηκε ως μισογύνης.
Είναι μια έκφραση μισανθρωπίας.
Ο οποιοσδήποτε μισεί/υποτιμά τις γυναίκες, έχει υποστεί πολλές τραυματικές εμπειρίες από γυναίκες. Αλλά το ίδιο ακριβώς μίσος ή προσπάθεια υποτίμησης νοιώθει και για τους άντρες αν νοιώσει απειλημένος σε κάποιο πεδίο.
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στις γυναίκες.
Η οποιοσδήποτε μισεί/υποτιμά τους άντρες, έχει υποστεί πολλές τραυματικές εμπειρίες από άντρες. Αλλά το ίδιο ακριβώς μίσος ή προσπάθεια υποτίμησης θα εκδηλώσει και για τις γυναίκες αν η ίδια νοιώσει απειλημένη σε κάποιο πεδίο.
Άλλο η θεωρία και άλλο η πρακτική εφαρμογή της.
Η άποψη μου λοιπόν για την πατριαρχία, είναι η ίδια ακριβώς με αυτήν που έχω για τις πολιτικές της εκφράσεις. Η πατριαρχία είναι ένα άλλο όνομα της εξουσίας. Όσες και όσοι κατηγορούν την πατριαρχία το 2021, δεν θέλουν να την καταλύσουν αλλά να την κατακτήσουν. Θέλουν να γίνουν οι ίδιοι χαλίφηδες.
Και ακριβώς γι' αυτό βλέπω τους περισσότερους μιτουμπουλουμουτζούδες σήμερα, ως ζηλωτές που μάχονται για την καθίδρυση ενός αντιπατριαρχικού δυτικού χαλιφάτου.
Σαφώς και ΔΕΝ προτίθεμαι να τους στηρίξω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κιμούλης - μπούλινκ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κιμούλης - μπούλινκ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εγώ το ξέρω ότι οι γυναίκες είναι άνθρωποι.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:54Δεν καταλαβαίνω την διευκρίνιση ότι οι άντρες είναι άνθρωποι. Και οι γυναίκες άνθρωποι είναι. Υπάρχει κάποιος λόγος διευκρίνισης;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:46Όχι, αυτό δεν είναι ένα εκδικητικό αλλά απολύτως λογικό ζητούμενο.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:27
Το να μαθαίνουν οι άνθρωποι να μιλάνε και να φοβούνται οι θύτες είναι εκδικητικό; ουαου.
Αρκεί να μην ξεχνάμε ότι άνθρωποι είναι και οι άντρες.
Αλλο πράγμα το μήλο, άλλο το πορτοκάλι και άλλο το " βάλε πέντε πιτόγυρα απ' όλα μάστορα και βάλε τα σε βίγκαν συσκευασία".
Με ίσα δικαιώματα με τους άντρες, στο δυτικό πλαίσιο.
Το ότι κάποιες δεν αντιλαμβάνονται ότι τα δικαιώματα συνεπάγονται και τις ίδιες υποχρεώσεις (όπως σε όλα τα πλαίσια) δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά δικό τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Rocco Siffredi
δεν θα βγουνε αλλες τοσες να τον υπερασπιστουνε;Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:33
Στην περιπτωση του Κιμουλη εχουν βγει αρκετες να καταγγειλουν το ιδιο. Το εαν το εργασιακο μπουλινγκ ειναι νομικο θεμα ή οχι, ερχεται σε δευτερη μοιρα. Το κρεμασμα στα μανταλακια του "μαγκα" ειναι αρκετο για να σβηστει απο τον καλλιτεχνικο χαρτη και αυτο μου αρκει. Στο εαν προκειται για μισογυνη ή μισανθρωπο θα απαντησω σαν Γαλη, ετερον εκατερον.![]()
πως θα σβησει απο τον χαρτη
Σιγα μην βγουν να πουν ψεματα για ενα καθηκι. Ψαρας και Χρυσικου ειπαν οτι θα καταθεσουν κιολας μιας και ηταν μπροστα. Πειτε αντιο στα αρχιδι....Rocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:43δεν θα βγουνε αλλες τοσες να τον υπερασπιστουνε;Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:33
Στην περιπτωση του Κιμουλη εχουν βγει αρκετες να καταγγειλουν το ιδιο. Το εαν το εργασιακο μπουλινγκ ειναι νομικο θεμα ή οχι, ερχεται σε δευτερη μοιρα. Το κρεμασμα στα μανταλακια του "μαγκα" ειναι αρκετο για να σβηστει απο τον καλλιτεχνικο χαρτη και αυτο μου αρκει. Στο εαν προκειται για μισογυνη ή μισανθρωπο θα απαντησω σαν Γαλη, ετερον εκατερον.![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
θα τον ξεπλύνει ο φίλος του ο μπογιόπουλοςNostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:50Σιγα μην βγουν να πουν ψεματα για ενα καθηκι. Ψαρας και Χρυσικου ειπαν οτι θα καταθεσουν κιολας μιας και ηταν μπροστα. Πειτε αντιο στα αρχιδι....Rocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:43δεν θα βγουνε αλλες τοσες να τον υπερασπιστουνε;Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:33
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:27Κανένας, όλοι στην ομερτά. Εγώ κάτι πήγα να πω αλλά επειδή εκείνη την εποχή ήμουν στη σχολή του κρατικού, ξες, έκανα την πάπια. Θα μπορούσε αν ήθελε να μου καταστρέψει την καριέρα.Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:12Ενας δεν βρεθηκε εκει μεσα να υποστηριξει την γυναικα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:06 Είχα δει τον Κιμούλη στο θείο Βάνια και ο τύπος παρενοχλούσε δεξιά και αριστερά καθόλη τη διάρκεια του έργου. Σε κάποια φάση η διπλανή μου, μια μουνάρα, άκουσε ένα μπιπ και κοίταξε το κινητό της. Ο Κιμούλης κατέβηκε από τη σκηνή και την πλάκωσε στα κλωτσίδια.
οι μπγοοδευτικοι δεν κανουν τετοια τζιτζί
γκαααααααααααααααααααααααααααααπ μπετον αρμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Απο την στιγμη που εχουν βγει ηδη, Δουκα, Ρουμελιωτη, Ψαρας, Χρυσικου, Θα κανουν την παπια....Lord Brum έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:54θα τον ξεπλύνει ο φίλος του ο μπογιόπουλοςNostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:50Σιγα μην βγουν να πουν ψεματα για ενα καθηκι. Ψαρας και Χρυσικου ειπαν οτι θα καταθεσουν κιολας μιας και ηταν μπροστα. Πειτε αντιο στα αρχιδι....Rocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:43
δεν θα βγουνε αλλες τοσες να τον υπερασπιστουνε;
Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:33 Στην περιπτωση του Κιμουλη εχουν βγει αρκετες να καταγγειλουν το ιδιο. Το εαν το εργασιακο μπουλινγκ ειναι νομικο θεμα ή οχι, ερχεται σε δευτερη μοιρα. Το κρεμασμα στα μανταλακια του "μαγκα" ειναι αρκετο για να σβηστει απο τον καλλιτεχνικο χαρτη και αυτο μου αρκει. Στο εαν προκειται για μισογυνη ή μισανθρωπο θα απαντησω σαν Γαλη, ετερον εκατερον.![]()
Γιατί μ' αυτό ακριβώς το σκεπτικό, ο οποιοσδήποτε που ικανοποιείται με το κρέμασμα στα μανταλάκια του "αντιπάλου", κλαίγεται όταν κρεμιέται στα μανταλάκια ένας "δικός" του.
Πράγμα που παίζει σε όλα τα ερωτικά, κοινωνικά και πολιτικά πλαίσια. Επιλεκτική αντιμετώπιση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.
Και όταν το θυμικό δίκαιο μπαίνει από την πόρτα ως εθιμικό δικαίωμα, τότε η δημοκρατία πηδάει από το παράθυρο και το βάζει στα πόδια.
Πράγμα που δεν χρειάζεται γιατί ουδείς ενδιαφέρεται πραγματικά γι' αυτήν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Ιαν 2021, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Rocco Siffredi
δεν θα στεναχωρηθω και τρελα τι θα κανει ο κιμουλης δεν τουχω και καμια ιδιαιτερη συμπαθειαNostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:50Σιγα μην βγουν να πουν ψεματα για ενα καθηκι. Ψαρας και Χρυσικου ειπαν οτι θα καταθεσουν κιολας μιας και ηταν μπροστα. Πειτε αντιο στα αρχιδι....Rocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:43δεν θα βγουνε αλλες τοσες να τον υπερασπιστουνε;Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:33
Ψαρας και Χρυσικου ειπαν οτι σε καποια απο τα περιστατικα οτι ηταν μπροστα
αν δεν ηταν στο κλωτσιδι που πε η δουκα τα αλλα ειναι ψιλοπιπες οτι "μου μιλαγε ασχημα" και κατι τετοια
Μέχρι στιγμής, ο μόνος που βγήκε να τον υποστηρίξει δημόσια είναι ο Κραουνάκης, οπότε είμαστε πλέον σίγουροι ότι όλες οι καταγγελίες ισχύουνRocco Siffredi έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:43δεν θα βγουνε αλλες τοσες να τον υπερασπιστουνε;Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:33
Ο Σταμάτης Κραουνάκης στηρίζει Κιμούλη: 50 χρόνια φίλοι, δεν θυμάμαι ποτέ περιστατικά βίας και κακεντρέχειας
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/stamatis- ... -filoi-bia
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τι ώρα ξεκινάς τα τσιπουρα ρούμυ;run έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:57
οι μπγοοδευτικοι δεν κανουν τετοια τζιτζί
γκαααααααααααααααααααααααααααααπ μπετον αρμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τίποτα δεν θα του κάνουν. Από πρώτο θέμα χθες έφτασε να παίζει πέμπτο. Θα το κουκουλώσουν τα κανάλια και οι γνωριμίες του και θα αρχίσουν να τα ρίχνουν σε προσωπικές διάφορες που πρέπει να λυθούν στα δικαστήρια.Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:33 Το κρεμασμα στα μανταλακια του "μαγκα" ειναι αρκετο για να σβηστει απο τον καλλιτεχνικο χαρτη και αυτο μου αρκει.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
κάπου εδώ να πούμε και για την ευθύνη που έχουν τα ίδια τα θύματα. Και πριν 5-10-15 χρόνια να έβγαιναν συντονισμένα και να τα έλεγαν το ίδιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Κανείς δεν μπορεί να σε ποδοπατήσει αν δεν του το επιτρέψεις. Αν κάποιος είναι διατεθιμένος να τον κάνουν σκουπίδι για χάρη της καριέρας του αυτό είναι επιλογή του. Αν δεν βλέπει άσχημη συμπεριφορά να μην ξαναδουλέψει με τον συγκεκριμένο. Δεν είναι υποχρεωτικό να γίνουν όλοι ηθοποιοί.Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:58Απο την στιγμη που εχουν βγει ηδη, Δουκα, Ρουμελιωτη, Ψαρας, Χρυσικου, Θα κανουν την παπια....
Καμμια σχεση, το δικος μου και δικος σου οταν προκειται για τετοιες συμπεριφορες. Δημοκρατια δεν σημαινει ανοχη κι εαν το κρατος ειναι ανικανο να προστατευσει ή να καταδικασει, τα μανταλακια ειναι μια χαρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:59Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:33 Στην περιπτωση του Κιμουλη εχουν βγει αρκετες να καταγγειλουν το ιδιο. Το εαν το εργασιακο μπουλινγκ ειναι νομικο θεμα ή οχι, ερχεται σε δευτερη μοιρα. Το κρεμασμα στα μανταλακια του "μαγκα" ειναι αρκετο για να σβηστει απο τον καλλιτεχνικο χαρτη και αυτο μου αρκει. Στο εαν προκειται για μισογυνη ή μισανθρωπο θα απαντησω σαν Γαλη, ετερον εκατερον.![]()
Γιατί μ' αυτό ακριβώς το σκεπτικό, ο οποιοσδήποτε που ικανοποιείται με το κρέμασμα στα μανταλάκια του "αντιπάλου", κλαίγεται όταν κρεμιέται στα μανταλάκια ένας "δικός" του.
Πράγμα που παίζει σε όλα τα ερωτικά, κοινωνικά και πολιτικά πλαίσια. Επιλεκτική αντιμετώπιση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.
Και όταν το θυμικό δίκαιο μπαίνει από την πόρτα ως εθιμικό δικαίωμα, τότε η δημοκρατία πηδάει από το παράθυρο και το βάζει στα πόδια.
Πράγμα που δεν χρειάζεται γιατί ουδείς ενδιαφέρεται πραγματικά γι' αυτήν.![]()