https://www.instagram.com/p/CKhEu1OHOxV ... _copy_link
#reversegangbang
Όχι, αυτό δεν είναι ένα εκδικητικό αλλά απολύτως λογικό ζητούμενο.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:27Το να μαθαίνουν οι άνθρωποι να μιλάνε και να φοβούνται οι θύτες είναι εκδικητικό; ουαου.
Δεν καταλαβαίνω την διευκρίνιση ότι οι άντρες είναι άνθρωποι. Και οι γυναίκες άνθρωποι είναι. Υπάρχει κάποιος λόγος διευκρίνισης;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:46Όχι, αυτό δεν είναι ένα εκδικητικό αλλά απολύτως λογικό ζητούμενο.
Αρκεί να μην ξεχνάμε ότι άνθρωποι είναι και οι άντρες.
Αλλο πράγμα το μήλο, άλλο το πορτοκάλι και άλλο το " βάλε πέντε πιτόγυρα απ' όλα μάστορα και βάλε τα σε βίγκαν συσκευασία".
Ρουμελιώτη: Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανεβώ στην σκηνή
"Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει από τον Γιώργο Κιμούλη, από την πρώτη στιγμή προστάτευσα να προστατέψω τους ανθρώπους στον χώρο μου", υπογράμμισε η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε τηλεοπτική της συνέντευξη
"Ο Γιώργος Κιμούλης με κακοποίησε ψυχικά", τόνισε η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή "ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ" στο Mega.
Η κ. Ρουμελιώτη μίλησε για την εμπειρία της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη, και τάχθηκε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες που έκανε χθες.
"Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Μετά την συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο απέκτησα ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα στις φωνητικές χορδές. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς".
"Ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή την δύναμη στο χώρο. Φοβόμουν ότι αν έβγαινα να μιλήσω και αν έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την ηθοποιό, κατά την παράσταση "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" βίωσε μία πολύ σκληρή επίθεση από τον Γιώργο Κιμούλη.
"Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή. Με κακοποίησε ψυχικά, το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν στη σκηνή να κάνω τη δουλειά και ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που μου έλεγε στο αυτί μου".
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υποστήριξε ότι όλοι στο χώρο γνωρίζουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη. "Η φήμη του ξεπερνάει την παρουσία του" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η κ. Ρουμελιώτη αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ίδια είχε μιλήσει δημόσια εδώ και πολύ καιρό για την συμπεριφορά του Γ. Κιμούλη.
"Εγώ βγήκα και μίλησα από την πρώτη στιγμή, όταν τελείωσα την συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο. Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει. ‘Πες μου γιατί μου τα κάνεις όλα αυτά; Εσύ με επέλεξες να κάνουμε αυτή τη δουλειά’ τον ρώτησα. Δεν πήρα απάντηση. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα για ποιο λόγο τα πέρασα όλα αυτά. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Ευτυχώς μετά συνάντησα ανθρώπους άλλους γιατί αλλιώς θα τα είχα εγκαταλείψει. Πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ, γεμάτο και να πάω στο σπίτι μου. ‘Η ψυχική σου ισορροπία και η υγεία σου είναι πάνω από την παράσταση, αν δεν μπορείς πρέπει να κλείσει το θέατρο’, μου είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Λάκης Λαζόπουλος" δήλωσε η ηθοποιός και κατέληξε:
"Τώρα πια δεν φοβάμαι. Δεν ξεκίνησα τώρα και δεν φοβάμαι μήπως δεν βρω δουλειά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χρόνο να ωριμάσει όλο αυτό και να βγει να μιλήσει. Τώρα είναι η στιγμή να ακουστεί. Οταν εγώ μίλησα πρώτη πέρασε στα ψιλά".
Τι λες ρε συ, δηλαδη εαν της ελεγε στο αυτι οτι "σταζει το μουνι σου", "εαν το πεις λαθος θα σου γαμησω τον κωλο", "για τσουλακι τα πας χειροτερα απο οτι περιμενα" κλπ κλπ, ειναι απλα σκληρος εργοδοτης; Προκειται για ξεκαθαρη εμφυλη βια....Αρχέλαος έγραψε: 27 Ιαν 2021, 13:10 Από τα λίγα που διάβασα και μάλιστα και από άνδρα ηθοποιό, ο Κιμούλης εγκαλείται όχι για κάποια σεξουαλική επίθεση ή παρενόχληση αλλά ως πολύ σκληρός εργοδότης ή δάσκαλος που ασκούσε ψυχολογική πίεση με εσάνς και σωματικής πίεσης αναφορικά και με τα δύο φύλα.
Κάτι σαν έναν αυταρχικό προπονητή ή καθηγητή κατά μίαν έννοια.

Είναι αλήθεια, είναι ανάγωγοι. Έχω δει σε ελληνικούς χώρους εργασίας απαράδεκτα πράγματα, απαράδεκτες συμπεριφορές. Ένας από τους λόγους που οι Έλληνες θέλουν δικό τους μαγαζί, είναι πως δεν υποφέρεται ο καράμπαμπας αφεντικό με συμπεριφορά Τούρκου μπακάλη. Αλλού είναι σίγουρα πιο δύσκολος ο καπιταλισμός, αλλά τουλάχιστον δεν σε ξευτιλίζουν. Ούτε η απόλυτη κρυάδα είναι ωραία, αλλά είναι προτιμότερη από τα βρισίδια και τις υπερβολές.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 13:27 Οι Έλληνες θεωρούν "σκληρή διοίκηση" τις χριστοπαναγίες και την προσβολή προσωπικότητας στον εργασιακό χώρο.
Μνημόνια και κορωνοϊοί μέχρι να σβήσει ο ήλιος!
Εγκαλείται ως άτομο το οποίο ασκούσε ψυχολογική και λεκτική βία (και σωματική αλλά αυτή τη διαψεύδει). Η πίεση είναι άλλο από τη βία. Μπορεί ένας προπονητής/καθηγητής να σε πιέζει χωρίς να σου ασκεί συνεχώς ψυχολογική βία. Τώρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Άλλο να βγει και πει η άλλη ότι μου φώναξε και έβαλα τα κλάματα (προφανώς και μπορεί να σου φωνάξει κάποιος μία φορά αυτό δεν είναι βία γκρόου απ) και άλλο ότι συστηματικά σε βρίζει, σε υποτιμάει, σου φωνάζει, σε προσβάλλει. Όλα αυτά αν γίνονται συνδυαστικά και συστηματικά τότε είναι ψυχολογική βία που δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή ποτέ.Αρχέλαος έγραψε: 27 Ιαν 2021, 13:10 Από τα λίγα που διάβασα και μάλιστα και από άνδρα ηθοποιό, ο Κιμούλης εγκαλείται όχι για κάποια σεξουαλική επίθεση ή παρενόχληση αλλά ως πολύ σκληρός εργοδότης ή δάσκαλος που ασκούσε ψυχολογική πίεση με εσάνς και σωματικής πίεσης αναφορικά και με τα δύο φύλα.
Κάτι σαν έναν αυταρχικό προπονητή ή καθηγητή κατά μίαν έννοια.
οχι, καταπτυστο ειναι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 13:27 Οι Έλληνες θεωρούν "σκληρή διοίκηση" τις χριστοπαναγίες και την προσβολή προσωπικότητας στον εργασιακό χώρο.
Μνημόνια και κορωνοϊοί μέχρι να σβήσει ο ήλιος!
Το θέμα όμως δεν είναι οι ερμηνείες που δίνει ο καθένας στην οποιαδήποτε πράξη ή έκφραση. Το θέμα είναι το πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί ως ποινικό αδίκημα. Ο μισογυνισμός δεν είναι ποινικό αδίκημα. Είναι απλώς ένας ασαφής προσδιορισμός. Ουδείς καταδικάστηκε ως μισογύνης.