!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κιμούλης - μπούλινκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Κιμούλης - μπούλινκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Νικόλ Δαλέκου: «Δέχτηκα παρενόχληση από πολύ γνωστό συνθέτη και ήμουν μόλις 17»

Εικόνα

https://www.newsbreak.gr/lifestyle/1645 ... o-syntheti

Η συμμετοχή της στα «Διλήμματα» του Open έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, τη στιγμή μάλιστα που ερμηνεύει και το τραγούδι της σειράς «Διλήμματα ζωής».H ίδια μιλώντας στην «Espresso» εξομολογείται, μεταξύ άλλων, περιστατικά που της έχουν σημαδέψει τη ζωή, όπως οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί από γνωστό τραγουδιστή και σκηνοθέτη στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα.

H ηθοποιός που εδώ και τρία χρόνια πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Open «Διλήμματα», που προβάλλεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», μιλά με θερμά λόγια για τη συνεργασία της με το κανάλι: «Αγαπάω πολύ το Open και τους ανθρώπους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή!
Εικόνα

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Τον πρώτο χρόνο που ήμουν και στο πάνελ του “Ευτυχείτε” γνωριστήκαμε καλύτερα και μου φέρθηκε με αγάπη» λέει η Νικόλ Δαλέκου, η οποία μάλιστα ερμηνεύει και το τραγούδι των τίτλων αρχής «Διλήμματα ζωής».

Η σεξουαλική παρενόχληση από τραγουδιστή και γνωστό σκηνοθέτη
Η εντυπωσιακή καλλιτέχνις, που έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της υποκριτικής και της μουσικής, από τους Λάκη Λαζόπουλο, Τζένη Βάνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χάρη Γαλανό, Νίκο Βέρτη, μέχρι την Πέγκυ Ζήνα και τον Θέμη Αδαμαντίδη, εξομολογείται στην «Espresso» πως στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας σήμερα και μάλιστα είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά και από γνωστό σκηνοθέτη τηλεοπτικών επιτυχιών.
Εικόνα
«Σε μικρή ηλικία και ειδικά στο ξεκίνημά μου στο τραγούδι δέχτηκα παρενόχληση από πολύ γνωστό συνθέτη και τραγουδοποιό, έχοντας πάει στο στούντιο για να κάνω ηχογράφηση ένα από τα τραγούδια του. Με έκανε να νιώσω πολύ άβολα και ήμουν μόλις 17 χρονών, αλλά όλα πήραν τον δρόμο τους, αφού είχα το θάρρος να τον αντιμετωπίσω. Και από έναν γνωστό σκηνοθέτη που έπαιξα ρόλο σε ένα από τα σίριάλ του. Αχ, τι να πω, τα έχω περάσει και αυτά, αλλά πάντα ήμουν ευγενική αλλά και μαγκάκι» αποκαλύπτει και συνεχίζει:

«Κανείς και για κανέναν λόγο δεν πρέπει να χάνει τις αξίες του και τα πιστεύω του. Η πίστη και η οικογένεια βοηθάνε πολύ σε αυτό. Πάντα άκουγα τις συμβουλές του πατέρα μου. Πρέπει να έχουμε το θάρρος να μιλάμε και να εμπιστευόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους, τους ανθρώπους που μας αγαπάνε! Ετσι έκανα κι εγώ. Οταν συνέβη αυτό, αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν στη θέση τους με τον κατάλληλο τρόπο. Ο χώρος αυτός είναι δύσκολος, θέλει γερό στομάχι και υπομονή, και να έχεις το θάρρος να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε ταπεινώσει» εξομολογείται.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media ... n/1146143/

Στην εκπομπή Mega Stories το βράδυ της Τρίτης η Δώρα Αναγνωστοπούλου
Εικόνα
φιλοξένησε γνωστές κυρίες που όλες είχαν να της διηγηθούν μια δυσάρεστες εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο της δουλειά τους, με το όχι τους να έχει επιπτώσεις. Στην εκπομπή μίλησαν και κυρίες από την πολιτική οι οποίες σχολίασαν τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου και τόνισαν την ανάγκη να μιλούν οι γυναίκες που βιώνουν κάθε είδους παρενόχληση και κακοποίηση.

Ανάμεσα στις κυρίες που μίλησαν ήταν η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και Έρρικα Πρεζεράκου. Και οι δυο περιέγραψαν την δυσάρεστη εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσαν

Έρρικα Πρεζεράκου: Υπάρχουν πολλές ιστορίες δικές μου σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά θα σου πω μια χαρακτηριστική. Έχω πάει σε έναν αγώνα. Ένας προπονητής με φλερτάρει. Του εξηγώ ότι επειδή ξέρω την γυναίκα του δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό. Αυτός σταματάησε. Όταν βγήκαν όμως οι κλίμακες έμαθα ότι με είχε βάλει σε χαμηλότερη απ΄ότι μου άξιζε και σοκαρίστηκα. Εγώ σταμάτησα να κάνω μασάζ γιατί κάποια στιγμή ένας άντρας που μου έκανε μασάζ βρήκε εκείνη την ώρα να διηγηθεί τις ερωτικές του ιστορίες κάτι που το έκανε επίτηδες. Από τότε σταμάτησα να κάνω μασάζ παρ΄ότι το χρειαζόμουν ως αθλήτρια για να χαλαρώσω πριν τον αγώνα.

Τόνια Σωτηροπούλου. Είχα την τύχη να μην αντιμετωπίσω κάτι ακραίο. Ήμουν 18 χρονών και έκανα μια μικρή συμμετοχή σε ένα σήριαλ. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω και μπήκε ο κύριος αυτός στο καμαρίνι μου. Ντυνόμουν και πήγα να κατεβάσω την μπλούζα μου γρήγορα. Μου ζήτησε συγγνώμη του λέω είναι οκ. Μου δίνει χειραψία και πάει να με φιλήσει. Του λέω όχι. Σοκάρομαι και μου ζητάει συγγνώμη. Ήταν πραγματικά μετανιωμένος. Και μου είπε ότι οι περισσότερες κοπέλες στη δουλειά μας λένε ναι… Ο λόγος που μιλάω για αυτό είναι επειδή μέσα μου είναι ένα από τα περιστατικά που έχω βιώσει ως γυναίκα. Μπορεί να τύχει κάτι δυσάρεστο και όταν περπατάς στο δρόμο. Μου έχει τύχει να με πειράξει κάποιος στο δρόμο να εκνευριστώ να του απαντήσω και να κατέβει από το αμάξι και να με πιάσει από τα μαλλιά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Και μετά σου λένε να στηρίξεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:28
Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:26
nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:24 Καλά είπαμε πως έγινε κάτι σαν τρεντ και στην Ελλάδα. Ξαφνικά βρέθηκαν όλες κακοποιημένες.
Από κάτι που διάβασα σε ειδησεογραφικο site από έρευνα που έγινε 22-24/1.σε 1000 νομίζω γυναίκες βγήκε ένα ποσοστό 7 στις 10.
Και το πιστεύεις αυτό;
εννοειται, και λιγο ειναι. 10 στα 10 κακοποιημενες ειναι, με τις συγχρονες αντιληψεις περι κακοποιησης.

για παραδειγμα, αν πεις στη γυναικα σου "παχυνες" αυτο ειναι κακοποιηση. ενημερωτικα, το τηγανι που θα σου φερει στο κεφαλι μετα, δεν ειναι. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2021, 11:51

εννοειται, και λιγο ειναι. 10 στα 10 κακοποιημενες ειναι, με τις συγχρονες αντιληψεις περι κακοποιησης.

για παραδειγμα, αν πεις στη γυναικα σου "παχυνες" αυτο ειναι κακοποιηση. ενημερωτικα, το τηγανι που θα σου φερει στο κεφαλι μετα, δεν ειναι. :003:
:smt005:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Πάντως μεσα στο κλίμα οργής για τους κακοποιητες πάσης φύσεως νομίζω οτι θελει προσοχή η φαση αυτη, εξαιτίας του κινδύνου να γίνει η οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία irrelevant μεσα σε έναν ωκεανό καταγγελιών καθε επιπέδου, που συμπεριλαμβάνουν απο απλα πταίσματα που εμπίπτουν στην ευρεία σύγχρονη έννοια της κακοποιητικης συμπεριφοράς (με είπε χοντρή) μέχρι σοβαρότατα αδικήματα (βιασμός κτλ). Φυσικά είναι θετικό οι γυναίκες να μιλανε για τυχόν άσχημες συμπεριφορές που έχουν δεχθεί, ακόμη κ για λόγους αυτοπροβολής, αλλά έχει σημασία να διατηρούμε στο μυαλό μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το κάθε έγκλημα. Οι φεμινίστριες βέβαια θα διαφωνήσουν κ θα πουν ότι όλα αυτά ανήκουν στο ίδιο πλαίσιο της πατριαρχικής κακοποιητικης κοινωνίας, κ εδώ ακριβώς είναι ο κίνδυνος, η ολα ισωμα νοοτροπία τους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιαν 2021, 11:58 Πάντως μεσα στο κλίμα οργής για τους κακοποιητες πάσης φύσεως νομίζω οτι θελει προσοχή η φαση αυτη, εξαιτίας του κινδύνου να γίνει η οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία irrelevant μεσα σε έναν ωκεανό καταγγελιών καθε επιπέδου, που συμπεριλαμβάνουν απο απλα πταίσματα που εμπίπτουν στην ευρεία σύγχρονη έννοια της κακοποιητικης συμπεριφοράς (με είπε χοντρή) μέχρι σοβαρότατα αδικήματα (βιασμός κτλ). Φυσικά είναι θετικό οι γυναίκες να μιλανε για τυχόν άσχημες συμπεριφορές που έχουν δεχθεί, ακόμη κ για λόγους αυτοπροβολής, αλλά έχει σημασία να διατηρούμε στο μυαλό μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το κάθε έγκλημα. Οι κατά φαντασίαν φεμινίστριες βέβαια θα διαφωνήσουν κ θα πουν ότι όλα αυτά ανήκουν στο ίδιο πλαίσιο της πατριαρχικής κακοποιητικης κοινωνίας, κ εδώ ακριβώς είναι ο κίνδυνος, η ολα ισωμα νοοτροπία τους.
Nα το ξεκαθαρίζουμε αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Ιαν 2021, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιαν 2021, 11:58 Πάντως μεσα στο κλίμα οργής για τους κακοποιητες πάσης φύσεως νομίζω οτι θελει προσοχή η φαση αυτη, εξαιτίας του κινδύνου να γίνει η οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία irrelevant μεσα σε έναν ωκεανό καταγγελιών καθε επιπέδου, που συμπεριλαμβάνουν απο απλα πταίσματα που εμπίπτουν στην ευρεία σύγχρονη έννοια της κακοποιητικης συμπεριφοράς (με είπε χοντρή) μέχρι σοβαρότατα αδικήματα (βιασμός κτλ). Φυσικά είναι θετικό οι γυναίκες να μιλανε για τυχόν άσχημες συμπεριφορές που έχουν δεχθεί, ακόμη κ για λόγους αυτοπροβολής, αλλά έχει σημασία να διατηρούμε στο μυαλό μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το κάθε έγκλημα. Οι φεμινίστριες βέβαια θα διαφωνήσουν κ θα πουν ότι όλα αυτά ανήκουν στο ίδιο πλαίσιο της πατριαρχικής κακοποιητικης κοινωνίας, κ εδώ ακριβώς είναι ο κίνδυνος, η ολα ισωμα νοοτροπία τους.
Για τον Κιμουλη νομιζω οτι δεν πρεπει να αμφιβαλλουμε, μιας και το επιβεβαιωνουν αρκετοι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιαν 2021, 11:58 Πάντως μεσα στο κλίμα οργής για τους κακοποιητες πάσης φύσεως νομίζω οτι θελει προσοχή η φαση αυτη, εξαιτίας του κινδύνου να γίνει η οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία irrelevant μεσα σε έναν ωκεανό καταγγελιών καθε επιπέδου, που συμπεριλαμβάνουν απο απλα πταίσματα που εμπίπτουν στην ευρεία σύγχρονη έννοια της κακοποιητικης συμπεριφοράς (με είπε χοντρή) μέχρι σοβαρότατα αδικήματα (βιασμός κτλ). Φυσικά είναι θετικό οι γυναίκες να μιλανε για τυχόν άσχημες συμπεριφορές που έχουν δεχθεί, ακόμη κ για λόγους αυτοπροβολής, αλλά έχει σημασία να διατηρούμε στο μυαλό μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το κάθε έγκλημα. Οι φεμινίστριες βέβαια θα διαφωνήσουν κ θα πουν ότι όλα αυτά ανήκουν στο ίδιο πλαίσιο της πατριαρχικής κακοποιητικης κοινωνίας, κ εδώ ακριβώς είναι ο κίνδυνος, η ολα ισωμα νοοτροπία τους.
Από οοοολα αυτά, να κρατάμε αυτό. Να μαθαίνουν οι άνθρωποι να μιλάνε, να μάθουν οι θύτες να φοβούνται :hebit:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Είχα δει τον Κιμούλη στο θείο Βάνια και ο τύπος παρενοχλούσε δεξιά και αριστερά καθόλη τη διάρκεια του έργου. Σε κάποια φάση η διπλανή μου, μια μουνάρα, άκουσε ένα μπιπ και κοίταξε το κινητό της. Ο Κιμούλης κατέβηκε από τη σκηνή και την πλάκωσε στα κλωτσίδια.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιαν 2021, 11:58 Οι φεμινίστριες βέβαια θα διαφωνήσουν κ θα πουν ότι όλα αυτά ανήκουν στο ίδιο πλαίσιο της πατριαρχικής κακοποιητικης κοινωνίας, κ εδώ ακριβώς είναι ο κίνδυνος, η ολα ισωμα νοοτροπία τους.
Σε αυτό θα πρέπει να τις στηρίξουμε, όσο πιο υπερβολικές επιτραπεί να γίνουν τόσο πιο γρήγορα θα περιθωριοποιηθούν και θα επανέλθει η κανονικότητα
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:00 Για τον Κιμουλη νομιζω οτι δεν πρεπει να αμφιβαλλουμε, μιας και το επιβεβαιωνουν αρκετοι.
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι καταγγελίες που γίνονται για τον Κιμούλη, με το βιασμό ή τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών.

Κι επειδή δεν διάβασα όλες τις καταγγελίες, δήλωσε κάποια ότι την παρενόχλησε ή τη βίασε συναινετικά ή μη ο Κιμούλης;

Ή ανεβήκαν όλα τα τρελλά μωρά στη φωταγωγημένη μπάρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Naida έγραψε: 27 Ιαν 2021, 12:05
Από οοοολα αυτά, να κρατάμε αυτό. Να μαθαίνουν οι άνθρωποι να μιλάνε, να μάθουν οι θύτες να φοβούνται :hebit:
Αρκεί να έχει το σωστό effect ετσι; Γιατί αλλο να μιλάει η Χ διάσημη για τον Ψ διάσημο (κ ας μην τους ξέρω προσωπικά αλλά για να έχουν βήμα, κάποιος τους ξέρει), κ αλλο η κυρά Μαρία για τον μπάρμπα-Νικο που έχει διαφημιστική στο Γαλάτσι. Θέλω να πω, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να έχουμε ενα Πάρνηθα - effect, ο πρωθυπουργός παει για εντουρο αλλα αμα πας εσύ ο πουθενάς θα το φας το τρακοσαρι :-?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”