!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λίπωμα/μπαλάκι πίσω από το αυτί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: Λίπωμα/μπαλάκι πίσω από το αυτί
Ε ναι βρε,που να βρω λύση μέσα στο Σ/Κ ; άσε που μάλλον θα το αφήσω μέχρι να βρω ραντεβού στο Χειρουργικό του νοσοκομείου.Δεν είμαι για να σκάω 100άρες τώρα,αφού,όπως βλέπω,δεν πρόκειται να πεθάνω (από αυτό τουλάχιστον) μέχρι τον Μάρτιο.
Μέχρι τότε πάρε ένα τέτοιοPapa John έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:40Ε ναι βρε,που να βρω λύση μέσα στο Σ/Κ ; άσε που μάλλον θα το αφήσω μέχρι να βρω ραντεβού στο Χειρουργικό του νοσοκομείου.Δεν είμαι για να σκάω 100άρες τώρα,αφού,όπως βλέπω,δεν πρόκειται να πεθάνω (από αυτό τουλάχιστον) μέχρι τον Μάρτιο.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εμποδίζει την επαφή ; Ίσως τελικά,να μην παίζει ρόλο αυτό,εφόσον δεν είναι δερματολογικό το πρόβλημα.
Occasio facit furem
Παρακαλώ! Δεν ξέρω αν βολεύει για την περιοχη σου, περαστικά!Papa John έγραψε: 23 Ιαν 2021, 21:29Να'σαι καλά φίλε,ευχαριστώ, πολύ για την πληροφορίαΣέρπικο έγραψε: 23 Ιαν 2021, 15:13 Υπάρχει το www.1535.gr, κλείνεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία, με χρέωση για τα απογευματινά. Είναι 36 ευρώ η εξέταση συν 50 η αφαίρεση. Εγώ έκλεισα για αφαίρεση λοιπωματος στο Συγγρός την πρώτη φορά με 36ευρώ και 50 ,στο ίδιο ραντεβού.εσυ γράψε για επέμβαση,για να χρεωθείς μόνο την επέμβαση, όχι και εξέταση.στην γραμματεία,πες ότι πας για επέμβαση για να μην χρεωθείς και εξέταση.![]()
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
Γενιά της Αγαμίας
δεν ξέρω αν είναι αυτή η αιτία του νηματοθέτα ή αν εννοείς να μην τον χειροτερέψει το κορδόνι ΑΛΛΑ
ΓΑΜΆΕΙ η ιδεα σου
μια φορά φόρεσα την μάσκα διπλοφέρνοντας γύρα τα κορδόνια για να εφαρμόζει πολύ, και με πονέσαν τα αυτάκια μου
Επίχρυση για το παλάτι του Τσάρου παρήγγειλες ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Ιαν 2021, 23:38να σου στείλω και γω;Gewponos90 έγραψε: 22 Ιαν 2021, 23:22 Ρε μπέσα. Αν μιλάς τράβα σε έναν γιατρό να το δει και στείλε μου τον λογαριασμό σου να σου στείλω 30 ευρώ. Σοβαρά ψάχνεις διάγνωση εδώ μέσα;
κάνω μια ανακαίνιση και η χέστρα κάνει 400.![]()
Το έκανα είπαμε με όλες τις αντισηπτικές διαδικασίες ,καλύτερα όμως σε γιατρό για την αποφυγή επιμολύνσεων.Naranjita έγραψε: 23 Ιαν 2021, 13:06 εγώ κάτι τέτοια, τα πλακώνω στο οινόπνευμα, φοράω γάντια, καυτηριάζω βελόνα και τα τρυπάω. αν δεν πεταχτεί, το ζουλάω να βγει. όσο και να πονάει. μετά αντιβιοτική αλοιφή και χανζαπλαστ από πανω να μην φύγει. βέβαια θέλει και μια χ αντοχή στον πόνο
Για να μην κολάζεσαι;bluerose έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:06 Φίλος είναι έχω δει φωτο και κουκλος
Καστανοξανθο και κυριλέ
Μετά την εσβησα
Yippie Kay Yay
Ελλαδαρα....Papa John έγραψε: 22 Ιαν 2021, 21:53Ο γιατρός θέλει 30 ευρώ επίσκεψη και φαντάζομαι κανένα 70άρι-100άρι για την αφαίρεση.Nandros έγραψε: 22 Ιαν 2021, 21:47 .
Σμηγματογόνος αδένας που μολύνθηκε.
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΤΣΙΓΚΛΑΣ ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ.
.
Πήρα τηλ. για ραντεβού στο νοσοκομείο και το επόμενο είναι τον Μάρτιο.
Διαβάζω εντωμεταξύ ότι μπορεί να οφείλεται και σε φαρυγγίτιδα και αυτό με βάζει σε σκέψεις μήπως γίνει χειρότερο.
Δεν το τσιγκλάω ιδιαίτερα,αλλά το χέρι μερικές φορές πάει από μόνο του εκεί.
Εάν ενταθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα,τότε θα αναγκαστώ να πάω στο γιατρό και να του τα σκάσω.
Γμσ τα![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μην το λες.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2021, 13:18Ελλαδαρα....Papa John έγραψε: 22 Ιαν 2021, 21:53Ο γιατρός θέλει 30 ευρώ επίσκεψη και φαντάζομαι κανένα 70άρι-100άρι για την αφαίρεση.Nandros έγραψε: 22 Ιαν 2021, 21:47 .
Σμηγματογόνος αδένας που μολύνθηκε.
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΤΣΙΓΚΛΑΣ ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ.
.
Πήρα τηλ. για ραντεβού στο νοσοκομείο και το επόμενο είναι τον Μάρτιο.
Διαβάζω εντωμεταξύ ότι μπορεί να οφείλεται και σε φαρυγγίτιδα και αυτό με βάζει σε σκέψεις μήπως γίνει χειρότερο.
Δεν το τσιγκλάω ιδιαίτερα,αλλά το χέρι μερικές φορές πάει από μόνο του εκεί.
Εάν ενταθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα,τότε θα αναγκαστώ να πάω στο γιατρό και να του τα σκάσω.
Γμσ τα![]()
Και στη Αγγλία το ίδιο είναι.
Αν δεν έχεις covid ή καρκίνο όλα τα ραντεβού έχουν μείνει πίσω...
Yippie Kay Yay
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
περαστικα
δυστυχως δεν εχουμε και συστημα υγειας (και δεν ειμαστε και οι μονοι οπως βλεπεις)οποτε λιγα ευρω δεν τα γλυτωνεις...βλεπω θα δωσεις και 300 για βιβλια σχολης
κατα τα αλλα ο σοσιαλισμος ειναι προβλημα,εμεις ζουμε τις λυσεις
τελος παντων
δυστυχως δεν εχουμε και συστημα υγειας (και δεν ειμαστε και οι μονοι οπως βλεπεις)οποτε λιγα ευρω δεν τα γλυτωνεις...βλεπω θα δωσεις και 300 για βιβλια σχολης
κατα τα αλλα ο σοσιαλισμος ειναι προβλημα,εμεις ζουμε τις λυσεις
τελος παντων
Ισχύει και δεν τους κατηγορώ.Ό,τι μπορούν κάνουν υπό αυτές τις συνθήκες.Το παράξενο θα ήταν να έβρισκα άμεσα ραντεβού,είτε εδώ,είτε σε άλλη χώρα.Όλα έχουν πάει πολύ πίσω.Θα τολμούσα μάλιστα να πω ότι στη χώρα μας τα πάμε καλλίτερα από άλλες χώρες,πιο ανεπτυγμένες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 30 Απαντήσεις