Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Gewponos90 έγραψε: 22 Ιαν 2021, 23:22
Ρε μπέσα. Αν μιλάς τράβα σε έναν γιατρό να το δει και στείλε μου τον λογαριασμό σου να σου στείλω 30 ευρώ. Σοβαρά ψάχνεις διάγνωση εδώ μέσα;
Ρε μπέσα. Αν μιλάς τράβα σε έναν γιατρό να το δει και στείλε μου τον λογαριασμό σου να σου στείλω 30 ευρώ. Σοβαρά ψάχνεις διάγνωση εδώ μέσα;
να σου στείλω και γω;
κάνω μια ανακαίνιση και η χέστρα κάνει 400.
να βαλεις τουρκικη που βγαινει πιο φτηνη και την συστηνει και ο Ευθυμιαδης
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
να σου στείλω και γω;
Εσύ να χέσεις σε κάνα κουτί. Δεν θα πάθεις τιποτα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
να σου στείλω και γω;
τι κλαις ρε μαλάκα;
τόσο κάνει μία καλή Ideal Standard με όλα τα παρελκόμενα
τι θες, σε 5 χρόνια να έχει ραγίσει σαν το ρήγμα της Πάρνηθας
να σου στείλω και γω;
τι κλαις ρε μαλάκα;
τόσο κάνει μία καλή Ideal Standard με όλα τα παρελκόμενα
τι θες, σε 5 χρόνια να έχει ραγίσει σαν το ρήγμα της Πάρνηθας
Ποια παρελκόμενα έχει η χεστρα δηλαδή;
Αφού όλα μέσα είναι στην συσκευασία.
Αλλά πολύ λαρτζ είστε ρε παλικάρια.
Άκου χεστρα με 4 κατοσταρικα.
εγώ κάτι τέτοια, τα πλακώνω στο οινόπνευμα, φοράω γάντια, καυτηριάζω βελόνα και τα τρυπάω. αν δεν πεταχτεί, το ζουλάω να βγει. όσο και να πονάει. μετά αντιβιοτική αλοιφή και χανζαπλαστ από πανω να μην φύγει. βέβαια θέλει και μια χ αντοχή στον πόνο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Naranjita έγραψε: 23 Ιαν 2021, 13:06
εγώ κάτι τέτοια, τα πλακώνω στο οινόπνευμα, φοράω γάντια, καυτηριάζω βελόνα και τα τρυπάω. αν δεν πεταχτεί, το ζουλάω να βγει. όσο και να πονάει. μετά αντιβιοτική αλοιφή και χανζαπλαστ από πανω να μην φύγει. βέβαια θέλει και μια χ αντοχή στον πόνο να εχεις μαζοχιστικες τασεις
φιξντ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
εγώ κάτι τέτοια, τα πλακώνω στο οινόπνευμα, φοράω γάντια, καυτηριάζω βελόνα και τα τρυπάω. αν δεν πεταχτεί, το ζουλάω να βγει. όσο και να πονάει. μετά αντιβιοτική αλοιφή και χανζαπλαστ από πανω να μην φύγει. βέβαια θέλει και μια χ αντοχή στον πόνο
Αμα πονέσει η σκωληκοειδιτιδα ξέρουμε. Γαντακια, νυστέρι κτλ.
το ιδιο ειναι ενα σπυρι το ιδιο η σκωληκοειδιτιδα?
σπυράκι έχει ο άνθρωπος,έτοιμο να ανοιξει, αν ειναι έτσι όπως στην φωτογραφία
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
το ιδιο ειναι ενα σπυρι το ιδιο η σκωληκοειδιτιδα?
σπυράκι έχει ο άνθρωπος,έτοιμο να ανοιξει, αν ειναι έτσι όπως στην φωτογραφία
Μα τί λες τώρα;
Το σπυράκι είναι σοβαρότερο από μεταμόσχευση καρδιάς!
.
Papa John έγραψε: 22 Ιαν 2021, 21:35
Έχει εμφανιστεί πίσω από το αριστερό μου αυτί εδώ και μία εβδομάδα περίπου.
Εγώ δεν μπορώ να το δω καλά πως είναι.Το τσέκαραν στο σπίτι και μετά,όταν το ψάξαμε στο διαδίκτυο,μου έδειξαν πως μοιάζει.
Περισσότερο μοιάζει με αυτό της δεύτερης εικόνας
Από αυτά που διαβάσαμε,βγάλαμε το συμπέρασμα ότι δεν θα έπρεπε να ανησυχώ πολύ.Δεν με πονάει,αλλά το "νιώθω",αν γίνομαι αντιληπτός.
Επειδή εδώ κυκλοφορούν κάποιοι του Ιατρικού κλάδου,το ανέβασα μπας και πάρω κάποια επιπλέον γνώμη/διάγνωση.
(το "αστείο" είναι πως και ο νέος μου συνάδελφος στη δουλειά έχει ακριβώς το ίδιο,στο ίδιο ακριβώς σημείο και έχουμε την ίδια ηλικία - 3 μήνες διαφορά - επίσης,ο πατέρας μου κάποτε είχε βγάλει ένα παρόμοιο ογκίδιο στην πλάτη,το οποίο αφαιρέθηκε τοπικά,χωρίς καν αναισθησία,σε 10')
Εχει ο πατερας μου 5-6 τετοια στην πλατη, εδω και χρονια. Τα δυο εξ αυτών ειναι στα όρια του αντιαισθητικού (φαίνονται με γυμνό μάτι δηλαδή) και τα υπολοιπα τα καταλαβαινεις μονο με ψηλάφηση. Δεν ειναι ουτε σαν το πρωτο ουτε σαν το δευτερο των φωτος του op, δεν εχουν καποιο πρήξιμο ή κυστη. Ειναι απλώς σαν μικρά ογκίδια-βουναλάκια στο χρωμα του δερματος. Απο πιτσιρικας που ημουν, τον θυμαμαι να τα εχει ακριβως ετσι, χωρις να μεγαλωνουν ή να πρήζονται ή να τον πονάνε. Τον εχω πρήξει να παει να τα αφαιρεσει, ενα τεταρτο υπόθεση ειναι απ'οτι εχω ακουσει, και εξακολουθει να με γραφει.