Winston Smith έγραψε: 26 Ιαν 2021, 00:07Οκ άρα καταλήγουμε στο ότι δεν φταίει το ντύσιμο αλλά η πρόθεση να προκαλέσει με κάποια συμπεριφορά (που μπορεί να συμπεριλαμβάνει και το ντύσιμο). Απλά αυτή η πρόθεση είναι υποκειμενική μας κρίση, μπορεί να μην ισχύει. Οπότε είναι λίγο ολισθηρός ο λόφος όταν αρχίσουμε να λέμε ότι καλά κάνω και τη λέω πατσαβούρα γιατί ήθελε να προκαλέσει, ολισθαίνεις σε άντρες που δικαιολογούν το χαρακτηρισμό πουτάνα/τσουλάκι κοκ. Οκ κάποιος ερμηνεύει το σκύψιμο σαν πρόθεση για πρόκληση, άλλος το ντύσιμο.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:56Το ντύσιμο μπαίνει ως παράμετρος γιατί μπήκε εξαρχής. Δεν το έβαλα εγώ.Winston Smith έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:48
Το έγραψα στο έντιτ αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες. Ντύσιμο + κάποια μικρή συμπεριφορά που συνδυαστικά (το ντύσιμο περιλαμβάνεται μη το βγάζεις απέξω) εκλαμβάνεται από κάποιον ως προκλητικό. Το υπόλοιπο ποστ μένει ίδιο και η ερώτηση επίσης.
Δεν με νοιάζει αν κάποια φοράει ένα προκλητικό φόρεμα (δηλαδή σεξι φόρεμα που θα προκαλέσει να το κομψά τον θαυμασμό) δεν θα την χαρακτηρίσω πατσαβουρα για αυτό τον λόγο. Ήμαρτον. Ότι γούσταρει η κάθε μία θα φοράει. Το να φλερτάρει όμως τον δικό μου, ε εκεί θα την πω. Δηλαδή αν η άλλη φοράει σκελεα και του κωλοτριβεται δεν είναι πατσαβουρα; είναι πατσαβουρα με σκελεα. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.Οπως βέβαια αντίστοιχα και ένας άντρας που δεν έχει και το στοιχείο του προκλητικού ντυσίματος, φλερτάρει εμένα ενώ είμαι με τον σύντροφο μου, δεν είναι ένας γυμνοσαλιαγκας μαλάκας; είναι.
Όχι αλλά τελοσπαντων δεν βγάζουμε άκρη.