!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Paris έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:29
Papa John έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:23
bluerose έγραψε: 25 Ιαν 2021, 15:56 Δλ να φοβομαστε να τσιμπισουμε ένα παιδακι στο μάγουλο γιατί είναι όλο χαρά κι αθωότητα
Μην το λες αστειευόμενη και μην τολμήσεις να αγγίξεις ξένο παιδί.Κυκλοφορούν υστερικοί στον έξω κόσμο,που δυστυχώς,τεκνοποιούν.
σωστος

ειναι απαραδεκτο και το θεωρουν γυναικειο δικαιωμα να αγκαλιαζουν τσιμπανε φιλανε πειραζουν , μικρα και να μην πτοουνται οσο αυτα κλαινε και αντιδρουν

στα παιδια της οικογενειας μαθαινω να λενε '' πισω λυσσαρες ''' και αν συνεχισουν να χωνουν χαστουκι
Δεν κατάλαβες τι έγραψα,δεν πειράζει,συνεχίστε.
nowhere

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Papa John έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:29 Κάπου διάβασα ότι εδώ και μία δεκαετία πάνω κάτω,οι παιδόφιλοι φυλακίζονται σε ξεχωριστές πτέρυγες,για τον λόγο που αναφέρεις.
Μία ερωτική φαντασίωση αρκετών άμεμπτων και καθόλου σεξοπονηρών αντρών δηλαδή,κατέρρευσε.

Δεν γνωρίζω βέβαια αν είναι αλήθεια και ούτε που με ενδιαφέρει ουσιαστικά.Η αρχική ζημιά που ήταν να γίνει,έγινε,δεν πα 'να τον πηδήξει και όλο το σωφρονιστικό σύστημα.Η ζημιά,έγινε.
ρε μαλάκα τον άκουσα στις ειδήσεις και έφριξα.ο τύπος είναι ικανός να βουτήξει μωρό απο βρεφοκομείο και να απορεί που τον μπαγλαρώσανε αφού ήθελε να το παντρευτεί
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:24
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:40 Δεν ξέρω γιατί σας ενοχλεί ο όρος πατσαβουρα. Αναφέρομαι μόνο στις πρώην του δικού μου γκόμενου που δεν τις ξέρω καν και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Και όποια βέβαια την γνωρίζω και το κερδίζει επάξια με τον χαρακτήρα της.
Από τι ακριβώς πιαστηκατε από τον χαρακτηρισμό και το κάνατε πανό;
Μα αυτό που έγραψα δεν αφορά μόνον στις πρώην και τις νυν του δικού σου γκόμενου.

Αφορά στην περίπτωση, που το "τι βρίσκεις στην πατσαβούρα" εκφέρεται και όταν ο άντρας ή γκόμενος, κοιτάζει απλώς τον κώλο μιας άγνωστης "πατσαβούρας", που η ίδια δεν έχει κάτι το οτιδήποτε για να τον προκαλέσει προσωπικά. Μπορεί και να μην τον έχει δει. Εκ των πραγμάτων η θέαση του κώλου, προϋποθέτει και θέαση της πλάτης. :lol:
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποιες είναι οι πατσαβουρες. Τουλάχιστον για μένα. Όχι οποιαδήποτε γυναίκα φοράει το κολλητό της ή κουνάει τον κώλο της ή δεν ξέρω γω τι. Αυτό μπορεί να το κάνω και εγώ και εσύ και οποιαδήποτε.
Πατσαβουρα είναι αυτή που θα κάνει επίτηδες κινήσεις για να τον προκαλέσει ενώ είμαι μπροστά. Να τον φλερτάρει δλδ ενώ συνοδεύεται. Και οι πρώην του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:38
Papa John έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:29 Κάπου διάβασα ότι εδώ και μία δεκαετία πάνω κάτω,οι παιδόφιλοι φυλακίζονται σε ξεχωριστές πτέρυγες,για τον λόγο που αναφέρεις.
Μία ερωτική φαντασίωση αρκετών άμεμπτων και καθόλου σεξοπονηρών αντρών δηλαδή,κατέρρευσε.

Δεν γνωρίζω βέβαια αν είναι αλήθεια και ούτε που με ενδιαφέρει ουσιαστικά.Η αρχική ζημιά που ήταν να γίνει,έγινε,δεν πα 'να τον πηδήξει και όλο το σωφρονιστικό σύστημα.Η ζημιά,έγινε.
ρε μαλάκα τον άκουσα στις ειδήσεις και έφριξα.ο τύπος είναι ικανός να βουτήξει μωρό απο βρεφοκομείο και να απορεί που τον μπαγλαρώσανε αφού ήθελε να το παντρευτεί
παρακαλω να μεινουμε στο θεμα του νηματος που ειναι η Ναιδα
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:34
Winston Smith έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:19
Η λέξη προκλητικό και η λέξη σέξι έχουν διαφορά όμως. Προκλητικό σημαίνει ότι προκαλεί μια αντίδραση, ότι είναι η αιτία για κάτι. Πχ το προκλητικό ντύσιμο και το σκύψιμο προκαλούν και δίνουν κάποιο δικαίωμα (πχ της κλωτσιάς).
Το σεξι δλδ δεν προκαλεί αντιδράσεις;
Winston Smith έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:24
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:17

Που χάθηκες να σε βοηθήσω.
Δεν χάθηκα. Χαρακτήρισες το ντύσιμο και τη συμπεριφορά κάποιας σαν προκλητικό το οποίο χρειάζεται κλωτσιά. Άρα λες ότι έχει ευθύνη για κάτι. Σου λέει ο πατησιώτης ο άντρας πρέπει να χει την ευθύνη με βάση τα πιστεύω σου. Ναι ναι λες και ο άντρας, τι, παιδί είναι; Όχι όχι δεν κατάλαβες μόνο ο άντρας. Ε ναι ρε συ μόνο αυτός την έχει αυτό λέμε.

Μπορείς να βοηθήσεις λίγο;
Βεβαίως να σε ξεμπερδέψω. Χαρά μου.
Όπως είπα και στην αρχή υπάρχει η εκδοχή να είναι μια γυναίκα προκλητικά ντυμένη, να φοράει κάτι σεξι δλδ που να προκαλεί πχ τον θαυμασμό.
Υπάρχει η εκδοχή να είναι προκλητικά ντυμένη και να είναι προκλητική, δηλαδη να κάνει κινήσεις επίτηδες για να προκαλέσει τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου.
Εγώ σαν σχέση αυτού του ανθρώπου θα θεωρήσω την 2η περίπτωση πατσαβουρα. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω. Δεν έχω φυσικά δικαίωμα να την κλώτσησω. Αν είναι δυνατόν. Τώρα εντάξει ατυχήματα συμβαίνουν.
Όμως και στις δύο περιπτώσεις ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου έχει την ευθύνη, να στο πω απλά, να μην ακουμπήσει(και να μην κοιτάει αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι).
Σε ξεμπέρδεψα;
Τα μπερδεύεις λίγο γιατί χρησιμοποιείς το προκλητικός με διαφορετικές σημασίες. Από ότι κατάλαβα λες ότι υπάρχουν κάποια ντυσίματα που θα τα ονόμασουμε προκλητικά (με την αρνητική έννοια, όχι σέξι) τα οποία δίνουν το δικαίωμα σε κάποιους να χαρακτηρίζουν μία γυναίκα. Αν αυτός ο κάποιος είναι γυναίκα που ζηλεύει για τον δικό της τότε ο χαρακτηρισμός είναι πατσαβούρα. Αν είναι άντρας με κόμπλεξ ο χαρακτηρισμός είναι πουτάνα. Τώρα για να ξεμπερδευτούμε τελείως: υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που το προκλητικό ντύσιμο δικαιολογεί τον πρώτο χαρακτηρισμό από γυναίκα και όχι τον δεύτερο από άντρα;

*εδιτ: Και στις δύο περιπτώσεις αυτός που χαρακτηρίζει θεωρεί υποκειμενικά ότι το ντύσιμο και η συμπεριφορά έχουν σαν στόχο την πρόκληση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Winston Smith την 25 Ιαν 2021, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:27
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:20 Συγνωμη θες να πεις ότι το να ντυθεί μια γυναίκα προκλητικα, να σκυψει προκλητικα μπροστά στον γκομενο μου τον δικαιολογεί να απλώσει το χέρι του ή να την βιασει; γιατί μιλάς περί αυτογκόλ. Ποιος υποστήριξε κάτι τέτοιο;
Δες το επόμενο post. Μπορεί να σε αδικώ και να μην τα έλεγες εσύ. Βαριέμαι να ψάξω στα παλιά νήματα. Και στης Τοπαλούδη και στο άλλο με την κοπέλα που την έβαλαν οι μετανάστες στο αυτοκίνητό τους, όποτε έλεγε κάποιος ότι όφειλε και η κοπέλα να είναι προσεκτικότερη δεχόταν σφοδρή κριτική παρόλο που σας ξεκαθάριζε ότι δεν δικαιολογούσε κατά κανέναν τρόπο τον βιασμό της. Θυμάμαι τότε ότι είχε υποστηριχθεί πως δεν υπάρχει προκλητικό ντύσιμο. Αν θυμάμαι λάθος, τότε έχεις δίκιο.
Όχι δεν με αδικείς, εγώ το έλεγα και εξακολουθώ να το λέω. Και το βρακι της καπέλο να βάλει η άλλη και να σου κουνάει τον κωλο της δεν έχεις δικαίωμα να την βιασεις. Προκλητικό ντύσιμο υπάρχει με την έννοια να προκαλεί τον θαυμασμό, τις ορέξεις κτλ. Όχι να προκαλεί βιασμό. Μη τρελαθούμε ντιπ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Papa John

nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:38

Ψυχικά άρρωστος είναι,φως φανάρι.
Όμως δεν νομίζω πως είναι ο κλασσικός τύπος παιδεραστή,που θα έπαιρνε σβάρνα τα σάιτ και τα αππς σε αναζήτηση θύματος.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:24
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:40 Δεν ξέρω γιατί σας ενοχλεί ο όρος πατσαβουρα. Αναφέρομαι μόνο στις πρώην του δικού μου γκόμενου που δεν τις ξέρω καν και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Και όποια βέβαια την γνωρίζω και το κερδίζει επάξια με τον χαρακτήρα της.
Από τι ακριβώς πιαστηκατε από τον χαρακτηρισμό και το κάνατε πανό;
Μα αυτό που έγραψα δεν αφορά μόνον στις πρώην και τις νυν του δικού σου γκόμενου.

Αφορά στην περίπτωση, που το "τι βρίσκεις στην πατσαβούρα" εκφέρεται και όταν ο άντρας ή γκόμενος, κοιτάζει απλώς τον κώλο μιας άγνωστης "πατσαβούρας", που η ίδια δεν έχει κάτι το οτιδήποτε για να τον προκαλέσει προσωπικά. Μπορεί και να μην τον έχει δει. Εκ των πραγμάτων η θέαση του κώλου, προϋποθέτει και θέαση της πλάτης. :lol:
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποιες είναι οι πατσαβουρες. Τουλάχιστον για μένα. Όχι οποιαδήποτε γυναίκα φοράει το κολλητό της ή κουνάει τον κώλο της ή δεν ξέρω γω τι. Αυτό μπορεί να το κάνω και εγώ και εσύ και οποιαδήποτε.
Πατσαβουρα είναι αυτή που θα κάνει επίτηδες κινήσεις για να τον προκαλέσει ενώ είμαι μπροστά. Να τον φλερτάρει δλδ ενώ συνοδεύεται. Και οι πρώην του.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Winston Smith έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:40
Τα μπερδεύεις λίγο γιατί χρησιμοποιείς το προκλητικός με διαφορετικές σημασίες. Από ότι κατάλαβα λες ότι υπάρχουν κάποια ντυσίματα που θα τα ονόμασουμε προκλητικά (με την αρνητική έννοια, όχι σέξι) τα οποία δίνουν το δικαίωμα σε κάποιους να χαρακτηρίζουν μία γυναίκα. Αν αυτός ο κάποιος είναι γυναίκα που ζηλεύει για τον δικό της τότε ο χαρακτηρισμός είναι πατσαβούρα. Αν είναι άντρας με κόμπλεξ ο χαρακτηρισμός είναι πουτάνα. Τώρα για να ξεμπερδευτούμε τελείως: υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που το προκλητικό ντύσιμο δικαιολογεί τον πρώτο χαρακτηρισμό από γυναίκα και όχι τον δεύτερο από άντρα;

*εδιτ: Και στις δύο περιπτώσεις αυτός που χαρακτηρίζει θεωρεί υποκειμενικά ότι το ντύσιμο και η συμπεριφορά έχουν σαν στόχο την πρόκληση.
Πλάκα μου κάνεις; το αντίθετο λέω. Αφού στο εξήγησα κιόλας 3-4 φορές . Δεν είναι θέμα ντυσίματος. Πως μου το κολλάς ότι λέω αυτό;

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:32
stavmanr έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:25
ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:21

Εγώ όχι. Γιατί πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν είναι ζώο, δεν δρα μόνο με το ένστικτο και πρέπει να ελέγχει τις ορμές του. Επίσης έχουμε γράψει 100 φορές ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βιάσει επειδή νόμισε κλπ. Άλλο αυτό όμως και άλλο να φτάσουμε να λέμε ότι (σε ένα συγκεκριμένο χρονικό και κοινωνικό πλαίσιο αναφοράς) δεν υπάρχει προκλητικό ντύσιμο ή κίνηση ή πράξη κλπ.
Πάλι το αφήνεις αόριστο.
Προκλητικό για ...βιασμό; Ή για φλερτ;

Υπάρχει ντύσιμο που σε προκαλεί να το βιάσεις;
Στο έβαλα σε bold.
Το bold δεν απαντά στο ερώτημα αν το ντύσιμο σε προκαλεί να το βιάσεις. Απαντά στο ερώτημα αν σου δίνει ...δικαίωμα να βιάσεις (που φυσικά δεν υπάρχει τέτοιο δικαίωμα και πρόκειται για κενολογία).
Άλλο ήταν το ερώτημα.
stavmanr έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:25 Αυτό που γράφει η Νάιδα, άσχετα αν συμφωνώ η διαφωνώ, είναι ότι μία γυναίκα κάνει κινήσεις φλερτ, δηλαδή ας το πούμε "μοτίβα ερωτικής προσέγγισης" σε έναν άνδρα ο οποίος συνοδεύει μία άλλη γυναίκα. Δεν έχει σχέση με βιασμούς και άλλες ανωμαλίες.
Τα οποία μοτίβα ενέχουν το στοιχείο της πρόκλησης με το ντύσιμο ή την κίνηση.
Πρόκλησης για φλερτ.
Αν όμως της πείς μη περπατάς ή μη ντύνεσαι προκλητικά στο τάδε μέρος γιατί μπορεί να έχεις κακά ξεμπερδέματα, δεν θα δεχθεί ότι έστω και ασυναίσθητα έχει χρησιμοποιήσει τέτοια "μοτίβα" και θα θεωρήσει ότι είναι δικαίωμά της να το κάνει. Συμφωνώ είναι. Αλλά ενέχει και κινδύνους.
Αν πρέπει να της πεις να μην περπατά ή να μη ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο στο τάδε μέρος, κακώς δεν της έχεις πει να μην πάει καθόλου. Το μόνο που δεν θα αποτελεί αίτιο βιασμού θα είναι το περπάτημα και το ντύσιμο καθαυτό. Απλά το συγκεκριμένο μέρος προφανώς αποτελεί στέκι επικίνδυνων ανθρώπων.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:43

Πλάκα μου κάνεις; το αντίθετο λέω. Αφού στο εξήγησα κιόλας 3-4 φορές . Δεν είναι θέμα ντυσίματος. Πως μου το κολλάς ότι λέω αυτό;
Το έγραψα στο έντιτ αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες. Ντύσιμο + κάποια μικρή συμπεριφορά που συνδυαστικά (το ντύσιμο περιλαμβάνεται μη το βγάζεις απέξω) εκλαμβάνεται από κάποιον ως προκλητικό. Το υπόλοιπο ποστ μένει ίδιο και η ερώτηση επίσης.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

stavmanr έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:44 Αν πρέπει να της πεις να μην περπατά ή να μη ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο στο τάδε μέρος, κακώς δεν της έχεις πει να μην πάει καθόλου. Το μόνο που δεν θα αποτελεί αίτιο βιασμού θα είναι το περπάτημα και το ντύσιμο καθαυτό. Απλά το συγκεκριμένο μέρος προφανώς αποτελεί στέκι επικίνδυνων ανθρώπων.
Σε αυτό συμφωνώ. Απλά εκεί που λες επικίνδυνοι άνθρωποι θα μπορούσα να το εξειδικεύσω εκτός αυτών που έχουν ψυχολογικής φύσεως προβλήματα και σε αυτούς που έρχονται από ένα πολύ διαφορετικό πολιτισμικό περιβάλλον και το προκλητικό ντύσιμο εκλαμβάνεται διαφορετικά από ότι συνήθως σε εμάς. Για τα άλλα μπορείς να φανταστείς τις απαντήσεις.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Papa John έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:42 Όμως δεν νομίζω πως είναι ο κλασσικός τύπος παιδεραστή,που θα έπαιρνε σβάρνα τα σάιτ και τα αππς σε αναζήτηση θύματος.
Το ίδιο μου φαίνεται κι εμένα. Και για κάποιο λόγο η συνεχής αναφορά του στη μάνα μου κάνει εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Winston Smith έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:48
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:43

Το έγραψα στο έντιτ αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες. Ντύσιμο + κάποια μικρή συμπεριφορά που συνδυαστικά (το ντύσιμο περιλαμβάνεται μη το βγάζεις απέξω) εκλαμβάνεται από κάποιον ως προκλητικό. Το υπόλοιπο ποστ μένει ίδιο και η ερώτηση επίσης.
Το ντύσιμο μπαίνει ως παράμετρος γιατί μπήκε εξαρχής. Δεν το έβαλα εγώ.
Δεν με νοιάζει αν κάποια φοράει ένα προκλητικό φόρεμα (δηλαδή σεξι φόρεμα που θα προκαλέσει να το κομψά τον θαυμασμό :lol: ) δεν θα την χαρακτηρίσω πατσαβουρα για αυτό τον λόγο. Ήμαρτον. Ότι γούσταρει η κάθε μία θα φοράει. Το να φλερτάρει όμως τον δικό μου, ε εκεί θα την πω. Δηλαδή αν η άλλη φοράει σκελεα και του κωλοτριβεται δεν είναι πατσαβουρα; είναι πατσαβουρα με σκελεα. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.Οπως βέβαια αντίστοιχα και ένας άντρας που δεν έχει και το στοιχείο του προκλητικού ντυσίματος, φλερτάρει εμένα ενώ είμαι με τον σύντροφο μου, δεν είναι ένας γυμνοσαλιαγκας μαλάκας; είναι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Papa John

ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:55
Papa John έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:42 Όμως δεν νομίζω πως είναι ο κλασσικός τύπος παιδεραστή,που θα έπαιρνε σβάρνα τα σάιτ και τα αππς σε αναζήτηση θύματος.
Το ίδιο μου φαίνεται κι εμένα. Και για κάποιο λόγο η συνεχής αναφορά του στη μάνα μου κάνει εντύπωση.
Δεν θέλω να σχολιάσω την μάνα (σύμφωνα με όσα φτάνουν στα αυτιά μας πάντα),γιατί θα γίνω πολύ χυδαίος και ποιος ακούει τη Naida
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”