!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΕΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Re: ΑΕΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Ιαν 2021, 11:34
Prepon έγραψε: 21 Ιαν 2021, 21:00
Orion22 έγραψε: 21 Ιαν 2021, 17:58 σιμάνσκι θέλω να τον δω σε τριάδα με σίμο και γαλανό (πολύ όργωμα γηπέδου και απ τους τρείς)
Στο λόγο μου, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα το πρωί.

Στην Τούμπα πρέπει να παίξουν
4 πίσω και μετά
Σιμοες
Σιμανσκι - Γαλανό
Λιβαι - Λιβάγια - Μανταλος

Με 3 τρεχαντήρια δλδ απέναντι στις αργοκουρουτες του ΠΑΟΚ και χωρίς καθαρό φορ, με ψευτοεννιαρι
με 3 6αρια απλα η ομαδα θα ειναι κομμενη στα δυο και θα ξεκινας σιγουρα οτι εσυ δεν προκειται να σκοραρεις χωρις να ειναι σιγουρο οχι δεν θα φας :102:
Ε όχι και αποκομμένη ρε Εθνι.
Αποκομμένη θα ήταν αν μετά τα τρία χαφ είχες Λιβάγια αριστερα, Ολιβέιρα φουνταριστό και Ανσαριφαρντ δεξια

Εγώ έβαλα 6 χαφ
Πιο κοντά οι γραμμές δεν γίνεται

Βέβαια έτσι η ΑΕΚ μόνο με μπουκα θα είχε ελπίδα να σκοράρει, αλλά ούτως η άλλως η ομάδα δεν βάζει γκολ από στημένα , σέντρες κλπ
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

και οι τρεις αυτοι ειναι αμπαλοι

στο συγχρονο ποδοσφαιρο υπαρχει η ταση και αλλαζει προς αυτη την κατευθυνση ακομη και τα 6αρια να ξερουν μπαλα και αρχιζουν να εκλιπουν τα αμπαλα χαφ που δινουν την μπαλα στο μισο μετρο στην καλυτερη τυπου σιμαο παλαιοτερα σε εμας ή τον σιμοες ή τον γαλανοπουλο σε εσας

εκει κυριως ποναει και η αεκ (για ελλαδα) συν τους αργους και κακους αμυντικους που εχει

οσο κοντα και να εχεις τις γραμμες αν δεν υπαρχει σωστο τρανζισιον και κυκλοφορια και τον ροναλντο με τον μεσσι να εχεις μπροστ ακαι τον μαλντινι με τον ενστα πισω θα κανεις μια τρυπα στο νερο

τα χαφ ειναι πιο σημαντικη θεση στο ποδοσφαιρο,γιαυτο και ο οσφπ φετος χωρις γκιγιερμε ειναι πολυ χειροτερος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
bullet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bullet »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

1 εκατομμύριο πασατέμπους συν μπόνους στραγάλια.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Prepon

Είναι επείγουσα ανάγκη να ξεκουμπιστει ο Τίγρης.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Prepon έγραψε: 22 Ιαν 2021, 14:43
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Ιαν 2021, 11:34
Prepon έγραψε: 21 Ιαν 2021, 21:00
Στο λόγο μου, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα το πρωί.

Στην Τούμπα πρέπει να παίξουν
4 πίσω και μετά
Σιμοες
Σιμανσκι - Γαλανό
Λιβαι - Λιβάγια - Μανταλος

Με 3 τρεχαντήρια δλδ απέναντι στις αργοκουρουτες του ΠΑΟΚ και χωρίς καθαρό φορ, με ψευτοεννιαρι
με 3 6αρια απλα η ομαδα θα ειναι κομμενη στα δυο και θα ξεκινας σιγουρα οτι εσυ δεν προκειται να σκοραρεις χωρις να ειναι σιγουρο οχι δεν θα φας :102:
Ε όχι και αποκομμένη ρε Εθνι.
Αποκομμένη θα ήταν αν μετά τα τρία χαφ είχες Λιβάγια αριστερα, Ολιβέιρα φουνταριστό και Ανσαριφαρντ δεξια

Εγώ έβαλα 6 χαφ
Πιο κοντά οι γραμμές δεν γίνεται

Βέβαια έτσι η ΑΕΚ μόνο με μπουκα θα είχε ελπίδα να σκοράρει, αλλά ούτως η άλλως η ομάδα δεν βάζει γκολ από στημένα , σέντρες κλπ
Το καλύτερο της παιχνίδι έκανε με αυτό σύστημα η ομάδα

Παραδεξου ότι
Ριτζ>Εθνι
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Prepon έγραψε: 24 Ιαν 2021, 18:40 Είναι επείγουσα ανάγκη να ξεκουμπιστει ο Τίγρης.
το γηπεδο θα σας απογειωσει :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

4-3-3 με σακοφ επαιξε που εβαλε και το γκολ (ο μονος με ποιοτητα στο κεντρο) Ριτζ μου οποτε κερδισα :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Prepon

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Ιαν 2021, 22:08 4-3-3 με σακοφ επαιξε που εβαλε και το γκολ (ο μονος με ποιοτητα στο κεντρο) Ριτζ μου οποτε κερδισα :102:
Μου φαίνεται έχουν δίκιο οι άλλοι που σε έχουν πάρει στο ψιλό φίλε.

Εγώ είπα για 4-3-3 και μάλιστα χωρίς καθαρό φορ,ε ψευτοεννιαρι τον Λιβάγια.
Βρήκα και το σύστημα και 10/11 παίκτες.

Και λες ότι για την εμφάνιση της ομάδας έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο ο Σακχοφ που ήταν εντελώς αδιάφορος σε απόδοση και για αυτό βγήκε έξω ;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Prepon έγραψε: 24 Ιαν 2021, 22:17
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Ιαν 2021, 22:08 4-3-3 με σακοφ επαιξε που εβαλε και το γκολ (ο μονος με ποιοτητα στο κεντρο) Ριτζ μου οποτε κερδισα :102:
Μου φαίνεται έχουν δίκιο οι άλλοι που σε έχουν πάρει στο ψιλό φίλε.

Εγώ είπα για 4-3-3 και μάλιστα χωρίς καθαρό φορ,ε ψευτοεννιαρι τον Λιβάγια.
Βρήκα και το σύστημα και 10/11 παίκτες.

Και λες ότι για την εμφάνιση της ομάδας έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο ο Σακχοφ που ήταν εντελώς αδιάφορος σε απόδοση και για αυτό βγήκε έξω ;
οχι Ριτζ ειπες για τριπλετα σιμοες-γαλανο-σιμανσκι για το κεντρο (στα υπολοιπα δεν διαφωνω)

ε δεν επαιξε ετσι και το ενα απο τα δυο γκολ τα εβαλε ο δημιουργος σακοφ :102:

αν παιξεις 4-3-3 χωρις δημιουργικο χαφ απλα δεν θα βαλεις γκολ ποτε

ουτε ο γκιγιερμε φαινοταν αλλα περνουσαν ολες οι μπαλες απο τα ποδια του και ηταν υπευθυνος για την πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας στον οσφπ

αυτοι οι παικτες ειναι αθορυβοι Ριτζ μου,μαθαινουμε μπαλιτσα απο τον δασκαλο :smt023

πανως στο 4-3-3 εχεις τρυπια αμυνα οποτε ουτε η επιλογη αυτου του συτηματος ειναι σωστη :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Prepon έγραψε: 24 Ιαν 2021, 22:04 Παραδεξου ότι
Ριτζ>Εθνι
καλα κι εσυ την εκλεψες την εκκλησια στα μαυρα τα μεσανυχτα και θες και μπραβο? :003:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Γενικότερα με ισχυρούς αντιπάλους θέλει 4-3-3 με άκρα κανονικούς ακραίους.
Γκαρσία, Αλμπάνη, Μαχαίρα ή έστω Τάνκοβιτς που δεν είναι τόσο κανονικός αλλά κινείται άνετα και ουσιαστικά στα πλάγια.
Τώρα σε κάποια παιχνίδια μπορεί να παίζει και ο Λιβάγια αριστερά αλλά αυτό συμπληρωματικά.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Στο μισο παιχνιδι δεν υπηρχε κανενα 4-3-3 στο γηπεδο,ο Γαλανοπουλος εβγαινε στα πλαγια και ο Μανταλος με το Λιβαγια ηταν μπροστα,ουσιαστικα κατι σαν 4-4-2 αλλα με τον αξονα να γερνει προς τα αριστερα.Μας εχει συνηθισει ο Χιμενεθ σε τετοιες αλχημειες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Ο Παπασταθοπουλος στον Ολυμπιακο. Αν αφησουμε στην ακρη το οπαδιλικι που εχει πουλησει ολα αυτα τα χρονια και την περιεργη ανακοινωση της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν μπορω να αποκωδικοποιησω, θα πω οτι ηταν εγκλημα να δωσουμε συμβολαιο 1,2 εκατ. για παιχτη που εχει να παιξει σοβαρη μπαλα 6 μηνες και που αν ερχοταν θα εμπαινε κατευθειαν στην κλικα της ομαδας απο την οποία (κλικα) δινουμε μαχη να απαλλαγουμε.

Ο Ανσαριφαρντ παιρνει 500 χιλιαρικα και ειναι, μετα τον Ελ Αραμπι, το καλυτερο 9αρι του πρωταθληματος.
Επισης, οταν ειχε ερθει 29-30 χρονων ο Τσιγκρινσκι δεν παιζει να επαιρνε πανω απο 600 χιλιαρικα.
Το ιδιο πανω κατω ισχυουν και για τον Αραουχο και για τον Βρανιες και για τον Λαζαρο.

Συμπερασμα: με 1,2 εκατ. φερνεις δυο παιχταραδες σε σουπερ ηλικια και οχι εναν κλικαδορο αμφιβόλου φυσικης καταστασης.

Τωρα, εαν καποιος πισω απο ολο αυτο με τον Σωκρατη βλεπει επικοινωνιακη νικη του Μαρινακη εναντι του τιγρη, τοτε δεκτό, αλλά αυτα ειναι οπαδικά θεματα. Η ουσια ειναι οτι η ΑΕΚ χρειαζεται εναν νεο Τσιγκρινσκι ή εστω εναν νεο Βρανιες στα στοπερ, συν εναν τερματοφυλακα επιπεδου Σορεντινο.
Και βεβαια πλαγια μπακ.

Με συμβολαιο 600 χιλιαρικα βρισκεις παιχταραδες και δεν ασχολεισαι με κοντρες προεδρων και πλειστηριασμους.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Καλύτερα να μάσαγε παρά να μίλαγε ο Παπασταθό. Τώρα είναι εκ των πραγμάτων εκτεθειμένος, μετά το οπαδιλίκι που είχε πουλήσει.

Σαν επιλογή πάντως, τον καταλαβαίνω. Καλύτερα να παίζει δίδυμο με τον Σεμέδο και σε μια ομάδα που έχει ήδη γαμάτη άμυνα για ελλ δεδομένα, παρά να κυνηγάει χίμαιρες με παρτενέρ τον Σβάρνα και τους μπακάκηδες στα μπακ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”