Obi Wan Iakobi έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:33Το Γαλλικο Σουδαν μας καλει.Τραγουδωντας την Μασσαλιωτιδα ριχνομαστε στη μαχη.elchav έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:18 Στηρίζουμε Γαλλία
Η Francafrique είναι και δική μας έγνοια, σαν μέλος της Ένωσης
Αυτή η Σαχάρα
Είναι δικιά τους
Και δικιά μας
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες στρατιώτες στο Μάλι
Re: Έλληνες στρατιώτες στο Μάλι
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Για να σοβαρευτώ και εγώ με τη σειρά μου, είναι αλήθεια πως δεν εκτιμώ ιδιαίτερα τη στρατιωτική ζωή και ό,τι συνδέεται με αυτήν αλλά πραγματικάScouser έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:46Καμία παρεξήγηση, απλώς σου επισήμανα αυτοί που θα πάνε εκεί είναι στελέχη ελίτ μονάδας των ειδικών δυνάμεων, οπότε όλο και κάτι θα έχουν να περάσουν σε αυτούς που θα εκπαιδεύσουν στο Μάλι. Μια που το ανέφερες όμως, ποτέ δεν κατάλαβα το αστείο με τις γόπες. Ο λόγος που οι στρατιώτες περνάνε χρόνο στα στρατόπεδα μαζεύοντας γόπες είναι γιατί εκτός από στρατιώτες, πολλοί από αυτούς παραμένουν βρωμύλοι νεοέλληνες που δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να πετάξουν το αποτσίγαρό τους στο έδαφος, ξεχνώντας (ή μάλλον αδιαφορώντας) ότι αυτοί και οι σειρές τους είναι που θα τα μαζέψουν μετά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:30Μη παρεξηγιέσαι παιδί μοοααScouser έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:16
Από το ΕΤΑ θα είναι αυτοί που θα πάνε, οπότε είναι λίγο άκυρο αυτό που έγραψες.
το γόπινγκ είναι ένα από τα σημεία που κρίνω θετικά στον στρατό. Πήγα χτες στην Ακρόπολη μία βόλτα και έβλεπα παντού σκουπίδια γιατί τα
πιστσιρίκια βαριόνταν να κουβαλήσουν άδεια κυπελλάκια καφέ ή γόπες για 100-200 μετρά το πολύ. Εκεί πραγματικά είπα « Α ρε στρατός που σας χρειάζεται».
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:15 Για να σοβαρευτώ και εγώ με τη σειρά μου, είναι αλήθεια πως δεν εκτιμώ ιδιαίτερα τη στρατιωτική ζωή και ό,τι συνδέεται με αυτήν αλλά πραγματικά
το γόπινγκ είναι ένα από τα σημεία που κρίνω θετικά στον στρατό.
- Golden Age
2 χρόνια κράτησε η αποστολή του ΟΗΕ, 2 χρόνια έμειναν.Υδράργυρος έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:44Θα φυγουν και αυτα τρεχοντας οπως εφυγαν και απο τη σομαλιαObi Wan Iakobi έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:39ND KorpsΥδράργυρος έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:37 Ο πατερας μητσοτακης ειχε στειλει στη σομαλια, ο γιος στελνει στο μαλι, η ιστορια επαναλαμβανεται
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Σε αυτό το σχόλιο δεν αστειεύομαι. Πραγματικά, τώρα με τη καραντίνα έχω δει άτομα να πηγαίνουν σε πάρκα, παραλίες και βουνάstavmanr έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:16ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:15 Για να σοβαρευτώ και εγώ με τη σειρά μου, είναι αλήθεια πως δεν εκτιμώ ιδιαίτερα τη στρατιωτική ζωή και ό,τι συνδέεται με αυτήν αλλά πραγματικά
το γόπινγκ είναι ένα από τα σημεία που κρίνω θετικά στον στρατό.![]()
και να αφήνουν μπουκάλια, γόπες και κυπελλάκια πίσω τους λες και θα τα μαζέψει η μάνα τους ή η σερβιτόρα κάποιας υποτιθέμενης
καφετέριας. Το καλό είναι πως μαζί με εμένα δυσφορούν και πολλοί άλλοι για αυτή τη κατάσταση. Έστω και αυτό είναι ένα σημείο
βελτίωσης. Αλλά, τέλος πάντων μη ξεφεύγουμε από το θέμα του νήματος. Αναλυτικότερα, αλλού.
"Αλληλεγγύη και στους αδελφούς στη Σομαλία", Γκόλντεν;Golden Age έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:182 χρόνια κράτησε η αποστολή του ΟΗΕ, 2 χρόνια έμειναν.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:20Σε αυτό το σχόλιο δεν αστειεύομαι. Πραγματικά, τώρα με τη καραντίνα έχω δει άτομα να πηγαίνουν σε πάρκα, παραλίες και βουνάstavmanr έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:16ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:15 Για να σοβαρευτώ και εγώ με τη σειρά μου, είναι αλήθεια πως δεν εκτιμώ ιδιαίτερα τη στρατιωτική ζωή και ό,τι συνδέεται με αυτήν αλλά πραγματικά
το γόπινγκ είναι ένα από τα σημεία που κρίνω θετικά στον στρατό.![]()
και να αφήνουν μπουκάλια, γόπες και κυπελλάκια πίσω τους λες και θα τα μαζέψει η μάνα τους ή η σερβιτόρα κάποιας υποτιθέμενης
καφετέριας. Το καλό είναι πως μαζί με εμένα δυσφορούν και πολλοί άλλοι για αυτή τη κατάσταση. Έστω και αυτό είναι ένα σημείο
βελτίωσης. Αλλά, τέλος πάντων μη ξεφεύγουμε από το θέμα του νήματος. Αναλυτικότερα, αλλού.
- Obi Wan Iakobi
Μαλλον για ΛΟΚ εκανε αυτος φαινεται ορεσιβιος
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Και γιατί, αν επιτρέπεται?stavmanr έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:22ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:20Σε αυτό το σχόλιο δεν αστειεύομαι. Πραγματικά, τώρα με τη καραντίνα έχω δει άτομα να πηγαίνουν σε πάρκα, παραλίες και βουνά
βελτίωσης. Αλλά, τέλος πάντων μη ξεφεύγουμε από το θέμα του νήματος. Αναλυτικότερα, αλλού.Σόρι φιλελέ και τρολελέ. Συνεχίζω να το βλέπω χιουμοριστικό.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:24Και γιατί, αν επιτρέπεται?stavmanr έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:22ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:20
Σε αυτό το σχόλιο δεν αστειεύομαι. Πραγματικά, τώρα με τη καραντίνα έχω δει άτομα να πηγαίνουν σε πάρκα, παραλίες και βουνά
βελτίωσης. Αλλά, τέλος πάντων μη ξεφεύγουμε από το θέμα του νήματος. Αναλυτικότερα, αλλού.Σόρι φιλελέ και τρολελέ. Συνεχίζω να το βλέπω χιουμοριστικό.
Είναι το κόνσεπτ της μοναδικής θετικής στρατιωτικής δραστηριότητας με το γόπινγκ που παράγει αστείους συνειρμούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 24 Ιαν 2021, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Τότε μάλιστα βοηθήσαμε κομμουνιστές έναντι...αντικομμουνιστών... Αλλά τί να κάνεις...στις τάξεις των άλλων υπήρχαν ισλαμιστές.stavmanr έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:21"Αλληλεγγύη και στους αδελφούς στη Σομαλία", Γκόλντεν;
Και οι εδώ κομμουνιστές γκρίνιαζαν
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Eμένα μου θυμίζει κάποιους φυλακόβιους που βλέπουμε στις αμερικανικές prison movies
Θα τσακωθεί με τους Μεξικανούς για το ποιός θα παίξε με τη μπάρα στο προαύλιο
Δεν απάντησες αν ήσουν αλληλέγγυος -πέρα από το λαό του Μάλι- καί προς το σομαλικό λαό.Golden Age έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:25(...)
Μου φαίνεται τόσο τραγικά αστείο και μόνο που θα διαβάσω το πρώτο γράμμα της πρότασης σου.
Ο Λαναρας είναι. μορφή στις ΕΔΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 16:27Eμένα μου θυμίζει κάποιους φυλακόβιους που βλέπουμε στις αμερικανικές prison movies. Μουστάκι, μπράτσα κλπ.
Θα τσακωθεί με τους Μεξικανούς για το ποιός θα παίξε με τη μπάρα στο προαύλιο![]()
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση