Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2021, 00:34
Naida, μονοδρομος.
αχ... εγώ θα την έχω σαν βασίλισσα αλλά αυτή θέλει άλλα...θα της γέμιζα την ψυχή με αγάπη, συναισθήματα, φαντασία αλλά όλα αυτά τα χάνει και κακοπέφτει...αυτό είναι το θλιβερό...δεν με ακούει δεν με θέλει...!!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Naida, μονοδρομος.
αχ... εγώ θα την έχω σαν βασίλισσα αλλά αυτή θέλει άλλα...θα της γέμιζα την ψυχή με αγάπη, συναισθήματα, φαντασία αλλά όλα αυτά τα χάνει και κακοπέφτει...αυτό είναι το θλιβερό...δεν με ακούει δεν με θέλει...!!!
Δεν έχεις κινηθεί σωστά. Μαλακιζόσουν ένα τρίμηνο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, σωστά κινήθηκες. Χμ..
Νάιδα, κάνε κάτι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
tanipteros έγραψε: 22 Ιαν 2021, 23:44
Θα ήθελα να κάνω μια σχέση Πλατωνικού έρωτα.
Είμαι ενήλικας άνδρας και ψάχνω ενήλικη γυναίκα....
Θέλω να περνάμε όμορφες στιγμές μαζί ανταλάσοντας μηνύματα.
Δεν πρόκειται να βρεθούμε ποτέ ούτε να δείξουμε ο ένας στον άλλο φώτο...
Δεν με νοιάζει η ηλικία ή η εξωτερική εμφάνιση !!!
Ψάχνω για μια Πλατωνίτσα...
ενδιαφέρετε καμιά?
Ερωτήσεις ευπρόσδεκτες...
Πλατωνίτσα = χοντρή με 60 γάτες. Ή μάλλον 59, την μια την έφαγε όσο σου έστελνε μηνύματα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Naida, μονοδρομος.
Δεν έχεις κινηθεί σωστά. Μαλακιζόσουν ένα τρίμηνο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, σωστά κινήθηκες. Χμ..
Νάιδα, κάνε κάτι.
Για να καταλάβεις όταν της αφιερωσα το "Ας παν στην ευχή τα παλιά" μου αντιαφιέρωσε αυτό...αλλά ήταν ο θυμός της στιγμής δεν το εννούσε...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Paris έγραψε: 23 Ιαν 2021, 00:43
δεν μιλατε για ερωτα αλλα για μια ανουσια καρικατουρα του με οδηγιες παρασκευης και συντηρησης για αν μην ξυνισει πριν καταναλωθει
Paris έγραψε: 23 Ιαν 2021, 00:43
δεν μιλατε για ερωτα αλλα για μια ανουσια καρικατουρα του με οδηγιες παρασκευης και συντηρησης για αν μην ξυνισει πριν καταναλωθει
αμ δεν έχεις κι άδικο σ αυτό
πήρες κανένα κόκκινο χάπι από τον πάγκο του Έθνι όσο έλειπε;