Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Και στον πλατωνικό πως θα ερωτευτείς; τι; τον εαυτό σου
θα ερωτευτείς και θα θαυμάσεις τον χαρακτήρα του άλλου καθώς θα τον μαθαίνεις....εδώ βλέπεις δεν έχει σεξ...ούτε παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση
Ερωτευεσαι αυτό που φαντάζεσαι για τον άλλο. Δεν τον ζεις από κοντά. Καλά λέω εγώ τον εαυτό σου ερωτεύεσαι μεσα από τον καθρεφτισμο των ιδεών σου στο "πρόσωπο" του άλλου. Μια ιδανική πολιτεία.
Και στον πλατωνικό πως θα ερωτευτείς; τι; τον εαυτό σου
θα ερωτευτείς και θα θαυμάσεις τον χαρακτήρα του άλλου καθώς θα τον μαθαίνεις....εδώ βλέπεις δεν έχει σεξ...ούτε παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση
Ερωτευεσαι αυτό που φαντάζεσαι για τον άλλο. Δεν τον ζεις από κοντά. Καλά λέω εγώ τον εαυτό σου ερωτεύεσαι μεσα από τον καθρεφτισμο των ιδεών σου στο "πρόσωπο" του άλλου. Μια ιδανική πολιτεία.
αυτό που φαντάζεσαι στο καλλιεργεί και ο άλλος όμως δεν είσαι μόνη σου σε αυτή την νοητική διαδικασία
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
αυτό που φαντάζεσαι στο καλλιεργεί και ο άλλος όμως δεν είσαι μόνη σου σε αυτή την νοητική διαδικασία
Δεν νομιζω αλλά μην σε απογοητεύσω. Καλή επιτυχία στη σπίθα σου
Δεν νομιζω αλλά μην σε απογοητεύσω. Καλή επιτυχία στη σπίθα σου
γιατί δεν νομίζεις....θυμάσαι που σου αφιέρωνα τραγούδια και κάποια στιγμή μπερδεύτηκες και ρώτησες "εγώ ποιον αγαπάω εσένα ή τον άλλο" κάπως έτσι...τα λογια τα τραγουδια, το φλέρτ όλα σου διαμορφώνουν τον φανταστικό εραστή.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!