!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπεκατώρου & Μπικοφ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπεκατώρου & Μπικοφ
Επειδή κάποιοι τύποι βιάζουν, ο άλλος νιώθει ντροπή για το φύλο του.
Παραιτούμαι.
Παραιτούμαι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Winston Smith έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:39 Να στηρίζουμε τις γυναίκες, αλλά τις γενικεύσεις ότι όλοι οι άντρες φταίμε (...)
Καλό το τρολάρισμα με την καταδίκη των γενικεύσεων στο βιασμό...
(από άλλο νήμα περί εθνικοτήτων βιαστών κλπ).
Σοβαρά; Και πως τη στηρίζει αυτός που είναι άντρας; Με μελό κείμενα;Naida έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:26Δεν νομιζω το να υποστεί μια γυναίκα σεξουαλικη παρενόχληση και να την στηρίξει ένας άνδρας λέγοντας της "μίλα, σε στηρίζω κι εγώ που είμαι ανδρας" να την κάνει αδύναμη. Ίσως μέσα στηΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:23Εγώ νομίζω ότι κάτι τέτοια κείμενα παρουσιάζουν τις περισσότερες γυναίκες σαν ανήλικα προσφυγόπουλα που δεν ξέρουν τη γλώσσα και έχουν πέσει θύματα τράφικινγκ ή ως ηθική συμπαράσταση στις γυναίκες κάποιου ταλιμπανάτου.Naida έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:12
Όπως το εκλαμβάνει η κάθε γυναίκα που θα το διαβάσει. Άλλη θα ταυτιστεί με τις γυναίκες που αναφέρει γιατί μπορεί η ίδια να έχει βιώσει κάτι ή κάποιος δικός της άνθρωπος, άλλη να μην έχει κάποια εμπειρία και να πει τι λέει ο μαλάκας.
Δεν θεωρώ αυτού του είδους την υποστήριξη ως σεβασμό αλλά ως υποτίμηση της γυναίκας. Ίσως μέσα στον συφερτο των στερεοτυπων να υπάρχει και αυτό και να ενεργοποιειται αυτόματα. Δεν το ξέρω αυτό.
Δηλαδή κάτι που ενισχύει την "κουλτούρα βιασμού".
Ψιλά γράμματα, το ξέρω.
Και γιατί είναι πιο σοβαρή η στήριξη από έναν άντρα από τη στήριξη μιας γυναίκας;
Επειδή οι άντρες είναι δομημένες προσωπικότητες, που δεν έχουν απωθημένα, τραυματικές εμπειρίες, ανάγκη επιβεβαίωσης μέσω του σεξ κλπ κλπ κλπ;
Επειδή οι άντρες δεν επηρεάζονται από το οικογενειακό περιβάλλον;
Επειδή οι άντρες είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες που δεν δέχτηκαν ποτέ κάποιο συμβιβασμό ή υποτιμητική συμπεριφορά από κάποιον προϊστάμενο τους;
Ή επειδή είναι πιο έξυπνοι;
Αν ισχύουν τα παραπάνω, να τη δεχτούμε βρε παιδί μου τη στήριξη μια και είμαστε τόσο αδύνατο φύλο.
Αν όμως δεν ισχύουν παραμένω στο "Δεν πάτε κάπου αλλού να αφοδεύσετε στήριξη ρε Νταλαροπαπάρες;"
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Winston Smith
Στο άλλο νήμα δεν σε είδα να απαντάς σε ό,τι έγραψα. Έχεις να κρύψεις κάτι;stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:42Winston Smith έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:39 Να στηρίζουμε τις γυναίκες, αλλά τις γενικεύσεις ότι όλοι οι άντρες φταίμε (...)![]()
Τύπε, είναι οι τύποι που λένε και κάτι κλισέWinston Smith έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:39 Να στηρίζουμε τις γυναίκες, αλλά τις γενικεύσεις ότι όλοι οι άντρες φταίμε, είμαστε το ίδιο (βιαστές) και θα πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή για το φύλο μας, λέω να τις αφήσουμε στην άκρη. Αν και για λάικς στο φβ καλές είναι, δεν λέω.
Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες
Άλλο παιδεία και άλλο μόρφωση
και κάτι τέτοιες μετριότητες με απώτερο σκοπό να φανούν σοφιστικέ στον ανθυπομέτριο κύκλο τους.
Σιχαμεροί γλιτσιάρηδες που παπαγαλίζουν διαδικτυακές παπαροφιλοσοφίες.
Dein Herz, meine Gier
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
δεν στηριζω κανεναν ο καθενας για τον εαυτον του.
Σε αυτό το νήμα έχω να γράψω ότι βρίσκω διασκεδαστικό το επιχείρημα της μη γενίκευσης του εγκλήματος σε ολόκληρες κοινωνικές ομάδες.Winston Smith έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:46Στο άλλο νήμα δεν σε είδα να απαντάς σε ό,τι έγραψα. Έχεις να κρύψεις κάτι;stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:42Winston Smith έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:39 Να στηρίζουμε τις γυναίκες, αλλά τις γενικεύσεις ότι όλοι οι άντρες φταίμε (...)![]()
Σε αντίθεση με το άλλο νήμα που βρίσκω το αντίθετο. Δηλαδή να αποδίδονται γενικεύσεις σε ολόκληρες πληθυσμιακές ομάδες.
Ας σε ρωτήσω, επομένως, με βάση τα επιχειρήματά σου εκεί: αφού στατιστικά είναι πολύ περισσότεροι οι βιασμοί από άντρες προς γυναίκες παρά το αντίθετο, γιατί εδώ αρνείσαι ότι οι άντρες είναι "στατιστικά επικίνδυνοι" και πρέπει να στηρίζονται περισσότερο οι γυναίκες από αυτούς;
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:46Σοβαρά; Και πως τη στηρίζει αυτός που είναι άντρας; Με μελό κείμενα;Naida έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:26Δεν νομιζω το να υποστεί μια γυναίκα σεξουαλικη παρενόχληση και να την στηρίξει ένας άνδρας λέγοντας της "μίλα, σε στηρίζω κι εγώ που είμαι ανδρας" να την κάνει αδύναμη. Ίσως μέσα στηΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:23
Εγώ νομίζω ότι κάτι τέτοια κείμενα παρουσιάζουν τις περισσότερες γυναίκες σαν ανήλικα προσφυγόπουλα που δεν ξέρουν τη γλώσσα και έχουν πέσει θύματα τράφικινγκ ή ως ηθική συμπαράσταση στις γυναίκες κάποιου ταλιμπανάτου.
Δεν θεωρώ αυτού του είδους την υποστήριξη ως σεβασμό αλλά ως υποτίμηση της γυναίκας. Ίσως μέσα στον συφερτο των στερεοτυπων να υπάρχει και αυτό και να ενεργοποιειται αυτόματα. Δεν το ξέρω αυτό.
Δηλαδή κάτι που ενισχύει την "κουλτούρα βιασμού".
Ψιλά γράμματα, το ξέρω.
Και γιατί είναι πιο σοβαρή η στήριξη από έναν άντρα από τη στήριξη μιας γυναίκας;
Επειδή οι άντρες είναι δομημένες προσωπικότητες, που δεν έχουν απωθημένα, τραυματικές εμπειρίες, ανάγκη επιβεβαίωσης μέσω του σεξ κλπ κλπ κλπ;
Επειδή οι άντρες δεν επηρεάζονται από το οικογενειακό περιβάλλον;
Επειδή οι άντρες είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες που δεν δέχτηκαν ποτέ κάποιο συμβιβασμό ή υποτιμητική συμπεριφορά από κάποιον προϊστάμενο τους;
Ή επειδή είναι πιο έξυπνοι;![]()
Αν ισχύουν τα παραπάνω, να τη δεχτούμε βρε παιδί μου τη στήριξη μια και είμαστε τόσο αδύνατο φύλο.
Αν όμως δεν ισχύουν παραμένω στο "Δεν πάτε κάπου αλλού να αφοδεύσετε στήριξη ρε Νταλαροπαπάρες;"
Γιατί λίγο πολύ η γυναικεία στήριξη στο θύμα ενός βιασμού ή σεξουαλικής παρενόχληση είναι αυτονόητη και δεδομένη (λέμε τώρα). Καθότι μπορεί οποιαδήποτε να έχει αντίστοιχη εμπειρία και να καταλαβαίνει την άλλη γιατί πράγμα μιλάει.
Αντιθέτως στον ανδρικό πληθυσμό δεν είναι και τόσο αυτονόητο. Οπως γράφει και στο κείμενο οι περισσότεροι από αυτούς που θα πουν πήγαινε γυρευοντας, το γνωστό "ναι αλλά.."είναι άνδρες . Όπως θα έχεις διαπιστώσει κι από εδώ μέσα βέβαια, εκτός κι αν εθελοτυφλείς. Είναι σημαντικό και οι ίδιοι οι άντρες να καταδικάζουν και να στηρίζουν. Χωρίς "ναι αλλά..". Στην τελευταία φράση του τα λέει όλα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:57Σε αυτό το νήμα έχω να γράψω ότι βρίσκω διασκεδαστικό το επιχείρημα της μη γενίκευσης του εγκλήματος σε ολόκληρες κοινωνικές ομάδες.Winston Smith έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:46Στο άλλο νήμα δεν σε είδα να απαντάς σε ό,τι έγραψα. Έχεις να κρύψεις κάτι;stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:42
![]()
Σε αντίθεση με το άλλο νήμα που βρίσκω το αντίθετο. Δηλαδή να αποδίδονται γενικεύσεις σε ολόκληρες πληθυσμιακές ομάδες.
Ας σε ρωτήσω, επομένως, με βάση τα επιχειρήματά σου εκεί: αφού στατιστικά είναι πολύ περισσότεροι οι βιασμοί από άντρες προς γυναίκες παρά το αντίθετο, γιατί εδώ αρνείσαι ότι οι άντρες είναι "στατιστικά επικίνδυνοι" και πρέπει να στηρίζονται περισσότερο οι γυναίκες από αυτούς;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Winston Smith
Ότι ισχύει σε εκείνο το νήμα ισχύει και εδώ. Δεν αρνήθηκα ότι οι άντρες είναι πιο πιθανό να βιάσουν από γυναίκες ούτε ότι οι οι γυναίκες δεν θα πρέπει να στηρίζονται από τους άντρες, αυτό από που προέκυψε; Από πουθένα, διαστρέβλωση σταβμαρ απλά. Αν διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά τις 2 γραμμές που έγραψα, αρνήθηκα ότι είμαστε όλοι ίδιοι (βιαστές), και αρνήθηκα να ντρέπομαι για το φύλο μου, αποδεχόμενος κάποια ενοχή. Θα ντρεπόμουν αν είχα κάνει κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπομαι. Εσύ ντρέπεσαι για κάτι σταβ;stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:57Σε αυτό το νήμα έχω να γράψω ότι βρίσκω διασκεδαστικό το επιχείρημα της μη γενίκευσης του εγκλήματος σε ολόκληρες κοινωνικές ομάδες.Winston Smith έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:46Στο άλλο νήμα δεν σε είδα να απαντάς σε ό,τι έγραψα. Έχεις να κρύψεις κάτι;stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:42
![]()
Στο άλλο νήμα (που εσύ αναφέρθηκες) γράφω το πως διαστρεβλώνεις και πόσο ύπουλος είσαι στις συζητήσεις σου. Δεν απαντάς σε τίποτα εκεί, και έρχεσαι εδώ να διαστρεβλώσεις αυτά που λέω για να μας δείξεις κάποια ανύπαρκτη αντίφαση, αποδεικνύοντας τα παραπάνω γι' άλλη μια φορά. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσω να σε αγνοώ.
Ναι, αλλά στο άλλο νήμα υποστήριζες ότι πρέπει να φύγουν όλοι της πληθυσμιακής ομάδας που ανήκει η "στατιστική πλειονότητα των βιασμών". Επομένως, ενοχοποιείς πρακτικά όλους επειδή η στατιστική, όπως την διάβαζες εσύ βέβαια, δεν ευνοεί την συγκεκριμένη ομάδα.Winston Smith έγραψε: 22 Ιαν 2021, 23:12Ότι ισχύει σε εκείνο το νήμα ισχύει και εδώ. Δεν αρνήθηκα ότι οι άντρες είναι πιο πιθανό να βιάσουν από γυναίκες ούτε ότι οι οι γυναίκες δεν θα πρέπει να στηρίζονται από τους άντρες, αυτό από που προέκυψε; (...) Αν διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά τις 2 γραμμές που έγραψα, αρνήθηκα ότι είμαστε όλοι ίδιοι (βιαστές), και αρνήθηκα να ντρέπομαι για το φύλο μου, αποδεχόμενος κάποια ενοχή.stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:57Σε αυτό το νήμα έχω να γράψω ότι βρίσκω διασκεδαστικό το επιχείρημα της μη γενίκευσης του εγκλήματος σε ολόκληρες κοινωνικές ομάδες.Winston Smith έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:46
Στο άλλο νήμα δεν σε είδα να απαντάς σε ό,τι έγραψα. Έχεις να κρύψεις κάτι;
Εδώ γιατί να μην ενοχοποιηθεί ολόκληρο το ανδρικό φύλο, και να θεωρούνται εξίσου "στατιστικά επικίνδυνοι", αφού στατιστικά οι βιασμοί γίνονται κυρίως από αυτούς; Δεν θα ήταν ίδιο το σκεπτικό να έλεγες κι εδώ: "οι άνδρες διαπράττουν απείρως περισσότερους βιασμούς από τις γυναίκες κι επομένως θα πρέπει να λάβουμε ειδικά μέτρα εναντίον τους για να μην κλαίνε μανούλες τα κοριτσάκια τους";
Γιατί θα πρέπει εκεί να τους πάρουμε όλους σκούπα, κι εδώ να κάνουμε την πάπια;
Απλές ερωτήσεις κάνω.
Ε? γιατί Winston?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Winston Smith
Δεν έγραψα ότι θα πρέπει να φύγει κάποιος ή για μανούλες και κοριτσάκια. Δεν θα παίξω το παιχνίδι σου.
Τώρα είδα ότι τα μανούλες, τα κοριτσάκια και τα "απείρως περισσότερους" είναι αναφορά σε ποστ άλλου χρήστη (viewtopic.php?f=97&t=28295&start=465#p1736221)
Τρικυμία εν κρανίω.
Τώρα είδα ότι τα μανούλες, τα κοριτσάκια και τα "απείρως περισσότερους" είναι αναφορά σε ποστ άλλου χρήστη (viewtopic.php?f=97&t=28295&start=465#p1736221)
Τρικυμία εν κρανίω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Winston Smith την 22 Ιαν 2021, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχεις δίκιο. Για μανούλες έγραψε ο Obi.
Όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι στη συζήτηση.
Παίρνω ένα απόσπασμα από τα εκεί γραφόμενά σου για να καταλάβουμε τι λέμε:
Στο κείμενο υποστηρίζεις ότι δεν είναι ρατσιστικό να βγάζει κανείς γενικευτικούς χαρακτηρισμούς σε ομάδες, αν υπάρχει "αυξημένο ρίσκο".
Τώρα γιατί σε πείραξε που κάποιος βγάζει γενικευτικούς χαρακτηρισμούς για το ανδρικό φύλο, όταν υπάρχει όντως καταγεγραμμένο "αυξημένο ρίσκο βιασμών από άνδρα παρά από γυναίκα";
Έπρεπε να έχεις ήδη απαντήσει εδώ στη Νάιδα, όπως εκεί σε εμένα, ότι δεν είναι απαραίτητα προκατειλημμένη εναντίον των ανδρών, αφού εκφράζει μία στατιστική πραγματικότητα. Δηλαδή, θα έπρεπε να της απαντήσεις ότι όχι μόνο δεν είναι προκατειλημμένη, αλλά αντίθετα γράφει με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, όπως ο ίδιος προφασίζεσαι παραπάνω.
Ή όχι;
Όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι στη συζήτηση.
Παίρνω ένα απόσπασμα από τα εκεί γραφόμενά σου για να καταλάβουμε τι λέμε:
viewtopic.php?f=97&t=28295&start=450#p1735411"Όχι δεν είναι πάντα, γι' αυτό έδωσα το παράδειγμα στο οποίο και γω δεν ήμουν σίγουρος αν είμαι προκαταλειμμένος ή όντως υπήρχε ρίσκο. Όπως φάνηκε υπήρχε ρίσκο. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάτι είναι ρατσιστικό (αν πχ κάποιος πιστεύει όλοι οι μαύροι είναι εγκληματίες, κατώτεροι κλπ) και υπάρχουν περιπτώσεις που για κοινωνικούς λόγους (όχι γενετικούς, αλλά πχ το πως μεγαλώνει κάποιος) υπάρχει αυξημένο ρίσκο. Οπότε σε αυτές τις γκρίζες περιοχές δεν μπορείς πάντα να ξέρεις αν είσαι παράλογα προκαταλειμμένος ή η προκατάληψη αντικατοπτρίζει μια στατιστική πραγματικότητα."
Στο κείμενο υποστηρίζεις ότι δεν είναι ρατσιστικό να βγάζει κανείς γενικευτικούς χαρακτηρισμούς σε ομάδες, αν υπάρχει "αυξημένο ρίσκο".
Τώρα γιατί σε πείραξε που κάποιος βγάζει γενικευτικούς χαρακτηρισμούς για το ανδρικό φύλο, όταν υπάρχει όντως καταγεγραμμένο "αυξημένο ρίσκο βιασμών από άνδρα παρά από γυναίκα";
Έπρεπε να έχεις ήδη απαντήσει εδώ στη Νάιδα, όπως εκεί σε εμένα, ότι δεν είναι απαραίτητα προκατειλημμένη εναντίον των ανδρών, αφού εκφράζει μία στατιστική πραγματικότητα. Δηλαδή, θα έπρεπε να της απαντήσεις ότι όχι μόνο δεν είναι προκατειλημμένη, αλλά αντίθετα γράφει με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, όπως ο ίδιος προφασίζεσαι παραπάνω.
Ή όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 22 Ιαν 2021, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βεβαια. Έπρεπε.stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2021, 23:35 Παίρνω ένα απόσπασμα από τα εκεί γραφόμενά σου για να καταλάβουμε τι λέμε:
viewtopic.php?f=97&t=28295&start=450#p1735411"Όχι δεν είναι πάντα, γι' αυτό έδωσα το παράδειγμα στο οποίο και γω δεν ήμουν σίγουρος αν είμαι προκαταλειμμένος ή όντως υπήρχε ρίσκο. Όπως φάνηκε υπήρχε ρίσκο. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάτι είναι ρατσιστικό (αν πχ κάποιος πιστεύει όλοι οι μαύροι είναι εγκληματίες, κατώτεροι κλπ) και υπάρχουν περιπτώσεις που για κοινωνικούς λόγους (όχι γενετικούς, αλλά πχ το πως μεγαλώνει κάποιος) υπάρχει αυξημένο ρίσκο. Οπότε σε αυτές τις γκρίζες περιοχές δεν μπορείς πάντα να ξέρεις αν είσαι παράλογα προκαταλειμμένος ή η προκατάληψη αντικατοπτρίζει μια στατιστική πραγματικότητα."
Ή όχι;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...