Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Niki έγραψε: 22 Ιαν 2021, 19:59
Η εκμετάλλευση θέσης εξουσίας για σεξουαλική χειραγώγηση /καταπίεση εδώ και λίγα χρόνια την λέμε Ζαχοπούλεια και κάπου εκεί έπρεπε να σταματήσει αλλά δυστυχώς συνεχίζεται.
Συναλλαγη λεγεται και ειναι ενας απο τους δυο πυρηνες του λιμπεραλισμου. 1. Ολα ειναι προς πωληση/συναλλαγη και 2. η αυξηση του κερδους. Ετσι ακριβως ειδαμε και τον Ζαχοπουλο με την γυναικα που εκανε συναλλαγη για μια θεση στο δημοσιο. Αλλη/αλλος εκανε συναλλαγη για ενα μεταλλιο, για μια θεση στο σινεμα, στο θεατρο, για ενα ρετιρε, για χρημα, για ενα αυτοκινητο, για luxury διακοπες κοκ....
ε και ;
να σε παρακαλαει η αλλη να την γαμησεις με σκεπτικο πως ισως κερδισει κάτι απο σενα -αν ενδωσεις εισαι βιαστης
ρωτησε και την Ναιδα
Niki έγραψε: 22 Ιαν 2021, 19:59
Η εκμετάλλευση θέσης εξουσίας για σεξουαλική χειραγώγηση /καταπίεση εδώ και λίγα χρόνια την λέμε Ζαχοπούλεια και κάπου εκεί έπρεπε να σταματήσει αλλά δυστυχώς συνεχίζεται.
Συναλλαγη λεγεται και ειναι ενας απο τους δυο πυρηνες του λιμπεραλισμου. 1. Ολα ειναι προς πωληση/συναλλαγη και 2. η αυξηση του κερδους. Ετσι ακριβως ειδαμε και τον Ζαχοπουλο με την γυναικα που εκανε συναλλαγη για μια θεση στο δημοσιο. Αλλη/αλλος εκανε συναλλαγη για ενα μεταλλιο, για μια θεση στο σινεμα, στο θεατρο, για ενα ρετιρε, για χρημα, για ενα αυτοκινητο, για luxury διακοπες κοκ....
ε και ;
να σε παρακαλαει η αλλη να την γαμησεις με σκεπτικο πως ισως κερδισει κάτι απο σενα -αν ενδωσεις εισαι βιαστης
ρωτησε και την Ναιδα
ε και ;
ρωτησε και την Ναιδα
Λυπάμαι δεν κατανοώ την παParisτικη λογική σου.
Εννοεί ότι η νεαρή όμορφη υφιστάμενη κάνει με τον ισχυρό παράγοντα αφεντικό της πράξης εμπορικής συναλλαγής πουλώντας του έρωτα και γοητεία με υλικά ανταλλάγματα και δεν είναι ακριβώς βιασμός έτσι όπως το θεωρείς εσύ
Δυστυχώς υπάρχουν και γυναίκες με τις ίδιες απόψεις. Ακόμα πιο λυπηρό...
"Τώρα το θυμήθηκε κι' αυτή; Μετά από τόσα χρόνια; Γιατί δεν το έλεγε τόσο καιρό; Δεν ήταν και μικρή".
Απάντηση από εμάς (κυρίως από άντρα): "Για κάτι τέτοιους ανθρώπους σαν και σένα".
Καλά μην μιλήσουμε και για το "πήγαινε γυρεύοντας".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 22 Ιαν 2021, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Ιαν 2021, 19:46
Η Τοπαλουδη ΔΟΛΟΦΟΝΉΘΗΚΕ απο τους δράστες
Άσχετα με το εάν είχε πάει μαζί τους με την συναίνεση της η όχι .
Ελπίζω να καταλαβαίνει κάποιος αυτή την λεπτομέρεια ..
Γιατί δολοφονήθηκε;
Εξηγω το πόσο διαφορετικη είναι η περίπτωση της Μπεκατώρου από την Τοπαλουδη
Ρίξε και μία εξήγηση για το λόγο που οι περισσότεροι πλούσιοι και ισχυροί εραστές της κωλοπετεινίτσας, αν γίνει η στραβή αρχίζουν την κλάψα για την οικογενειακή τους αξιοπρέπεια και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστησαν από τις κάργιες.
Σ' αυτήν την περίπτωση παίζει το "τα' θελαν";
Αυτό που θέλω να πω είναι ό,τι τα αθώα τσοπανόπουλα καλό είναι να μην τρίβονται στη γκλίτσα της τσομπάνισας, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες.
Δυστυχώς υπάρχουν και γυναίκες με τις ίδιες απόψεις. Ακόμα πιο λυπηρό...
Ισχύει. Δυστυχώς.
Αν πω ότι κάτι τέτοιες σπαρακτικές καταθέσεις ψυχής, περισσότερο με εκνευρίζουν παρά με συγκινούν, θα καταλάβετε ότι υποστηρίζω τους βιαστές;
Όπως το εκλαμβάνει η κάθε γυναίκα που θα το διαβάσει. Άλλη θα ταυτιστεί με τις γυναίκες που αναφέρει γιατί μπορεί η ίδια να έχει βιώσει κάτι ή κάποιος δικός της άνθρωπος, άλλη να μην έχει κάποια εμπειρία και να πει τι λέει ο μαλάκας.
Πολύ μαγκιά, κόλωσα που σε διάβασα ναούμ'. Μάλλον εσύ πρέπει να μάθεις Αγγλικά γιατί λέει "Do you have proof?" πιό πάνω.
Φαίνεται έκανες κοπάνα από το μάθημα για να υπερασπιστείς τα δικαιώματα των γυναικών.
Αν ήσουν έντιμος συνομιλητής και δεν ρωτουσες εκ του πονηρού, θα καθόμουν να σου το αναλύσω.
Εσύ όμως θέλεις να το παίξεις τρελλίτσα, και δεν πρόκειται να σου κάνω τη χάρη. Άντε αλλού να πουλήσεις.
Αν ήσουν έντιμος συνομιλητής, θα είχες τα κότσια να παραδεχτείς πως γράφεις μπαρούφες.
Αν πω ότι κάτι τέτοιες σπαρακτικές καταθέσεις ψυχής, περισσότερο με εκνευρίζουν παρά με συγκινούν, θα καταλάβετε ότι υποστηρίζω τους βιαστές;
Όπως το εκλαμβάνει η κάθε γυναίκα που θα το διαβάσει. Άλλη θα ταυτιστεί με τις γυναίκες που αναφέρει γιατί μπορεί η ίδια να έχει βιώσει κάτι ή κάποιος δικός της άνθρωπος, άλλη να μην έχει κάποια εμπειρία και να πει τι λέει ο μαλάκας.
Εγώ νομίζω ότι κάτι τέτοια κείμενα παρουσιάζουν τις περισσότερες γυναίκες σαν ανήλικα προσφυγόπουλα που δεν ξέρουν τη γλώσσα και έχουν πέσει θύματα τράφικινγκ ή ως ηθική συμπαράσταση στις γυναίκες κάποιου ταλιμπανάτου.
Δεν θεωρώ αυτού του είδους την υποστήριξη ως σεβασμό αλλά ως υποτίμηση της γυναίκας.
Εγώ νομίζω ότι κάτι τέτοια κείμενα παρουσιάζουν τις περισσότερες γυναίκες σαν ανήλικα προσφυγόπουλα που δεν ξέρουν τη γλώσσα και έχουν πέσει θύματα τράφικινγκ ή ως ηθική συμπαράσταση στις γυναίκες κάποιου ταλιμπανάτου.
Δεν θεωρώ αυτού του είδους την υποστήριξη ως σεβασμό αλλά ως υποτίμηση της γυναίκας. Ίσως μέσα στον συφερτο των στερεοτυπων να υπάρχει και αυτό και να ενεργοποιειται αυτόματα. Δεν το ξέρω αυτό.
Δηλαδή κάτι που ενισχύει την "κουλτούρα βιασμού".
Ψιλά γράμματα, το ξέρω.
Δεν νομιζω το να υποστεί μια γυναίκα σεξουαλικη παρενόχληση και να την στηρίξει ένας άνδρας λέγοντας της "μίλα, σε στηρίζω κι εγώ που είμαι ανδρας" να την κάνει αδύναμη. Ίσως μέσα στη
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:23
Δεν θεωρώ αυτού του είδους την υποστήριξη ως σεβασμό αλλά ως υποτίμηση της γυναίκας.
Δηλαδή κάτι που ενισχύει την "κουλτούρα βιασμού".
Ψιλά γράμματα, το ξέρω.
Ήμουνα σίγουρη πως θα το έλεγες. Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα.
Αλλά ταυτόχρονα εξοργίζομαι όταν ακούω γυναίκες να τα ρίχνουν στα θύματα ή να ασκούν κριτική ενώ ταυτόχρονα να βλέπω άντρες που τις υποστηρίζουν και λένε το αυτονόητο. Ότι όταν βιαστείς (είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα) ε δεν είναι ρε φίλε και το πιο εύκολο πράγμα να πας και να καταγγείλεις.
Να στηρίζουμε τις γυναίκες, αλλά τις γενικεύσεις ότι όλοι οι άντρες φταίμε, είμαστε το ίδιο (βιαστές) και θα πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή για το φύλο μας, λέω να τις αφήσουμε στην άκρη. Αν και για λάικς στο φβ καλές είναι, δεν λέω.