!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στο βωμό της εμφάνισης

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Στο βωμό της εμφάνισης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

To αν κάποιος είναι αντικειμενικά σκατά κι εσένα σου γουστάρει, είναι άλλο θέμα. Το ζήτημα είναι ότι σ'αρέσει, άσχετα τι πραγματικά είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Ασπούμε μπαίνουμε σε ένα site γνωριμιών με χιλιάδες προφίλς. Ποιος θα ξεκινήσει το ψάξιμο από τους άσχημους;

Είχα ανοίξει κάποτε λογαριασμό στο meetic, αλλά δεν συμπλήρωσα το προφιλ αμέσως. Με είχανε ζαλίσει με συμβουλές πχ
-αν βάλετε μια φωτό στο προφιλ σας θα έχετε 7 φορές μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
-διάλεξτε μια φωτογραφία που αβαντάρει τα χαρακτηριστικά σας
-διαβάστε το τάδε άρθρο μας για το πώς να αποκτήσετε ένα irresistible βλέμμα
κλπ
Η εμφάνιση είναι φοβερό ατού, τι να λέμε τώρα. Για μένα όποιος δεν έχει εμφάνιση έχει συμφέρον να καλλιεργήσει τύπο.
Αλλιώς θα βρεί πολλές πόρτες κλειστές στη ζωή του. Τώρα που υπάρχουν και οι πλαστικές, ένα άσχημο παρουσιαστικό μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Σε μερικά επαγγέλματα μάλιστα είναι το κυριότερο ατού πχ διαφήμιση, ρεσεψιόν, αεροσυνοδός κλπ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:17
Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:14 Διαφωνώ. Δεν σε ελκύει πάντα η εμφάνιση από την αρχή.Τουλάχιστον όχι όλους. Προσωπικά την έχω πατήσει γερά με άτομα που μου έλεγαν τι του βρίσκεις. Και με ωραίους την έχω πατήσει αλλά για κάποιο λόγο με τους ωραίους δε κράταγε πολύ ο ενθουσιασμός. Με τους άλλους κόλλαγα κανονικά :hebit:
Πως γίνεται να σε ελκύει κάτι άσχημο ; Μόνο κάποιον κακόγουστο θα μπορούσε. Να έλεγες ότι την πατάς με άτομο το οποίο άσχημο μεν, αλλά λόγω επαφής καθημερινά π.χ για ένα σωρό άλλους λόγους γεννήθηκε κάτι, άντε να το δεχτώ. Αλλά από την αρχή ; Δηλαδή θα είμαι σε ένα χώρο με όμορφες κοπέλες άγνωστες και θα νιώσω έλξη για την άσχημη ;
Ναι έχει τύχει να κόλλησω οπτικά στον άσχημο της παρέας. Χωρίς να ξέρω χαρακτήρα κτλ. Δεν υπάρχει πως γίνεται. Γίνεται. Είναι κάποια χαρακτηριστικά που εγώ κολλάω. Όπως επίσης κάποιος πολύ όμορφος εμένα να μη μ' αρέσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:39

Ναι έχει τύχει να κόλλησω οπτικά στον άσχημο της παρέας. Χωρίς να ξέρω χαρακτήρα κτλ.
Ο πιο άσχημος της παρέας σ'άρεσε; Ή δε σ'άρεσε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Ναι έχει τύχει να κόλλησω οπτικά στον άσχημο της παρέας. Χωρίς να ξέρω χαρακτήρα κτλ. Δεν υπάρχει πως γίνεται. Γίνεται. Είναι κάποια χαρακτηριστικά που εγώ κολλάω. Όπως επίσης κάποιος πολύ όμορφος εμένα να μη μ' αρέσει.
Το θέμα είναι οτι εσένα σου άρεσε πρώτα, πάλι η εμφάνιση έπαιξε το πρώτο ρόλο (αυτη ή αυτά που εσύ κρίνεις ως ωραία) αν είχε απωθητικά χαρακτηριστικά για σένα δεν θα κολλούσες.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Μα το θεμα ειναι οτι εσενα σαρεσε. Οχι αν ηταν ωραιος για ολο τον κοσμο.

Η εμφανιση σε τραβηξε και ας ηταν ασχημη.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
paul25

Βέβαια, να πούμε εδώ (και αυτό είναι λίγο σκληρό) ότι όποιος είναι άσχημος για πολύ κόσμο (πχ 85%) θα έχει λιγότερες, μα πολύ λιγότερες πιθανότητες να διασταυρωθεί με κάποια από το 15%, άρα και πιθανόν περισσότερο καιρό μόνος. Εξού και όλοι παλεύουν να γίνουν ομορφότεροι για να αυξήσουν αυτές τις πιθανότητες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

paul25 έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:50 Βέβαια, να πούμε εδώ (και αυτό είναι λίγο σκληρό) ότι όποιος είναι άσχημος για πολύ κόσμο (πχ 85%) θα έχει λιγότερες, μα πολύ λιγότερες πιθανότητες να διασταυρωθεί με κάποια από το 15%, άρα και πιθανόν περισσότερο καιρό μόνος. Εξού και όλοι παλεύουν να γίνουν ομορφότεροι για να αυξήσουν αυτές τις πιθανότητες.
Γιατί είναι κακό να βελτιώνεσαι;
Προσωπικά έχω ΚΑΨΕΙ όλες τις φωτο Γυμνασίου-Λυκείου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:00
paul25 έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:50 Βέβαια, να πούμε εδώ (και αυτό είναι λίγο σκληρό) ότι όποιος είναι άσχημος για πολύ κόσμο (πχ 85%) θα έχει λιγότερες, μα πολύ λιγότερες πιθανότητες να διασταυρωθεί με κάποια από το 15%, άρα και πιθανόν περισσότερο καιρό μόνος. Εξού και όλοι παλεύουν να γίνουν ομορφότεροι για να αυξήσουν αυτές τις πιθανότητες.
Και εγώ θέλω να κάψω εκεί γύρω στο 2008 αλλά και στο 2011-12, αλλά όχι, πρέπει να τις βλέπω για παραδειγματισμό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ναι, αμέ, σιγά μην τις κάνω και κορνίζα.
Κάψιμο.
Άβαταρ μέλους
paul25

Δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο, πως το κατάλαβες έτσι; :102:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:41

Ναι έχει τύχει να κόλλησω οπτικά στον άσχημο της παρέας. Χωρίς να ξέρω χαρακτήρα κτλ.
Ο πιο άσχημος της παρέας σ'άρεσε; Ή δε σ'άρεσε;
Μ' άρεσε.
paul25 έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:44
Το θέμα είναι οτι εσένα σου άρεσε πρώτα, πάλι η εμφάνιση έπαιξε το πρώτο ρόλο (αυτη ή αυτά που εσύ κρίνεις ως ωραία) αν είχε απωθητικά χαρακτηριστικά για σένα δεν θα κολλούσες.
Ναι με αυτή τη προσέγγιση ισχύει ότι έπαιξε ρόλο η εμφάνιση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ε μα αυτό λέμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Υπάρχει μία υποκρισία γύρω από την ομορφιά και το χρήμα, παιδιά. Μεγαλώσαμε με κάποια νοοτροπία που είναι ένα μεγάλο θέμα για συζήτηση. Και περάσαμε σε μια καθωσπρεπική κοινωνία όπου φυλάγεσαι να μιλήσεις, γιατί όλο και κάποιον θα πληγώσεις. Παρόλα αυτά κάπου ίσως θες να περιχαρακώσεις το χώρο σου και κάποιους να τους αφήσεις απεξω πχ θες να κυκλοφορεις με περιποιημένα άτομα κι όχι με λέτσους. Δικαίωμα σου είναι και θα κάνεις αξιολόγηση ακόμα και με την εμφάνιση.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

:smt005: :smt005:
Και εγω τις αφησα οπως ο Ερμης για παραδειγματισμο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”