!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο βωμό της εμφάνισης
- Cecily Anne
Re: Στο βωμό της εμφάνισης
To αν κάποιος είναι αντικειμενικά σκατά κι εσένα σου γουστάρει, είναι άλλο θέμα. Το ζήτημα είναι ότι σ'αρέσει, άσχετα τι πραγματικά είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
mec
Ασπούμε μπαίνουμε σε ένα site γνωριμιών με χιλιάδες προφίλς. Ποιος θα ξεκινήσει το ψάξιμο από τους άσχημους;
Είχα ανοίξει κάποτε λογαριασμό στο meetic, αλλά δεν συμπλήρωσα το προφιλ αμέσως. Με είχανε ζαλίσει με συμβουλές πχ
-αν βάλετε μια φωτό στο προφιλ σας θα έχετε 7 φορές μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
-διάλεξτε μια φωτογραφία που αβαντάρει τα χαρακτηριστικά σας
-διαβάστε το τάδε άρθρο μας για το πώς να αποκτήσετε ένα irresistible βλέμμα
κλπ
Η εμφάνιση είναι φοβερό ατού, τι να λέμε τώρα. Για μένα όποιος δεν έχει εμφάνιση έχει συμφέρον να καλλιεργήσει τύπο.
Αλλιώς θα βρεί πολλές πόρτες κλειστές στη ζωή του. Τώρα που υπάρχουν και οι πλαστικές, ένα άσχημο παρουσιαστικό μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Σε μερικά επαγγέλματα μάλιστα είναι το κυριότερο ατού πχ διαφήμιση, ρεσεψιόν, αεροσυνοδός κλπ
Είχα ανοίξει κάποτε λογαριασμό στο meetic, αλλά δεν συμπλήρωσα το προφιλ αμέσως. Με είχανε ζαλίσει με συμβουλές πχ
-αν βάλετε μια φωτό στο προφιλ σας θα έχετε 7 φορές μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
-διάλεξτε μια φωτογραφία που αβαντάρει τα χαρακτηριστικά σας
-διαβάστε το τάδε άρθρο μας για το πώς να αποκτήσετε ένα irresistible βλέμμα
κλπ
Η εμφάνιση είναι φοβερό ατού, τι να λέμε τώρα. Για μένα όποιος δεν έχει εμφάνιση έχει συμφέρον να καλλιεργήσει τύπο.
Αλλιώς θα βρεί πολλές πόρτες κλειστές στη ζωή του. Τώρα που υπάρχουν και οι πλαστικές, ένα άσχημο παρουσιαστικό μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Σε μερικά επαγγέλματα μάλιστα είναι το κυριότερο ατού πχ διαφήμιση, ρεσεψιόν, αεροσυνοδός κλπ
Ναι έχει τύχει να κόλλησω οπτικά στον άσχημο της παρέας. Χωρίς να ξέρω χαρακτήρα κτλ. Δεν υπάρχει πως γίνεται. Γίνεται. Είναι κάποια χαρακτηριστικά που εγώ κολλάω. Όπως επίσης κάποιος πολύ όμορφος εμένα να μη μ' αρέσει.Otto Weininger έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:17Πως γίνεται να σε ελκύει κάτι άσχημο ; Μόνο κάποιον κακόγουστο θα μπορούσε. Να έλεγες ότι την πατάς με άτομο το οποίο άσχημο μεν, αλλά λόγω επαφής καθημερινά π.χ για ένα σωρό άλλους λόγους γεννήθηκε κάτι, άντε να το δεχτώ. Αλλά από την αρχή ; Δηλαδή θα είμαι σε ένα χώρο με όμορφες κοπέλες άγνωστες και θα νιώσω έλξη για την άσχημη ;Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:14 Διαφωνώ. Δεν σε ελκύει πάντα η εμφάνιση από την αρχή.Τουλάχιστον όχι όλους. Προσωπικά την έχω πατήσει γερά με άτομα που μου έλεγαν τι του βρίσκεις. Και με ωραίους την έχω πατήσει αλλά για κάποιο λόγο με τους ωραίους δε κράταγε πολύ ο ενθουσιασμός. Με τους άλλους κόλλαγα κανονικά![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ο πιο άσχημος της παρέας σ'άρεσε; Ή δε σ'άρεσε;Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:39
Ναι έχει τύχει να κόλλησω οπτικά στον άσχημο της παρέας. Χωρίς να ξέρω χαρακτήρα κτλ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το θέμα είναι οτι εσένα σου άρεσε πρώτα, πάλι η εμφάνιση έπαιξε το πρώτο ρόλο (αυτη ή αυτά που εσύ κρίνεις ως ωραία) αν είχε απωθητικά χαρακτηριστικά για σένα δεν θα κολλούσες.Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:39
Ναι έχει τύχει να κόλλησω οπτικά στον άσχημο της παρέας. Χωρίς να ξέρω χαρακτήρα κτλ. Δεν υπάρχει πως γίνεται. Γίνεται. Είναι κάποια χαρακτηριστικά που εγώ κολλάω. Όπως επίσης κάποιος πολύ όμορφος εμένα να μη μ' αρέσει.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Μα το θεμα ειναι οτι εσενα σαρεσε. Οχι αν ηταν ωραιος για ολο τον κοσμο.
Η εμφανιση σε τραβηξε και ας ηταν ασχημη.
Η εμφανιση σε τραβηξε και ας ηταν ασχημη.
Βέβαια, να πούμε εδώ (και αυτό είναι λίγο σκληρό) ότι όποιος είναι άσχημος για πολύ κόσμο (πχ 85%) θα έχει λιγότερες, μα πολύ λιγότερες πιθανότητες να διασταυρωθεί με κάποια από το 15%, άρα και πιθανόν περισσότερο καιρό μόνος. Εξού και όλοι παλεύουν να γίνουν ομορφότεροι για να αυξήσουν αυτές τις πιθανότητες.
- Cecily Anne
Γιατί είναι κακό να βελτιώνεσαι;paul25 έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:50 Βέβαια, να πούμε εδώ (και αυτό είναι λίγο σκληρό) ότι όποιος είναι άσχημος για πολύ κόσμο (πχ 85%) θα έχει λιγότερες, μα πολύ λιγότερες πιθανότητες να διασταυρωθεί με κάποια από το 15%, άρα και πιθανόν περισσότερο καιρό μόνος. Εξού και όλοι παλεύουν να γίνουν ομορφότεροι για να αυξήσουν αυτές τις πιθανότητες.
Προσωπικά έχω ΚΑΨΕΙ όλες τις φωτο Γυμνασίου-Λυκείου.
Και εγώ θέλω να κάψω εκεί γύρω στο 2008 αλλά και στο 2011-12, αλλά όχι, πρέπει να τις βλέπω για παραδειγματισμό.Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:00Γιατί είναι κακό να βελτιώνεσαι;paul25 έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:50 Βέβαια, να πούμε εδώ (και αυτό είναι λίγο σκληρό) ότι όποιος είναι άσχημος για πολύ κόσμο (πχ 85%) θα έχει λιγότερες, μα πολύ λιγότερες πιθανότητες να διασταυρωθεί με κάποια από το 15%, άρα και πιθανόν περισσότερο καιρό μόνος. Εξού και όλοι παλεύουν να γίνουν ομορφότεροι για να αυξήσουν αυτές τις πιθανότητες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Ναι, αμέ, σιγά μην τις κάνω και κορνίζα.
Κάψιμο.
Κάψιμο.
Δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο, πως το κατάλαβες έτσι;Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:00
Γιατί είναι κακό να βελτιώνεσαι;
Μ' άρεσε.Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:41Ο πιο άσχημος της παρέας σ'άρεσε; Ή δε σ'άρεσε;Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:39
Ναι έχει τύχει να κόλλησω οπτικά στον άσχημο της παρέας. Χωρίς να ξέρω χαρακτήρα κτλ.
Ναι με αυτή τη προσέγγιση ισχύει ότι έπαιξε ρόλο η εμφάνιση.paul25 έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:44Το θέμα είναι οτι εσένα σου άρεσε πρώτα, πάλι η εμφάνιση έπαιξε το πρώτο ρόλο (αυτη ή αυτά που εσύ κρίνεις ως ωραία) αν είχε απωθητικά χαρακτηριστικά για σένα δεν θα κολλούσες.Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:39
Ναι έχει τύχει να κόλλησω οπτικά στον άσχημο της παρέας. Χωρίς να ξέρω χαρακτήρα κτλ. Δεν υπάρχει πως γίνεται. Γίνεται. Είναι κάποια χαρακτηριστικά που εγώ κολλάω. Όπως επίσης κάποιος πολύ όμορφος εμένα να μη μ' αρέσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε μα αυτό λέμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
mec
Υπάρχει μία υποκρισία γύρω από την ομορφιά και το χρήμα, παιδιά. Μεγαλώσαμε με κάποια νοοτροπία που είναι ένα μεγάλο θέμα για συζήτηση. Και περάσαμε σε μια καθωσπρεπική κοινωνία όπου φυλάγεσαι να μιλήσεις, γιατί όλο και κάποιον θα πληγώσεις. Παρόλα αυτά κάπου ίσως θες να περιχαρακώσεις το χώρο σου και κάποιους να τους αφήσεις απεξω πχ θες να κυκλοφορεις με περιποιημένα άτομα κι όχι με λέτσους. Δικαίωμα σου είναι και θα κάνεις αξιολόγηση ακόμα και με την εμφάνιση.
- YouOnlyLiveOnce
Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:00Γιατί είναι κακό να βελτιώνεσαι;paul25 έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:50 Βέβαια, να πούμε εδώ (και αυτό είναι λίγο σκληρό) ότι όποιος είναι άσχημος για πολύ κόσμο (πχ 85%) θα έχει λιγότερες, μα πολύ λιγότερες πιθανότητες να διασταυρωθεί με κάποια από το 15%, άρα και πιθανόν περισσότερο καιρό μόνος. Εξού και όλοι παλεύουν να γίνουν ομορφότεροι για να αυξήσουν αυτές τις πιθανότητες.
Και εγω τις αφησα οπως ο Ερμης για παραδειγματισμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
-
- 5 Απαντήσεις