Naida έγραψε: 20 Ιαν 2021, 19:52
Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2021, 19:42
Γενικα μιλαω, για το καλο ολων.
Γενικά δεν μπορείς να μιλήσεις γιατί δεν έχουν όλοι τους φόβους τους δικούς σου. Υπάρχουν άντρες (δόξα τω Θεώ) που επιθυμούν να μιλάει ένα θύμα βιασμού ή σεξουαλικής παρενόχλησης και θεωρούν είναι για το γενικό καλό της κοινωνίας και τις σχέσεις των φύλων. Θεωρούν πως γίνονται πιο ασφαλείς οι μανάδες τους, οι αδερφές τους, οι γκόμενες τους κτλ
Επειδη όμως αντιλαμβάνομαι τους φόβους σου μιας και είναι συχνό φαινόμενο ιδιαίτερα στην Ελλάδα, καλό είναι να ζητάς γραπτή συναίνεση πριν,κατα τη διάρκεια και μετά την συνουσία έτσι ώστε να είσαι καλυμμένος. Βέβαια όλοι όσοι έχουν τους αντίστοιχους φόβους φυσικά να σε μιμηθούν.
Ειπα γενικα μιλαω, εδω μιλας εσυ γενικα ολη την ωρα και δεν θα μιλησω εγω; Τι νομιζεις οτι επειδη εισαι γυναικα ξερεις καλυτερα τις γυναικες ή τους αντρες; Σφαλλεις. Δεν ειναι θεμα φυλου, ειναι θεμα νοημοσυνης και μελετης. Προσωπικα δεν εχω φοβους, μεγαλωσα αναμεσα σε γυναικες τις αγαπω και με αγαπουν. Με δυο αδερφες και μαλιστα η μια διδυμη, απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου το σπιτι μας ηταν παντα γεματο απο φιλες της αδερφης μου. Το κομπλεξ δεν ειναι να εισαι σκεπτομενος ανθρωπος σε αυτα που σου πλασαρει η καθε περιοδος, αλλα να δεχεσαι ως θεσφατο τις νεολιμπεραλ μαλακιες που πολλες αποσκοπουν στον ατομικισμο και την αποξενωση των 2 φυλων, μονο και μονο επειδη εχεις την αναγκη να εισαι μελος μια γενικοτερης ομαδας. Το τυρακι μπαινει, η ατζεντα αλλαζει και εσυ (γενικα μιλαω ετσι), γινεσαι το ευκολο θυμα της εποχης. Το ποσο θυμα εισαι/ειμαστε το αντιλαμβανεσαι οταν στην πρωτη δυσκολια τρεχεις στους ειδικους για να στο λυσουν, επειδη ακριβως δεν εχεις τριφτει, αλλα δεχεσαι αχογγυστα οτι σου εχουν πλασαρει, διχως σκεψη, διχως αμφισβητηση. Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν υπαρχει επικοινωνια μεταξυ των ανθρωπων. Τεσπα, τον δρομο μου τον εχω βρει, εχω γυναικα και επικοινωνουμε μια χαρα, τα οποια μικρα θεματακια μας τα λυνουμε με κουβεντα, αγαπη και αγκαλια. Ψαξε αλλου για δρακους

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."