Άλλος.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2021, 11:10 Αυτός που έκανε την επίθεση στη Μπεκατώρου κακοποίησε και την μικρή;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπεκατώρου & Μπικοφ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Μπεκατώρου & Μπικοφ
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- perseus
Εκανα εγώ αδιαφορησατε.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2021, 09:37 Καιρός για ένα μιτού κίνημα και από τους επιβήτορες/θύματα που υπέκυψαν στη σεξουαλική παρενόχληση από τις λυσσάρες κάρχιες.
Με επώνυμες καταγγελίες, έτσι;
Άντε να σας δω, αγόρια.
Ασέβαστε, κάπου έχει χαθεί το μέτρο ή μου φαίνεται;Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιαν 2021, 11:07εγω θα εξακολουθω να λεω οτι αν ειχε μιλησει οταν επρεπε, πιθανοτατα θα γλυτωνε η 11χρονη.Γαληνός έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:41 Μήπως όλα συνδέονται με τον βιασμο 10χρονης ανήλικης που είπε ο Κακλαμανακης;;
Γτι κάποιοι γραψατε πως αμα δείτε την Μπεκατώρου υπουργο....
Το αντιστρεφω,
Αν προκυψει βιασμός παιδιου, ΕΣΕΙΣ, που καταδικάζετε την Μπεκατώρου, να δω ΤΙ θα λέτε μετά.....
Κακλαμανάκης : «Η αθλήτρια που είπε η Μπεκατώρου ότι κακοποιήθηκε ήταν 11 ετών»
https://www.protothema.gr/sports/articl ... n-11-eton/
νομιζω το ιδιο θα λεει και η μπεκατωρου στον εαυτο της.
Γιατί το να αποδίδεται και να εστιάζεται στην κάθε Μπεκατώρου η ευθύνη για τον βιασμό της κάθε 11χρονης, είναι μάλλον παράλογο δεν είναι;
Αν μη τι άλλο, η Μπεκατώρου μίλησε και έδειξε μια κορφή του παγόβουνου με ετεροχρονισμένη αλλά επώνυμη καταγγελία.
Οπότε, τίθεται το εξής ερώτημα.
Aν η Μπεκατώρου που μίλησε, είναι υπεύθυνη για τον βιασμό της 11χρονης -και όχι μόνον- όλοι οι άλλοι παπάρες που γνώριζαν αλλά δεν έβγαλαν ούτε ένα κιχ, τι είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λες να σοβαρευτούμε αλλά δεν κάνεις την αρχή.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2021, 10:58Για να σοβαρευτούμε λίγο, πόσες από τις τραγωδούς του κινήματος "κι εσύ κι εσύ είσαι βιαστής" θεωρείς ικανές να μιλήσουν;Naida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 09:52Δεν είναι μόνο βία να φτάσει ο άλλος αν σε βιασει. Βία είναι να σου πιάσει και τον κώλο επειδή πχ είναι αφεντικό και έχεις ανάγκη την δουλειά. Το 1ο μπορεί και να το καταγγείλεις το 2ο δεν είναι και τόσο σίγουρο. Και οι λόγοι είναι πολλοί. Για αυτό το παν είναι η εκπαίδευση όλων στο να μιλάνε.nyxtovios έγραψε: 21 Ιαν 2021, 09:47
Ναι δε διαφωνούμε αλλά εφόσον θέλουμε οριζόντιο νομικό κανόνα πως θα ξεχωρίσεις τις περιπτώσεις. Το μόνο ξεκάθαρο είναι πως αν γίνει κάτι με το ζόρι ή αν μιλάμε για ανηλίκους πρέπει να μπουν φυλακή. Νομίζω μια κοπέλα 21 χρόνων μπορεί να καταλάβει τι ήταν και τι δεν ήταν με τη βία. Αν ο φερόμενος θύτης ανήκει ή όχι σε στερεότυπα γλοιωδων καθηζηματων δεν έχει σχέση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα δεν ήταν επώνυμη. Οπότε παίζεις στην κατηγορία Συνατσάκη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα ακριβώς επειδή είμαι σοβαρή, δεν βάζω στον ίδιο κουβά τους βιαστές με όποιον χουφτώνει ή κάνει κάποιο σεξιστικό (γουάου) σχόλιο.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 11:20Λες να σοβαρευτούμε αλλά δεν κάνεις την αρχή.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2021, 10:58Για να σοβαρευτούμε λίγο, πόσες από τις τραγωδούς του κινήματος "κι εσύ κι εσύ είσαι βιαστής" θεωρείς ικανές να μιλήσουν;Naida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 09:52
Δεν είναι μόνο βία να φτάσει ο άλλος αν σε βιασει. Βία είναι να σου πιάσει και τον κώλο επειδή πχ είναι αφεντικό και έχεις ανάγκη την δουλειά. Το 1ο μπορεί και να το καταγγείλεις το 2ο δεν είναι και τόσο σίγουρο. Και οι λόγοι είναι πολλοί. Για αυτό το παν είναι η εκπαίδευση όλων στο να μιλάνε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Δε μου είχες λείψει καθόλουΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2021, 11:26Μα ακριβώς επειδή είμαι σοβαρή, δεν βάζω στον ίδιο κουβά τους βιαστές με όποιον χουφτώνει ή κάνει κάποιο σεξιστικό (γουάου) σχόλιο.
- Eθνικοκοινωνιστης
η συνατσακη
δεχθηκε αλλεπαλληλες σεξουαλικες επιθεσεις
οκ
δεχθηκε αλλεπαλληλες σεξουαλικες επιθεσεις
οκ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- perseus
Ουτε η μπεκατωρου ειπε όνομα τα κανάλια το έμαθαν και το έβγαλαν.
Αντί να μου πεις μπράβο πού το αποκαλυπτω ,υπονοεις οτι λεω ψεμματα?
δεν ειναι "αποψεις". ειναι η λογικη πανω στην οποια βασιζεται το ελληνικο δικαιο, και καθε δικαιο του κοσμου, για καθε εγκλημα.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2021, 20:19 Αλλά μιας και το έθεσες έτσι, αντιλαμβάνομαι πως μεταξύ αθωου στην φυλακή και ενοχου ελεύθερου "προτιμάς" τον ένοχο ελεύθερο. Εντάξει απόψεις είναι αυτές.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν υπονοώ, δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν είσαι ψεύτης αλλά απλώς άσχετος με το θέμα.perseus έγραψε: 21 Ιαν 2021, 11:32Ουτε η μπεκατωρου ειπε όνομα τα κανάλια το έμαθαν και το έβγαλαν.
Αντί να μου πεις μπράβο πού το αποκαλυπτω ,υπονοεις οτι λεω ψεμματα?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το λέει ο Άγις σε κάθε δεύτερο ποστ.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2021, 09:37 Καιρός για ένα μιτού κίνημα και από τους επιβήτορες/θύματα που υπέκυψαν στη σεξουαλική παρενόχληση από τις λυσσάρες κάρχιες.
Με επώνυμες καταγγελίες, έτσι;
Άντε να σας δω, αγόρια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κανείς νομίζω.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2021, 11:26Μα ακριβώς επειδή είμαι σοβαρή, δεν βάζω στον ίδιο κουβά τους βιαστές με όποιον χουφτώνει ή κάνει κάποιο σεξιστικό (γουάου) σχόλιο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω πρέπει να αλλάξει. Δεν μου μοιάζει λογικό.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιαν 2021, 11:47δεν ειναι "αποψεις". ειναι η λογικη πανω στην οποια βασιζεται το ελληνικο δικαιο, και καθε δικαιο του κοσμου, για καθε εγκλημα.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2021, 20:19 Αλλά μιας και το έθεσες έτσι, αντιλαμβάνομαι πως μεταξύ αθωου στην φυλακή και ενοχου ελεύθερου "προτιμάς" τον ένοχο ελεύθερο. Εντάξει απόψεις είναι αυτές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...