Ναι, ναι, μάς έπεισες...Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2021, 10:49Καμία επίθεση από μέρους μου. Εσύ λες διαρκώς πως έχεις ανάγκη να μιλήσεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:24 Αυτό το κλαίγεσαι δεν το κατάλαβα, έκανα κάποια επίθεση; Εκτός αν αυτός είναι ο τρόπος της να κάνει διάλογο...
Μαλάκα, πίνεις;sharp έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:23Κι όμως εσύ κλαίγεσαι, τουλάχιστον σε 2 νήματα που είδα. Η Γενιά της Αμαρτίας μια χαρά διασκεδάζει εδώ μέσα.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:09
Κι όμως είναι πολύ εύκολο να πάψεις να διαχειρίζεσαι την ανωνυμία σου, αν κάποιος έξυπνος ''σε δώσει''. Άσε την καραμέλα το λοιπόν. Όλα είναι σχετικά.
Εγώ έχω ζωή, εσύ κλαίγεσαι εδώ μέσα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο υγιές είναι να ασχολείσαι 24/7 με τα social media?
Re: Πόσο υγιές είναι να ασχολείσαι 24/7 με τα social media?
sharp έγραψε: 20 Ιαν 2021, 12:10Ναι, ναι, μάς έπεισες...Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2021, 10:49Καμία επίθεση από μέρους μου. Εσύ λες διαρκώς πως έχεις ανάγκη να μιλήσεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:24 Αυτό το κλαίγεσαι δεν το κατάλαβα, έκανα κάποια επίθεση; Εκτός αν αυτός είναι ο τρόπος της να κάνει διάλογο...
Μαλάκα, πίνεις;sharp έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:23
Κι όμως εσύ κλαίγεσαι, τουλάχιστον σε 2 νήματα που είδα. Η Γενιά της Αμαρτίας μια χαρά διασκεδάζει εδώ μέσα.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΜΟΥΝΑΡΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:25So what?stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:20viewtopic.php?f=36&t=28244&start=105#p1731233Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:17 Έχω περάσει και δαπανήσει άπειρο χρόνο απ'τη ζωή μου, τα τελευταία 12 χρόνια σε φόρα, να τσακώνομαι περί πολιτικών, θρησκευτικών, κοινωνικών πεποιθήσεων, που κάποια στιγμή είπα φτάνει μωρή μαλάκω Πασιφάη. Έκανα το λοιπόν μια γενναία παύση και ένα έχω να πω. Αν και είμαι εδώ ξανά, (διότι ψιλοβαρέθηκα εκτός, η αλήθεια είναι..), πως ενίοτε η μοναξιά που νιώθουμε όντας στον πραγματικό κόσμο, μας ωθεί, να συντροφεύσουμε τις σκέψεις μας, με άλλους αγνώστους. Προφανώς διότι έτσι , προστατευμένοι απτ'ην ανωνυμία, μπορούμε να βγαλουμε τους ψυχαναγκασμούς μας, τη μαλακία μας, ίσως ένα άλλο πρόσωπο.
Ειλικρινά όμως η ισορροπία είναι λεπτή στο τι θα βγάλεις έστω και σαν περσόνα.
Γεγονός πάντως είναι πως η μικρογραφία της κοινωνίας μας, βρίσκεται εδώ, και σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Ξερω κι εγώ. Τί ψάχνουμε τελικά; Ποιά η γνώμη σας;
Πασιφάη στις 11:04 της 20/1/2021 έγραψε: Ναι ρε μαλάκα Χιόνη που μπήκες να την πεις στον άνθρωπο. Τονε μετρήσαμε και είναι λεβέντης. Αρχοντάνθρωπος, όχι κομπλεξικός σαν και του λόγου σου. Αν θες να συνεχίσεις την παρόλα, το νου σου γιατί το μπινελίκι το διαχειρίζομαι καλλίτερα από σένα.![]()
Πασιφάη έγραψε: Ψιτ..για σένα που άνοιξες το νήμα..
Δικολαβίες της οικοδομής και απόψεις της ψωλής, στους μπετόστοκους που συναναστρέφεσαι. Έτσι όμορφα για να το λήγουμε.
Καυλώνεις να ασχολείσαι έτσι;
Ξεκίνησες ένα νήμα για να γράψεις πόσο δεν θέλεις να μαλώνεις στο διαδίκτυο και μας έχεις πεθάνει στα μπινελίκια.
Αυτό σου δείχνω.
Δεν σε έκρινα, δεν σε έβρισα, δεν σε απαξίωσα. Απλές παραθέσεις δικών σου κειμένων είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Ιαν 2021, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεκίνησα ένα νήμα και είπα πως επί 12 συναπτά έτη ασχολούμουν νυχθημερόν, με πράγματα που εντέλει με έφθειραν. Ίσως ήταν και οι συνθήκες που περνούσα. Ίσως το οτιδήποτε.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:11Ξεκίνησες ένα νήμα για να γράψεις πόσο δεν θέλεις να μαλώνεις στο διαδίκτυο και μας έχεις πεθάνει στα μπινελίκια.
Αυτό σου δείχνω.
Δεν σε έκρινα, δεν σε έβρισα, δεν σε απαξίωσα. Απλές παραθέσεις δικών σου κειμένων είναι.
Γενική κουβέντα ανέκαθεν ήμουν αυτός ο χαρακτήρας. Αν δε σ'αρέσει βάλε με στο ιγκνόρ, διότι εγώ δεν αλλάζω τρόπο έκφρασης. Ή αν το θες κι αλλιώς, επιλέγω που θα μιλήσω ''σωστά'', εφόσων με σέβονται. Κι εσύ δεν σέβεσαι. Είσαι μουλωχτός ρε μαν κι έμενα τέτοιοι τύποι, μου κάθονται στο λαιμό.
Ξεκίνησες ένα νήμα για τον εαυτό σου και βρίσκεις "μουλωχτό" κάποιον που σου γράφει επάνω σε αυτό, ιδιαίτερα ευγενικά, χωρίς ίχνος προσβολής;Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:18Ξεκίνησα ένα νήμα και είπα πως επί 12 συναπτά έτη ασχολούμουν νυχθημερόν, με πράγματα που εντέλει με έφθειραν. Ίσως ήταν και οι συνθήκες που περνούσα. Ίσως το οτιδήποτε.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:11Ξεκίνησες ένα νήμα για να γράψεις πόσο δεν θέλεις να μαλώνεις στο διαδίκτυο και μας έχεις πεθάνει στα μπινελίκια.
Αυτό σου δείχνω.
Γενική κουβέντα ανέκαθεν ήμουν αυτός ο χαρακτήρας. Αν δε σ'αρέσει βάλε με στο ιγκνόρ, διότι εγώ δεν αλλάζω τρόπο έκφρασης. Ή αν το θες κι αλλιώς, επιλέγω που θα μιλήσω ''σωστά'', εφόσων με σέβονται. Κι εσύ δεν σέβεσαι. Είσαι μουλωχτός ρε μαν κι έμενα τέτοιοι τύποι, μου κάθονται στο λαιμό.
Δεν σε καταλαβαίνω.
Υποστηρίζεις ότι το διαδίκτυο σε έφθειρε και σου δείχνω ότι ναι, σε έφθειρε. Δεν ξέρω αν είναι το διαδίκτυο η αιτία που επιτίθεσαι σε κάθε ποστ, αλλά σε έφθειρε. Συμφωνούμε. Δεν σε απαξιώνω. Όλοι φθείρονται, κουράζονται, όχι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά και σε κάθε κοινωνική ή μαζική συναναστροφή.
Δεν είσαι μόνη.
Σε ψάχνει ο georgebiΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 10:55Άσχετο..Αλλά το ότι προσπάθησαν να περάσουν ως σεξ συμπολ την κορινθιου είναι γελοιοδεστερο και από την προσπάθεια να περάσει ο Κουλης ως ηγέτης.Νon4me έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:07Λύγισε η Μαρία Κορινθίου: «Με χάκαραν στο Instagram, έχασα 4.000 followers»
Σε απόγνωση η γνωστή ηθοποιός![]()
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δεν μπορείς να διαχειριστείς την αλήθεια!Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2021, 10:49Καμία επίθεση από μέρους μου. Εσύ λες διαρκώς πως έχεις ανάγκη να μιλήσεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:24 Αυτό το κλαίγεσαι δεν το κατάλαβα, έκανα κάποια επίθεση; Εκτός αν αυτός είναι ο τρόπος της να κάνει διάλογο...
Μαλάκα, πίνεις;sharp έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:23Κι όμως εσύ κλαίγεσαι, τουλάχιστον σε 2 νήματα που είδα. Η Γενιά της Αμαρτίας μια χαρά διασκεδάζει εδώ μέσα.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:09
Κι όμως είναι πολύ εύκολο να πάψεις να διαχειρίζεσαι την ανωνυμία σου, αν κάποιος έξυπνος ''σε δώσει''. Άσε την καραμέλα το λοιπόν. Όλα είναι σχετικά.
Εγώ έχω ζωή, εσύ κλαίγεσαι εδώ μέσα.![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Με το βρακί δεν υπάρχει πρόβλημα όταν φοράς τη φουστανέλα σου.
Βοήθεια σου!!!Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2021, 16:13Θα απαντήσω σκεπτόμενη εμένα. Έχω "δύο" παρέες, τις δικές μου και του άντρα μου. Με καμία από τις 2 αυτές παρέες, δεν μπορώ να συζητήσω όσα μπορώ εδώ. ΠΧ. Η παρέα του άντρα μου είναι τραμπικοί/δεξιοίΠασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:17 Έχω περάσει και δαπανήσει άπειρο χρόνο απ'τη ζωή μου, τα τελευταία 12 χρόνια σε φόρα, να τσακώνομαι περί πολιτικών, θρησκευτικών, κοινωνικών πεποιθήσεων, που κάποια στιγμή είπα φτάνει μωρή μαλάκω Πασιφάη. Έκανα το λοιπόν μια γενναία παύση και ένα έχω να πω. Αν και είμαι εδώ ξανά, (διότι ψιλοβαρέθηκα εκτός, η αλήθεια είναι..), πως ενίοτε η μοναξιά που νιώθουμε όντας στον πραγματικό κόσμο, μας ωθεί, να συντροφεύσουμε τις σκέψεις μας, με άλλους αγνώστους. Προφανώς διότι έτσι , προστατευμένοι απτ'ην ανωνυμία, μπορούμε να βγαλουμε τους ψυχαναγκασμούς μας, τη μαλακία μας, ίσως ένα άλλο πρόσωπο.
Ειλικρινά όμως η ισορροπία είναι λεπτή στο τι θα βγάλεις έστω και σαν περσόνα.
Γεγονός πάντως είναι πως η μικρογραφία της κοινωνίας μας, βρίσκεται εδώ, και σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Ξερω κι εγώ. Τί ψάχνουμε τελικά; Ποιά η γνώμη σας;
Αν χρειάζεσαι έναν ώμο να κλάψεις, θα είμαι εδώ!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
Γενιά της Αγαμίας
Δημοκρατικός έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:19Lel.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:52Ναι αλλά είναι περισσότερο βολικό να καίγεσαι στην ασφάλεια του σπιτιού σου, σε σχέση με τις ποτάρες που γουστάρεις να πίνεις εκτός.Δημοκρατικός έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:42 Πανδημία έχουμε, οι ανθρώπινες επαφές πρέπει να μειωθούν στο ελάχιστο. Συνεπώς όντας ατσαλωμένη στο 24/7 κάψιμο στο διαδίκτυο, έχεις συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι σε αυτούς που παθαίνουν ψυχολογικά αν δεν πάνε για καφέ ή ποτό μια μέρα (εν γένει εξίσου κακή δραστηριότητα με το υπερβολικό κάψιμο στο ίντερνετ)
Μην παρουσιάζουμε σαν βασική ανάγκη το να πάμε σε μια επιχείρηση κάποιου περίεργου να του κάνουμε σεφτέ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
-
- 2 Απαντήσεις