!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο υγιές είναι να ασχολείσαι 24/7 με τα social media?
Re: Πόσο υγιές είναι να ασχολείσαι 24/7 με τα social media?
Πασιφάη (καλώς ξανάρθες), με εντυπωσιάζει πολύ ο τίτλος
αφήνεις περιθώρια δηλαδή να είναι υγιές για οποιονδήποτε, το 24/7;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Λύγισε η Μαρία Κορινθίου: «Με χάκαραν στο Instagram, έχασα 4.000 followers»
Σε απόγνωση η γνωστή ηθοποιός
Ή και δέκα σε κάποιες περιπτώσεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:04Λάθος. Εδώ παίζει η ανωνυμία. Κρύβεσαι πίσω από ένα νικ.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:59Όλα είναι social. Όλα. Μηδενός εξαιρουμένου. Κι εδώ μπορεί δλδ να κοινοποιήσεις πράγματα και καταστάσεις, να βάλεις τη φάτσα σου, να δώσεις περαιτέρω πληροφορίες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:54 Το να βάζεις την φάτσα σου και να κοινοποιείς τη ζωή σου είναι 100% φυσιολογικό. Το πχώρουμ δεν είναι σόσιαλ μίντια. Εγώ είμαι εθισμένος 24/7.
Get a life.![]()
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η επικεφαλίδα σου είναι σχήμα καθ' υπερβολήν (πώς τα πάω με την καθαρεύουσα;)
Ούτε τα έμμισθα ή ηλίθια φανατικά μποτ κομματόσκυλα δεν το κάνουν, τουλάχιστον εδώ μέσα.
Τώρα αν κάνουν βάρδιες στον ίδιο λογ/σμό είναι άλλο ζήτημα.
Το πχόρουμ, αν και βρίθει κομματόσκυλων, έχει λιγότερους ψεκ από όσους κυκλοφορούν αλλού, πχ στο ΦΒ.
.
Όλα υγιή είναι αν σου φέρνουν χαρά. Αν χαλιέσαι προφανώς σταματάς.
Επομένως ναι, αν κάποιος-κάποια τη βρίσκει με το να ζει ψηφιακά, είναι υγιές να το κάνει. Υπάρχουν απείρως πιο άρρωστες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθεί κανείς, πχ προβληματική σχέση ή δυσλειτουργικός γάμος.
Επομένως ναι, αν κάποιος-κάποια τη βρίσκει με το να ζει ψηφιακά, είναι υγιές να το κάνει. Υπάρχουν απείρως πιο άρρωστες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθεί κανείς, πχ προβληματική σχέση ή δυσλειτουργικός γάμος.
ή να σε κόβει το βρακί, φρίκη
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Καμία επίθεση από μέρους μου. Εσύ λες διαρκώς πως έχεις ανάγκη να μιλήσεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:24 Αυτό το κλαίγεσαι δεν το κατάλαβα, έκανα κάποια επίθεση; Εκτός αν αυτός είναι ο τρόπος της να κάνει διάλογο...
Μαλάκα, πίνεις;sharp έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:23Κι όμως εσύ κλαίγεσαι, τουλάχιστον σε 2 νήματα που είδα. Η Γενιά της Αμαρτίας μια χαρά διασκεδάζει εδώ μέσα.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:09Κι όμως είναι πολύ εύκολο να πάψεις να διαχειρίζεσαι την ανωνυμία σου, αν κάποιος έξυπνος ''σε δώσει''. Άσε την καραμέλα το λοιπόν. Όλα είναι σχετικά.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:04
Λάθος. Εδώ παίζει η ανωνυμία. Κρύβεσαι πίσω από ένα νικ. Δε μας δίνεις τίποτα.
Θα σου έλεγα κι εγώ γκετ ε λάιφ αλλά δεν ξέρω σε τι φάση εθισμού είσαι.
Εγώ έχω ζωή, εσύ κλαίγεσαι εδώ μέσα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι, αλλά θεώρησα πως ο συγκεκριμένος πήγαινε καλλίτερα.νύχτα έγραψε: 19 Ιαν 2021, 17:05 Πασιφάη (καλώς ξανάρθες), με εντυπωσιάζει πολύ ο τίτλος
Όπως το βλέπει κανείς..Nandros έγραψε: 19 Ιαν 2021, 19:42
Η επικεφαλίδα σου είναι σχήμα καθ' υπερβολήν (πώς τα πάω με την καθαρεύουσα;)
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Άσχετο..Αλλά το ότι προσπάθησαν να περάσουν ως σεξ συμπολ την κορινθιου είναι γελοιοδεστερο και από την προσπάθεια να περάσει ο Κουλης ως ηγέτης.Νon4me έγραψε: 19 Ιαν 2021, 18:07Λύγισε η Μαρία Κορινθίου: «Με χάκαραν στο Instagram, έχασα 4.000 followers»
Σε απόγνωση η γνωστή ηθοποιός![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 20 Ιαν 2021, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Υδράργυρος
Υγειες ειναι
Πόσο υγιές είναι να ασχολείσαι 24/7 με τα social media?
Η τεχνολογία σαφέστατα μας λύνει τα χέρια, είτε σε θέματα εργασίας, είτε σε θέματα επικοινωνίας.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2021, 16:13Θα απαντήσω σκεπτόμενη εμένα. Έχω "δύο" παρέες, τις δικές μου και του άντρα μου. Με καμία από τις 2 αυτές παρέες, δεν μπορώ να συζητήσω όσα μπορώ εδώ. ΠΧ. Η παρέα του άντρα μου είναι τραμπικοί/δεξιοί και η δικιά μου απολιτίκ. Αυτόματα, για πολιτικά αναγκάζομαι να προσφύγω στο ίντερνετ.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:17 Έχω περάσει και δαπανήσει άπειρο χρόνο απ'τη ζωή μου, τα τελευταία 12 χρόνια σε φόρα, να τσακώνομαι περί πολιτικών, θρησκευτικών, κοινωνικών πεποιθήσεων, που κάποια στιγμή είπα φτάνει μωρή μαλάκω Πασιφάη. Έκανα το λοιπόν μια γενναία παύση και ένα έχω να πω. Αν και είμαι εδώ ξανά, (διότι ψιλοβαρέθηκα εκτός, η αλήθεια είναι..), πως ενίοτε η μοναξιά που νιώθουμε όντας στον πραγματικό κόσμο, μας ωθεί, να συντροφεύσουμε τις σκέψεις μας, με άλλους αγνώστους. Προφανώς διότι έτσι , προστατευμένοι απτ'ην ανωνυμία, μπορούμε να βγαλουμε τους ψυχαναγκασμούς μας, τη μαλακία μας, ίσως ένα άλλο πρόσωπο.
Ειλικρινά όμως η ισορροπία είναι λεπτή στο τι θα βγάλεις έστω και σαν περσόνα.
Γεγονός πάντως είναι πως η μικρογραφία της κοινωνίας μας, βρίσκεται εδώ, και σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Ξερω κι εγώ. Τί ψάχνουμε τελικά; Ποιά η γνώμη σας;
Δεύτερον, οι παρέες μας έχουν ολοκληρωμένες οικογένειες και λιγότερο χρόνο ελεύθερο από εμάς. Αν εξαιρέσω μία φίλη που είναι ακριβώς στη φάση μου και μπορούμε να συναντηθούμε ακόμα και για διάβασμα παρέα, οι υπόλοιποι δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμά μου, κυρίως γιατί αναγκάζομαι να είμαι εκτός Ελλάδος μεγάλο μέρος του χρόνου.
Τρίτον, αυτόματα εξαιτίας του παραπάνω, μέσα όπως το φέισμπουκ και το ίνσταγκραμ μου είναι απαραίτητα μέσα άμεσης επικοινωνίας με ολους αυτούς, μιας και γλιτώνω πολλά λεφτά στην κινητή τηλεφωνία.
Τέταρτον, η έκφραση δεν είναι μόνο ένα πόνημα και ατελείωτη παράγραφοι. Εγώ πολλές φορές πχ, μπορεί να εκφράζομαι από τη μουσική και μου αρέσει να ανεβάζω ένα τραγούδι για παράδειγμα.
Πέμπτον, εδώ, όπως και στα υπόλοιπα μέσα, αποκτάς μία καθολική εικόνα απόψεων και πεποιθήσεων, που δεν υπάρχει στον κύκλο σου, διότι λίγο πολύ με φίλους και συγγενείς συμφωνείς σε αρκετά, αλλά χρειάζεται να έχεις και μία εικόνα της κοινωνίας.
Έκτον, η ενημέρωση πλέον έχει αντικατασταθεί από τον τύπο και την τηλεόραση κατά μεγάλο ποσοστό, οπότε τα κοινωνικά δίκτυα σου προσφέρουν ενημέρωση. Πολλές φορές έχει τύχει να δω εδώ "κάποιο καινούριο θέμα της επικαιρότητας" που ακόμα στην τηλεόραση δεν έχει γίνει μεγάλο ζήτημα ή αποκρύπτεται.
Έβδομον, μέσα στην καραντίνα, που οι επαφές είναι ξεκομμένες, το διαδίκτυο σου προσφέρει ακριβώς αυτήν την επαφή που αναζητεί ένα κοινωνικό ον.
Αυτό που λέω εγώ είναι πως μια λελογισμένη χρήση, είναι προτιμότερη από μια διαρκή κατάχρηση της δυνατότητας αυτής.
viewtopic.php?f=36&t=28244&start=105#p1731233Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:17 Έχω περάσει και δαπανήσει άπειρο χρόνο απ'τη ζωή μου, τα τελευταία 12 χρόνια σε φόρα, να τσακώνομαι περί πολιτικών, θρησκευτικών, κοινωνικών πεποιθήσεων, που κάποια στιγμή είπα φτάνει μωρή μαλάκω Πασιφάη. Έκανα το λοιπόν μια γενναία παύση και ένα έχω να πω. Αν και είμαι εδώ ξανά, (διότι ψιλοβαρέθηκα εκτός, η αλήθεια είναι..), πως ενίοτε η μοναξιά που νιώθουμε όντας στον πραγματικό κόσμο, μας ωθεί, να συντροφεύσουμε τις σκέψεις μας, με άλλους αγνώστους. Προφανώς διότι έτσι , προστατευμένοι απτ'ην ανωνυμία, μπορούμε να βγαλουμε τους ψυχαναγκασμούς μας, τη μαλακία μας, ίσως ένα άλλο πρόσωπο.
Γεγονός πάντως είναι πως η μικρογραφία της κοινωνίας μας, βρίσκεται εδώ, και σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Πασιφάη στις 11:04 της 20/1/2021 έγραψε: Ναι ρε μαλάκα Χιόνη που μπήκες να την πεις στον άνθρωπο. Τονε μετρήσαμε και είναι λεβέντης. Αρχοντάνθρωπος, όχι κομπλεξικός σαν και του λόγου σου. Αν θες να συνεχίσεις την παρόλα, το νου σου γιατί το μπινελίκι το διαχειρίζομαι καλλίτερα από σένα.
So what?stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:20viewtopic.php?f=36&t=28244&start=105#p1731233Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2021, 13:17 Έχω περάσει και δαπανήσει άπειρο χρόνο απ'τη ζωή μου, τα τελευταία 12 χρόνια σε φόρα, να τσακώνομαι περί πολιτικών, θρησκευτικών, κοινωνικών πεποιθήσεων, που κάποια στιγμή είπα φτάνει μωρή μαλάκω Πασιφάη. Έκανα το λοιπόν μια γενναία παύση και ένα έχω να πω. Αν και είμαι εδώ ξανά, (διότι ψιλοβαρέθηκα εκτός, η αλήθεια είναι..), πως ενίοτε η μοναξιά που νιώθουμε όντας στον πραγματικό κόσμο, μας ωθεί, να συντροφεύσουμε τις σκέψεις μας, με άλλους αγνώστους. Προφανώς διότι έτσι , προστατευμένοι απτ'ην ανωνυμία, μπορούμε να βγαλουμε τους ψυχαναγκασμούς μας, τη μαλακία μας, ίσως ένα άλλο πρόσωπο.
Πασιφάη στις 11:04 της 20/1/2021 έγραψε: Ναι ρε μαλάκα Χιόνη που μπήκες να την πεις στον άνθρωπο. Τονε μετρήσαμε και είναι λεβέντης. Αρχοντάνθρωπος, όχι κομπλεξικός σαν και του λόγου σου. Αν θες να συνεχίσεις την παρόλα, το νου σου γιατί το μπινελίκι το διαχειρίζομαι καλλίτερα από σένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
-