Naida έγραψε: 20 Ιαν 2021, 10:22
panos291 έγραψε: 20 Ιαν 2021, 09:39
Naida έγραψε: 20 Ιαν 2021, 09:23
Που διαφωνείς σε αυτά που προτείνει το κείμενο;
Από το "απαιτούμε" κιόλας. Πρώτα να μάθουν να ζητάνε. Συνεχως "απαιτούν" .
Επειδή δεν είμαι δικηγόρος και επειδή επίσης δεν διάβασα τις καταγγελίες των φοιτητριών, πρόκειται για αυτεπάγγελτα αδικήματα που ξεκινάει τις νομικές διαδικασίες ο εισαγγελέας ή απαιτείται μήνυση?
"Χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό για τη λειτουργία των κρατικών κοινωνικών υπηρεσιών και υποδομών για την πρόληψη του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών και για τη στήριξη των κακοποιημένων γυναικών, με εξειδικευμένο προσωπικό με μόνιμη και σταθερή εργασία, χωρίς καμία εμπλοκή ΜΚΟ."
Αοριστολογιες-αερολογιες.
Ενημέρωση στα σχολεία συμφωνώ.
"Στελέχωση Ιδρυμάτων και Φοιτητικών εστιών με ιατρικές μονάδες, παροχές συμβουλευτικής και ψυχολογική υπηρεσία"
Για γέλια-πάμε για προσλήψεις δυ πάλι.
Σοβαρές κοινωνικές υπηρεσίες χρειάζονται σε νομούς και περιφέρειες, τηλέφωνα, mails και αυτοκίνητα υπάρχουν. Δεν χρειάζονται" εξειδικευμένοι ψυχολογοι/συμβουλατορες ειδικά για φοιτητες"
Πες μου τώρα εσύ που διαφωνείς στο δικό μου κείμενο.
Δηλαδή διαφωνείς απλά για να διαφωνείς στις προτάσεις τους. Οκ

Σε αυτά που αναφέρεις, θα μπορούσες να μου πεις σε τι ποσοστό καταγγελιών στην Ελλάδα αντιστοιχούν σε ψεύτικες;
Θα σου γράψω εγώ το πρόβλημα Νάιδα.
Οι κλασικοί αριστεράντζες, μπλέκουν τις ιδεολογικές τους ανησυχίες με πρακτικά ζητήματα. Δηλαδή, αν θελήσουν να σου ζητήσουν να βγείτε για ραντεβού θα σου κάνουν ολόκληρη εισαγωγή για τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και την επίδρασή τους στον ανθρώπινο ερωτισμό.
Το πρόβλημα του κειμένου είναι ότι αντί να επικεντρωθεί στο πρόβλημα καθαυτό, ανοίγεται σε ιδεολογικές αναφορές.
Έτσι καθιστά αδύνατο να υποστηριχτεί καθαυτό από ανθρώπους που δεν συμφωνούν με την ιδεολογικοποίηση του κειμένου αυτού, δεδομένου ότι αποδεχόμενοι το κείμενο αποδέχονται και τις ιδεολογικές προτιμήσεις του συγγραφέα του.
Αντίθετα, αν το κείμενο ήταν λιτό, περιγράφοντας την κατάσταση παρενοχλήσεων που βιώνουν οι φοιτητές στα ΑΕΙ, φρονώ ότι δεν θα μπορούσε κανείς να το αρνηθεί, τουλάχιστον σοβαρά.