!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντρες θυματα βιασμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντρες θυματα βιασμου
Εγώ το ξαναπα μου την πέφτουν διαρκώς μικρά ξεκωλακια γιατί είμαι γλυκούλης παρόλο πού είμαι φαλακρουλης. Δεν θα κάνω όμως καταγγελία. Σιγά.
μακρυά απο κουκυά
-
Γενιά της Αγαμίας
στο ρεβεγιόν με τα 25 άτομα;Esperos έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:43Ναι, έχω πέσει και θύμα ομαδικού βιασμού από αεροσυνοδές σε πτήση, με Ολυμπιακή, άδειο το αεροσκάφος, μου άνοιξαν μια σαμπάνια, ήπιαμε λίγο και με ξέσκισαν.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:41Τύπε εχουμε και ιστορίες εκτος στρατού;Esperos έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:36
Εγώ έχω πέσει θύμα βιασμού στο στρατό, η Λοχαγός με διάλεξε απ όλο το τάγμα και με είχε σπίτι της για οικιακό βοηθό και σοφέρ και με στρίμωχνε όπου μπορούσε. Μετά πήρα μετάθεση, εκεί με είδε η σύζυγος του διοικητή, πάλι τα ίδια αλλά εκεί επειδή ερχόταν και ο διοικητής στο σπίτι, έπρεπε να κάνει την αθώα αυτή και τα βράδια είχα την ησυχία μου, αυτά τραβάνε οι ωραίοι.
Esperos έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:36 Εγώ έχω πέσει θύμα βιασμού στο στρατό, η Λοχαγός με διάλεξε απ όλο το τάγμα και με είχε σπίτι της για οικιακό βοηθό και σοφέρ και με στρίμωχνε όπου μπορούσε. Μετά πήρα μετάθεση, εκεί με είδε η σύζυγος του διοικητή, πάλι τα ίδια αλλά εκεί επειδή ερχόταν και ο διοικητής στο σπίτι, έπρεπε να
προς στιγμήν τρόμαξα, δεν το κρυβω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Έζησε ένα δράμαYochanan έγραψε: 17 Ιαν 2021, 15:12Esperos έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:36 Εγώ έχω πέσει θύμα βιασμού στο στρατό, η Λοχαγός με διάλεξε απ όλο το τάγμα και με είχε σπίτι της για οικιακό βοηθό και σοφέρ και με στρίμωχνε όπου μπορούσε. Μετά πήρα μετάθεση, εκεί με είδε η σύζυγος του διοικητή, πάλι τα ίδια αλλά εκεί επειδή ερχόταν και ο διοικητής στο σπίτι, έπρεπε να
προς στιγμήν τρόμαξα, δεν το κρυβω
μακρυά απο κουκυά
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Όχι, εκεί όχι, μπορεί να με λιγουρευόντουσαν κάτι Αθηναίες αλλά στο χωριό είναι αλλιώςΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 17 Ιαν 2021, 15:10στο ρεβεγιόν με τα 25 άτομα;Esperos έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:43Ναι, έχω πέσει και θύμα ομαδικού βιασμού από αεροσυνοδές σε πτήση, με Ολυμπιακή, άδειο το αεροσκάφος, μου άνοιξαν μια σαμπάνια, ήπιαμε λίγο και με ξέσκισαν.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Ναι. Στο χωριό μπορείς να τους πεις οτι είναι από την πρωτεύουσα, δεν τις ξερουνεEsperos έγραψε: 17 Ιαν 2021, 15:16Όχι, εκεί όχι, μπορεί να με λιγουρευόντουσαν κάτι Αθηναίες αλλά στο χωριό είναι αλλιώςΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 17 Ιαν 2021, 15:10στο ρεβεγιόν με τα 25 άτομα;Esperos έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:43
Ναι, έχω πέσει και θύμα ομαδικού βιασμού από αεροσυνοδές σε πτήση, με Ολυμπιακή, άδειο το αεροσκάφος, μου άνοιξαν μια σαμπάνια, ήπιαμε λίγο και με ξέσκισαν.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τόσο μπάζο ήτο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:19 Μου είχε κάνει μια γερμανίδα χονδρό πέσιμο σε σάουνα, αλλά δεν ενέδωσα. Μετράει ως απόπειρα λέτε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τρου, τρου.
.
.
Με χουφτώνει αλλά για να ξυπνήσω. Δεν μου έχει δώσει δείγματα νεκροφιλιας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
πατριαρχίας, βασικά
Με πρόλαβες
μακρυά απο κουκυά
#metooΜπαντάς έγραψε: 17 Ιαν 2021, 15:55
Με πρόλαβες
.
.
Εν μέρει έχει πατριαρχικες προεκτάσεις να χρησιμοποιείς το σωμα της συντρόφου σου για την ικανοποίηση σου εν άγνοια της θεωρώντας ότι μπορεί το κάνει.Μπαντάς έγραψε: 17 Ιαν 2021, 15:55
Με πρόλαβες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ μεταξύ άλλων την ξυπνάω για να μου φτιάξει πρωινό. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να το κάνει, το κάνει.
μακρυά απο κουκυά
Την έχεις όλο το βράδυ στην φόρτιση;Μπαντάς έγραψε: 17 Ιαν 2021, 16:09 Εγώ μεταξύ άλλων την ξυπνάω για να μου φτιάξει πρωινό. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να το κάνει, το κάνει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-