Ναι, δυο-τρεις φορέςNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 10:05Στην έχουν έχουν πέσει και άνδρες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 10:03 Πάντως όσες φορές μου την έχουν πέσει κάστορες πρόκειται για μπότομ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντρες θυματα βιασμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Αντρες θυματα βιασμου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Με χούφτωμα ; ή προφορικώς;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 10:06Ναι, δυο-τρεις φορέςNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 10:05Στην έχουν έχουν πέσει και άνδρες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 10:03 Πάντως όσες φορές μου την έχουν πέσει κάστορες πρόκειται για μπότομ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Προφορικώς. Χούφτωμα έχω φάει από τράβελο αλλά για χαβαλέ, δεν ήταν στρέιτ απ πέσιμο (νο παν ιντέντεντ)Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 10:07Με χούφτωμα ; ή προφορικώς;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Για χαβαλέΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 10:09Προφορικώς. Χούφτωμα έχω φάει από τράβελο αλλά για χαβαλέ, δεν ήταν στρέιτ απ πέσιμο (νο παν ιντέντεντ)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θυμαμαι μια φορα οταν ημουν γυρω στα 25 περναγα απο ενα πεζοδρομιο και ηταν 3 ΜΟΥΝΑΡΕΣ λατινοαμερικανες και αρχιζαν να σφυριζουν, γελακια και τετοια.
Ακομα μεχρι σημερα δεν μπορω να το ξεπερασω. Με εχει σημαδεψει (για το ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ ημουν που δεν τις ξε****λιασα!)
Ακομα μεχρι σημερα δεν μπορω να το ξεπερασω. Με εχει σημαδεψει (για το ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ ημουν που δεν τις ξε****λιασα!)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Feindflug έγραψε: 17 Ιαν 2021, 10:05 #me_ton_sataniko
[img]https://i.postimg.cc/wTbr9m0T/oie- ... .jpg[/img]
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτος ειναι ο υποκριτικος γυναικοκεντρικος κοσμος,αυτος ακριβως 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:09Το χούφτωμα όταν κοιμάμαι; Κριπι είναι και παραβιάζει τα προσωπικά όρια μου στο σώμα μου.
Δεν σε χουφτωνει όταν κοιμάσαι;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εγώ έχω πέσει θύμα βιασμού στο στρατό, η Λοχαγός με διάλεξε απ όλο το τάγμα και με είχε σπίτι της για οικιακό βοηθό και σοφέρ και με στρίμωχνε όπου μπορούσε. Μετά πήρα μετάθεση, εκεί με είδε η σύζυγος του διοικητή, πάλι τα ίδια αλλά εκεί επειδή ερχόταν και ο διοικητής στο σπίτι, έπρεπε να κάνει την αθώα αυτή και τα βράδια είχα την ησυχία μου, αυτά τραβάνε οι ωραίοι.perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:54 ποσες φορες εχετε υποστει σεξουαλικη παρενοχληση η καποια σας εχει βιασει?
εγω προσωπικα εχω πεσει θυμα πολλες φορες ,κυριες που δεν μπορουσαν να τιθασευσουν την λιμπιντο τους με εχουν εκμεταλλευτει .
Ειναι η αλλη λυσσαρα και δεν της φτανουν δυο φορες και πρεπει εγω να υποκυψω στις επιθυμιες της για να μην με προσβαλλει.
Οχι πια ,αντιστεκομαστε.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
Γενιά της Αγαμίας
Τύπε εχουμε και ιστορίες εκτος στρατού;Esperos έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:36Εγώ έχω πέσει θύμα βιασμού στο στρατό, η Λοχαγός με διάλεξε απ όλο το τάγμα και με είχε σπίτι της για οικιακό βοηθό και σοφέρ και με στρίμωχνε όπου μπορούσε. Μετά πήρα μετάθεση, εκεί με είδε η σύζυγος του διοικητή, πάλι τα ίδια αλλά εκεί επειδή ερχόταν και ο διοικητής στο σπίτι, έπρεπε να κάνει την αθώα αυτή και τα βράδια είχα την ησυχία μου, αυτά τραβάνε οι ωραίοι.perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:54 ποσες φορες εχετε υποστει σεξουαλικη παρενοχληση η καποια σας εχει βιασει?
εγω προσωπικα εχω πεσει θυμα πολλες φορες ,κυριες που δεν μπορουσαν να τιθασευσουν την λιμπιντο τους με εχουν εκμεταλλευτει .
Ειναι η αλλη λυσσαρα και δεν της φτανουν δυο φορες και πρεπει εγω να υποκυψω στις επιθυμιες της για να μην με προσβαλλει.
Οχι πια ,αντιστεκομαστε.
- Esperos
Μετά, έχω πέσει και θύμα ομαδικού βιασμού από αεροσυνοδές σε πτήση, με Ολυμπιακή, άδειο το αεροσκάφος, μου έβαλαν μια σαμπάνια και με ξέσκισαν.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
σε νοιωθω αδερφε,εχω υποφερει απο λυσσαρες.Esperos έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:36Εγώ έχω πέσει θύμα βιασμού στο στρατό, η Λοχαγός με διάλεξε απ όλο το τάγμα και με είχε σπίτι της για οικιακό βοηθό και σοφέρ και με στρίμωχνε όπου μπορούσε. Μετά πήρα μετάθεση, εκεί με είδε η σύζυγος του διοικητή, πάλι τα ίδια αλλά εκεί επειδή ερχόταν και ο διοικητής στο σπίτι, έπρεπε να κάνει την αθώα αυτή και τα βράδια είχα την ησυχία μου, αυτά τραβάνε οι ωραίοι.perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:54 ποσες φορες εχετε υποστει σεξουαλικη παρενοχληση η καποια σας εχει βιασει?
Οχι πια ,αντιστεκομαστε.
- Esperos
Ναι, έχω πέσει και θύμα ομαδικού βιασμού από αεροσυνοδές σε πτήση, με Ολυμπιακή, άδειο το αεροσκάφος, μου άνοιξαν μια σαμπάνια, ήπιαμε λίγο και με ξέσκισαν.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:41Τύπε εχουμε και ιστορίες εκτος στρατού;Esperos έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:36Εγώ έχω πέσει θύμα βιασμού στο στρατό, η Λοχαγός με διάλεξε απ όλο το τάγμα και με είχε σπίτι της για οικιακό βοηθό και σοφέρ και με στρίμωχνε όπου μπορούσε. Μετά πήρα μετάθεση, εκεί με είδε η σύζυγος του διοικητή, πάλι τα ίδια αλλά εκεί επειδή ερχόταν και ο διοικητής στο σπίτι, έπρεπε να κάνει την αθώα αυτή και τα βράδια είχα την ησυχία μου, αυτά τραβάνε οι ωραίοι.perseus έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:54 ποσες φορες εχετε υποστει σεξουαλικη παρενοχληση η καποια σας εχει βιασει?
Οχι πια ,αντιστεκομαστε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-