Εμείς συγγενολόγια δεν είχαμε, αλλά ούτε αυτό μου φαίνεται αφύσικο στον κλάδο μου για πιο μικρές εταιρίες. Δηλαδή, αν έχω τεχνικό γραφείο το θεωρώ δεδομένο ότι θα έρθουν τα παιδιά μου σε μένα με σκοπό να το αναλάβουν, όταν φύγω.alekhine έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:18σε οσες εταιρειες εχω δουλεψει το σεναριο ειναι ειτε αυτο ειτε γεματο συγγενολογιαCecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:52 Σε μία εταιρία που ήμουν κάποτε παίζει να είχε τουλάχιστον μια δεκαπενταριά ζευγάρια. Το είχα θεωρήσει φυσιολογικό, γιατί δουλεύαμε άπειρες ώρες και κανείς μας δεν είχε ζωή εκτός εταιρίας. Πού να βρεις αλλού άντρα/γυναίκα, εφόσον ήσουν όλη μέρα εκεί; Αν τους απαγόρευαν κι αυτό, νομίζω θα κατέληγαν να πηδάνε τα vials στο τέλος.![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΑΜΆΚΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΣΕ ΧΏΡΟ ΕΡΓΑΣΊΑΣ
- Cecily Anne
Re: ΚΑΜΆΚΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΣΕ ΧΏΡΟ ΕΡΓΑΣΊΑΣ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μπα συμβαινει και σε εταιρειες με πανω απο 30-40 ατομα να γεμιζουν οι θεσεις με ξαδερφοκουμπαρα "λογω καλων συστασεων"Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:20Εμείς συγγενολόγια δεν είχαμε, αλλά ούτε αυτό μου φαίνεται αφύσικο στον κλάδο μου για πιο μικρές εταιρίες. Δηλαδή, αν έχω τεχνικό γραφείο το θεωρώ δεδομένο ότι θα έρθουν τα παιδιά μου σε μένα με σκοπό να το αναλάβουν, όταν φύγω.alekhine έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:18σε οσες εταιρειες εχω δουλεψει το σεναριο ειναι ειτε αυτο ειτε γεματο συγγενολογιαCecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:52 Σε μία εταιρία που ήμουν κάποτε παίζει να είχε τουλάχιστον μια δεκαπενταριά ζευγάρια. Το είχα θεωρήσει φυσιολογικό, γιατί δουλεύαμε άπειρες ώρες και κανείς μας δεν είχε ζωή εκτός εταιρίας. Πού να βρεις αλλού άντρα/γυναίκα, εφόσον ήσουν όλη μέρα εκεί; Αν τους απαγόρευαν κι αυτό, νομίζω θα κατέληγαν να πηδάνε τα vials στο τέλος.![]()
![]()
![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Σου την έχουν πέσει ποτέ σε χώρο εργασίας; δεν εννοώ πέσιμο να σου προτείνουν έξοδο κτλ. Πέσιμο, πέσιμο κανονικό.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:20Εμείς συγγενολόγια δεν είχαμε, αλλά ούτε αυτό μου φαίνεται αφύσικο στον κλάδο μου για πιο μικρές εταιρίες. Δηλαδή, αν έχω τεχνικό γραφείο το θεωρώ δεδομένο ότι θα έρθουν τα παιδιά μου σε μένα με σκοπό να το αναλάβουν, όταν φύγω.alekhine έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:18σε οσες εταιρειες εχω δουλεψει το σεναριο ειναι ειτε αυτο ειτε γεματο συγγενολογιαCecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:52 Σε μία εταιρία που ήμουν κάποτε παίζει να είχε τουλάχιστον μια δεκαπενταριά ζευγάρια. Το είχα θεωρήσει φυσιολογικό, γιατί δουλεύαμε άπειρες ώρες και κανείς μας δεν είχε ζωή εκτός εταιρίας. Πού να βρεις αλλού άντρα/γυναίκα, εφόσον ήσουν όλη μέρα εκεί; Αν τους απαγόρευαν κι αυτό, νομίζω θα κατέληγαν να πηδάνε τα vials στο τέλος.![]()
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εκτός αν μιλάμε για πουστηδες οπότε εκεί αν δεν αποδεχτείς πίπες εν ώρα εργασίας είσαι ρατσιστής
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Έχω ακούσει μια ενδιαφέρουσα άποψη παλαιότερα πως το κράτος πρέπει να μεριμνει ώστε ο κάθε πολίτης να έχει στη διάθεσή του ΜΟΥΝΑΡΕΣ ανεξάρτητου εισοδήματος, εμφάνισης ή στατους. Πως πχ οι άντρες υποχρεώνονται σε θητεία κάτι αντίστοιχο ως θητεία πρέπει να γίνεται και από την άλλη πλευρά.Daje έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:16 Η λυση ειναι να ειναι υπορεωτικη η προσληψη ΜΟΥΝΑΡΩΝ σε καθε χωρο εργασιας, ετσι ωστε να μην αναγκαζονται οι εργαζομενοι να την πεφτουν σε υπαλληλους ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Να θεσπιστει πλαισιο δηλαδη που να υποχρεωνει τον εργοδοτο να εχει πχ. 1 ΜΟΥΝΑΡΑ / 2 θεσεις εργασιας.
- Cecily Anne
Δεν με έχει φέρει ποτέ κανείς σε δύσκολη θέση, αν αυτό εννοείς. Εγώ είχα άλλου είδους πρόβλημα, αλλά εκτός χώρου εργασίας. "Μου την πέφτουν οι μανάδες τους" που κάνανε διαλογή νύφης.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:29Σου την έχουν πέσει ποτέ σε χώρο εργασίας; δεν εννοώ πέσιμο να σου προτείνουν έξοδο κτλ. Πέσιμο, πέσιμο κανονικό.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:20Εμείς συγγενολόγια δεν είχαμε, αλλά ούτε αυτό μου φαίνεται αφύσικο στον κλάδο μου για πιο μικρές εταιρίες. Δηλαδή, αν έχω τεχνικό γραφείο το θεωρώ δεδομένο ότι θα έρθουν τα παιδιά μου σε μένα με σκοπό να το αναλάβουν, όταν φύγω.alekhine έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:18
σε οσες εταιρειες εχω δουλεψει το σεναριο ειναι ειτε αυτο ειτε γεματο συγγενολογια![]()
![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εκτός χώρου εργασίας;Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:33
Δεν με έχει φέρει ποτέ κανείς σε δύσκολη θέση, αν αυτό εννοείς. Εγώ είχα άλλου είδους πρόβλημα, αλλά εκτός χώρου εργασίας. "Μου την πέφτουν οι μανάδες τους" που κάνανε διαλογή νύφης.Αυτές με έχουν φέρει αμέτρητες φορές σε δύσκολη θέση. Και το χειρότερο είναι ότι κατά 99% δεν το έκαναν "γιατί ήθελαν εμένα συγκεκριμένα", αλλά γιατί ξέρανε την οικογένεια μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Από την πρώτη καραντίνα και μετά γίνεται της Πόπης στο φέισμπουκ και στο ίνσταγκραμ. Δεν απαντάω και τους διαγράφω, αν είναι αγενείς. Εκεί έχει ξεφύγει το θέμα.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:43Εκτός χώρου εργασίας;Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:33
Δεν με έχει φέρει ποτέ κανείς σε δύσκολη θέση, αν αυτό εννοείς. Εγώ είχα άλλου είδους πρόβλημα, αλλά εκτός χώρου εργασίας. "Μου την πέφτουν οι μανάδες τους" που κάνανε διαλογή νύφης.Αυτές με έχουν φέρει αμέτρητες φορές σε δύσκολη θέση. Και το χειρότερο είναι ότι κατά 99% δεν το έκαναν "γιατί ήθελαν εμένα συγκεκριμένα", αλλά γιατί ξέρανε την οικογένεια μου.
Παρα πολυ ωραια ιδεα!nyxtovios έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:31Έχω ακούσει μια ενδιαφέρουσα άποψη παλαιότερα πως το κράτος πρέπει να μεριμνει ώστε ο κάθε πολίτης να έχει στη διάθεσή του ΜΟΥΝΑΡΕΣ ανεξάρτητου εισοδήματος, εμφάνισης ή στατους. Πως πχ οι άντρες υποχρεώνονται σε θητεία κάτι αντίστοιχο ως θητεία πρέπει να γίνεται και από την άλλη πλευρά.Daje έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:16 Η λυση ειναι να ειναι υπορεωτικη η προσληψη ΜΟΥΝΑΡΩΝ σε καθε χωρο εργασιας, ετσι ωστε να μην αναγκαζονται οι εργαζομενοι να την πεφτουν σε υπαλληλους ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Να θεσπιστει πλαισιο δηλαδη που να υποχρεωνει τον εργοδοτο να εχει πχ. 1 ΜΟΥΝΑΡΑ / 2 θεσεις εργασιας.
Απλα να εξασφαλιστει οτι θα προκειται για ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
ΙσχύειCecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:59Από την πρώτη καραντίνα και μετά γίνεται της Πόπης στο φέισμπουκ και στο ίνσταγκραμ. Δεν απαντάω και τους διαγράφω, αν είναι αγενείς. Εκεί έχει ξεφύγει το θέμα.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:43Εκτός χώρου εργασίας;Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:33
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Aφου εχει γεμισει ο κοσμος ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Οπου και να πας, οτι και να κανεις, πεφτεις πανω σε ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Ειναι αδυνατον να συγκρατηθει κανεις, οσο καλη διαθεση και να εχει.
Στο περιπτερο πας, ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Στο σουπερ μαρκετ, ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Να φτιαξεις το κινητο πας, στο ταμειο ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Ειναι παντου και δεν κανουν τιποτα για να μην δειχνουν ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Το αντιθετο μαλιστα.
Ειναι παντου και δεν κανουν τιποτα για να μην δειχνουν ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Το αντιθετο μαλιστα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αν ειναι ευγενεις?Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:59Από την πρώτη καραντίνα και μετά γίνεται της Πόπης στο φέισμπουκ και στο ίνσταγκραμ. Δεν απαντάω και τους διαγράφω, αν είναι αγενείς. Εκεί έχει ξεφύγει το θέμα.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:43Εκτός χώρου εργασίας;Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:33
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Cecily Anne
Δεν τους διαγράφω. Απλά δεν απαντάω.alekhine έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:38αν ειναι ευγενεις?Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:59Από την πρώτη καραντίνα και μετά γίνεται της Πόπης στο φέισμπουκ και στο ίνσταγκραμ. Δεν απαντάω και τους διαγράφω, αν είναι αγενείς. Εκεί έχει ξεφύγει το θέμα.![]()
-
- Casper -
Δεν μπορείς να απαγορεύσεις κάτι τέτοιο. Ο καθένας ΕΚΤΟΣ εργασίας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά κρατάμε αυτό. Ε Κ Τ Ο Σ. Εντός εργασίας ας περιοριστούμε όλοι στα τυπικά. Ούτε καμάκια ούτε τίποτα. Μετά δημιουργούνται θέματα και άβολες καταστάσεις. Ο κόσμος εργάζεται για να πληρώνεται.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
από τα mid/late-90s έτσι ήταν μωρέ.Daje έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:27 Aφου εχει γεμισει ο κοσμος ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-
- 16 Απαντήσεις