!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΑΜΆΚΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΣΕ ΧΏΡΟ ΕΡΓΑΣΊΑΣ
Re: ΚΑΜΆΚΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΣΕ ΧΏΡΟ ΕΡΓΑΣΊΑΣ
Πρέπει να διαχωριστούν οι άντρες με τις γυναίκες στις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες, καθώς και στο σχολείο.
Όπως ήταν παλιά.
Αυτό το κακό που συμβαίνει, με το σεξ στο επίκεντρο όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων έχει οδηγήσει την κοινωνία στον βούρκο, στην σηψη και την παρακμή, τα έκλυτα ήθη και την διαφθορά δημοσίων παραγόντων και αξιωματούχων.
Σεξ μόνον εντός γάμου, μέχρι να προχωρήσει η επιστήμη και να μπορέσουμε να εξαλείψουμε αυτό το κακό εντελώς.
Όπως ήταν παλιά.
Αυτό το κακό που συμβαίνει, με το σεξ στο επίκεντρο όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων έχει οδηγήσει την κοινωνία στον βούρκο, στην σηψη και την παρακμή, τα έκλυτα ήθη και την διαφθορά δημοσίων παραγόντων και αξιωματούχων.
Σεξ μόνον εντός γάμου, μέχρι να προχωρήσει η επιστήμη και να μπορέσουμε να εξαλείψουμε αυτό το κακό εντελώς.
- wooded glade
Άμα η άλλη είναι μουρλοκομείο - τύπου πχόρουμ.com.gr-μέλη - δεν χρειάζεται να σου πει κανένας απαγορεύεται.
Είναι μουρλοκομείο.
Τώρα το θέμα είναι πως θα την πάρεις πρέφα από μακρυά ότι είναι μουρλοπαντιέρω ;
Εδώ μπορεί να γίνει μπέρδεμα.
Έχει συμβεί μέχρι το εξής:
Πήγαινα παλιά σε ένα πρακτορείο και μεταξύ ιπποδρομιών, πριν το έχει καλώς που δεν έχουν βγει ακόμα στους πίνακες τα δεδομένα της επόμενης ιπποδρομίας, χάζευα έξω από την πόρτα που περνάγανε διάφορες ...νάρες και είχανε και μεγάλους πάτους μερικές. Απλά χάζευα αφηρημένος, μέσα σε μιά κόκκινη ομίχλη, δεν έκανα τίποτα.
Στο ταμείο λοιπόν δίπλα έβαζε αυτός ο πράκτορας κοριτσάκια να κάνουν τις ταμίες και αυτές μιά-δυό-τέσσερεις-δεκατέσσερεις το πήραν πρέφα αυτό (σιγά που δεν θα το έπαιρναν). Άρχισαν λοιπόν να το σχολιάζουν και τις άκουγα εγώ που λέγανε ψου-ψου-ψου.
Δε γλυτώνεις, μπορούν να βάλουν και την αστυνομία να σε πιάνει αν περνάει από το χέρι τους.
Η κάθε μία μουρλοπαντιέρω λέει "εγώ είμαι και καμία άλλη". Αυτός είναι ο νόμος.
Είναι μουρλοκομείο.
Τώρα το θέμα είναι πως θα την πάρεις πρέφα από μακρυά ότι είναι μουρλοπαντιέρω ;
Εδώ μπορεί να γίνει μπέρδεμα.
Έχει συμβεί μέχρι το εξής:
Πήγαινα παλιά σε ένα πρακτορείο και μεταξύ ιπποδρομιών, πριν το έχει καλώς που δεν έχουν βγει ακόμα στους πίνακες τα δεδομένα της επόμενης ιπποδρομίας, χάζευα έξω από την πόρτα που περνάγανε διάφορες ...νάρες και είχανε και μεγάλους πάτους μερικές. Απλά χάζευα αφηρημένος, μέσα σε μιά κόκκινη ομίχλη, δεν έκανα τίποτα.
Στο ταμείο λοιπόν δίπλα έβαζε αυτός ο πράκτορας κοριτσάκια να κάνουν τις ταμίες και αυτές μιά-δυό-τέσσερεις-δεκατέσσερεις το πήραν πρέφα αυτό (σιγά που δεν θα το έπαιρναν). Άρχισαν λοιπόν να το σχολιάζουν και τις άκουγα εγώ που λέγανε ψου-ψου-ψου.
Δε γλυτώνεις, μπορούν να βάλουν και την αστυνομία να σε πιάνει αν περνάει από το χέρι τους.
Η κάθε μία μουρλοπαντιέρω λέει "εγώ είμαι και καμία άλλη". Αυτός είναι ο νόμος.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Κι εγώ στη δουλειά μου για μεγάλο χρονικό διάστημα χρόνο περίπου ήμουν μόνη μου μόνο με άντρες ηλικίες 45-55 max. Ένας κι ένας είναι όλοι τους. Μπορεί να μιλάμε φρη, να λέμε ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς αλλά ουδέποτε ένιωσα την παραμικρή απειλή. Από τους γνήσιους, τους καλούς άντρες.Namrail έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:30 Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Στο χώρο εργασίας είμαστε όλοι άντρες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντάξει οι γλοιώδεις ξεχωρίζουν από την πρώτη στιγμή. Είναι εκείνοι που σε κάθε δεύτερη πρόταση θα έχουν συμπεριλάβει τουλάχιστον δέκα λέξεις από το εγχειρίδιο του υποβαλκάνιου γυπαετού.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:47 Κι εγώ στη δουλειά μου για μεγάλο χρονικό διάστημα χρόνο περίπου ήμουν μόνη μου μόνο με άντρες ηλικίες 45-55 max. Ένας κι ένας είναι όλοι τους. Μπορεί να μιλάμε φρη, να λέμε ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς αλλά ουδέποτε ένιωσα την παραμικρή απειλή. Από τους γνήσιους, τους καλούς άντρες.
Έχω δει γυναίκες να υποφέρουν από δαύτους στους χώρους εργασίας, κυρίως όταν δούλευα σε εφημερίδες και σαιτ. Στο χώρο των μηχανικών τώρα, δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί.
- Μαυροβασίλης
σε θέλω ΚΥΡΙΟ στη δουλειά, όταν αλλάξουν ή αλλάξεις εταιρεία μπαίνεις με αυξημένο ΚΥΡΟΣDaje έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:05Δυσκολο εως ακατορθωτο φιλε.Μαυροβασίλης έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:04 όπου βγάζεις το ψωμί σου δε βάζεις υο πουλί σου, ο λύκος δεν τρώει απ'το μαντρί του, κτλ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Cecily Anne
Σε μία εταιρία που ήμουν κάποτε παίζει να είχε τουλάχιστον μια δεκαπενταριά ζευγάρια. Το είχα θεωρήσει φυσιολογικό, γιατί δουλεύαμε άπειρες ώρες και κανείς μας δεν είχε ζωή εκτός εταιρίας. Πού να βρεις αλλού άντρα/γυναίκα, εφόσον ήσουν όλη μέρα εκεί; Αν τους απαγόρευαν κι αυτό, νομίζω θα κατέληγαν να πηδάνε τα vials στο τέλος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εχουμε και 2 τέτοιους αλλά είναι εξωτερικοί συνεργάτες. Καλά και πελάτες έχουμε που νιώθουν τα σάλια να στάζουν από το τηλέφωνο ακόμα πριν έρθουν.Namrail έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:51Εντάξει οι γλοιώδεις ξεχωρίζουν από την πρώτη στιγμή. Είναι εκείνοι που σε κάθε δεύτερη πρόταση θα έχουν συμπεριλάβει τουλάχιστον δέκα λέξεις από το εγχειρίδιο του υποβαλκάνιου γυπαετού.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:47 Κι εγώ στη δουλειά μου για μεγάλο χρονικό διάστημα χρόνο περίπου ήμουν μόνη μου μόνο με άντρες ηλικίες 45-55 max. Ένας κι ένας είναι όλοι τους. Μπορεί να μιλάμε φρη, να λέμε ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς αλλά ουδέποτε ένιωσα την παραμικρή απειλή. Από τους γνήσιους, τους καλούς άντρες.
Έχω δει γυναίκες να υποφέρουν από δαύτους στους χώρους εργασίας, κυρίως όταν δούλευα σε εφημερίδες και σαιτ. Στο χώρο των μηχανικών τώρα, δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί.
Σε άλλες δουλειές έχω αντιμετωπίσει και έχω δει πιο περίεργα πράγματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν μπορείς να απαγορεύσεις τις σχέσεις απλά είναι πραγματικά δύσκολο για τους ίδιους που έχουν την σχέση να εργάζονται στον ίδιο χώρο.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:52 Σε μία εταιρία που ήμουν κάποτε παίζει να είχε τουλάχιστον μια δεκαπενταριά ζευγάρια. Το είχα θεωρήσει φυσιολογικό, γιατί δουλεύαμε άπειρες ώρες και κανείς μας δεν είχε ζωή εκτός εταιρίας. Πού να βρεις αλλού άντρα/γυναίκα, εφόσον ήσουν όλη μέρα εκεί; Αν τους απαγόρευαν κι αυτό, νομίζω θα κατέληγαν να πηδάνε τα vials στο τέλος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ετσι ειναι αν ετσι νομίζειςNamrail έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:51Εντάξει οι γλοιώδεις ξεχωρίζουν από την πρώτη στιγμή. Είναι εκείνοι που σε κάθε δεύτερη πρόταση θα έχουν συμπεριλάβει τουλάχιστον δέκα λέξεις από το εγχειρίδιο του υποβαλκάνιου γυπαετού.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:47 Κι εγώ στη δουλειά μου για μεγάλο χρονικό διάστημα χρόνο περίπου ήμουν μόνη μου μόνο με άντρες ηλικίες 45-55 max. Ένας κι ένας είναι όλοι τους. Μπορεί να μιλάμε φρη, να λέμε ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς αλλά ουδέποτε ένιωσα την παραμικρή απειλή. Από τους γνήσιους, τους καλούς άντρες.
να σημειωσω πως οι γυναικες του χωρου την πέφτουν ωμα σε όποιον τους γυαλίσει και δεν τις απασχολει αν ειναι αυτες σε θεση ισχύος.
- Cecily Anne
Εξαρτάται το μέγεθος της εταιρίας. Σε εμάς, αν έκανε κάτι κάποιος από την παραγωγή με κάποιον από το χημείο πχ "δεν εργάζονταν στον ίδιο χώρο". Θα τον έβλεπε σε γιορτές και άντε σε κάνα διάδρομο κατά τύχη.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:57Δεν μπορείς να απαγορεύσεις τις σχέσεις απλά είναι πραγματικά δύσκολο για τους ίδιους που έχουν την σχέση να εργάζονται στον ίδιο χώρο.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:52 Σε μία εταιρία που ήμουν κάποτε παίζει να είχε τουλάχιστον μια δεκαπενταριά ζευγάρια. Το είχα θεωρήσει φυσιολογικό, γιατί δουλεύαμε άπειρες ώρες και κανείς μας δεν είχε ζωή εκτός εταιρίας. Πού να βρεις αλλού άντρα/γυναίκα, εφόσον ήσουν όλη μέρα εκεί; Αν τους απαγόρευαν κι αυτό, νομίζω θα κατέληγαν να πηδάνε τα vials στο τέλος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ότι πιο σωστό γράφτηκε, τύπε.Μαυροβασίλης έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:04 όπου βγάζεις το ψωμί σου δε βάζεις υο πουλί σου, ο λύκος δεν τρώει απ'το μαντρί του, κτλ
Αργά ή γρήγορα, θα το μετανιώσουν όσοι έχουν ερωτική σχέση με άτομο από την εργασία τους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Α ναι με αυτό το σκεπτικό ότι εργάζονται σε τελείως διαφορετικούς χώρους και δεν συνανυιουνται ποτέ είναι σαν να δουλεύουν σε διαφορετικές δουλειές. Γιατί διαφορετικά είναι πολλά τα προβλήματα που δημιουργούνται.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:58
Εξαρτάται το μέγεθος της εταιρίας. Σε εμάς, αν έκανε κάτι κάποιος από την παραγωγή με κάποιον από το χημείο πχ "δεν εργάζονταν στον ίδιο χώρο". Θα τον έβλεπε σε γιορτές και άντε σε κάνα διάδρομο κατά τύχη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Είναι πολύ δύσκολο στο δικό μου χώρο να κάνεις κάτι με κάποιον από το ίδιο τμήμα, διότι η τριβή είναι τεράστια όλη μέρα. Όταν είσαι 12 ωρα με κάποιον κάθε μέρα, το τελευταίο που θες είναι σεξ μαζί του, επίσης κατά 99,9% τους είχες συμφοιτητές.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:03Α ναι με αυτό το σκεπτικό ότι εργάζονται σε τελείως διαφορετικούς χώρους και δεν συνανυιουνται ποτέ είναι σαν να δουλεύουν σε διαφορετικές δουλειές. Γιατί διαφορετικά είναι πολλά τα προβλήματα που δημιουργούνται.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:58
Εξαρτάται το μέγεθος της εταιρίας. Σε εμάς, αν έκανε κάτι κάποιος από την παραγωγή με κάποιον από το χημείο πχ "δεν εργάζονταν στον ίδιο χώρο". Θα τον έβλεπε σε γιορτές και άντε σε κάνα διάδρομο κατά τύχη.
Βασικά σε εργασιακό χώρο τάσσομαι υπέρ της αυστηρής τήρησης των τύπων και προσχηματων καθώς και του ότι τα δικαιώματα η καθήκοντα θα πρέπει να είναι αυστηρά ξεκαθαρισμέναΚαραμελίτσα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:05 Για όσους έχουν τέτοιες απορίες, ένα τρίμηνο σεμινάριο σε στρατόπεδο εκπαίδευσης με θέμα "πώς να φέρεστε σαν άνθρωποι" θα αρκεί για να τις λύσουν.
Όσο για το ερωτικό στοιχείο καμία σοβαρή εταιρεία η οργανισμός δεν επιτρέπει στο προσωπικό της το να γίνεται το καφέ της χαράς η του έρωτα στον χώρο εργασίας τους
Ακόμη και η σύναψη ερωτικών σχέσεων μεταξύ υπαλλήλων του ίδιου εργασιακού χώρου θα πρέπει να απαγορεύευαι εκτός εάν είναι επίσημα παντρεμένοι (,που και τους συζύγους δεν τους βάζεις στον ίδιο εργασιακό χώρο )
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
σε οσες εταιρειες εχω δουλεψει το σεναριο ειναι ειτε αυτο ειτε γεματο συγγενολογιαCecily Anne έγραψε: 17 Ιαν 2021, 11:52 Σε μία εταιρία που ήμουν κάποτε παίζει να είχε τουλάχιστον μια δεκαπενταριά ζευγάρια. Το είχα θεωρήσει φυσιολογικό, γιατί δουλεύαμε άπειρες ώρες και κανείς μας δεν είχε ζωή εκτός εταιρίας. Πού να βρεις αλλού άντρα/γυναίκα, εφόσον ήσουν όλη μέρα εκεί; Αν τους απαγόρευαν κι αυτό, νομίζω θα κατέληγαν να πηδάνε τα vials στο τέλος.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-
- 16 Απαντήσεις