!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα ξεδιψάσω ούτε με το αίμα χιλίων Γκρίζων Λύκων
Re: Δεν θα ξεδιψάσω ούτε με το αίμα χιλίων Γκρίζων Λύκων
Υδράργυρος έγραψε: 14 Ιαν 2021, 11:41Κανονίστε να σας πάει κουβά η Αλβανία.Χουργιατς έγραψε: 14 Ιαν 2021, 11:39
Aσχέτως με τον γιώργη νο 101, κακό του κεφαλιού του σε όποιον δε βλέπει ότι έρχεται πόλεμος Ελλάδας - Χώρας που είναι πίσω από την Τουρκία![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το εάν θα κάνει η χώρα μου πόλεμο η ειρήνη με την Τουρκία η με άλλη χώρα εφόσον αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα της θα το αποφασίσει με πολύ ψυχρά υπολογιστικά κριτήρια και όχι με ρομαντικούς ιδεολογικούς συναισθηματικούς όρους φιλίας η έχθρας μίσους η αγάπης
Οι διεθνείς σχέσεις δεν ρυθμίζονται με συναισθηματικά κριτήρια !!
Οι διεθνείς σχέσεις δεν ρυθμίζονται με συναισθηματικά κριτήρια !!
Φτιάξτε πολιτικό κόμμα με κυρίαρχο σύνθημα Εδώ και τώρα πόλεμος με την Τουρκία και ζήτα την ψηφο του ελληνικού λαούRudiche έγραψε: 14 Ιαν 2021, 10:53 Βλέπουμε την Τουρκία να προκαλεί και λέμε όλοι με μια φωνή «έλα, έλα». Θέλουμε όλοι να δώσουμε το αίμα μας για τη Ελλάδα και να αφεθούμε στα χέρια των ειδικών του Ελληνικού Στρατού που θα μας κατατάξουν στο κατάλληλο σώμα του, όπου είναι πιο χρήσιμος ο καθένας μας.
Ναι, θέλουμε πόλεμο. Δεν μπορούμε άλλο να βλέπουμε την πατρίδα μας να σέρνεται κάτω από τα φουστάνια των Ευρωπαίων. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουν ότι σε περίπτωση πολέμου δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε δυνάμεις άλλων.
Πρέπει να γίνει απόβαση στην Κύπρο για να ελευθερώσουμε τα κατεχόμενα. Η αναλογία των πληθυσμών Ελληνοκυπρίων-Τουρκοκυπρίων έχει γίνει 55%-45% και λιγότερο, ωστόσο πρέπει εδαφικά να επιβάλουμε το 82%-18% που υπήρχε πριν την εισβολή. Πρέπει να επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια και στο Αιγαίο. Πρέπει να διώξουμε τους μουσουλμάνους της Θράκης, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι.
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο εξοπλισμός, όσο η μη θέληση των Ελλήνων να πολεμήσουν και να δώσουν τη ζωή τους για την πατρίδα. Αυτό θα αλλάξει με την παιδεία και την ανύψωση του ηθικού των Ελλήνων. Προς το παρόν μπορούμε να στείλουμε παιδιά μεταναστών με το ζόρι ή όχι.
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Άλλο ο επίσημος ΕΛ στρατός, άλλο κάποιες εταιρίες που μπορεί να δημιουργηθούν, κατά τα πρότυπα της Βάγκνερ, της Σαντάτ, της Μπλάκγουότερ, κλπ. Και άλλο ομάδες όπως οι Τίγρεις του Αρκάν, πχ, στη Σερβία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 11:44Το θέμα δεν είναι εάν ένας Έλληνας στρατιώτης η στρατιωτικός μισεί τους Τούρκους η είναι στρατοκαυλος μιλιταριστης πολεμοχαρής κλπ κλπ κλπ αλλά το πόσο ελεγχόμενη είναι αυτή η συμπεριφορά του από την διοίκηση και από την ανώτατη ηγεσία
Εκείνο που θέλει η διοίκηση μου άσχετα με τις δικές μου ιδέες η συμπεριφορές πάνω στα εθνικά ζητήματα είναι να με ελέγχει μόνον εκείνη και σε δεδομένη στιγμή να μην δέχομαι εντολές η επιρροές οι οποίες επηρεάζουν τα στρατιωτικά μου καθήκοντα από αλλού πχ εν καιρώ πολέμου δέχομαι εντολές μόνο από τον διοικητή μου και όχι από τον παπά της περιοχής η τον κομματάρχη η τον δήμαρχο !!
Το τι ιδέες θα έχω κατά την τέλεση των στρατιωτικών μου καθηκόντων η τι συμπεριφορές θα πρέπει να δείξω θα μου το καθορίσει η ίδια μου η υπηρεσιακή διοίκηση με επίσημη διαταγή της
Και οι ελληνικές ένοπλες Δυνάμεις δεν με πήραν στις τάξεις τους ως χαμηλόβαθμο προσωπικο για να χαράξω την εξωτερική η αμυντική πολιτική αλλά για να υπηρετήσω σύμφωνα με τις δικές τους εντολές
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-