Το ίδιο λες με άλλα λόγια.ksk έγραψε: 13 Ιαν 2021, 15:25 Ζήστε βρε την ζωη που σας δόθηκε μέχρι εκεί που δεν καταπατε τη ζωη του άλλου ...αλλα ζήστε...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όταν δεν μπορώ να αποφύγω την αμαρτία, ούτε να μετανοήσω αληθινά, υπάρχει σωτηρία;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Όταν δεν μπορώ να αποφύγω την αμαρτία, ούτε να μετανοήσω αληθινά, υπάρχει σωτηρία;
Re: Όταν δεν μπορώ να αποφύγω την αμαρτία, ούτε να μετανοήσω αληθινά, υπάρχει σωτηρία;
Εσύ πάντως δεν το κάνεις.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Είσαι σίγουρος;
Παρατηρητής...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
1451 έγραψε: 13 Ιαν 2021, 15:02 Αρνούμαι να εγκαταλείψω την περηφάνια μου, μου αρέσει η ιδέα ότι είμαι καλύτερος από τους άλλους αν και ξέρω πολύ καλά ότι δεν είμαι.
Σωτηρία δεν υπάρχει για τους αμετανόητα περήφανους, ό,τι κι αν γράφουν διάφοροι ιερείς για να κερδίσουν πελατεία.
Γι' αυτό κι έχω συνάψει συμβόλαιο με δαίμονα ώστε η ψυχή μου να σωθεί από τον αφανισμό. Γιατί αν περίμενα από το θεό, θα έχανα το χρόνο μου.

Αμαρτία είναι να κάνεις κακό στον άλλο ή στον εαυτό σου. Η δυσκολία συνίσταται στον διαχωρισμό τού τι είναι κακό και τι είναι καλό.
Όσον αφορά το ζήστε, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός που πηγαίνει διαρκώς ταξίδια, πάει με διάφορες γκόμενες, γλεντάει κάθε βράδυ με παρέες ζει περισσότερο ή καλύτερα από εκείνον που προτιμά να διαβάζει βιβλία ή να προσεύχεται στον Θεό που πιστεύει. Σε τελική ανάλυση αυτά είναι προσωπικά ζητήματα.
Αυτό που λες οι περισσοτεροι το φαντάζονται, οι άλλοι είναι μεροδουλοι μεροφαι(ευτυχώς) και πολλοι λίγοι αυτοί που το μπορουν.sharp έγραψε: 13 Ιαν 2021, 15:58
Όσον αφορά το ζήστε, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός που πηγαίνει διαρκώς ταξίδια, πάει με διάφορες γκόμενες, γλεντάει κάθε βράδυ με παρέες ζει περισσότερο ή καλύτερα από εκείνον που προτιμά να διαβάζει βιβλία ή να προσεύχεται στον Θεό που πιστεύει. Σε τελική ανάλυση αυτά είναι προσωπικά ζητήματα.
Το Βελγο που ηρθε... Το είχα πει στο παλιο βαριέμαι κι εκτιθεμε να το ξαναπω ως ιστορία.
Δεν είχε με τι άλλο να ασχοληθεί παρα το ότι βαρέθηκε τη γυναίκα του η οποία ήταν και παρα πολυ κυρία είδα στο φεις κι αγκαλιά μαζί
Κορόιδο δεν ήταν δε του έκατσα και δε πηρα τη δουλειά.
Άκουγα τα βάρη του και το πλήρωσε το ένα του παιδι γιατι από ότι έλεγε είχε θέμα. Μάλλον για να μη χωρίσει ήταν αυτό που τους ένωνε. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται του γυρισε μπουμερανγκ
Το έπαιζε γκομενος στα κρυφά
Πόσο ντραπηκα όταν πηγα να το εξομολογηθώ, που δεν εκανα και τίποτα αξιόλογο δλδ Στη παραλία μόνο χέρι όταν εφτασε κι ένα κοινωνικό φιλί
Την επόμενη πηρα μαζί μια αγγλικού να μεταφράζει για δυσκολα πχ πως το λένε το κατσαβιδι και κοιτουσε να δει αν θα φυγω μαζί της κι έφυγα κατάλαβα, τον ξεφορτωσαμε στο ξενοδοχείο του εξω πρωτο κι άντε γεια
Κι όμως το έκανε και με πολωνη.... Μου το είπε κιόλας ότι συνεργάζεται ήδη κι έψαξα το κακόμοιρο τον άντρα της και την είδα.Εγω φυσικα ήμουν πιο ωραία. Κι αυτή μάλλον ήταν κακομοίρη πως το έκανε αυτό! Και με άλλες
Έστελνε μυνημα με στοιχεία όντος, από μεγάλη εταιρία και προσφερε εργολαβία σε μικρά
Ίσχυε κι έτσι δουλευαν ζήτησα πριν να μου δείξει με ποιους αλλους
Ήξερε 5 γλώσσες εξ ου και η θέση αυτή, ταξίδεψε παντου και το έκανε. Μονο η Ελληνίδα δε του έκατσε.
Δεν τον είδα και πολυ ευτυχισμένο παντος. Βάρος είχε.
Όταν επέστρεψε πισω λέω μπας και παραγγείλει, σα να μη με ήξερε, τηλ και τον ζητησα
Ευτυχώς κράτησα το υψος μου
Πόσο άσχημα και βρωμικα θα ένοιωθα μετά; Πόσο κακό θα έκανα στη δική μου συνείδηση;
Ο Θεός με φυλαξε
Ξόδεψα κι ένα σωρό λεφτά για ρουχα παππουτσια και καλλυντικά ουστ
Αυτοί που τα κανουν αυτά έχουν κυλισει δε νοιώθουν, το θεωρουν φυσικό
Και μπορουν και το κάνουν, ταξίδια, γκόμενες κτλ
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν μιλάμε εδω το πως ο καθένας μας ορίζει το τι ειναι αμαρτία...sharp έγραψε: 13 Ιαν 2021, 15:58Αμαρτία είναι να κάνεις κακό στον άλλο ή στον εαυτό σου. Η δυσκολία συνίσταται στον διαχωρισμό τού τι είναι κακό και τι είναι καλό.
Ψάξε να βρεις τον κατάλογο των αμαρτιών κατα όπως την ορίζει η εκκλησία, εξάλλου αυτο ειναι το θεμα του νήματος...
Όταν λεω ζήστε δεν εννοώ τον ρηχό τροπο όπως τον ορίζεις εσύ της ζωής αλλα μια ζωη που θα τα εχεις καλα με τον εαυτό σου χωρίς να βασανίζεσαι συνέχεια κάτω απο το βάρος των τύψεων και ενοχων που προσπαθεί η εκκλησία να σας φορτώσει...
Υ.Γ οι ενοχές και η άφεση αμαρτιών γεμίζουν τις εκκλησίες κατα το πλείστον...
Παρατηρητής...
- tanipteros
Η Μαρία Μαγδαληνή το αφιερώνει στον Ιησού...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- tanipteros
Δεν έχουν το δικαίωμα
για σένα να μου λένε
τα στήθια μου να καίνε
να τρέχω σαν τρελή για να σε βρω
να λιώνω να πονώ να λαχταρώ
Αν είναι η αγάπη αμαρτία
θα βγω να το φωνάξω με λατρεία
θα βγω να το φωνάξω να το πω
πως είμαι αμαρτωλή που σ’ αγαπώ
Δεν έχουν το δικαίωμα
να με περιφρονούνε
μαζί σου σαν με δούνε
να λένε ότι είμαι αμαρτωλή
που λιώνω στο δικό σου το φιλί
Αν είναι η αγάπη αμαρτία
για σένα να μου λένε
τα στήθια μου να καίνε
να τρέχω σαν τρελή για να σε βρω
να λιώνω να πονώ να λαχταρώ
Αν είναι η αγάπη αμαρτία
Δεν έχουν το δικαίωμα
να με περιφρονούνε
μαζί σου σαν με δούνε
να λένε ότι είμαι αμαρτωλή
που λιώνω στο δικό σου το φιλί
Αν είναι η αγάπη αμαρτία

Η κατά κρίση που οδηγεί σε ωφέλιμο συμπέρασμα όπως εκανα πριν, και οπωσδήποτε αναφορά απλη κι όχι στόχευση προσωπου δλδ να τον γνωρίζουν αυτοί που ακουν τη κατά κρίση. Κι αυτός που τη πάτησε και κατακρίνει η γενικά κατακρίνει να μη νοιώθει εχθρα απλά να αποφευγει τις ίδιες καταστάσεις και πρόσωπαksk έγραψε: 13 Ιαν 2021, 18:29Δεν μιλάμε εδω το πως ο καθένας μας ορίζει το τι ειναι αμαρτία...sharp έγραψε: 13 Ιαν 2021, 15:58Αμαρτία είναι να κάνεις κακό στον άλλο ή στον εαυτό σου. Η δυσκολία συνίσταται στον διαχωρισμό τού τι είναι κακό και τι είναι καλό.
Ψάξε να βρεις τον κατάλογο των αμαρτιών κατα όπως την ορίζει η εκκλησία, εξάλλου αυτο ειναι το θεμα του νήματος...
Όταν λεω ζήστε δεν εννοώ τον ρηχό τροπο όπως τον ορίζεις εσύ της ζωής αλλα μια ζωη που θα τα εχεις καλα με τον εαυτό σου χωρίς να βασανίζεσαι συνέχεια κάτω απο το βάρος των τύψεων και ενοχων που προσπαθεί η εκκλησία να σας φορτώσει...
Αλλιώς όλα τα αμαρτήματα που κατακρινεις σ άλλον τα φορτωνεσε εσυ και ο άλλος τα ξεφορτωνετε

Οχι
Μαζί και οι Άγιοι όταν φτάνουν στη κατά Χάρη Θέωση
Δεν έχουν κι ουτε προκαλουν σε άλλους τέτοια συναισθήματα. Προκαλουν αναπαυση
Όμως αυτο κατά την κλίμακα του Σιναΐτη είναι λίγο δυσκολο για κοινούς σαν εμάς θνητους
- tanipteros
ΠΑΣ ΘΕΟΣ ΑΓΑΘΟΣ κατανοήστε το και συμπεριφερθείτε ανάλογα... σας έχει αποκαλυφθεί...πλέον δεν έχετε δικαιολογία
κάθε ψυχή φέρει Νου - Φως εκ Φωτός!
κάθε ψυχή φέρει Νου - Φως εκ Φωτός!

- tanipteros
Για οποιαδήποτε αμαρτία μία είναι η λύτρωση....κάθαρση και τέλος.

Δεν είναι δικός μου ο ορισμός της αμαρτίας. Αυτά που διδάσκει το Ευαγγέλιο να μην κάνεις, είναι όλα όσα θα σε οδηγήσουν να κάνεις κακό στον άλλο ή στον εαυτό σου.ksk έγραψε: 13 Ιαν 2021, 18:29Δεν μιλάμε εδω το πως ο καθένας μας ορίζει το τι ειναι αμαρτία...sharp έγραψε: 13 Ιαν 2021, 15:58Αμαρτία είναι να κάνεις κακό στον άλλο ή στον εαυτό σου. Η δυσκολία συνίσταται στον διαχωρισμό τού τι είναι κακό και τι είναι καλό.
Τύψεις και ενοχές για πράγματα που κάνουν έχουν και οι μη χριστιανοί. Αν σκοτώσεις και δεν πιστεύεις πάλι θα έχεις συνειδησιακό πρόβλημα.
Και ένα ελαφρύτερο παράδειγμα, το "ου μοιχεύσεις". Ξέρω πολλούς που το έχουν κάνει και αντιμετωπίζουν προβλήματα, από τα ψέμματα που αναγκάζονται συνέχεια να λένε, μέχρι το να γίνει της πουτάνας όταν μαθεύτηκε, "θα μού πάρει τα παιδιά" κλπ.
Για κάποιον λόγο, αυτά που προδιαγράφουν οι Γραφές επιβεβαιώνονται από τη ζωή. Όχι απαραίτητα στα 20 ή στα 30 αλλά κάποια στιγμή.
Στα περί εκκλησίας-μπίζνας είμαι ο τελευταίος που θα διαφωνήσω μαζί σου. Άλλωστε ο Χριστός τα έκανε λίμπα μπροστά στον Ναό που τον είχαν μετατρέψει σε shopping mall. Εάν σ' ενοχλεί η σημερινή Εκκλησία, ίσως τελικά να είσαι στην ψυχή πιο Χριστιανός απ' όσο νομίζεις.
tanipteros, που αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στο πινακάκι που έβαλα;
Όλοι κάπου ανηκουμε
Κι αυτά δε φευγουν, πέφτουμε, σηκωνόμαστε
Αν τα αναγνωρίσεις νοιώθεις βλέποντας και τα παραγωγα τους τη βρωμια που έχουμε
Και μετά αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει κι ο Θεός απέναντι σου, μέχρι να ξανά πέσεις κτλ
Όλοι κάπου ανηκουμε
Κι αυτά δε φευγουν, πέφτουμε, σηκωνόμαστε
Αν τα αναγνωρίσεις νοιώθεις βλέποντας και τα παραγωγα τους τη βρωμια που έχουμε
Και μετά αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει κι ο Θεός απέναντι σου, μέχρι να ξανά πέσεις κτλ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 101 Απαντήσεις