Η παιδεραστία έχει φωλιάσει στους κόλπους της Εκκλησίας χρόνια τώρα. Προφανώς οι οικογένειες που στέλνουν τα βλαστάρια τους, έστω και 18χρονα πλέον, ( εξόσων έχω ακούσει δλδ..), είναι της ίδιας συνομωταξίας. Κοστούμι ,κουλούρι, παράδοση, ήθη κι έθιμα. Νομίζουν δλδ. Ε..άμα τα πηδήξει και κανας τραγοκοιλιάς δεν τρέχει και τίποτα.Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:22Σοβαρά τώρα, στέλνουν ανήλικα ανάμεσα στους παιδέρες ταυραμπάδες;JohnnyB έγραψε: 12 Ιαν 2021, 01:38Δεν ξέρω το τι γινεται στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 12 Ιαν 2021, 00:11
.
Τό 1955 τό Αγιο Ορος είχε 50 άτομα.....θά εξαφανιζόταν....
Καί τότε οι παραθρησκευτικές Ζωη καί Σωτήρ έστειλαν πάμφτωχα παιδάκια στό Μαύρο Ορος.....
Σίγουρα θα τούς είχαν τάξει λεφτά.....
Ενα άλλο κακό του Ορους είναι ότι τούς επιτρέπουν να έχουν 12χρονα παιδάκια δίπλα στά Μαύρα Κοράκια.....![]()
.
Αλλα για παιδεραστία δεν υπάρχει πανε ΜΟΝΟ με την θέληση και υπογραφή των γονιών τους
Έτσι γνωρίζω τώρα αν εχει αλλάξει η το τι συνέβαινε πριν 60 χρόνια δεν έχω ιδέα!!!![]()
Δεν υπάρχει ρε πστη μου εισαγγελέας, να γαμήσει τέτοιους γονείς!
.
Μου έχουν πει ιστορίες από Καλαμπάκα μεριά, και μου έφυγε το καφάσι..Αηδιάζω με τη φάρα τους και μόνο που τα σκέφτομαι..