!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί τόσος πόλεμος προς την πίστη και την εκκλησία;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Γιατί τόσος πόλεμος προς την πίστη και την εκκλησία;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:22
JohnnyB έγραψε: 12 Ιαν 2021, 01:38
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 12 Ιαν 2021, 00:11

.

Τό 1955 τό Αγιο Ορος είχε 50 άτομα.....θά εξαφανιζόταν....

Καί τότε οι παραθρησκευτικές Ζωη καί Σωτήρ έστειλαν πάμφτωχα παιδάκια στό Μαύρο Ορος.....

Σίγουρα θα τούς είχαν τάξει λεφτά.....

Ενα άλλο κακό του Ορους είναι ότι τούς επιτρέπουν να έχουν 12χρονα παιδάκια δίπλα στά Μαύρα Κοράκια..... :fp:

.
Δεν ξέρω το τι γινεται στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Αλλα για παιδεραστία δεν υπάρχει πανε ΜΟΝΟ με την θέληση και υπογραφή των γονιών τους
Έτσι γνωρίζω τώρα αν εχει αλλάξει η το τι συνέβαινε πριν 60 χρόνια δεν έχω ιδέα!!!
Σοβαρά τώρα, στέλνουν ανήλικα ανάμεσα στους παιδέρες ταυραμπάδες; :o
Δεν υπάρχει ρε πστη μου εισαγγελέας, να γαμήσει τέτοιους γονείς!
.
Η παιδεραστία έχει φωλιάσει στους κόλπους της Εκκλησίας χρόνια τώρα. Προφανώς οι οικογένειες που στέλνουν τα βλαστάρια τους, έστω και 18χρονα πλέον, ( εξόσων έχω ακούσει δλδ..), είναι της ίδιας συνομωταξίας. Κοστούμι ,κουλούρι, παράδοση, ήθη κι έθιμα. Νομίζουν δλδ. Ε..άμα τα πηδήξει και κανας τραγοκοιλιάς δεν τρέχει και τίποτα.
Μου έχουν πει ιστορίες από Καλαμπάκα μεριά, και μου έφυγε το καφάσι..Αηδιάζω με τη φάρα τους και μόνο που τα σκέφτομαι..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 12 Ιαν 2021, 00:11

.

Τό 1955 τό Αγιο Ορος είχε 50 άτομα.....θά εξαφανιζόταν....

Καί τότε οι παραθρησκευτικές Ζωη καί Σωτήρ έστειλαν πάμφτωχα παιδάκια στό Μαύρο Ορος.....

Σίγουρα θα τούς είχαν τάξει λεφτά.....

Ενα άλλο κακό του Ορους είναι ότι τούς επιτρέπουν να έχουν 12χρονα παιδάκια δίπλα στά Μαύρα Κοράκια..... :fp:

.
Αλλα για παιδεραστία δεν υπάρχει πανε ΜΟΝΟ με την θέληση και υπογραφή των γονιών τους
Έτσι γνωρίζω τώρα αν εχει αλλάξει η το τι συνέβαινε πριν 60 χρόνια δεν έχω ιδέα!!!
.
Αντιλαμβανεστε ότι αυτό γινόταν μόνο για την εγγραφή στην Αθωνιαδα σχολή? Την εποχή που η Ελλάδα δεν είχε σχολεία η τα πανεπιστήμια ήταν ακριβά λόγω διδάκτρων πολλοί έστελναν τα παιδιά τους στην Αθωνιαδα σχολή που ήταν από τα καλύτερα σχολεία της εποχής. Και δεν δίδασκαν μόνο καλόγεροι μέσα αλλά και κοσμικοι καθηγητές εκ των καλύτερων.

Δλδ τι διαφορά έχει από το να στείλεις το γιο σου εσώκλειστο σε σχολή αρρενων σε κάποια άλλη πόλη ή την κόρη σου σε παρθεναγωγειο αλλού. Ήταν της μόδας άλλωστε μέχρι τη δεκαετία του 30.

Άμα είναι να πηδηχτουν γίνεται και σε άλλα οικοτροφεια. Δεν έχει το Άγιο Όρος τα πρωτεία. Πόσα σκάνδαλα έχουν ακουστεί για κοσμικά οικοτροφεια και πόσα για την Αθωνιαδα? Η την Σχολή της Χάλκης?

Και συ ρε Νανδρε είσαι λίγο προπετης. Μόλις σου πουν κάτι αντίθετο από αυτό που πρεσβεύεις αμέσως να το αμφισβητήσεις. Αλλά άμα ακούσεις κάτι το οποίο σε συμφέρει το υιοθετείς χωρίς να το εξετάσεις καν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

George_V έγραψε: 12 Ιαν 2021, 13:46
.
Αντιλαμβανεστε ότι αυτό γινόταν μόνο για την εγγραφή στην Αθωνιαδα σχολή? Την εποχή που η Ελλάδα δεν είχε σχολεία η τα πανεπιστήμια ήταν ακριβά λόγω διδάκτρων πολλοί έστελναν τα παιδιά τους στην Αθωνιαδα σχολή που ήταν από τα καλύτερα σχολεία της εποχής. Και δεν δίδασκαν μόνο καλόγεροι μέσα αλλά και κοσμικοι καθηγητές εκ των καλύτερων.

Δλδ τι διαφορά έχει από το να στείλεις το γιο σου εσώκλειστο σε σχολή αρρενων σε κάποια άλλη πόλη ή την κόρη σου σε παρθεναγωγειο αλλού. Ήταν της μόδας άλλωστε μέχρι τη δεκαετία του 30.

Άμα είναι να πηδηχτουν γίνεται και σε άλλα οικοτροφεια. Δεν έχει το Άγιο Όρος τα πρωτεία. Πόσα σκάνδαλα έχουν ακουστεί για κοσμικά οικοτροφεια και πόσα για την Αθωνιαδα? Η την Σχολή της Χάλκης?

Και συ ρε Νανδρε είσαι λίγο προπετης. Μόλις σου πουν κάτι αντίθετο από αυτό που πρεσβεύεις αμέσως να το αμφισβητήσεις. Αλλά άμα ακούσεις κάτι το οποίο σε συμφέρει το υιοθετείς χωρίς να το εξετάσεις καν.
Διαβάζω ότι η Σχολή παρέχει γυμνασιακή και λυκειακή εκπαίδευση, δλδ από 12χρονα μέχρι 18χρονα.
Και ποιος μου λέει εμένα ότι τα 18χρονα δεν γαμούν τα 12χρονα; Και δεν ξέρουμε τί κάνουν οι ταυραμπάδες.
Ποια η διαφορά από τα αγγλικά κολέγια, τα φυτώρια της ομοφυλοφιλίας;
Όταν έκανα θητεία πήραμε για εκπαιδευτικό πιτσιρίκια από την Σχολή του ΠΝ, που ήταν στον Πόρο τότε. Στην βάρδια μου έτυχαν 3 πουστάκια. Ποιος τα πούστεψε;
Το ότι το μυστικό δεν βγαίνει παραέξω δεν μου λέει τίποτα.
Με παραξενεύει απλά η γλυκιά ομιλία που έχουν κάποιοι νέοι ιερωμένοι. Αχ καλέ!
.
Άβαταρ μέλους
George_V

Και γιατί πρεπει ειδικά στην Αθωνιαδα να πηδιουνται 18χρονα με 12χρονα? Έχεις ακούσει κάτι τα τελευταία 200 χρόνια π. χ.? Η στην Σχολή της Χάλκης?

Το ότι είναι εκκλησιαστικα ιδρύματα δεν σημαίνει και de facto ότι γίνεται του καραξεσκισματος. Ούτε ότι όποιος πάει κινδυνεύει να του κάνουν τον κωλο βουλγαρικό θυμιατηρι.

Προφανώς τα odds είναι τόσα όσα και σε άλλα οικοτροφεια κοσμικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Nandros

George_V έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:14 Και γιατί πρεπει ειδικά στην Αθωνιαδα να πηδιουνται 18χρονα με 12χρονα? Έχεις ακούσει κάτι τα τελευταία 200 χρόνια π. χ.? Η στην Σχολή της Χάλκης?

Το ότι είναι εκκλησιαστικα ιδρύματα δεν σημαίνει και de facto ότι γίνεται του καραξεσκισματος. Ούτε ότι όποιος πάει κινδυνεύει να του κάνουν τον κωλο βουλγαρικό θυμιατηρι.

Έγραψα για κολέγια, σχολή Πόρου, και Αθωνιάδα. Δεν τα διάβασες;
Η Χάλκη δεν είναι κλειστή; Γιατί την αναφέρεις;

Κρίμα, κάποτε ήσουν πιο έξυπνος. Με την επανεμφάνιση σου βλέπω διαφορετική συμπεριφορά!
Κάτι μεταξύ Μπλου και Νίκκι.
.
Άβαταρ μέλους
George_V

Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:46
George_V έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:14 Και γιατί πρεπει ειδικά στην Αθωνιαδα να πηδιουνται 18χρονα με 12χρονα? Έχεις ακούσει κάτι τα τελευταία 200 χρόνια π. χ.? Η στην Σχολή της Χάλκης?

Κρίμα, κάποτε ήσουν πιο έξυπνος. Με την επανεμφάνιση σου βλέπω διαφορετική συμπεριφορά!
.
Γιατί και η Χάλκη ήταν ανοιχτή μέχρι το 1971 πρόσφατα δλδ.

Ο αντίλογος μου ήταν στο γεγονός ότι αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχει εισαγγελέας για τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους εκεί.

Και ερωτώ γιατί να ασχοληθεί ο εισαγγελέας με αυτό? Υπήρξε καταγγελία η περιστατικό? Η απλά διαφωνούμε με την προοπτική να πάει κάποιο παιδί σε ένα τέτοιο περιβάλλον ένεκα ιδεοληψιων?
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Το ζητούμενο είναι το ποιός έχει τα πρωτεία ή το γεγονός καθ'αυτό; Αφού δεν αναιρείς με τη δημοσίευσή σου τα πεπραγμένα εντος όρους αλλά και αλλού, βάλε με στη λογική σου που θέλω να δω κάτι. Διότι αυτό το πήδημα σε ανήλικα και δη, από ανθρώπους του θεού, με κάνει να θέλω να βρίσω και να χειροδικήσω ασύστολα.
Άβαταρ μέλους
George_V

Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:55
Το ζητούμενο είναι το ποιός έχει τα πρωτεία ή το γεγονός καθ'αυτό; Αφού δεν αναιρείς με τη δημοσίευσή σου τα πεπραγμένα εντος όρους αλλά και αλλού, βάλε με στη λογική σου που θέλω να δω κάτι. Διότι αυτό το πήδημα σε ανήλικα και δη, από ανθρώπους του θεού, με κάνει να θέλω να βρίσω και να χειροδικήσω ασύστολα.
Δεν διαφωνω με αυτό. Και εγώ κατά είμαι. Αλλά να ωρυεσαι για επέμβαση εισαγγελέα επειδή κάποιος στέλνει το παιδί του σε εκκλησιαστικα ίδρυμα μόνο και μόνο επειδή εσύ διαφωνείς με αυτό και λες ότι μπορεί να στο πηδηξουν είναι ακραίο.

Δλδ μόνο εκεί συμβαίνει αυτό? Σε άλλα οικοτροφεια κοσμικά δεν γίνεται? Δεν είδα κανέναν να λέει για εισαγγελέα όταν στέλνεις το παιδί σου οικοτροφο στην Ελβετία η στο Ιτον
Άβαταρ μέλους
Nandros

George_V έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:53
Nandros έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:46

.
Γιατί και η Χάλκη ήταν ανοιχτή μέχρι το 1971 πρόσφατα δλδ.

Ο αντίλογος μου ήταν στο γεγονός ότι αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχει εισαγγελέας για τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους εκεί.

Και ερωτώ γιατί να ασχοληθεί ο εισαγγελέας με αυτό? Υπήρξε καταγγελία η περιστατικό? Η απλά διαφωνούμε με την προοπτική να πάει κάποιο παιδί σε ένα τέτοιο περιβάλλον ένεκα ιδεοληψιων?
Στα καλογεροπαίδια που τα ξεφορτώνονται οι γονείς τους αναφέρθηκα αρχικά, μετά από σχετικό ποστ.
Την Αθωνιάδα την ανακάτεψες εσύ και τίποτα δεν με πείθει ότι το γαμήσι ΔΕΝ πάει σύννεφο ΚΑΙ εκεί. Όπως σε όλες τις εσώκλειστες που ανακατεύονται 12χρονα με 18χρονα. Έχουμε και ταυραμπάδες εδώ.
.
Άβαταρ μέλους
George_V

Άρα λοιπόν είσαι υπέρ να στέλνουμε εισαγγελέα σε όλα τα οικοτροφεια εκκλησιαστικα και μη καθώς και σε μοναστήρια γιατί πιθανόν οι 18χρονοι γαμανε 12χρονους.

Εχεις κάνει σχετικό υπόμνημα στον εισαγγελέα?
Άβαταρ μέλους
Nandros

.
Υπόθεση Παπάφειου ορφανοτροφείου
Ο μητροπολίτης Άνθιμος και πέντε ακόμη μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Παπάφειου ορφανοτροφείου στη Θεσσαλονίκη κατηγορήθηκαν ότι συγκάλυψαν υπόθεση κατ' επανάληψη βιασμού ανήλικου τρόφιμου από άλλους ανήλικους.
Η ιστορία σύμφωνα με την δικογραφία ξεκίνησε το 2012. Τότε ανήλικος τρόφιμος, επτάμιση ετών, αποκάλυψε στην κοινωνική λειτουργό ότι είχε βιαστεί. Η λειτουργός ενημέρωσε την διοίκηση του ορφανοτροφείου, η οποία όμως φαίνεται να μην έκανε άλλες ενέργειες, δεν ενημερώθηκε ούτε η Αστυνομία ούτε η Εισαγγελία Ανηλίκων. Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο, το παιδί κατήγγειλε ξανά βιασμό από τους ίδιους ανήλικους και τότε ενημερώθηκε η αστυνομία. Έξι ανήλικοι παραπέμφθηκαν σε δίκη.
Τον Οκτώβριο του 2015, η αντεισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης ενέκρινε την αρχειοθέτηση τμήματος της δικογραφίας που αφορούσε τις ευθύνες των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του τότε διευθυντή του ορφανοτροφείου. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Μακεδονία», η εισαγγελέας έκρινε ότι υπήρχαν επαρκή στοιχεία που έδειχναν συγκάλυψη στο ίδρυμα.
Νέα εισαγγελέας ανέλαβε την νέα έρευνα και τελικά το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης δέχτηκε την πρόταση της νέας εισαγγελέως και απάλλαξε όλο το διοικητικό συμβούλιο του ορφανοτροφείου από τις κατηγορίες.

Όλα καλά, όλα ανθηρά!
.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

George_V έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:00
Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:55
Δεν διαφωνω με αυτό. Και εγώ κατά είμαι. Αλλά να ωρυεσαι για επέμβαση εισαγγελέα επειδή κάποιος στέλνει το παιδί του σε εκκλησιαστικα ίδρυμα μόνο και μόνο επειδή εσύ διαφωνείς με αυτό και λες ότι μπορεί να στο πηδηξουν είναι ακραίο.

Δλδ μόνο εκεί συμβαίνει αυτό? Σε άλλα οικοτροφεια κοσμικά δεν γίνεται? Δεν είδα κανέναν να λέει για εισαγγελέα όταν στέλνεις το παιδί σου οικοτροφο στην Ελβετία η στο Ιτον
Σαφέστατα συμβαίνει κι αλλού. Εμένα με καλυψες.
Έχω όμως την αίσθηση πως ο Νάνδρος μιλούσε για την συγκεκριμένη περίπτωση που έλαβε χώρα. Νομίζω πως σωστά αγριεύτηκε.
Είπα και παραπάνω πως έχω ακούσει περιπτώσεις σε μοναστήρια που ειλικρινά έχω φρίξει. Αναρωτήθηκα εύλογα γιατί συμβαίνει αυτό. Κατέληξα στο εξής: Η μοναχική ζωή δεν είναι για όλους. Αν κάποιος προσπαθεί να βγάλει τις διαστροφές του δίχως να τον ξέρει ο έξω κόσμος, αυτός ο χώρος είναι ιδανικός. Ειδικά στο Όρος, που είναι κράτος εν κράτει. Στα υπόλοιπα εκτός, λίγο- πολύ υπάρχει μια πιθανότητα να ελεγχθούν, τρόπον τινά.
Εκεί, πώς μπορείς να γνωρίζεις τα ενδότερα;
Άβαταρ μέλους
George_V

Ποια συγκεκριμένη περίπτωση? Αυτή που αποδεδειγμένα δεν υπήρχε? Γιατί το 1955 δεν είχε το Άγιο όρος 50 άτομα όπως ειπώθηκε αλλά 3086.

Άρα ξεκινάμε από λάθος βάση και συνεχίζουμε με το γεγονός ότι έστελναν παιδιά στο Άγιο όρος για να επανδρώθει κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Ο πόστερ απλά μπέρδεψε τις εγγραφές στην Αθωνιαδα με τις ιδεοληψίες του. Γιατί τα μοναστήρια από το 1930 και μετά δεν δέχονται ανήλικους ως δόκιμος και μάλιστα κάποια θέτουν ως προϋπόθεση να έχουν τελειώσει και στρατιωτικό.

Άρα λοιπον η έκρηξη του Νανδρου οφείλεται σε κάτι που δεν μπήκε στον κόπο να διασταυρωθεί.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

George_V έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:24 Ποια συγκεκριμένη περίπτωση? Αυτή που αποδεδειγμένα δεν υπήρχε? Γιατί το 1955 δεν είχε το Άγιο όρος 50 άτομα όπως ειπώθηκε αλλά 3086.

Άρα ξεκινάμε από λάθος βάση και συνεχίζουμε με το γεγονός ότι έστελναν παιδιά στο Άγιο όρος για να επανδρώθει κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Ο πόστερ απλά μπέρδεψε τις εγγραφές στην Αθωνιαδα με τις ιδεοληψίες του. Γιατί τα μοναστήρια από το 1930 και μετά δεν δέχονται ανήλικους ως δόκιμος και μάλιστα κάποια θέτουν ως προϋπόθεση να έχουν τελειώσει και στρατιωτικό.

Άρα λοιπον η έκρηξη του Νανδρου οφείλεται σε κάτι που δεν μπήκε στον κόπο να διασταυρωθεί.
Το ''αποδεδειγμένα '' ,το κατέρριψες λίγο νωρίτερα όταν παραδέχτηκες πως υπήρχαν θέματα στο όρος και αλλού. Οπότε μη μπαίνεις στο τριπάκι να το σώσεις, ποστάροντάς μου τα ακριβή άτομα, λες και ήσουν υποδοχή.
Η ουσία είναι πως είτε με λιγότερα, είτε με περισσότερα άτομα, το γεγονός παραμένει ειδεχθές. Κι εσύ,σαν λογικός άνθρωπος, θα έπρεπε να παραμείνεις στις κακουργηματικές πράξεις που τελέστηκαν κι όχι ακόμη και τώρα, να κομπαζεις για ''κάποια λιγοστά κρούσματα'' ,λες και η διαπόμπευση ή η κακοποίηση παιδιών, είναι κάτι που θα έπρεπε να εικάσουμε και να δεχθούμε εξ'αρχής.
Αν θες ''διασταυρωμένες'' πληροφορίες, ρώτησε τον πνευματικό σου, να σου τα πασαλείψει κι άλλο, μπας και κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ.
Διότι γνωρίζεις καλά πως πλείστα περιστατικά, τυγχάνουν πλήρους συγκάλυψης, από κάτι πουτανες διεστραμμένες..(θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου.. :011: ), που ονοματίζονται θεματοφύλακες πίστεως. αρσενικού γένους, που γαμάνε και τώρα που μιλάμε, νεαρούς δόκιμους μοναχούς.
Άβαταρ μέλους
George_V

Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:48
George_V έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:24 Ποια συγκεκριμένη περίπτωση? Αυτή που αποδεδειγμένα δεν υπήρχε? Γιατί το 1955 δεν είχε το Άγιο όρος 50 άτομα όπως ειπώθηκε αλλά 3086.

Το ''αποδεδειγμένα '' ,το κατέρριψες λίγο νωρίτερα όταν παραδέχτηκες πως υπήρχαν θέματα στο όρος και αλλού. Οπότε μη μπαίνεις στο τριπάκι να το σώσεις, ποστάροντάς μου τα ακριβή άτομα, λες και ήσουν υποδοχή.
Η ουσία είναι πως είτε με λιγότερα, είτε με περισσότερα άτομα, το γεγονός παραμένει ειδεχθές. Κι εσύ,σαν λογικός άνθρωπος, θα έπρεπε να παραμείνεις στις κακουργηματικές πράξεις που τελέστηκαν κι όχι ακόμη και τώρα, να κομπαζεις για ''κάποια λιγοστά κρούσματα'' ,λες και η διαπόμπευση ή η κακοποίηση παιδιών, είναι κάτι που θα έπρεπε να εικάσουμε και να δεχθούμε εξ'αρχής.
Αν θες ''διασταυρωμένες'' πληροφορίες, ρώτησε τον πνευματικό σου, να σου τα πασαλείψει κι άλλο, μπας και κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ.
Διότι γνωρίζεις καλά πως πλείστα περιστατικά, τυγχάνουν πλήρους συγκάλυψης, από κάτι πουτανες διεστραμμένες..(θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου.. :011: ), που ονοματίζονται θεματοφύλακες πίστεως. αρσενικού γένους, που γαμάνε και τώρα που μιλάμε, νεαρούς δόκιμους μοναχούς.
Μα ζούμε σε κοινωνία ανθρώπων και όχι αγγέλων το παράδοξο θα ήταν να μην υπήρχαν κρούσματα. Και επειδή είμαι λογικός το παραδέχομαι. Και φυσικά να τιμωρηθεί σκληρά οποίος το πράττει όσο ψηλά και αν είναι.

Πέραν αυτού όμως το να ωρυομαστε για παρέμβαση εισαγγελεων επειδή δε γουστάρουμε προσωπικά τις επιλογές του καθένα (όπως π. χ. το να στείλει το παιδί του σε εκκλησιαστικα ίδρυμα) είναι ακραίο.

Αλλά όπως είπα και στον Νανδρο καλόν είναι να διασταυρωνουμε πρώτα και όχι να υιοθετουμε ακριτως οτιδήποτε ταιριάζει στην ιδεολογία μας και να απορριπτουμε ότι δε μας βολεύει.

Το αν θα είναι πνευματικός, η φίλος, η συγγενής, η οτιδήποτε άλλο αυτός που θα διασταυρωθεί αυτό είναι θέμα του καθενός μας. Ότι έχει ο καθένας.

Πάντως εγώ κοιμάμαι καλά τα βράδια χωρίς να ανησυχώ για κάτι. Οι υπόλοιποι μπορούν να κοίτανε κάτω από το κρεβάτι πρώτα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”