!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Τελικό αποτέλεσμα αμερικανικών εκλογών 2020

Νίκη Τραμπ
71
44%
Νίκη Μπαϊντεν
89
56%

Σύνολο ψήφων: 160

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

TOR έγραψε: 11 Ιαν 2021, 23:17 Να (επιτέλους) και ένας που μιλάει επί της ουσίας. Θέλεις να μου πεις ποιο λόγο είχαν για να σαμποτάρουν τον Τραμπ οι Ρεπουμπλικάνοι που διοικούν την Τζόρτζια; Και τι ακριβώς πιστεύεις ότι έγινε στην Πενσυλβάνια και είχαν δίκιο όταν μιλούσαν για νοθεία οι Ρεπουμπλικάνοι;
aljawn έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 14:45 2. επιστολικές ψήφοι μετά την ημέρα των εκλογών (Πενσιλβάνια), επιστολικές ψήφοι χωρίς ταυτοπροσωπία (Τζόρτζια) είναι τομπούτσοκλαιγαμε τακτικές. Καλό θα ήταν, για το ρητό με την γυναίκα του Καίσαρα να το κόψουν, αφού γελάει ο κόσμος πλέον.
Για την ιστορία, νομίζω ότι έγιναν δεκτές στην καταμέτρηση, ακόμα και επιστολικές ψήφοι που έφτασαν στις επιτροπές τρεις (3) μέρες μετά τις γενικές εκλογές. Τυπικά θα μου πεις ότι λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία υποβολής τους στο ταχυδρομείο, αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό δεν νοθεύεται;

Το γιατί σαμποτάρουν τον Τραμπάκουλα οι ρεπουμπλικανοί της Τζόρτζια δεν το ξέρω, αλλά δεν θα είναι οι μόνοι στο κόμμα. Για την ιστορία, κανείς δεν έχει εξηγήσει πως έφτασε το ηχητικό στην WaPo από την συνομιλία του τιμ Τραμπ, με τους γεωργιανούς, αλλά του πούστη, ποιος από τους δυο λες να το διέρρευσε στην εφημερίδα;
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

nostromos έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:46
Angela Merkel Criticizes Trump’s Twitter Eviction
Stéphanie Fillion
German Chancellor Angela Merkel criticized President Donald Trump's social media eviction, calling it 'problematic
https://www.forbes.com/sites/stephanief ... f062957813

τωρα που εγινε η δουλεια αρχισανε να φυλανε την κωλαρα τους ...
ο τιτλος ειναι του forbes κυριοι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

nostromos έγραψε: 11 Ιαν 2021, 23:19
nostromos έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:46
Angela Merkel Criticizes Trump’s Twitter Eviction
Stéphanie Fillion
German Chancellor Angela Merkel criticized President Donald Trump's social media eviction, calling it 'problematic
https://www.forbes.com/sites/stephanief ... f062957813

τωρα που εγινε η δουλεια αρχισανε να φυλανε την κωλαρα τους ...

παρτε τα ρε που θελετα και δημοκρατια ... οτι πει ο Ζουκενμπεργκ ...ΕΓΕΡΘΗΤΙ

https://twitter.com/RonPaul/status/1348694943905308672

"All opposing voices must be silenced!!"

Adolf Hitler, 1937
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

My Life had stood, a Loaded Gun
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Δηλαδή μας λέτε ότι η Γερμανία της Μέρκελ είναι το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ; Κατάντια φιλε
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διάσημες προσωπικότητες όπως Τραμπ, Καρανίκας χρησιμοποιούν το twitter ή το facebook, ή τα διάφορα άλλα παρόμοια.
Εγώ θα έφτιαχνα ένα δικό μου site και θα έμπαιναν όλοι φυσικά, αφού θα ήμουνα πρόεδρος.
Οι σημερινές μου δηλώσεις θα ήταν η κήρυξη πυρηνικού πολέμου ας πούμε και θα το μετέδιδαν όλα τα κανάλια. Σιγά μην το δεν μετέδιδαν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 23:34 Δηλαδή μας λέτε ότι η Γερμανία της Μέρκελ είναι το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ; Κατάντια φιλε
Τύπε, δεν ξέρω αν έχεις συναίσθηση, αλλά, διαβάζεις μέλη επικίνδυνης σέκτας-αίρεσης, υπνωτισμένων, χειριζόμενων ανδράποδων. Αυτοί, σε λίγο θα βάζουν βόμβες και θα αμολάνε χημικά και βιολογικά όπλα (OK, αυτό το κάνουν ήδη με τον κορονοϊό), γιατί τους πνίγει το δίκιο κατά των ρεπτιλιανών και παιδεραστών-σατανιστών που κάνουν κουμάντο τον πλανήτη (Q-bliat says), ή οτιδήποτε άλλο διαδώσουν στα μμδ οι πράκτορες του Πούτιν που επιζητούν το χάος και την καταστροφή των ΗΠΑ και της ΕΕ.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Όχι θα βάλουν να φυλάνε τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο επικίνδυνους τρομοκράτες που δίνουν όρκους στον Q (!!!) στα μμδ :102:

Kαταπίεση λέμε, χούντα, διαδώστε.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Σκατά στον πορτοκαλί παρανοϊκό Τραμπ
Σκατά στους εγκεφαλικά νεκρούς ακόλουθους του Q
Σκατά στα λιμοτάγαρα τύπου AOC, Ιλχάν Τομάρ και τα λοιπά δημοκρατικά παρατράγουδα
Σκατά στον ερπετομορφο Zucc και τον Τζακ Πουθενά του Τουίτερ
Σκατά στους μπαχαλάκηδες του ΒLM

Ζήτω η Μεγάλη μας Πατρίδα η ΕΕ, που μας προφυλάσσει από τα τσίρκα που συμβαίνουν στις ΗΠΑ
Ζήτω η Ένωση που παρά την απέχθεια στον πορτοκαλί κλόουν, διαφυλάσσει τα core values της και κράζει το Big Tech
Ζήτω ο Μακρονισμός
Ψοφο στο ΣΥΡΙΖΑ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

aljawn έγραψε: 11 Ιαν 2021, 23:24Για την ιστορία, νομίζω ότι έγιναν δεκτές στην καταμέτρηση, ακόμα και επιστολικές ψήφοι που έφτασαν στις επιτροπές τρεις (3) μέρες μετά τις γενικές εκλογές. Τυπικά θα μου πεις ότι λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία υποβολής τους στο ταχυδρομείο, αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό δεν νοθεύεται;

Το γιατί σαμποτάρουν τον Τραμπάκουλα οι ρεπουμπλικανοί της Τζόρτζια δεν το ξέρω, αλλά δεν θα είναι οι μόνοι στο κόμμα. Για την ιστορία, κανείς δεν έχει εξηγήσει πως έφτασε το ηχητικό στην WaPo από την συνομιλία του τιμ Τραμπ, με τους γεωργιανούς, αλλά του πούστη, ποιος από τους δυο λες να το διέρρευσε στην εφημερίδα;
aljawn έγραψε: 11 Ιαν 2021, 23:16Αδελφέ, ολόκληρο σεντόνι άπλωσα, ακριβώς από πάνω σου. Η βασική, ας το πούμε, προσφυγή του Τραμπ, στο Σαπρίμ Κορτ, ουδέποτε εξετάστηκε στην ουσία της, αλλά απορρίφθηκε λόγω έλλειψης ενεργητικής νομιμοποίησης. Οι περισσότερες πάντως απορρίφθηκαν λόγω έλλειψης στοιχείων, ακόμα και όταν βασικά αφορούσαν την αναζήτηση στοιχείων. :smt005:

(1) Κάθε Πολιτεία έχει τους δικούς της κανόνες και αυτό που περιγράφεις (αποστολή ταχυδρομικής ψήφου την ημέρα των εκλογών) από όσο ξέρω ούτε είναι κάτι πρωτοφανές ούτε διαμαρτυρήθηκε ποτέ (παλιότερα) κανένας για αυτό. Και όπως και να έχει η ερώτησή σου «ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό δεν νοθεύεται;» αποτελεί (στην καλύτερη περίπτωση) εικασία. Δεν είναι όχι απόδειξη αλλά ούτε καν (ισχυρή) ένδειξη. Με τέτοιες εικασίες μούρλανε τον κοσμάκη ο Τραμπ και τον κατέβασε στην Ουάσινγκτον εργαλειοποιώντας τον.
(2) Δεν το ξέρεις, αλλά φροντίζεις να αφήνεις (αναπόδεικτα) υπονοούμενα. Το ηχητικό το διέρρευσαν μάλλον οι τοπικοί κυβερνώντες για να καλυφθούν επειδή ο Τραμπ μπορούσε (κατά την προσφιλή του συνήθεια) να ισχυριστεί εκ των υστέρων ό,τι ήθελε. Φαντάζομαι μάλιστα πως για τον ίδιο λόγο είχαν αποφασίσει πριν από τη συνομιλία να την καταγράψουν. Στέκεσαι στο γεγονός της διαρροής χωρίς να λες τίποτα για το περιεχόμενο της συνομιλίας το οποίο εκθέτει (μη μου πεις ότι και εδώ διαφωνείς) τον Τραμπ.
(3) Αντιλαμβάνεσαι (υποθέτω) ότι, για να έχει νόημα/αποτέλεσμα μία προσφυγή, πρέπει να υπάρχουν στοιχεία και όχι να γίνεται με στόχο τη συλλογή στοιχείων. Εμένα η γνώμη μου είναι ότι ο Τραμπ και το επιτελείο του άπλωσαν συνειδητά, βασιζόμενοι σε αστήρικτες εικασίες που τελικά ναυάγησαν στα δικαστήρια, ένα πέπλο αμφιβολίας πάνω από τις εκλογές για ιδιοτελείς σκοπούς, συγκεκριμένα για να εργαλειοποιήσουν προς όφελός του τους οπαδούς του, να απαξιώσουν το εκλογικό σύστημα και να ποτίσουν με δηλητήριο την κοινωνία επιδιώκοντας να αποκομίσουν οφέλη τόσο βραχυπρόθεσμα (από τις ταραχές που θα προέκυπταν) όσο και μακροπρόθεσμα (από το φανατισμό και το μίσος των οπαδών του προς τους αντιπάλους που «έκλεψαν» τη νίκη στις εκλογές).
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

elchav έγραψε: 12 Ιαν 2021, 00:11 Ψοφο στο ΣΥΡΙΖΑ
Ψοφο στον Κούλη και στην υπέρκομψη

ας δοκιμάσουμε λίγο τα όρια της ελευθερίας
gambs
Phorum.gr user: gambs

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gambs »

Στο 1¨12¨40 ολοκληρο το σκηνικο με τον πυροβολισμο της Babbit, και αυτα ειναι μονο λιγα απο τα μπαχαλα που εγιναν , τα πιο χοντρα με orc καταστασεις το να τραβανε αστυνομικους απο τα ποδια και να τους τσαλαπατανε κατεβηκαν
Παντως μεχρι τωρα πανω απο 50 τραυματιες αστυνομικους και 1 νεκρο για μικρης διαρκειας , σαν τον αρχηγο τους βιαιοι και χωρις πλανο, λολ για οσα γιδια ακομα πιστευουν στο αλανθαστο πλανο.,παντως οι μπλου λαιβς ματτερ trump acab μπορει να μην εχουνε πειρα σαν τους O.G. μπαχαλους αλλα ειτανε οργανωμενοι αστακοι με μαχαιρια, πτυσομενα γκλοπ, ροπαλα baseball και hockey
Οσοι λετε για ειρηνικη διαδηλωση σας τρομπονιασαν οι ιδιοι οι οπαδοι του τραμπ.
https://www.facebook.com/NowThisPolitic ... 0716460659

https://twitter.com/GreggFavre/status/1 ... 10/photo/1
gambs
Phorum.gr user: gambs

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gambs »

argouen έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:30
Σενέκας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:08 Ξερεις ποιο είναι το κοινό του gab?
Για πες
Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”