Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:33
Δεν θα με πείραζε η περίπτωση 15χρονου έφηβου με 40ρα γυναίκα, ενώ το αντίστροφο μάλλον θα με πείραζε.
Το θέμα είναι ότι και η συγκεκριμένη περίπτωση και η αντίστροφη θα σε έγραφαν κανονικότατα, και με το νόμο.
Οπως και συμβαίνει συνεχώς με ζευγαρωμένους μεγάλης διαφοράς ηλικίας . ολοι στον περίγυρο τους το αποδεχονται η το καταπίνουν και ας τους πέφτει και ολιγον πικρό.
Αυτή είναι μία μεγάλη αλήθεια.
Συνήθως οι γονείς, και κατά βάση οι πατεράδες, προτιμούν να διατηρούν μία ψευδέστατη εικόνα παράγοντας ένα παράλληλο σύμπαν στις κοινωνικές τους σχέσεις, παρά να αποδεχθούν ότι το παιδί τους μεγάλωσε κι εφαρμόζει αυτά που του έμαθαν να εφαρμόζει κι αυτά που αισθάνεται στη ζωή.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:41
Τα πάντα λοιπόν είναι θέμα οικονομικής ανεξαρτησίας
Φυσικά και είναι. Η οικονομική ανεξαρτησία είναι το Α και το Ω για να μπορεί μια γυναίκα να έχει πιο ξεκάθαρα κριτήρια. Όχι ότι αυτό σημαίνει πως θα επιλεγεί το μέγιστο καλό για την ίδια, τουλάχιστον δεν παίζει ο παράγοντας "να εξασφαλίσω την διαβίωση μου και ας είναι ο άλλος με κουσούρια, θα κάνω υπομονή και θα τον στρώσω με τον καιρό".
Για αυτό τον λόγο εμείς οι ΑΙΝΕΙΑΝ θέλουμε γυναίκες οι οποίες να εξαρτώνται από το πορτοφόλι μας ώστε να υποτάσσονται στο θέλημα μας
Με λίγα ψώνια από σούπερ μάρκετ γαμας ακόμη και γνήσια Ελληνίδα στην σημερινή εποχή
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:41
Τα πάντα λοιπόν είναι θέμα οικονομικής ανεξαρτησίας
Φυσικά και είναι. Η οικονομική ανεξαρτησία είναι το Α και το Ω για να μπορεί μια γυναίκα να έχει πιο ξεκάθαρα κριτήρια. Όχι ότι αυτό σημαίνει πως θα επιλεγεί το μέγιστο καλό για την ίδια, τουλάχιστον δεν παίζει ο παράγοντας "να εξασφαλίσω την διαβίωση μου και ας είναι ο άλλος με κουσούρια, θα κάνω υπομονή και θα τον στρώσω με τον καιρό".
Για αυτό τον λόγο εμείς οι ΑΙΝΕΙΑΝ θέλουμε γυναίκες οι οποίες να εξαρτώνται από το πορτοφόλι μας ώστε να υποτάσσονται στο θέλημα μας
Με λίγα ψώνια από σούπερ μάρκετ γαμας ακόμη και γνήσια Ελληνίδα στην σημερινή εποχή
Πρόσεξε μόνο μη σε ποτίσει καμία και χλωρίνη. Από αυτή που της ψωνίζεις από το σούπερ μάρκετ για να την πηδηξεις.
Πρόσεξε μόνο μη σε ποτίσει καμία και χλωρίνη. Από αυτή που της ψωνίζεις από το σούπερ μάρκετ για να την πηδηξεις.
Όταν ξεμένουν από χαρτζιλίκι ..μια χαρά υποτάσσονται στην πατρική εξουσία !!
Θα τους το δώσει ο μπάρμπας το χαρτζηλικακι και θα το έχει και του χεριού του. Μην αγχώνεσαι.
Όπως επιβιώνει ο καθένας
Και εγώ ήμουν ζιγκολό στα νιάτα μου
Δεν αντιλέγω. Απλά μην νομίζεις ότι ελέγχεις ένα παιδί στερωντας του το χαρτζιλίκι. Είναι πολλοί σαλιαγκες εκεί έξω που θα θελήσουν να το χαρτζηλικωσουν με κανένα 50ρακι και να το παρηγορησουν για τον άδικο και αυστηρό μπαμπά. Θα το κάνουν να νιώσει όμορφα και πιο δυνατό, ότι δεν σε έχει ανάγκη. Εφηβεία.
Με το αζημίωτο βέβαια, κάτι να πάρουν κι οι σαλιαγκες. Αλλά εντάξει από καβλα θα είναι μην αγχώνεσαι.
Μήπως όλες οι κοπέλες που είναι φοιτήτριες σε σχολή σε άλλη πόλη από το δικό τους το πατρικό σπίτι , δεν ξεσαλωνουν ασχολούμενες με δουλειές που δεν θα έκαναν κοντά στους γονείς τους ;
Όταν μια κοπέλα που σπουδάζει σε άλλη πόλη μακρυά από το σπίτι της , αναγκάζεται να εργαστεί , δεν θα πάει οικοδομές !!
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:56
Μήπως όλες οι κοπέλες που είναι φοιτήτριες σε σχολή σε άλλη πόλη από το δικό τους το πατρικό σπίτι , δεν ξεσαλωνουν ασχολούμενες με δουλειές που δεν θα έκαναν κοντά στους γονείς τους ;
Όταν μια κοπέλα που σπουδάζει σε άλλη πόλη μακρυά από το σπίτι της , αναγκάζεται να εργαστεί , δεν θα πάει οικοδομές !!