Εξαρτάται την χρήση.Χαοτικός έγραψε: 10 Ιαν 2021, 20:54 Δεν ζήτησα το λόγο που μου το είπες. Σχολίασα το γνωστό αυτό παραμυθάκι που φτάνει πίσω στο 90 κάτι. "Καίει κύτταρα η χρήση"![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακρίσεις στο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Διακρίσεις στο σεξ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είμαι σαράντα.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2021, 18:56Η ηλικία σου γύρω στα 45-50;Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 18:46Πόσες γυναίκες ξέρεις, που εξαρτώνται οικονομικά από τον γκόμενο/σύζυγο/πατέρα τους και πόσους άνδρες που εξαρτώνται οικονομικά από την γκόμενα/σύζυγο/μάνα τους. Πόσες φορές πλήρωσες για το φαγητό/ποτό στα ραντεβού σου, και πόσες φορές έχουν πληρώσει για σένα οι συνοδοί σου;Naida έγραψε: 09 Ιαν 2021, 21:42
Εντάξει αντιαεξιστη μου. Πες μας τώρα, τι ανταλλάγματα θέλει μια γυναίκα για να κάνει σεξ;
Γιατί νομίζεις, οι άνδρες επιμένουν να κεράσουν, ακόμα και αν είναι οικονομικά ασθενέστεροι από τις γυναίκες που κερνάνε;
Αν ένας άνδρας ομολογήσει, ότι ψάχνει για ευκατάστατη γυναίκα, θα γίνει περίγελος των γυναικών ΚΑΙ των ανδρών. Αν το πει ή το υπονοήσει μια γυναίκα, δεν τρέχει μια.
Υπάρχουν κάποια κοινωνικά στερεότυπα ακόμα. Για καλό ή για κακό, δεν ξέρω.
Όσο μεγαλώνω, προτιμώ τις γυναίκες που είναι "αντράκια" και μπορούν να είναι και φίλοι με τους συντρόφους τους. Τα νάζια που εκλαμβάνονται ως θηλυκότητα, οδηγούν σε παθητικές και "παρασιτικές" συμπεριφορές.
Κάποιοι άνδρες βέβαια, δεν θέλουν τις γυναίκες ανεξάρτητες και δυναμικές. Από ανασφάλεια και αφέλεια (δεν καταλαβαίνουν τι θα κέρδιζαν).
Μάλλον αυτό εννοεί ο Χαοτικός ως "ανταλλαγή". Το ότι οι γυναίκες, χρησιμοποιούν το σεξ ως μέσον να πετύχουν κάτι ή να αποκτήσουν αγαθά, είναι απόλυτη αλήθεια. Και το αντιλαμβάνονται από πολύ μικρές.
Άλλαξε γνώμη προλαβαίνεις.Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:09Είμαι σαράντα.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2021, 18:56Η ηλικία σου γύρω στα 45-50;Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 18:46
Πόσες γυναίκες ξέρεις, που εξαρτώνται οικονομικά από τον γκόμενο/σύζυγο/πατέρα τους και πόσους άνδρες που εξαρτώνται οικονομικά από την γκόμενα/σύζυγο/μάνα τους. Πόσες φορές πλήρωσες για το φαγητό/ποτό στα ραντεβού σου, και πόσες φορές έχουν πληρώσει για σένα οι συνοδοί σου;
Γιατί νομίζεις, οι άνδρες επιμένουν να κεράσουν, ακόμα και αν είναι οικονομικά ασθενέστεροι από τις γυναίκες που κερνάνε;
Αν ένας άνδρας ομολογήσει, ότι ψάχνει για ευκατάστατη γυναίκα, θα γίνει περίγελος των γυναικών ΚΑΙ των ανδρών. Αν το πει ή το υπονοήσει μια γυναίκα, δεν τρέχει μια.
Υπάρχουν κάποια κοινωνικά στερεότυπα ακόμα. Για καλό ή για κακό, δεν ξέρω.
Όσο μεγαλώνω, προτιμώ τις γυναίκες που είναι "αντράκια" και μπορούν να είναι και φίλοι με τους συντρόφους τους. Τα νάζια που εκλαμβάνονται ως θηλυκότητα, οδηγούν σε παθητικές και "παρασιτικές" συμπεριφορές.
Κάποιοι άνδρες βέβαια, δεν θέλουν τις γυναίκες ανεξάρτητες και δυναμικές. Από ανασφάλεια και αφέλεια (δεν καταλαβαίνουν τι θα κέρδιζαν).
Μάλλον αυτό εννοεί ο Χαοτικός ως "ανταλλαγή". Το ότι οι γυναίκες, χρησιμοποιούν το σεξ ως μέσον να πετύχουν κάτι ή να αποκτήσουν αγαθά, είναι απόλυτη αλήθεια. Και το αντιλαμβάνονται από πολύ μικρές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με τα κατάλληλα επιχειρήματα, εννοείται. Άλλωστε δεν έχω κάτι να χάσω. Ούτε υλικά, ούτε από τον εγωϊσμό μου.
Επίσης, είμαι ολίγον φαλλοκράτης. Θέλω να έχω τον έλεγχο. Αλλά αποδέχομαι και περισσότερες ευθύνες.
Ποιον έλεγχο; της ζωής σου; λογικό μου ακούγεται.Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:15Με τα κατάλληλα επιχειρήματα, εννοείται. Άλλωστε δεν έχω κάτι να χάσω. Ούτε υλικά, ούτε από τον εγωϊσμό μου.
Επίσης, είμαι ολίγον φαλλοκράτης. Θέλω να έχω τον έλεγχο. Αλλά αποδέχομαι και περισσότερες ευθύνες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Των σχέσεων, παλιότερα. Της οικογένειας, τώρα.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:20Ποιον έλεγχο; της ζωής σου; λογικό μου ακούγεται.Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:15Με τα κατάλληλα επιχειρήματα, εννοείται. Άλλωστε δεν έχω κάτι να χάσω. Ούτε υλικά, ούτε από τον εγωϊσμό μου.
Δεν θεωρώ την πατριαρχία, ως κάτι αρνητικό. Και αυτό έχει εν μέρει σχέση, με το θέμα του νήματος. Δεν θα με πείραζε η περίπτωση 15χρονου έφηβου με 40ρα γυναίκα, ενώ το αντίστροφο μάλλον θα με πείραζε.
Το θέμα είναι ότι και η συγκεκριμένη περίπτωση και η αντίστροφη θα σε έγραφαν κανονικότατα, και με το νόμο.Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:33 Δεν θα με πείραζε η περίπτωση 15χρονου έφηβου με 40ρα γυναίκα, ενώ το αντίστροφο μάλλον θα με πείραζε.
Εάν είσαι φαν της πατριαρχίας για ποιο λόγο σε ξενίζει η γυναίκα που περιμένει της πληρώνεις τον καφέ ή να το βλέπει ότι σου κάνει χάρη που θα κάνει σεξ μαζί σου; προφανώς και γυναίκες με αυτή την νοοτροπία σε ελκύουν και σε αυτές απευθύνεσαι. Γιατί γενικότερα εν έτη 2021 δεν νομίζω να είναι τα πράγματα όπως τα περιεγραψες περί σεξ και αντάλλαγματα κτλ κτλ. Πολύ πιο απελευθερωμένες και δοτικες είναι οι γυναίκες σήμερα. Απλά η οικονομική τους ανεξαρτησία τις έκανε πιο αυστηρές και απαιτητικές στις επιλογές τους.Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:33Των σχέσεων, παλιότερα. Της οικογένειας, τώρα.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:20Ποιον έλεγχο; της ζωής σου; λογικό μου ακούγεται.Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:15
Με τα κατάλληλα επιχειρήματα, εννοείται. Άλλωστε δεν έχω κάτι να χάσω. Ούτε υλικά, ούτε από τον εγωϊσμό μου.
Δεν θεωρώ την πατριαρχία, ως κάτι αρνητικό. Και αυτό έχει εν μέρει σχέση, με το θέμα του νήματος. Δεν θα με πείραζε η περίπτωση 15χρονου έφηβου με 40ρα γυναίκα, ενώ το αντίστροφο μάλλον θα με πείραζε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και θα είχα όλο το δικαίωμα ως γονιός να τους στερήσω το χαρτζιλίκι η και να τους αποκληρωσω ..
Εφόσον ταιζω εγώ το παιδί μου θα κάνει αυτό που θέλω εγώ
Πόσο λίγα ξέρεις για τους έφηβους...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:40Και θα είχα όλο το δικαίωμα ως γονιός να τους στερήσω το χαρτζιλίκι η και να τους αποκληρωσω ..
Τα πάντα λοιπόν είναι θέμα οικονομικής ανεξαρτησίαςNaida έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:40Εάν είσαι φαν της πατριαρχίας για ποιο λόγο σε ξενίζει η γυναίκα που περιμένει της πληρώνεις τον καφέ ή να το βλέπει ότι σου κάνει χάρη που θα κάνει σεξ μαζί σου; προφανώς και γυναίκες με αυτή την νοοτροπία σε ελκύουν και σε αυτές απευθύνεσαι. Γιατί γενικότερα εν έτη 2021 δεν νομίζω να είναι τα πράγματα όπως τα περιεγραψες περί σεξ και αντάλλαγματα κτλ κτλ. Πολύ πιο απελευθερωμένες και δοτικες είναι οι γυναίκες σήμερα. Απλά η οικονομική τους ανεξαρτησία τις έκανε πιο αυστηρές και απαιτητικές στις επιλογές τους.Pogol έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:33Των σχέσεων, παλιότερα. Της οικογένειας, τώρα.
Όταν ξεμένουν από χαρτζιλίκι ..μια χαρά υποτάσσονται στην πατρική εξουσία !!stavmanr έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:41Πόσο λίγα ξέρεις για τους έφηβους...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:40Και θα είχα όλο το δικαίωμα ως γονιός να τους στερήσω το χαρτζιλίκι η και να τους αποκληρωσω ..stavmanr έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:38
Το θέμα είναι ότι και η συγκεκριμένη περίπτωση και η αντίστροφη θα σε έγραφαν κανονικότατα, και με το νόμο.![]()
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αινειαν ερώτηση κρίσεως
Τα παιδιά συμφέρουν;
Τα παιδιά συμφέρουν;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Οπως και συμβαίνει συνεχώς με ζευγαρωμένους μεγάλης διαφοράς ηλικίας . ολοι στον περίγυρο τους το αποδεχονται η το καταπίνουν και ας τους πέφτει και ολιγον πικρό.
Φυσικά και είναι. Η οικονομική ανεξαρτησία είναι το Α και το Ω για να μπορεί μια γυναίκα να έχει πιο ξεκάθαρα κριτήρια. Όχι ότι αυτό σημαίνει πως θα επιλεγεί το μέγιστο καλό για την ίδια, τουλάχιστον δεν παίζει ο παράγοντας "να εξασφαλίσω την διαβίωση μου και ας είναι ο άλλος με κουσούρια, θα κάνω υπομονή και θα τον στρώσω με τον καιρό".
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...