!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουτουμπικές κόντρες περί επιστημών υγείας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Γιουτουμπικές κόντρες περί επιστημών υγείας.
Με την ευκαιρία αυτή μπορείτε να εκφράσετε και τη γνωμη σας για τους εμπλεκόμενους. Εμένα μου αρέσουν κι οι δύο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Γιουτουμπικές κόντρες περί επιστημών υγείας.
Εμενα μου αρεσει ο Μικειυς, δυστυχως ομως δεν ξεφυγε την παγιδα στην οποια πεφτουν πολλοι youtubers. Ξεκινας λεγοντας καποια σωστα πραγματα, στην πορεια ομως βλεπεις οτι ο κοσμος τσιμπησε και για αυτο αρχιζεις τις αρλουμπες παιζοντας το ειδημων για ολα τα θεματα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Κι εμένα μου αρέσει αλλά έλεγε μαλακίες. Καλώς του τα χωσε ο άλλος
Κεμπάμπ για να δείτε το βιντεάκι. Πολύ μου αρέσει.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τι ξέρετε εσείς για τις επιστήμες υγείας; πφφφφ
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ωστόσο εγώ στηρίζω τον μικέους και το δικαίωμά του να λέει τη διαφορετική γνώμη του.
Οι πολέμιοί του που είδαμε στα βίντεο βγάζουν σκατοψυχιά. επίθεση στο ξεκάρφωτο χωρίς να έχουν δεχτεί επίθεση οι ίδιοι.
Κλασική νοοτροπία του ότι "διαφωνείς μαζί μου, θα σε γαμήσω"
Ειδικά το κομπλεξάκι ο Μαντ σάιντεστιστ έχει βγάλει και άλλο την σκατοψυχιά του. Κλασική έπαρση και στόμφος δεξιού μαλάκα.
Οι πολέμιοί του που είδαμε στα βίντεο βγάζουν σκατοψυχιά. επίθεση στο ξεκάρφωτο χωρίς να έχουν δεχτεί επίθεση οι ίδιοι.
Κλασική νοοτροπία του ότι "διαφωνείς μαζί μου, θα σε γαμήσω"
Ειδικά το κομπλεξάκι ο Μαντ σάιντεστιστ έχει βγάλει και άλλο την σκατοψυχιά του. Κλασική έπαρση και στόμφος δεξιού μαλάκα.
Ανοησίες λέει ο Mikeius αλλά και ο γιατρός που απαντάει επίσης ανοησίες λέει.
Δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, έρευνες ή δημοσιευμένα άρθρα που να αποδεικνύουν ότι η λοίμωξη από κορωνοϊό έχει τέτοιου είδους επιπλοκές σαν και αυτές που ανέφερε (μυοκαρδίτιδα, νεφρική ανεπάρκεια και νευρολογικές διαταραχές).
Συμφωνώ ότι λέει ανοησίες. Διακρίνω απλά την κακία που βγάζουν οι άλλοι δύο.runner έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:18Ανοησίες λέει ο Mikeius αλλά και ο γιατρός που απαντάει επίσης ανοησίες λέει.
Δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, έρευνες ή δημοσιευμένα άρθρα που να αποδεικνύουν ότι η λοίμωξη από κορωνοϊό έχει τέτοιου είδους επιπλοκές σαν και αυτές που ανέφερε (μυοκαρδίτιδα, νεφρική ανεπάρκεια και νευρολογικές διαταραχές).
Ναι.Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:07 Ωστόσο εγώ στηρίζω τον μικέους και το δικαίωμά του να λέει τη διαφορετική γνώμη του.
Και λίγα του είπαν. Και δεν βλέπω το δικό του ύφος να ήταν κυριλέ και σοφτ και να άρχισαν οι άλλοι τις επιθέσεις. Και αυτός έντονα προσβλητικός ήταν προς τους συμπολίτες του που ανέτρεψαν την καθημερινότητά τους προκειμένου να προστατευτεί το σύνολο.Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:07 Οι πολέμιοί του που είδαμε στα βίντεο βγάζουν σκατοψυχιά. επίθεση στο ξεκάρφωτο χωρίς να έχουν δεχτεί επίθεση οι ίδιοι.
Αν ξεχάσεις για μια στιγμή ποιος είναι δεξιός ή αριστερός και ξαναδείς νηφάλια την επιχειρηματολογία, είμαι σίγουρος ότι θα επανεκτιμήσεις. Δεν μπορεί να κρίνεις τη θέση κάποιου με προκατάληψη για τις πολιτικές του απόψεις. Ναι, σε πρώτη ανάγνωση. Μετά πρέπει να παίρνει τη σκυτάλη μια πιο ορθολογική αντιμετώπιση.Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:07 Κλασική νοοτροπία του ότι "διαφωνείς μαζί μου, θα σε γαμήσω"
ΥΓ. Το θέμα με το μικέους δεν είναι ότι μπορεί να κάνει λάθος. Όλοι κάνουμε. Δικαιούται κι αυτός. Είναι ότι μπορεί να επηρεάζει μεγάλο αριθμό ανθρώπων και να τους παίρνει στο λαιμό του. Και ρίχνει και νερό στο μύλο της αντίδρασης (των συνωμοσιολόγων).
ST48410 έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:39Ναι.Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:07 Ωστόσο εγώ στηρίζω τον μικέους και το δικαίωμά του να λέει τη διαφορετική γνώμη του.
Και λίγα του είπαν. Και δεν βλέπω το δικό του ύφος να ήταν κυριλέ και σοφτ και να άρχισαν οι άλλοι τις επιθέσεις. Και αυτός έντονα προσβλητικός ήταν προς τους συμπολίτες του που ανέτρεψαν την καθημερινότητά τους προκειμένου να προστατευτεί το σύνολο.Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:07 Οι πολέμιοί του που είδαμε στα βίντεο βγάζουν σκατοψυχιά. επίθεση στο ξεκάρφωτο χωρίς να έχουν δεχτεί επίθεση οι ίδιοι.
Αν ξεχάσεις για μια στιγμή ποιος είναι δεξιός ή αριστερός και ξαναδείς νηφάλια την επιχειρηματολογία, είμαι σίγουρος ότι θα επανεκτιμήσεις. Δεν μπορεί να κρίνεις τη θέση κάποιου με προκατάληψη για τις πολιτικές του απόψεις. Ναι, σε πρώτη ανάγνωση. Μετά πρέπει να παίρνει τη σκυτάλη μια πιο ορθολογική αντιμετώπιση.Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:07 Κλασική νοοτροπία του ότι "διαφωνείς μαζί μου, θα σε γαμήσω"
ΥΓ. Το θέμα με το μικέους δεν είναι ότι μπορεί να κάνει λάθος. Όλοι κάνουμε. Δικαιούται κι αυτός. Είναι ότι μπορεί να επηρεάζει μεγάλο αριθμό ανθρώπων και να τους παίρνει στο λαιμό του. Και ρίχνει και νερό στο μύλο της αντίδρασης (των συνωμοσιολόγων).
το θέμα δεξιός κι αριστερός το βλέπω να παίζει από παλιά φίλε. Άστο. Τυχαίνει να ξέρω και εματα ψυχής, ε δικαιούμαι να λέω για κατηγορίες χαρακτήρων.
Σαν τον τύπο που σου λέω ο οποίος και φυσιογνωμικά αλλά και η φωνή του (η ροή του λόγου) μου επιβεβαιώνει την εικόνα που έχω φτιάξει και την κάνω χρήση, έχω δει πολλούς
Το να λέμε ότι παίρνει κόσμο στο λαιμό του, είναι σα να λέμε "ακούνε και παιδιά" για κάποιον που βρίζει. Το θεωρώ αντιδραστικό και υποκριτικό και λάθος τέλος πάντων. και το κράτος παίρνει κόσμο στο λαιμό του. και η εκκλησία κι εσύ κι εγώ. Τι θα κάνουμε τώρα; θα μπούμε στο τριπάκι να είμαστε αλάνθαστοι επειδή ο κόσμος; να πάρει να γαμηθεί ο κόσμος φίλε και να ξεστραβωθεί μόνος του αν θέλει.
Όχι δεν προκάλεσε ο μάικιους. Ο τρόπος που φωνάζει στα βίντεο του κάποιες στιγμές είναι το προσωπικό του στυλ. Δεν μπορεί επειδή κάποιος, εσύ ας πούμε, δεν το γουστάρει ή του χαλάει την αισθητική (είναι ας πούμε πομπώδης και κάφρος στη φωνή την ώρα που το κάνει και εσένα σου χαλάει την ηρεμία ή το ρυθμό σου, να λες καλά κάνουν και τον βρίζουν.
Να αυτός το απαντάει ωραία.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Υπάρχει κάποιος νόμος στην Ελλάδα που λέει ότι για να είσαι γιουτιουμπας πρεπει να έχεις θηλυπρεπή φωνή;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ίσα μωρή καρακάξα που θα μας πεις και για φωνή.
Δεν είπε κανείς να είμαστε αλάνθαστοι. Έγραψα παραπάνω ότι όλοι κάνουμε λάθος και δικαιούται και αυτός. Ωστόσο όταν ξέρεις ότι επηρεάζεις κάποιους ανθρώπους, πρέπει κάπως ρε παιδί μου να είσαι πιο προσεκτικός. Για να στο πω με ένα λίγο πιο ακραίο παράδειγμα δεν μπορεί πχ ένας γιατρός που θα γράψει φάρμακα να μου πει μετά "στα έδωσα έτσι επιπόλαια ρε φίλε, εσύ δεν έπρεπε να καθίσεις να ξεστραβωθείς πριν τα πάρεις;"Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:51 Το να λέμε ότι παίρνει κόσμο στο λαιμό του, είναι σα να λέμε "ακούνε και παιδιά" για κάποιον που βρίζει. Το θεωρώ αντιδραστικό και υποκριτικό και λάθος τέλος πάντων. και το κράτος παίρνει κόσμο στο λαιμό του. και η εκκλησία κι εσύ κι εγώ. Τι θα κάνουμε τώρα; θα μπούμε στο τριπάκι να είμαστε αλάνθαστοι επειδή ο κόσμος; να πάρει να γαμηθεί ο κόσμος φίλε και να ξεστραβωθεί μόνος του αν θέλει.
Δεν τον παρακολουθώ γενικά παρά μόνο από ό,τι μπαίνει εδώ και ιδίως στο παλιό φόρουμ. Το στυλ, αν και δε μου αρέσει, το ανέχομαι. Το να λέει όμως ότι είναι κότες όσοι βάζουν πλάτη με χοντρές προσωπικές θυσίες για να περιοριστεί η διάδοση και να σωθεί κόσμος, είναι τέρμα φάουλ και αξίζει απάντησης. Τώρα και αυτοί που απάντησαν μπορεί να επικαλεστούν το δικό τους στυλ. Δεν βγάζει πουθενά αυτό, αν και κατανοώ απόλυτα ότι σε ενοχλεί η κακία και η διάθεση μείωσης του συνομιλητή. Αν ήμουν ο γιατρός θα είχα πει τα ίδια με διαφορετικό ύφος.Χαοτικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 19:51 Όχι δεν προκάλεσε ο μάικιους. Ο τρόπος που φωνάζει στα βίντεο του κάποιες στιγμές είναι το προσωπικό του στυλ. Δεν μπορεί επειδή κάποιος, εσύ ας πούμε, δεν το γουστάρει ή του χαλάει την αισθητική (είναι ας πούμε πομπώδης και κάφρος στη φωνή την ώρα που το κάνει και εσένα σου χαλάει την ηρεμία ή το ρυθμό σου, να λες καλά κάνουν και τον βρίζουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
-
- 4 Απαντήσεις