!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αρχίζει αντάρτικο η Εκκλησία ΑΕ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Αρχίζει αντάρτικο η Εκκλησία ΑΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Zelda έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:58
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:54
foscilis έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:22

Στην εκκλησία με τα 25 άτομα γιατί στο λεωφορείο δεν γλείφουν όλοι την ίδια χειρολαβή.
Ούτε στην εκκλησία μεταλαμβάνει όλος ο κόσμος
Πολλοί πηγαίνουν στην εκκλησία για καμάκι η για δημόσιες σχέσεις και όχι για θρησκευτικούς λόγους ..

Από τότε που έχω αρχίσει εμπορικές μπίζνες με παπάδες στο όνομα της συζύγου μου (εγώ σαν συνταξιούχος δεν μπορώ να κάνω δουλειές στο όνομα μου ) άσχετα με το εάν είναι άθεος και αθεοφοβος , συστρατευομαι με το παπαδαριο .. :wink
Για κουτσομπολιο και να δουν κοσμο απο κοντα πανε οι περισσοτεροι.
Εγώ πάω και για καμάκι πετά από δημόσιες σχέσεις με τοπικούς παράγοντες και μπίζνες με τους παπάδες

Υπόψη τα καλύτερα ρουσφέτια τα κάνουν οι παπάδες
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

vagabondo έγραψε: 06 Ιαν 2021, 20:08
Nandros έγραψε: 06 Ιαν 2021, 20:03
vagabondo έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:05 Κρίμα που δεν βγάζουν φωτογραφίες από σουπερ μαρκετ. :e040:
Φιλούν εικόνες και μεταλαμβάνουν με το ίδιο κουτάλι στα ΣΜ;
.
Ο ιός μεταδίδεται μέσω της αναπνευστικής οδού.
Ούτε τα βασικά δεν ξέρει.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Υδράργυρος έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:58
foscilis έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:34 όπως έγραψε μια μαλακισμένη συριζαία 32 χρονών έφηβη στο τουίτερ,
Την εχεις παιξει με την συριζαια 32 χρονων, παραδεξου το
Όχι, είναι σαν τη γιαγιά Ντακ.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Υδράργυρος έγραψε: 06 Ιαν 2021, 22:00
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:58
Υδράργυρος έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:54 Ειναι τραγικο να ειναι η οικονομια κλειστη εδω και καιρο, να καταστρεφονται ανθρωποι, και αντι να ανοιγουν οικονομικες δραστηριοτητες να ανοιγουν εκκλησιες. Κατι δεν παει καλα με τη διαχειριση της πανδημιας
..και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κάνουν πορείες και δικές τους εκδηλώσεις

Άσχετα με το εάν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ (διαπροσωπικές σχέσεις και συμφεροντα ) ,δεν αναγνωρίζω στα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης το δικαίωμα να διαμαρτύρονται για το ότι και οι πιστοί της εκκλησίας θέλουν την ίδια προνομιακή μεταχείριση σε σχέση με την εφαρμογή των μέτρων
Αλλο πραμα τελειως οι διαδηλωσεις. Εγιναν μεμονωμενα και παρανομα. Οι εκκλησιες παραβιαζουν τα μετρα θεσμικα και επανειλημενα
Όταν ένας νόμος η κανονικός αρχίζει τις επιλεκτικές εξαιρέσεις , τότε η παραβίαση του θεωρείται ως προνόμιο που το επιδιώκουν όλοι ..
Οι πιστοί χριστιανοί δεν θεωρούν λιγότερο ιερά τα δικά τους δρώμενα από ότι οι αριστεροί τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο η για την μνήμη του Γρηγορόπουλου
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Fluffy έγραψε: 06 Ιαν 2021, 05:53
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 06 Ιαν 2021, 04:52
Fluffy έγραψε: 05 Ιαν 2021, 07:06
τα έχουμε πει απο πέρυσι, αν μπορει η εκκλησια να τηρήσει τα υγειονομικα μετρα, αποστασεις, μασκες, ξεχωριστο κουταλάκι να κανουν λειτουργίες. Μεχρι τώρα έχουν δείξει υψηλή ανικανότητα εξου και υπαρχει το μοτίβο τόσων ασθενων και νεκρων αναλογως απο τις λειτουργίες.
Οκ υπεύθυαχαχαχαχαχαχα!!!!
Γινε πιο σαφής, το κριτήριο μου είναι το υγειονομικό. Μπορεί κάποιος να είναι υγειονομικως ορθός; Θα μπορουσε η εκκλησία, δεν το έχει πράξει.
Τρολέοντα/Βινόσαυρε/Φλουφη αν πιστεύεις πως θα σπαταλήσω χρόνο από τη ζωή μου για να αναπτύξω επιχειρήματα σε μια τρολοπερσόνα έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον διαδικτυακό εαυτό σου. :003:
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Υδράργυρος έγραψε: 06 Ιαν 2021, 22:00
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:58
Υδράργυρος έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:54 Ειναι τραγικο να ειναι η οικονομια κλειστη εδω και καιρο, να καταστρεφονται ανθρωποι, και αντι να ανοιγουν οικονομικες δραστηριοτητες να ανοιγουν εκκλησιες. Κατι δεν παει καλα με τη διαχειριση της πανδημιας
..και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κάνουν πορείες και δικές τους εκδηλώσεις

Άσχετα με το εάν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ (διαπροσωπικές σχέσεις και συμφεροντα ) ,δεν αναγνωρίζω στα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης το δικαίωμα να διαμαρτύρονται για το ότι και οι πιστοί της εκκλησίας θέλουν την ίδια προνομιακή μεταχείριση σε σχέση με την εφαρμογή των μέτρων
Αλλο πραμα τελειως οι διαδηλωσεις. Εγιναν μεμονωμενα και παρανομα. Οι εκκλησιες παραβιαζουν τα μετρα θεσμικα και επανειλημενα
Ολοι αναλογο επιχειρημα εχουν για αυτο που τους ενδιαφερει...
Αλλο πραμα εμεις...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Papa John έγραψε: 06 Ιαν 2021, 22:03
.
Ο ιός ευδοκιμεί στο σάλιο, δεν τον εξοντώνει το πεπτικό σύστημα (γι' αυτό ανιχνεύεται στα λύματα) και όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται όταν έχεις μολυσμένα σταγονίδια στο στόμα σου εξακολουθείς να μπορείς να τα εισπνεύσεις. Μην παραπληροφορείτε.

Εξάλλου οι χριστιανοίπιστοί στη δυτική Τουρκία δε λένε "δε μεταδίδεται με το σάλιο". Λένε ότι η κοινωνία είναι μαγική και δε μεταδίδει τίποτα
Άβαταρ μέλους
Papa John

Zelda έγραψε: 06 Ιαν 2021, 20:15

Συνεχιζεις να συγκρινεις την Εκκλησια με τα ΜΜΜ και την προμηθεια τροφης.
Ανομοια πραγματα.

Αν ο κοσμος δε βρισκει φαγητο και δε μπορει να παει στη δουλεια του απλα η χωρα σταματα να υπαρχει.
Απορω πως δε βλεπεις τη διαφορα.
Zelda,επειδή βλέπω ότι επιμένεις στο ίδιο επιχείρημα (αν δεν πάμε Σ/Μ μπορεί και να πεθάνουμε από την πείνα),έχω να σου προτείνω τη λύση "διανομή προιόντων στο σπίτι".
Ας κλείσουν τα Σ/Μ για το κοινό και ας γίνονται όλες οι παραγγελίες τηλεφωνικά.Ας πάρουν και 200 άτομα επιπλέον προσωπικό για τις διανομές,πρόβλημά τους.Αν δεν γίνεται αλλιώς,ας αναλάβουν υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών ή και ο στρατός :102:
Αν θέλουν αποτελεσματικό lockdown,ας κλείσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ,όπως στην Κίνα και ας τρώμε και ξύλο όσοι θέλουμε να το παραβιάσουμε.
Ας αναλάβει το κράτος τις πραγματικές του ευθύνες,ας μοιράσει λεφτά σε όλους ανεξαιρέτως,αφού πρώτα κόψει από τα χαιδεμένα της βουλής και ας προχωρήσει σε δικτατορικού τύπου μέτρα,αν θέλει να έχει αποτελέσματα ως προς την αντιμετώπιση της "πανδημίας" (το βάζω σε εισαγωγικά διότι σύμφωνα με τη δική μου οπτική,για παπάρια πανδημία μιλάμε,αλλά ας συμφωνήσουμε ότι έτσι είναι)

Ας τα κάνουν όλα αυτά και αν έχουμε θετικά αποτελέσματα,τότε θα είμαι ο πρώτος που θα τους βγάλει το καπέλο.Όμως,με τα μέτρα που παίρνουν τώρα,δίνουν το έναυσμα στον κάθε (συγγνώμη για την έκφραση) γα#$%^νο ηλίθιο να βγάζει αφρούς κατά της Εκκλησίας,σαν το κοριτσάκι στον Εξορκιστή,λες και είναι η μοναδική εστία ασύλληπτης διασποράς του ιού ! Σου εξηγεί εσένα Zelda τόση ώρα ο άλλος ότι στην Εκκλησία δεν πας κάθε τρεις και λίγο και δεν υπάρχει ο συνωστισμός που παρατηρούνταν παλιότερα κι εσύ εκεί,το βιολί σου,"ναι αλλά στα Σ/Μ,αν δεν ψωνίσουμε,μπλα μπλα μπλα..."...τρεις γνωστούς έχω σε τρία διαφορετικά μεγάλα και επώνυμα μάρκετ της πόλης και ξέρω ότι και στα τρία έχουν πολλά κρούσματα.Το αντίθετο θα ήταν το παράξενο,έτσι κι αλλιώς.

Οπότε,επειδή μιλάμε κυριολεκτικά για μία κυβέρνηση σε κατάσταση υστερίας,που λαμβάνει όχι ημίμετρα αλλά, μη-μέτρα,δεν θα μας πεις εσύ (δεν το λέω επιθετικά,έτσι ;) ή ο καθένας,με κούνημα του δαχτύλου,να μην πάμε εκκλησία ! Από που κι ως που το θάρρος και το θράσος ταυτόχρονα ;;!!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Papa John έγραψε: 06 Ιαν 2021, 22:19

Ανομοια πραγματα.

Αν ο κοσμος δε βρισκει φαγητο και δε μπορει να παει στη δουλεια του απλα η χωρα σταματα να υπαρχει.
Zelda,επειδή βλέπω ότι επιμένεις στο ίδιο επιχείρημα (αν δεν πάμε Σ/Μ μπορεί και να πεθάνουμε από την πείνα),έχω να σου προτείνω τη λύση "διανομή προιόντων στο σπίτι".
Ας κλείσουν τα Σ/Μ για το κοινό και ας γίνονται όλες οι παραγγελίες τηλεφωνικά.Ας πάρουν και 200 άτομα επιπλέον προσωπικό για τις διανομές,πρόβλημά τους.Αν δεν γίνεται αλλιώς,ας αναλάβουν υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών ή και ο στρατός :102:
Αν θέλουν αποτελεσματικό lockdown,ας κλείσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ,όπως στην Κίνα και ας τρώμε και ξύλο όσοι θέλουμε να το παραβιάσουμε.
Ας αναλάβει το κράτος τις πραγματικές του ευθύνες,ας μοιράσει λεφτά σε όλους ανεξαιρέτως,αφού πρώτα κόψει από τα χαιδεμένα της βουλής και ας προχωρήσει σε δικτατορικού τύπου μέτρα,αν θέλει να έχει αποτελέσματα ως προς την αντιμετώπιση της "πανδημίας" (το βάζω σε εισαγωγικά διότι σύμφωνα με τη δική μου οπτική,για παπάρια πανδημία μιλάμε,αλλά ας συμφωνήσουμε ότι έτσι είναι)

Ας τα κάνουν όλα αυτά και αν έχουμε θετικά αποτελέσματα,τότε θα είμαι ο πρώτος που θα τους βγάλει το καπέλο.Όμως,με τα μέτρα που παίρνουν τώρα,δίνουν το έναυσμα στον κάθε (συγγνώμη για την έκφραση) γα#$%^νο ηλίθιο να βγάζει αφρούς κατά της Εκκλησίας,σαν το κοριτσάκι στον Εξορκιστή,λες και είναι η μοναδική εστία ασύλληπτης διασποράς του ιού ! Σου εξηγεί εσένα Zelda τόση ώρα ο άλλος ότι στην Εκκλησία δεν πας κάθε τρεις και λίγο και δεν υπάρχει ο συνωστισμός που παρατηρούνταν παλιότερα κι εσύ εκεί,το βιολί σου,"ναι αλλά στα Σ/Μ,αν δεν ψωνίσουμε,μπλα μπλα μπλα..."...τρεις γνωστούς έχω σε τρία διαφορετικά μεγάλα και επώνυμα μάρκετ της πόλης και ξέρω ότι και στα τρία έχουν πολλά κρούσματα.Το αντίθετο θα ήταν το παράξενο,έτσι κι αλλιώς.

Οπότε,επειδή μιλάμε κυριολεκτικά για μία κυβέρνηση σε κατάσταση υστερίας,που λαμβάνει όχι ημίμετρα αλλά, μη-μέτρα,δεν θα μας πεις εσύ (δεν το λέω επιθετικά,έτσι ;) ή ο καθένας,με κούνημα του δαχτύλου,να μην πάμε εκκλησία ! Από που κι ως που το θάρρος και το θράσος ταυτόχρονα ;;!!
Τα σούπερ μάρκετς είναι η παιδική χαρά του κορωνοϊού.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Συνάδελφος στο νοσοκομείο, τέρμα θεούσος:
Στην αρχή της πανδημίας, αρνητής του ιού.
Μετά, είναι τεχνητός και απλή γρίπη.
Μετά, οκ εγώ δεν πιστεύω ότι είναι τόσα τα θύματα.

Δε φορούσε μάσκα και φυσικά και κοινώνησε με το που άνοιξαν οι εκκλησίες 2 φορές και έλεγε αν είναι δυνατόν να λένε πως μπορεί να μεταδοθεί με την κοινωνία.

Σκάει το 2ο κύμα, τον στέλνουν στο κόβιδ για 1.5 μήνα.
Πλέον φοράει ffp3, από πάνω της υφασμάτινη και από πάνω της χειρουργική μάσκα.
Λέει πως θα κοινωνήσει, αλλά δε βιάζεται...πιο μετά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:18
Nandros έγραψε: 06 Ιαν 2021, 20:15
Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2021, 15:56 Χαμος έξω από τις εκκλησίες!

Εικόνα
15.000 μαλάκες έξω από το Εφετείο.
Τα χριστιανοταλιμπάνια τους συναγωνίζονται στην μαλακία! :011:
.
Που είδες τόσο κόσμο έξω από εκκλησία, απογοητευμενε χριστιανε?
Δεν έχουν παρά να μιμηθούν τους 15.000 μαλάκες και κακό ψόφο.
Σου μοιάζω για πολύ χριστιανός; Ρώτα τα χριστιανά να σου πουν! :smt077:
.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Papa John έγραψε: 06 Ιαν 2021, 22:19

Ανομοια πραγματα.

Η εφοδιαστικη αλυσιδα δεν ειναι κατι που αλλαζει με μια αποφαση.
Ειναι κατι πολυ συνθετο που σιγουρα δεν εχει την τεχνογνωσια να το αναλαβει το ελληνικο κρατος
Ουτε ειναι απλα θεμα προσωπικου.

Ειδικα στις πολεις θα χρειαζονταν χωροι διαλογης, αποθηκευσης και προετοιμασιας εκτασης τουλαχιστον ιδιας με καθε σουπερ μαρκετ.
Μιλαμε για εκατονταδες χιλιαδες παραγγελιες καθημερινα.

Αυτο που λες δεν το καταφεραν ουτε οι εταιρειες Courier που ειναι ακριβως το αντικειμενο τους και ηξεραν ήδη οτι θα εχουν περισσοτερη δουλεια. Δεν το καταφεραν τεραστιες επιχειρησεις οπως το Jumbo που ειχαν το καλυτερο κινητρο να τα καταφερουν (κερδος)

Και αν ηταν τοσο απλο θα το ειχαν εφαρμοσει χωρες πολυ πιο ισχυρες απο την Ελλαδα.
Γιατι δεν το εκαναν;
Το πετυχαν μονο σε χωρες οπως η Κινα με το στρατο να κανει τη διανομη και μονο σε τοπικο επιπεδο.
Οχι σε ολη τη χωρα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Papa John έγραψε: 06 Ιαν 2021, 22:03
.
Άντε να φιλήσετε τις εικόνες και να γλείψετε το ίδιο κουτάλι χριστανοταλιμπάνια.
Και καλό ψόφο!
Σιχτίρ με την φανατίλα σας!
.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Nandros έγραψε: 06 Ιαν 2021, 22:42
Σιχτίρ με την φανατίλα σας!
.
:smt005:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιαν 2021, 20:46
Ξεφτίλα σε όλο τον πλανήτη μας έκανε η σέκτα απο την Λεβαντινή.
:smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”