Zelda έγραψε: 06 Ιαν 2021, 20:15
Συνεχιζεις να συγκρινεις την Εκκλησια με τα ΜΜΜ και την προμηθεια τροφης.
Ανομοια πραγματα.
Αν ο κοσμος δε βρισκει φαγητο και δε μπορει να παει στη δουλεια του απλα η χωρα σταματα να υπαρχει.
Απορω πως δε βλεπεις τη διαφορα.
Zelda,επειδή βλέπω ότι επιμένεις στο ίδιο επιχείρημα (αν δεν πάμε Σ/Μ μπορεί και να πεθάνουμε από την πείνα),έχω να σου προτείνω τη λύση "διανομή προιόντων στο σπίτι".
Ας κλείσουν τα Σ/Μ για το κοινό και ας γίνονται όλες οι παραγγελίες τηλεφωνικά.Ας πάρουν και 200 άτομα επιπλέον προσωπικό για τις διανομές,πρόβλημά τους.Αν δεν γίνεται αλλιώς,ας αναλάβουν υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών ή και ο στρατός
Αν θέλουν αποτελεσματικό lockdown,ας κλείσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ,όπως στην Κίνα και ας τρώμε και ξύλο όσοι θέλουμε να το παραβιάσουμε.
Ας αναλάβει το κράτος τις πραγματικές του ευθύνες,ας μοιράσει λεφτά σε όλους ανεξαιρέτως,αφού πρώτα κόψει από τα χαιδεμένα της βουλής και ας προχωρήσει σε δικτατορικού τύπου μέτρα,αν θέλει να έχει αποτελέσματα ως προς την αντιμετώπιση της "πανδημίας" (το βάζω σε εισαγωγικά διότι σύμφωνα με τη δική μου οπτική,για παπάρια πανδημία μιλάμε,αλλά ας συμφωνήσουμε ότι έτσι είναι)
Ας τα κάνουν όλα αυτά και αν έχουμε θετικά αποτελέσματα,τότε θα είμαι ο πρώτος που θα τους βγάλει το καπέλο.Όμως,με τα μέτρα που παίρνουν τώρα,δίνουν το έναυσμα στον κάθε (συγγνώμη για την έκφραση) γα#$%^νο ηλίθιο να βγάζει αφρούς κατά της Εκκλησίας,σαν το κοριτσάκι στον Εξορκιστή,λες και είναι η μοναδική εστία ασύλληπτης διασποράς του ιού ! Σου εξηγεί εσένα Zelda τόση ώρα ο άλλος ότι στην Εκκλησία δεν πας κάθε τρεις και λίγο και δεν υπάρχει ο συνωστισμός που παρατηρούνταν παλιότερα κι εσύ εκεί,το βιολί σου,"ναι αλλά στα Σ/Μ,αν δεν ψωνίσουμε,μπλα μπλα μπλα..."...τρεις γνωστούς έχω σε τρία διαφορετικά μεγάλα και επώνυμα μάρκετ της πόλης και ξέρω ότι και στα τρία έχουν πολλά κρούσματα.Το αντίθετο θα ήταν το παράξενο,έτσι κι αλλιώς.
Οπότε,επειδή μιλάμε κυριολεκτικά για μία κυβέρνηση σε κατάσταση υστερίας,που λαμβάνει όχι ημίμετρα αλλά, μη-μέτρα,δεν θα μας πεις εσύ (δεν το λέω επιθετικά,έτσι ;) ή ο καθένας,με κούνημα του δαχτύλου,να μην πάμε εκκλησία ! Από που κι ως που το θάρρος και το θράσος ταυτόχρονα ;;!!