!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαιτούμε : νόμους (και) για την πολυσυντροφική γονεϊκότητα. Οχι στη πολυφοβία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Απαιτούμε : νόμους (και) για την πολυσυντροφική γονεϊκότητα. Οχι στη πολυφοβία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Scouser έγραψε: 05 Ιαν 2021, 10:47 Έχουν αρχίσει να χρειάζονται πλέον μεταφραστή για να επικοινωνήσουν με τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν είμαι καν σίγουρος πως καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάνε.
:+1:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Re: Απαιτούμε : νόμους (και) για την πολυσυντροφική γονεϊκότητα. Οχι στη πολυφοβία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Γιατί οποιοσδήποτε αριθμός μεγαλύτερος του δυο είναι "πολύ";
Z
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Καραμελίτσα έγραψε: 05 Ιαν 2021, 11:25 Γιατί οποιοσδήποτε αριθμός μεγαλύτερος του δυο είναι "πολύ";
Και γιατι κάτω του δυο είναι λίγο;

Γιατι να μην μπορεί να υιοθετήσει ένας άνθρωπος μόνος του;
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Επιστροφη στην Συγκρια ειναι η υποθεση απλα δεν το εχουν καταλαβει ακομα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2021, 10:43 Εύγε αμφιγεωργιε. Βάζεις τα... ζητήματα και ...σπρώχνεις την ελ Κοινωνία στην πρόοδο.
Κοίτα σήμερα ορκίζεται και ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος υπουργός.
Υποθέτω μέχρι το απόγευμα θα μπει ο κομμωτής μπουμπουκομπότ να μας πει ότι στα νιάτα του τον έπαιρνε λιγουλάκι, πριν ενστερνιστεί τα ιδανικά του Μαγγανά. Γενικά ζούμε μεγάλες στιγμές με τα τραβέλια δεκσιούς που μας κυβερνούν.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

dotcom έγραψε: 05 Ιαν 2021, 11:27
Καραμελίτσα έγραψε: 05 Ιαν 2021, 11:25 Γιατί οποιοσδήποτε αριθμός μεγαλύτερος του δυο είναι "πολύ";
Και γιατι κάτω του δυο είναι λίγο;

Γιατι να μην μπορεί να υιοθετήσει ένας άνθρωπος μόνος του;
Δεν ξέρω. Αλλά οι παραδοσιακοί Μορμόνοι απαιτούν τουλάχιστον τετρασυντροφικές οικογένειες, ενώ το Ισλάμ επιτρέπει μέχρι πεντασυντροφικές.
Η χρήση του όρου "πολυ" είναι μειωτική της θρησκευτικής ελευθερίας των.
Z
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Διακρίνω έναν ρατσισμό απέναντι στην μηδενογονεϊκότητα; :xena:

Γιατί να μην έχει μηδέν γονείς; :xena:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 10:43
Green Dragon έγραψε: 05 Ιαν 2021, 10:08 Τι είναι η πολυσυντροφική γονεϊκότητα;

Το να έχει ο ένας οι και οι δύο γονείς πολλούς/πολλές συντρόφους ή το να συμμετέχουν οι σύντροφοι και στην ανατροφή του παιδιού;
και τα δύο :D
Το πρώτο είναι μια χαρά, το δεύτερο θα δημιουργεί προβλήματα, για σκέψου να έχουν διάθεση για συμμετοχή 10 νοματαίοι και ο καθένας να έχει την άποψή του για το πως πρέπει να μεγαλώσει το παιδί.

Μη εφαρμόσιμο.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

γιατί η φύση απαιτεί μόνο ένα αρσενικό και ένα θυληκό για να γίνει η γονιμοποίηση;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 11:46
γιατί η φύση απαιτεί μόνο ένα αρσενικό και ένα θυληκό για να γίνει η γονιμοποίηση;
Αν ειναι θέμα φύσης, τότε η φύση δουλεύει και με ένα αρσενικό με πολλά θηλυκά.

Αλλά εμείς έχουμε υπερβει αυτούς τους περιορισμούς και μπορούμε κάλλιστα να έχουμε πολλά θηλυκά και κατεψυγμένα σπερματοζωάρια.
Z
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

georgebi, το κομμάτι του κειμένου που αναφέρεται στην ζήλια είναι πολύ ωραίο πάντως, spot-on.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

georgebi έγραψε: 05 Ιαν 2021, 10:24

Τα πολυσυντροφικά άτομα μαθαίνουν να διαχειρίζονται τη ζήλια με ποικίλους τρόπους:

ανάλυση των αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων
καλλιέργεια εμπιστοσύνης και καλής επικοινωνίας
συναπόλαυση: να χαίρεσαι με την ευτυχία που νιώθει ο/η σύντροφός σου στις άλλες σχέσεις του/της
φιλικές σχέσεις με τους/τις μετασυντρόφους (τους/τις συντρόφους των συντρόφων μας)
αυτοεκτίμηση, θετική σκέψη, κατανόηση, δημιουργική επίλυση προβλημάτων

Διαχείριση της ζήλιας

Ζήλια: αρνητικές συναισθηματικές αντιδράσεις των ανθρώπων όταν ο/η σύντροφός τους δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον για ένα άλλο πρόσωπο (εσωτερικευμένη πολυφοβία)
Τι κάνω όταν ζηλεύω; 1. α) Αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτό που νιώθω.
β) Κατηγορώ τον/την σύντροφό μου.

2. α) Αναλύω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου.

β) Θέτω περιορισμούς στον/στη σύντροφό μου.

3. α) Προσπαθώ να ξεπεράσω τις εσωτερικές αιτίες που με οδήγησαν στη ζήλια (ανασφάλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση κ.ά.)

β) Απαιτώ από τον/τη σύντροφό μου να αλλάξει συμπεριφορά για να νιώσω καλύτερα.

4. α) Εξηγώ με ηρεμία πώς νιώθω στον/τη σύντροφό μου.

β) Συμπεριφέρομαι με θυμό, κάνω μούτρα κλπ.

5. α) Αναζητώ τις αιτίες της ζήλιας μέσα μου.

β) Αναζητώ τις αιτίες της ζήλιας στη συμπεριφορά του/της συντρόφου μου.

6. α) Αξιοποιώ αυτή την ευκαιρία για να μάθω περισσότερα για τον εαυτό μου.

β) Δημιουργώ ενοχές στον/τη σύντροφό μου γιατί με έκανε να νιώσω άσχημα.
· Ποιες απ’ αυτές τις επιλογές έχουμε δοκιμάσει και τι αποτελέσματα είχαν;· Ποιες είναι ωφέλιμες α) για τον εαυτό μας β) για τον/τη σύντροφό μας γ) για τη σχέση μας;

· Ποιες μπορούν να κάνουν κακό;

· Ποιες μας διδάσκει η κοινωνία μας;

· Ποιες μας βοηθούν να εξελιχθούμε ως άνθρωποι;

· Ποιες είναι χρήσιμες σε μια πολυσυντροφική σχέση;
το ερώτημα μου είναι γιατί να μην κάνεις όλη αυτή τη γνωστική ανάλυση κάθε φορά που σου έρχεται η επιθυμία να έχεις σχέσεις με τρίτο άτομο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 05 Ιαν 2021, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

georgebi έγραψε: 05 Ιαν 2021, 11:48
Εικόνα

Tζώρτζι αν θυμάμαι καλά, αυτός ο διαφημισμένος στα vice πολυγάμος δυστυχώς έληξε
γιατί ένας από τους πολυμπαμπάδες πιάστηκε με το βρέφος της πολυμαμάς.

τσέκαρε το και εσύ μία :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”