Scouser έγραψε: 05 Ιαν 2021, 10:47 Έχουν αρχίσει να χρειάζονται πλέον μεταφραστή για να επικοινωνήσουν με τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν είμαι καν σίγουρος πως καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάνε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαιτούμε : νόμους (και) για την πολυσυντροφική γονεϊκότητα. Οχι στη πολυφοβία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απαιτούμε : νόμους (και) για την πολυσυντροφική γονεϊκότητα. Οχι στη πολυφοβία
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Καραμελίτσα
Re: Απαιτούμε : νόμους (και) για την πολυσυντροφική γονεϊκότητα. Οχι στη πολυφοβία
Γιατί οποιοσδήποτε αριθμός μεγαλύτερος του δυο είναι "πολύ";
Z
Και γιατι κάτω του δυο είναι λίγο;
Γιατι να μην μπορεί να υιοθετήσει ένας άνθρωπος μόνος του;
Επιστροφη στην Συγκρια ειναι η υποθεση απλα δεν το εχουν καταλαβει ακομα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Κοίτα σήμερα ορκίζεται και ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος υπουργός.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2021, 10:43 Εύγε αμφιγεωργιε. Βάζεις τα... ζητήματα και ...σπρώχνεις την ελ Κοινωνία στην πρόοδο.
Υποθέτω μέχρι το απόγευμα θα μπει ο κομμωτής μπουμπουκομπότ να μας πει ότι στα νιάτα του τον έπαιρνε λιγουλάκι, πριν ενστερνιστεί τα ιδανικά του Μαγγανά. Γενικά ζούμε μεγάλες στιγμές με τα τραβέλια δεκσιούς που μας κυβερνούν.
My Life had stood, a Loaded Gun
- Καραμελίτσα
Δεν ξέρω. Αλλά οι παραδοσιακοί Μορμόνοι απαιτούν τουλάχιστον τετρασυντροφικές οικογένειες, ενώ το Ισλάμ επιτρέπει μέχρι πεντασυντροφικές.dotcom έγραψε: 05 Ιαν 2021, 11:27Και γιατι κάτω του δυο είναι λίγο;
Γιατι να μην μπορεί να υιοθετήσει ένας άνθρωπος μόνος του;
Η χρήση του όρου "πολυ" είναι μειωτική της θρησκευτικής ελευθερίας των.
Z
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Διακρίνω έναν ρατσισμό απέναντι στην μηδενογονεϊκότητα;
Γιατί να μην έχει μηδέν γονείς;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το πρώτο είναι μια χαρά, το δεύτερο θα δημιουργεί προβλήματα, για σκέψου να έχουν διάθεση για συμμετοχή 10 νοματαίοι και ο καθένας να έχει την άποψή του για το πως πρέπει να μεγαλώσει το παιδί.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 10:43και τα δύοGreen Dragon έγραψε: 05 Ιαν 2021, 10:08 Τι είναι η πολυσυντροφική γονεϊκότητα;
Το να έχει ο ένας οι και οι δύο γονείς πολλούς/πολλές συντρόφους ή το να συμμετέχουν οι σύντροφοι και στην ανατροφή του παιδιού;![]()
Μη εφαρμόσιμο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί η φύση απαιτεί μόνο ένα αρσενικό και ένα θυληκό για να γίνει η γονιμοποίηση;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Καραμελίτσα
Αν ειναι θέμα φύσης, τότε η φύση δουλεύει και με ένα αρσενικό με πολλά θηλυκά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 11:46γιατί η φύση απαιτεί μόνο ένα αρσενικό και ένα θυληκό για να γίνει η γονιμοποίηση;
Αλλά εμείς έχουμε υπερβει αυτούς τους περιορισμούς και μπορούμε κάλλιστα να έχουμε πολλά θηλυκά και κατεψυγμένα σπερματοζωάρια.
Z
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
georgebi, το κομμάτι του κειμένου που αναφέρεται στην ζήλια είναι πολύ ωραίο πάντως, spot-on.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
το ερώτημα μου είναι γιατί να μην κάνεις όλη αυτή τη γνωστική ανάλυση κάθε φορά που σου έρχεται η επιθυμία να έχεις σχέσεις με τρίτο άτομο?georgebi έγραψε: 05 Ιαν 2021, 10:24
Τα πολυσυντροφικά άτομα μαθαίνουν να διαχειρίζονται τη ζήλια με ποικίλους τρόπους:
ανάλυση των αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων
καλλιέργεια εμπιστοσύνης και καλής επικοινωνίας
συναπόλαυση: να χαίρεσαι με την ευτυχία που νιώθει ο/η σύντροφός σου στις άλλες σχέσεις του/της
φιλικές σχέσεις με τους/τις μετασυντρόφους (τους/τις συντρόφους των συντρόφων μας)
αυτοεκτίμηση, θετική σκέψη, κατανόηση, δημιουργική επίλυση προβλημάτων
Διαχείριση της ζήλιας
Ζήλια: αρνητικές συναισθηματικές αντιδράσεις των ανθρώπων όταν ο/η σύντροφός τους δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον για ένα άλλο πρόσωπο (εσωτερικευμένη πολυφοβία)
Τι κάνω όταν ζηλεύω; 1. α) Αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτό που νιώθω.
β) Κατηγορώ τον/την σύντροφό μου.
2. α) Αναλύω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου.
β) Θέτω περιορισμούς στον/στη σύντροφό μου.
3. α) Προσπαθώ να ξεπεράσω τις εσωτερικές αιτίες που με οδήγησαν στη ζήλια (ανασφάλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση κ.ά.)
β) Απαιτώ από τον/τη σύντροφό μου να αλλάξει συμπεριφορά για να νιώσω καλύτερα.
4. α) Εξηγώ με ηρεμία πώς νιώθω στον/τη σύντροφό μου.
β) Συμπεριφέρομαι με θυμό, κάνω μούτρα κλπ.
5. α) Αναζητώ τις αιτίες της ζήλιας μέσα μου.
β) Αναζητώ τις αιτίες της ζήλιας στη συμπεριφορά του/της συντρόφου μου.
6. α) Αξιοποιώ αυτή την ευκαιρία για να μάθω περισσότερα για τον εαυτό μου.
β) Δημιουργώ ενοχές στον/τη σύντροφό μου γιατί με έκανε να νιώσω άσχημα.
· Ποιες απ’ αυτές τις επιλογές έχουμε δοκιμάσει και τι αποτελέσματα είχαν;· Ποιες είναι ωφέλιμες α) για τον εαυτό μας β) για τον/τη σύντροφό μας γ) για τη σχέση μας;
· Ποιες μπορούν να κάνουν κακό;
· Ποιες μας διδάσκει η κοινωνία μας;
· Ποιες μας βοηθούν να εξελιχθούμε ως άνθρωποι;
· Ποιες είναι χρήσιμες σε μια πολυσυντροφική σχέση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 05 Ιαν 2021, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tζώρτζι αν θυμάμαι καλά, αυτός ο διαφημισμένος στα vice πολυγάμος δυστυχώς έληξε
γιατί ένας από τους πολυμπαμπάδες πιάστηκε με το βρέφος της πολυμαμάς.
τσέκαρε το και εσύ μία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση