!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμφωνείτε με το άνοιγμα των σχολείων τις επόμενες μέρες ;;
- NewModelArmy
Re: Συμφωνείτε με το άνοιγμα των σχολείων τις επόμενες μέρες ;;
Ο μονος τροπος για να λειτουργησουν τα σχολεια μεχρι να εμβολιαστει ο κοσμακης ειναι σε υπαιθριες ταξεις απο Μαιο μεχρι τελη Σεπτεμβριου.Τους υπολοιπους μηνες αυστηρα μεσω τηλε εκπαιδευσης. 
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κι άμα βρέχει?NewModelArmy έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:49 Ο μονος τροπος για να λειτουργησουν τα σχολεια μεχρι να εμβολιαστει ο κοσμακης ειναι σε υπαιθριες ταξεις απο Μαιο μεχρι τελη Σεπτεμβριου.Τους υπολοιπους μηνες αυστηρα μεσω τηλε εκπαιδευσης.![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- NewModelArmy
Όχι βέβαια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Στηριζω.
Εμβολια δεν εχουμε και ουτε θα εχουμε συντομα με το γραφειοκρατικο ευρωθιασο οποτε θα ριξομε τη ζαρια με ανοσια αγελης επιτελους!
Με το καλο και οι υπολοιπες εστιες υπερμεταδοσης.
Μπραβο Κυριακο!
Εμβολια δεν εχουμε και ουτε θα εχουμε συντομα με το γραφειοκρατικο ευρωθιασο οποτε θα ριξομε τη ζαρια με ανοσια αγελης επιτελους!
Με το καλο και οι υπολοιπες εστιες υπερμεταδοσης.
Μπραβο Κυριακο!
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Philip Mortimer
Όχι, δε συμφωνώ. Είναι τελείως αψυχολογητη η κίνηση να υπάρξει νέο αυστηρό λοκνταουν και μετά άνοιγμα των σχολείων.
Αυτό που προέχει είναι να λειτουργούν με.οσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια οι ζωτικές συνιστώσες της οικονομίας και όχι η φυσική παρουσία στα σχολεία που θα προκαλέσει νέα διάδοση.
Αυτό που προέχει είναι να λειτουργούν με.οσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια οι ζωτικές συνιστώσες της οικονομίας και όχι η φυσική παρουσία στα σχολεία που θα προκαλέσει νέα διάδοση.
Καλά ,αυτός είναι ο κύριος λόγος. Το ξέραμε και το ξέρουν.Μπεκρής έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:45 Τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν για 2-3 βδομάδες, ώστε να μπουν διαγωνίσματα και βαθμοί.
Γω τα έχω βάλει πριν το κλείσιμο
Να ανοίξουν τα σχολεία ναι, με ταυτόχρονο μαζικό εμβολιασμό καθηγητών και έναρξη /σχόλασμα σε διαφορετικές ώρες.
Είναι εντελώς καταστροφικό για τα παιδιά αυτό που γίνεται.
Υ.Γ:δεν είμαι γονέας δεν έχω κανένα προσωπικό συμφέρον,είμαι της άποψης όμως ότι καλύτερα να κλείσουν τα σουπερ μάρκετ παρά τα σχολεία.
Είναι εντελώς καταστροφικό για τα παιδιά αυτό που γίνεται.
Υ.Γ:δεν είμαι γονέας δεν έχω κανένα προσωπικό συμφέρον,είμαι της άποψης όμως ότι καλύτερα να κλείσουν τα σουπερ μάρκετ παρά τα σχολεία.
η βουλή λειτουργεί με μέγιστο 50 παρόντες ή κάτι τέτοιοGeorge_V έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:46 Με αυτή τη λογική πρέπει να κλείσει και η Βουλή. 300 άτομα σε ένα χώρο και με κάποιους να είναι επιβεβαίωμενα κρούσματα?
Να κλείσει η Βουλή και να ψηφίζουν με τηλεδιάσκεψη.
(Σκηνικό: Ο Κουλης να αγορευει στη Βουλή με τηλεδιάσκεψη από τη μέση και πάνω με σακάκι-εκεί που βλέπει η κάμερα δλδ-και από τη μέση και κάτω σωβρακο κάλτσα και σαγιονάρα.)
Έμενα με έστειλαν σε σχολείο το Νοέμβριο. Δεν τους έχω δει live τους μαθητές.
-
stergiosbik
Εννοειται πως πρεπει ν ανοιξουν.
Εξω γινεται της πουτανας,δεν τηρειται τιποτα και μας πειραζει που ανοιγουν τα σχολεια;
Στο κατω κατω τα παιδια προσαρμοστηκαν πολυ γρηγορα και τηρουν τα μετρα σε αντιθεση με μας τα γαΐδουρια.
Εξω γινεται της πουτανας,δεν τηρειται τιποτα και μας πειραζει που ανοιγουν τα σχολεια;
Στο κατω κατω τα παιδια προσαρμοστηκαν πολυ γρηγορα και τηρουν τα μετρα σε αντιθεση με μας τα γαΐδουρια.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Υπάρχουν και οι συνέπειες του να χαθεί ολόκληρη η χρονιά, αν δεν έχει χαθεί ήδη..
- NewModelArmy
Ανοιγμα σχολειων σημαινει εκατονταδες επιπλεον νεκροι μεταξυ των οποιων και δασκαλοι,καθηγητες.Αν η κοινωνια ειναι ετοιμη να το δεχτει,νο προμπλεμ.Αλλα να το πουνε ξεκαθαρα,ασφαλες ανοιγμα εν μεσω πανδημιας δεν υφισταται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση