απο τώρα;
κάτσε να φτιάξω 100 ονόματα και να σε σταλκάρω 1-2 χρόνια, ανυπόμονε.
απο τώρα;
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:49 Παιδιά, είμαι ένα βήμα πριν να ανοίξω νήμα δημόσια ερωτική εξομολόγηση σε πχωρουμίτισσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αυτό.the comet the course the tail έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:50 πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Βλήμας σε προδιαθέτει για καλοπροαίρετο πείραγμα. είναι ωραίος.και εγώ τον έχω πειράξει. αλλά ο Γενιά της Αγαμίας δυστυχώς πολλές φορές ξεπερνάει κάποια όρια. είναι και θέμα αισθητικής. το παιδί είναι ημιαβγό, ακούει κιτς 80λες, διαβάζει μακελειό κλπ κλπ. τα έχουμε πει.
![]()
αυτο με το μακελειο δεν ισχυειthe comet the course the tail έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:50 πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Βλήμας σε προδιαθέτει για καλοπροαίρετο πείραγμα. είναι ωραίος.και εγώ τον έχω πειράξει. αλλά ο Γενιά της Αγαμίας δυστυχώς πολλές φορές ξεπερνάει κάποια όρια. είναι και θέμα αισθητικής. το παιδί είναι ημιαβγό, ακούει κιτς 80λες, διαβάζει μακελειό κλπ κλπ. τα έχουμε πει.
![]()
Δεν το έχω κάνει ποτέ μουJuno έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:51Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:49 Παιδιά, είμαι ένα βήμα πριν να ανοίξω νήμα δημόσια ερωτική εξομολόγηση σε πχωρουμίτισσα.![]()
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:52αυτο με το μακελειο δεν ισχυειthe comet the course the tail έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:50 πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Βλήμας σε προδιαθέτει για καλοπροαίρετο πείραγμα. είναι ωραίος.και εγώ τον έχω πειράξει. αλλά ο Γενιά της Αγαμίας δυστυχώς πολλές φορές ξεπερνάει κάποια όρια. είναι και θέμα αισθητικής. το παιδί είναι ημιαβγό, ακούει κιτς 80λες, διαβάζει μακελειό κλπ κλπ. τα έχουμε πει.
![]()
πρωτο θεμα στο τσακιρ κεφι
Μπανόφι, ίου,με ξεπερνάει, πατριαρχία, πρώτη φορά αριστερά, ισότητα-τον θέλω ψηλότερο (αν δεν εισαι ψηλοτερος, μην στειλεις-εγώ XS
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας