!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την κάνω
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Την κάνω
Ο βλήμας πάντως αυτό που κάνει και δεν απαντάει είναι αντικοινωνικό.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ούτε και εσύ μοιάζεις, σε θυμάμαι με τις κιθάρες, joan jet και βαμμένη μωβ τούφα στο μαλλί, άλλα μας έλεγες τότε άλλα μας λες τώρα.
the end
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Αχαχαχα έπεσες στην περίπτωση...Juno έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:36Αν ο νηματοθέτης βρίσει τη δική σου μάνα, εσύ να τον κανακεύεις.ksk έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:35 Μαλλον δεν εστιάζετε στο ποστ του νηματοθετη...
Εδω δεν εξεταζουμε γενικά συμπεριφορές παρά μόνο μια ...την συγκεκριμένη που εστίαζε και καυστικά σχολίαζε το προβλημα του νηματοθετη.
Σαν άνθρωποι όλοι θα ξεφύγουμε απο τα όρια αλλα υπαρχουν κάποια όρια που δεν πρέπει να ξεπερνάμε.
Πίσω απο τον υπολογιστή και την ανωνυμία ενός nickname υπάρχει ένας συνάνθρωπος μας...
Προτείνω να ηρεμήσετε και να το λύσετε μεταξύ σαςκαι ποιος ξέρει ίσως και να τα βρείτε...
Βλήμα έγραψε: 16 Δεκ 2020, 16:15 Δεν είναι ερωμένη μου, πες στην μάνα σου να σταματήσει να ζηλεύει, δεν πηδάω καμία άλλη με τα λεφτά μου.
Υπ' όψη: μιλάμε για πενταροδεκάρες, αν δεν είχα το κτήμα θα έμπαινα χαλαρά στο bottom 10% των Ελλήνων σε ό,τι αφορά στα χρήματα.Spoiler
Ελπίζω μόνο να μην είναι αιτία για πέρμα.
Πάντως ρε παιδιά πείτε μου: εγώ φταίω;
Υ.Γ κατάλαβες τι ακριβώς λεω;
Παρατηρητής...
χέσε μας ρε μαλακισμένο.nowhere έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:34 περίληψη.ο μένιος βρίζει το βλήμα,το βλήμα δεν απαντάει ένα χέσε μας ρε μαλακισμένο,ανοίγει νήμα χλαπάτσας για τον μένιο,μπαίνουν διάφοροι και καλά για να πάρουν θέση,μέσα στο μπούγιο ρίχνουν και μια στα χαμηλά σ αυτόν που δεν γουστάρουν
δίκιο είχες, πολιτισμός.
- Γενιά της Αμαρτίας
Παίζει να την αγαπούσα.Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:38Ούτε και εσύ μοιάζεις, σε θυμάμαι με τις κιθάρες, joan jet και βαμμένη μωβ τούφα στο μαλλί, άλλα μας έλεγες τότε άλλα μας λες τώρα.![]()
Οταν μετανοιωνεις αλλάζειςΠάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:38Ούτε και εσύ μοιάζεις, σε θυμάμαι με τις κιθάρες, joan jet και βαμμένη μωβ τούφα στο μαλλί, άλλα μας έλεγες τότε άλλα μας λες τώρα.![]()
Βέβαια η μετάνοια πρεπει να είναι εσωτερική
Όμως έστω κι έτσι, κάτι γίνεται
Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:38Ούτε και εσύ μοιάζεις, σε θυμάμαι με τις κιθάρες, joan jet και βαμμένη μωβ τούφα στο μαλλί, άλλα μας έλεγες τότε άλλα μας λες τώρα.![]()
Δε νομιζω η γενια να ειναι ο αντισοσιαλ
Αν δεν είσαι ξανθός, δεν θα είχες καμία τύχη.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:41Παίζει να την αγαπούσα.Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:38Ούτε και εσύ μοιάζεις, σε θυμάμαι με τις κιθάρες, joan jet και βαμμένη μωβ τούφα στο μαλλί, άλλα μας έλεγες τότε άλλα μας λες τώρα.bluerose έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:34
Δε μοιάζει να είναι ομως...
Ο αντί έκανε ωραίο ντουέτο με τη σουβλιτσα
Ίσως για αυτό δε τον κατάλαβα
Δλδ μιλουσε πιο πολυ τότε κι είχε χιουμορ![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Γενιά της Αμαρτίας
Σε αυτό συμφωνώ, πρέπει να πάρει θέση, τόσα πράγματα τέθηκαν στο τραπέζι για συζήτηση. Αλλά δεν νομίζω, δεν είναι κάποιος που πετάει κάτι και φεύγει. Θα του περάσει και θα απαντήσει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:37 Ο βλήμας πάντως αυτό που κάνει και δεν απαντάει είναι αντικοινωνικό.
the end
με έπεισες.μισό,θα ανοίξω νήμα να σε δικάσουν
Ασχολείται με τα παρηγορητικά πι μι - θα είναι κοντά μας σε λίγο.Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:45Σε αυτό συμφωνώ, πρέπει να πάρει θέση, τόσα πράγματα τέθηκαν στο τραπέζι για συζήτηση. Αλλά δεν νομίζω, δεν είναι κάποιος που πετάει κάτι και φεύγει. Θα του περάσει και θα απαντήσει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:37 Ο βλήμας πάντως αυτό που κάνει και δεν απαντάει είναι αντικοινωνικό.
- Γενιά της Αμαρτίας
Παιδιά, είμαι ένα βήμα πριν να ανοίξω νήμα δημόσια ερωτική εξομολόγηση σε πχωρουμίτισσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-