!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- NewModelArmy
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Τι να το κανεις ρε ανθρωπε το κοντρολ γκρουπ πλεον;Tο μονο που μενει να απαντηθει ειναι ποσο κραταει η ανοσια και τυχον μακροχρονιες παρενεργειες.Αυτοι που πηραν το πλάσιμπο την εκαναν τη δουλεια τους
https://twitter.com/florian_krammer/sta ... 6688297992
https://twitter.com/florian_krammer/sta ... 6688297992
- Dwarven Blacksmith
Αλήθεια; Για πες. Εγώ για rolling review με συνεχή ροή δεδομένων ήξερα. Πότε πήγαμε σε μηδενικά update;
- hellegennes
Ο Μπουρλάς πάντως δέχεται να θυσιαστεί για να τηρηθεί η προτεραιότητα, κατά τα λεγόμενά του. Το control group έχει άμεση προτεραιότητα και έχουν φαγωθεί να τους εμβολιάσουν τάχιστα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:10Να θυσιάσουμε τους εθελοντές υπερ ανθρωπότητας για πάντα; Μπα, αρκετά έκαναν.adon99 έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:01 Προς τον παρον βλεπουμε την αγαπημενη εταιριαρα των ψεκασμενων rnaακηδων
να προσπαθει να αφησει στο σκοταδι τα αποτελεσματα και να αποκρυψει την πραγματικη αποτελεσματικοτητα
Pfizer and BioNTech speed up timeline for offering Covid-19 vaccine to placebo volunteers
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Aληθεια για πες μας απο 18 νοεμβριου που ανακοινωσαν με την δικια τους μπακαλιστικη μεθοδο που δεν βασιζεται πουθενα οτι 8 απο τους εμβολιασμενους κολλησαν και 162 απο τους μη εμβολιασμενους κολλησαν αρα 95% "αποτελεσματικοτητα"Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:42Αλήθεια; Για πες. Εγώ για rolling review με συνεχή ροή δεδομένων ήξερα. Πότε πήγαμε σε μηδενικά update;
δεν κανανε καμια ενημερωση για τα νουμερα
για ενημερωσε μας εσυ που ξερεις για συνεχη ροη δεδομενων
Ε, δεν θάναι 8-500 το σκορ;adon99 έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:44Aληθεια για πες μας απο 18 νοεμβριου που ανακοινωσαν με την δικια τους μπακαλιστικη μεθοδο που δεν βασιζεται πουθενα οτι 8 απο τους εμβολιασμενους κολλησαν και 162 απο τους μη εμβολιασμενους κολλησαν αρε 95% "αποτελεσματικοτητα"Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:42Αλήθεια; Για πες. Εγώ για rolling review με συνεχή ροή δεδομένων ήξερα. Πότε πήγαμε σε μηδενικά update;
- NewModelArmy
Μπακαλιστικη μεθοδος λεειadon99 έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:44Aληθεια για πες μας απο 18 νοεμβριου που ανακοινωσαν με την δικια τους μπακαλιστικη μεθοδο που δεν βασιζεται πουθενα οτι 8 απο τους εμβολιασμενους κολλησαν και 162 απο τους μη εμβολιασμενους κολλησαν αρα 95% "αποτελεσματικοτητα"Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:42Αλήθεια; Για πες. Εγώ για rolling review με συνεχή ροή δεδομένων ήξερα. Πότε πήγαμε σε μηδενικά update;
Εσυ τι περιμενες να περιμενουν να κολλησουν και οι 30 χιλιαδες;Το δειγμα των 160 ειναι υπεραρκετο οταν η διαφορα ειναι 152-8.
- Dwarven Blacksmith
Κανονικά πρέπει να εμβολιαστούν κατά την προτεραιότητα που ισχύει γενικώς.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:43Ο Μπουρλάς πάντως δέχεται να θυσιαστεί για να τηρηθεί η προτεραιότητα, κατά τα λεγόμενά του. Το control group έχει άμεση προτεραιότητα και έχουν φαγωθεί να τους εμβολιάσουν τάχιστα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:10Να θυσιάσουμε τους εθελοντές υπερ ανθρωπότητας για πάντα; Μπα, αρκετά έκαναν.adon99 έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:01 Προς τον παρον βλεπουμε την αγαπημενη εταιριαρα των ψεκασμενων rnaακηδων
να προσπαθει να αφησει στο σκοταδι τα αποτελεσματα και να αποκρυψει την πραγματικη αποτελεσματικοτητα
Pfizer and BioNTech speed up timeline for offering Covid-19 vaccine to placebo volunteers
Δεν είπα ότι ξέρω τα δεδομένα, είπα ότι εγώ ήξερα για ροή, εσύ όμως ξέρεις για διακοπή. Οπότε ΕΓΩ σε ρωτάω τι ξέρεις για τη διακοπή. Δεν απάντησες.adon99 έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:44Aληθεια για πες μας απο 18 νοεμβριου που ανακοινωσαν με την δικια τους μπακαλιστικη μεθοδο που δεν βασιζεται πουθενα οτι 8 απο τους εμβολιασμενους κολλησαν και 162 απο τους μη εμβολιασμενους κολλησαν αρα 95% "αποτελεσματικοτητα"Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:42Αλήθεια; Για πες. Εγώ για rolling review με συνεχή ροή δεδομένων ήξερα. Πότε πήγαμε σε μηδενικά update;
Καλα τα λες ηταν η σωστη μεθοδος να μετρησουν οτιNewModelArmy έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:46Μπακαλιστικη μεθοδος λεειadon99 έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:44Aληθεια για πες μας απο 18 νοεμβριου που ανακοινωσαν με την δικια τους μπακαλιστικη μεθοδο που δεν βασιζεται πουθενα οτι 8 απο τους εμβολιασμενους κολλησαν και 162 απο τους μη εμβολιασμενους κολλησαν αρα 95% "αποτελεσματικοτητα"Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:42
Αλήθεια; Για πες. Εγώ για rolling review με συνεχή ροή δεδομένων ήξερα. Πότε πήγαμε σε μηδενικά update;
για ενημερωσε μας εσυ που ξερεις για συνεχη ροη δεδομενων![]()
Εσυ τι περιμενες να περιμενουν να κολλησουν και οι 30 χιλιαδες;Το δειγμα των 160 ειναι υπεραρκετο οταν η διαφορα ειναι 152-8.
α κολλησαν 162 στους 20.000 μη εμβολιασμενους
και 8 στους 20.000 εμβολιασμενους αρα 95% προστασια
(που αμα το κανανε με αλλους 20.000+20.000 το πιθανοτερο ηταν να βγουνε διαφορετικα αποτελεσματα + οτι αυτοι που καναν το εμβολιο ενα ποσοστο τους ειχε παρενεργειες οπως πυρετο και εστω οι λιγες μερες που μπορει να εκατσε σπιτι στο μικροτερο διαστημα και απο 2 μηνες που πηραν τα δεδομενα παιζει καποιο ρολο)
απο το να μετρησουν ποσοι απο τους 20.000 ανεπτυξαν αντισωματα σε βαθμο που θα εχουν ανοσια
- NewModelArmy
Δες το διαγραμμα που ανεβασα παραπανω και δωσε προσοχη στις 12 πρωτες μερες.Τα κρουσματα στις δυο ομαδες ειναι τα ιδια.Μετα πρακτικα εξαφανιζονται για την ομαδα των εμβολιασμενων.Δεν μπορει να ειναι τυχαιο αυτο.
Το διάγραμμα είναι 90 μέρες. Μετά πρέπει να ξανακάνουμε εμβόλιο;NewModelArmy έγραψε: 03 Ιαν 2021, 01:01 Δες το διαγραμμα που ανεβασα παραπανω και δωσε προσοχη στις 12 πρωτες μερες.Τα κρουσματα στις δυο ομαδες ειναι τα ιδια.Μετα πρακτικα εξαφανιζονται για την ομαδα των εμβολιασμενων.Δεν μπορει να ειναι τυχαιο αυτο.
- NewModelArmy
Δεν ειναι 90 ειναι 112,σχεδον 4 μηνες.Δεν ξερουμε ποσο θα διαρκεσει η προστασια.Ακομα το εξεταζουν το θεμα.
- hellegennes
Δεν είναι τυχαίο αλλά αφενός είναι πολύ μικρό το δείγμα επί του συνόλου για να βγει το θρασύ συμπέρασμα 95% προστασίας, όταν μπορεί να υπάρχει σε τόσο μικρό δείγμα το οποιασδήποτε μορφής bias, αφετέρου το διάστημα είναι αρκετά μικρό για να δούμε αν η δεύτερη δόση επαρκεί για την μακροπρόθεσμη διατήρηση της διαφοράς ή αν φθίνει σημαντικά με τον χρόνο (τα αντισώματα βρέθηκαν να φθίνουν όχι σε ασήμαντο βαθμό).NewModelArmy έγραψε: 03 Ιαν 2021, 01:01 Δες το διαγραμμα που ανεβασα παραπανω και δωσε προσοχη στις 12 πρωτες μερες.Τα κρουσματα στις δυο ομαδες ειναι τα ιδια.Μετα πρακτικα εξαφανιζονται για την ομαδα των εμβολιασμενων.Δεν μπορει να ειναι τυχαιο αυτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι αλλοι διαγραφουν εντρομοι τα στοιχεια εμβολιαζουν τους αλλους παρα τις οδηγιες που λενε τουλαχιστον να παραμεινει το αλλου group Μεχρι το καλοκαιρι και μου λεει για διαγραμματα
που αμα το δεις τα στοιχεια του ηδη ειναι μουφα οι κυκλοι που ειναι κρουσματα ειναι αλλα απο αυτα που ανακοινωσαν
που αμα το δεις τα στοιχεια του ηδη ειναι μουφα οι κυκλοι που ειναι κρουσματα ειναι αλλα απο αυτα που ανακοινωσαν
Μέτρησα καμία 30 μπλε τελίτσες στο διάγραμμα. Δεν έπρεπε να είναι 8; 
Eπειδη εισαι ψεκασμενος μεγαλε τις βλεπεις περισσοτερες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές