stavmanr έγραψε: 02 Ιαν 2021, 10:10
Η τάση σου να γράφεις ανοησίες προκειμένου να επιτεθείς σε κάποιον που δεν γουστάρεις, και αποκλειστικά για αυτό, δεν άλλαξε ούτε το 2021.
Καλό 2022.
Επί της ουσίας: τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...
Σου έγραψα
αλήθειες. Στις οποίες, επειδή ΔΕΝ μπορείς να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα, απαντάς με το προσφιλές σου καλαματιανό...
...δήθεν επί προσωπικού. Ε ναι μωρέ...πρώτη φορά είναι;
Λάθος αγαπητέ και άσχετε ιντερνετικέ πανεπιστήμονα. Δεν είσαι αυτός που δεν γουστάρω. Δεν σε ξέρω, οπότε δεν έχω άποψη επί του ατόμου σου.
Αυτό που δεν γουστάρω, είναι οι εκπληκτικές παπαριές που γράφεις, η επίδειξη γνώσεων που ακολουθεί κάθε σου ποστ, την ίδια στιγμή που η ασχετοσύνη σου είναι διάχυτη σε κάθε σου ποστ επίσης, παρ' όλο τον τουπέ με τον οποίο γράφεις.
Μπορείς, μία, έστω μία φορά, να κάνεις ουσιαστικό διάλογο και ΟΧΙ κατατονικό μονόλογο από την έδρα του ιντερνετικού πανεπιστήμονα;
Φυσικά και ΔΕΝ μπορείς.
Στο νήμα αυτό (όπως και σε πολλά άλλα), σου έχουν απαντήσει 14 άτομα. Και οι 14 σου λένε πως τα όσα ισχυρίζεσαι ΔΕΝ ισχύουν.
Εσύ απαντάς μονότονα πως έχεις δίκιο. Σου έχουν ζητήσει να φέρεις τον νόμο που ορίζει πως ρατσισμός εννοείται μόνον όταν εκπορεύεται από κυρίαρχες ομάδες προς ευάλωτες. Δεν έχεις φέρει τίποτε παρά μόνον την ευρωπαϊκή ΑΣΔΑ, στην οποία φυσικά και ΔΕΝ γράφεται κάτι τέτοιο.
Σου έφεραν τον 4285 νόμο, όπως τροποποιήθηκε πρόσφατα. Και πάλι δεν αναγράφεται τέτοιος ορισμός. Πλην όμως εσύ, συνεχίζεις να γράφεις ανοησίες, για να παρακάμψεις την ένδεια τεκμηρίων από μέρους σου.
14 άτομα σου λένε πως γράφεις ανοησίες...
Άκου ιντερνετικέ ανθρωπάκο:
Όταν σου πει ένας πως είσαι γάιδαρος, μην δώσεις σημασία.
Όταν σου το πουν δύο, άρχισε να το σκέπτεσαι.
Όταν σου το πουν τρεις, τότε άρχισε να ψάχνεις για σαμάρι.
Καλύτερα δεν μπορώ να στο πω...
ΥΓ.
Αν συνεχίζεις να ποστάρεις τις ουρανομήκεις παπαρολογίες σου και το 2021, ετοιμάσου στο τέλος του να μου ευχηθείς καλό 2023...