Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ο Γιαννοπουλος ειναι, χρησιμοποιει διαφορους κλωνους για να βριζει.
.
Δεν εχω καμια σχεση με τον συγκεκριμενο λογαριασμο
Ποτε δεν ειχα δυο λογαριασμους ενεργους ταυτοχρονα
Οι λογαριασμοι που εχω χρησιμοποιησει ειναι οι εξης
isuldar
kaltsοpedilos
Γιαννης ο Στικακιας
Τουμπεκιαστης
Βακχυλιδης
Αν ξεχναω εναν η δυο θα στους πω απο Δευτερα ωστε να μην εχεις απορια
Υγ.Δεν ψηφιζω στα poll σου με διαφορετικους λογαριασμους για να στα χαλασω οπως νομιζεις
Υγ.2 Δεν μου αρεσει να βριζω στα φορουμ
Δηλαδη μας λες οτι εκτος απο τους κρυφους εχεις και 5-6 ενεργους φανερους λογαριασμους.
Ενω ισχυριζεσαι οτι δεν τους χρησιμοποιεις για να αλλαξεις τη ροη ψηφοφοριων.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 02 Ιαν 2021, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος έγραψε: 02 Ιαν 2021, 10:58
Ο Γιαννοπουλος ειναι, χρησιμοποιει διαφορους κλωνους για να βριζει.
Λάθος κάνεις. Ξανακοίταξε τα προηγούμενα ονόματα κάτω από το avatar. O χρήστης αυτός γράφει χρόνια και στο παλιό.
Δεν κανω κανενα λαθος, ανεκαθεν ο Γιαννοπουλος χρησιμοποιει 5-6 κλωνους ταυτοχρονα. Δυο του ειχαν πιασει στο παλιο (ξερω και ποιους, ο ενας ειναι απο τους 5-6 που χρησιμοποιει εδω).
.
Άλλο σου λέω και άλλοι μου λες. Ο χρήστης Γιάννης έγραφε για πολλά χρόνια και εδώ και στο παλιό. Κοίτα τα άλλα ονόματα που έχει δηλωμένα "Άγιος Παπάριος/Άγιος/Εσχατόγερος".
Δεν σου θυμίζουν τίποτα; Είσαι χρόνια χρήστης. Πως μπερδεύεσαι έτσι;
Αρίστος έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:32
Δηλαδη μας λες οτι εκτος απο τους κρυφους εχεις και 5-6 ενεργους φανερους λογαριασμους.
.
Ειναι και η τελευταια απορια που σου λυνω στο παρων νημα γιατι εισαι συνεχως off topic
Οταν ενας λογαριασμος μου αποκλειεται απο το συστημα φτιαχνω εναν νεο λογαριασμο
Δεν εχουν υπαρξειι ενεργοι ποτε δυο λογαριασμοι μαζι
Δεν εχω ενδιαφερθει ποτε να αλλαξω την ροη οποιασδηποτε ψηφοφοριας
Τελειωνε με τα παραμυθια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βακχυλίδης την 02 Ιαν 2021, 11:38, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Αρίστος έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:32
.
Ειναι και η τελευτια απορια που σου λυνωσ το παρνων νημα γιατι εισαι συνεχως off topic
Οταν ενας λογαριασμος μου αποκλειεται απο το συστημα φτιαχνω εναν νεο λογαριασμο
Δεν εχουν υπαρξειι ενεργοι ποτε δυο λογαριασμοι μαζι
Τελειωνε με τα παραμυθια
Το νημα στο ελευθερο που σου πιασαν δυο κλωνους το θυμασαι ή θελεις να στο θυμιζω καθε φορα;
Δεν σου θυμίζουν τίποτα; Είσαι χρόνια χρήστης. Πως μπερδεύεσαι έτσι;
Βριζει ακριβως οπως βριζει ο Γιαννοπουλος και χρησιμοποιει τις ιδιες τακτικες για να σε προσβαλλει.
.
Δεν έχω ανταλλάξει πολλές συνομιλίες με το χρήστη Γιάννης ενώ με το Γιαννόπουλο έχω συζητήσει αρκετά. Προσωπικά μου φαίνονται εντελώς διαφορετικοί. Ας πουν και άλλοι χρήστες. Νομίζω κάνεις λάθος και επιμένεις άδικα. Για μένα λήγει το θέμα εδώ.
Ενταξει θα βασιστω σε αυτο που λες και θα παω πασο για το Γιαννη. Βλεπεις ομως κι εσυ οτι μας εχει φλομωσει στους διαφορετικους λογαριασμους ο Γιαννοπουλος και εχει χαθει η μπαλα, οποτε μια δυσπιστια ειναι δικαιολογημενη απο οσους δεχονται τις επιθεσεις του.
Αρίστος έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:52
Ενταξει θα βασιστω σε αυτο που λες και θα παω πασο για το Γιαννη. Βλεπεις ομως κι εσυ οτι μας εχει φλομωσει στους διαφορετικους λογαριασμους ο Γιαννοπουλος και εχει χαθει η μπαλα, οποτε μια δυσπιστια ειναι δικαιολογημενη απο οσους δεχονται τις επιθεσεις του.
.
Νομίζω ότι αδικείς και τον Γιαννόπουλο. Με όλους τους λογαριασμούς αντιδικεί μαζί σου, με τον Χέλη και γράφει για τα ποδοσφαιρικά της Θεσσαλονίκης. Δεν δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να κρύψει την ταυτότητά του. Τουλάχιστον δεν το εκλαμβάνω έτσι εγώ.
Αρίστος έγραψε: 25 Δεκ 2020, 19:39
Βασικα εγω θα πω πως οσοι εισηγουνται τετοιες διαταξεις κατα του συνταγματος πρεπει να κατηγορηθουν για πραξικοπημα και καταλυση της δημοκρατιας.
Τιποτα λιγοτερο.
.
Καλη χρονια, με υγεια σε ολους τους συμφωρουμιτες.
Τι προτεινεις δλδ; ανθρωποι που μπορουν να κουβαλουν τον ιο και να κολλουν αλλους να κυκλοφορουν και να συνωστιζονται ελευθερα;
αυτο ειναι καταπατηση της ελευθεριας των αλλων. Δεν ειναι ελευθερια να κολλας ιους τους αλλους.
Αρίστος έγραψε: 25 Δεκ 2020, 19:39
Βασικα εγω θα πω πως οσοι εισηγουνται τετοιες διαταξεις κατα του συνταγματος πρεπει να κατηγορηθουν για πραξικοπημα και καταλυση της δημοκρατιας.
Τιποτα λιγοτερο.
.
Τι προτεινεις δλδ; ανθρωποι που μπορουν να κουβαλουν τον ιο και να κολλουν αλλους να κυκλοφορουν και να συνωστιζονται ελευθερα;
αυτο ειναι καταπατηση της ελευθεριας των αλλων. Δεν ειναι ελευθερια να κολλας ιους τους αλλους.
Αυτα καταρριπτονται τοσο ευκολα που αναρωτιεμαι γιατι τα χρησιμοποιησατε σαν επιχειρηματα in the first place.
α) Aφου εσεις θα εχετε εμβολιαστει συμφωνα με τη δικη σας λογικη θα ειστε ασφαλεις. Αν παλι δεν ειστε τοτε το συγκεκριμενο δεν κανει για εμβολιο, οποτε καλως κι εμεις δεν το κανουμε.
β) Αρκει ενα 60-70% να κτιστει η ανοσια της αγελης. Ε τοσοι θα εμβολιαστουν οποτε γιατι γκρινιαζετε; Ισως μαλιστα να μην χρειαστει καν τετοιο ποσοστο καθως ενα σοβαρο ποσοστο στους νεους εχει διασταυρουμενη (φυσικη) ανοσια ηδη ενω καποιοι σε μεγαλυτερες ηλικιες αποκτησαν ανοσια επειδη κολλησαν και ο οργανισμος τους ανεπτυξε αντισωματα.
γ) Εμεις δεν το κανουμε για τρεις πολυ σοβαρους λογους που δεν εχουν καμια σχεση με ψεκασμα. Πρωτον γιατι θεωρουμε οτι 3-4 μηνες δοκιμων δεν φτανουν για να θεωρειται ασφαλες ενα εμβολιο, δευτερον γιατι δεν εχει παρει κανονικη εγκριση αλλα εγκριση υπο ορους (που σημαινει οτι ανα πασα στιγμη μπορει να ανακληθει) και τριτον οτι οι φαρμακευτικες δεν δεχτηκαν να αναλαβουν την ευθυνη των αποζημιωσεων. Επιπλεον θεωρω οτι νομικα ειμαστε καλυμμενοι τοσο με το αρθρο 5.5 του συνταγματος οσο και με τη διεθνη Συνθηκη του Οβιεδο που εχει υπογραψει η Ελλαδα.
Έχεις κάνει στο μυαλό σου έναν αχταρμά τα δικαιώματα των πολιτών, τις υποχρεώσεις των πολιτών και τις υποχρεώσεις του κράτους. Ρε, πούστη, αφού το ξέρω ότι το καταλαβαίνεις ότι έγραψες μαλακία. Πες ότι μπερδεύτηκες, γιατί προσπαθείς να βγεις από πάνω;
Δεν μπερδεύτηκα, εσύ κάνεις τον μαλάκα.
Είσαι αξιοθρήνητος, ρε φίλε, τελικά. Γράφεις μια σούπερ αντιφατική παπαριά και μετά αντί να το παραδεχτείς που το καταδεικνύω, το παίζεις και ιστορία. Πραγματικά, είσαι για λύπηση, τι να πω.
Όχι. Αξιοθρήνητοι είναι οι ψεκασμένοι που επικαλούνται το (ανύπαρκτο) συνταγματικό τους δικαίωμα να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Αρίστος έγραψε: 25 Δεκ 2020, 19:39Βασικα εγω θα πω πως οσοι εισηγουνται τετοιες διαταξεις κατα του συνταγματος πρεπει να κατηγορηθουν για πραξικοπημα και καταλυση της δημοκρατιας.
Τιποτα λιγοτερο.
Αυτα καταρριπτονται τοσο ευκολα που αναρωτιεμαι γιατι τα χρησιμοποιησατε σαν επιχειρηματα in the first place.
α) Aφου εσεις θα εχετε εμβολιαστει συμφωνα με τη δικη σας λογικη θα ειστε ασφαλεις. Αν παλι δεν ειστε τοτε το συγκεκριμενο δεν κανει για εμβολιο, οποτε καλως κι εμεις δεν το κανουμε.
β) Αρκει ενα 60-70% να κτιστει η ανοσια της αγελης. Ε τοσοι θα εμβολιαστουν οποτε γιατι γκρινιαζετε; Ισως μαλιστα να μην χρειαστει καν τετοιο ποσοστο καθως ενα σοβαρο ποσοστο στους νεους εχει διασταυρουμενη (φυσικη) ανοσια ηδη ενω καποιοι σε μεγαλυτερες ηλικιες αποκτησαν ανοσια επειδη κολλησαν και ο οργανισμος τους ανεπτυξε αντισωματα.
γ) Εμεις δεν το κανουμε για τρεις πολυ σοβαρους λογους που δεν εχουν καμια σχεση με ψεκασμα. Πρωτον γιατι θεωρουμε οτι 3-4 μηνες δοκιμων δεν φτανουν για να θεωρειται ασφαλες ενα εμβολιο, δευτερον γιατι δεν εχει παρει κανονικη εγκριση αλλα εγκριση υπο ορους (που σημαινει οτι ανα πασα στιγμη μπορει να ανακληθει) και τριτον οτι οι φαρμακευτικες δεν δεχτηκαν να αναλαβουν την ευθυνη των αποζημιωσεων. Επιπλεον θεωρω οτι νομικα ειμαστε καλυμμενοι τοσο με το αρθρο 5.5 του συνταγματος οσο και με τη διεθνη Συνθηκη του Οβιεδο που εχει υπογραψει η Ελλαδα.
Αρίστο, την λες και την ξαναλές την παπαριά σου, λες και δεν έχεις πάρει αποστομωτική απάντηση. Γιά άλλη μιά φορά λοιπόν:
1. Το να μη συμμετέχεις στην κοινή προσπάθεια να νικηθεί ο ιός είναι εξόχως αντικοινωνική συμπεριφορά. Περιμένεις από τους άλλους να σου εξασφαλίσουν ανοσία αγέλης.
2. Εσύ και οι όμοιοί σου και ενόσω δεν έχει επιτευχθεί η ανοσία αγέλης, διεκδικείτε το δικαίωμα να έχετε νοσοκομειακή περίθαλψη γιά τον κορωνοϊό, μειώνοντας έτσι την πρόσβαση σε ΜΕΘ σε καρδιοπαθεί, καρκινοπαθείς, τραυματίες κ.λ.π.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.