!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς όσοι δεν κάνουν εμβόλια;

ΝΑΙ
44
61%
ΟΧΙ
28
39%

Σύνολο ψήφων: 72

nowhere

Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

lafkiotis έγραψε: 02 Ιαν 2021, 03:54 "Mη κανετε υποχρεωτικο εμβολιο για να σωσετε τη ζωη σας και τις ζωες συνανθρωπων σας"

"Κατηγορειστε την κυβερνηση που δεν αγοραζει απο ενα λεωφορείο στον καθε ενα σας να μετακινηστε οπου γουσταρετε για να κανετε διαδηλωσεις και διαμαρτυριες"

Ε ρε μαπες που θελετε μερικοι μπας και γινετε ανθρωποι

"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
:str8jack:
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Πουθενας. Ονομα και πραγμα.

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αυτη τη μαλακία τη λένε όλοι μα όλοι οι χαζοβιόληδες.τους φαίνεται τρομερά έξυπνο :lol:
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Ας μη διαλεγες τετοιο νικ να μη σε δουλευουν. Ηθελες να τη δεις δηθενιας, ψαγμενος και καλα, αλλα γυρισε μπουμερανκ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Γιάννης έγραψε: 02 Ιαν 2021, 08:13
hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 21:39
Γιάννης έγραψε: 01 Ιαν 2021, 15:05

Η άρνηση εμβολιασμού δεν υπερασπίζεται το συνταγματικό άρθρο περί υποχρέωσης της πολιτείας να προστατεύει την υγεία των πολιτών. Αντίθετα, το καταπατά.

Αλλά εντάξει, κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις, αν αυτό ικανοποιεί τις εμμονές σου.
Έχεις κάνει στο μυαλό σου έναν αχταρμά τα δικαιώματα των πολιτών, τις υποχρεώσεις των πολιτών και τις υποχρεώσεις του κράτους. Ρε, πούστη, αφού το ξέρω ότι το καταλαβαίνεις ότι έγραψες μαλακία. Πες ότι μπερδεύτηκες, γιατί προσπαθείς να βγεις από πάνω;
Δεν μπερδεύτηκα, εσύ κάνεις τον μαλάκα.
Είσαι αξιοθρήνητος, ρε φίλε, τελικά. Γράφεις μια σούπερ αντιφατική παπαριά και μετά αντί να το παραδεχτείς που το καταδεικνύω, το παίζεις και ιστορία. Πραγματικά, είσαι για λύπηση, τι να πω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2021, 10:08
Γιάννης έγραψε: 02 Ιαν 2021, 08:13
hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 21:39

Έχεις κάνει στο μυαλό σου έναν αχταρμά τα δικαιώματα των πολιτών, τις υποχρεώσεις των πολιτών και τις υποχρεώσεις του κράτους. Ρε, πούστη, αφού το ξέρω ότι το καταλαβαίνεις ότι έγραψες μαλακία. Πες ότι μπερδεύτηκες, γιατί προσπαθείς να βγεις από πάνω;
Δεν μπερδεύτηκα, εσύ κάνεις τον μαλάκα.
Είσαι αξιοθρήνητος, ρε φίλε, τελικά. Γράφεις μια σούπερ αντιφατική παπαριά και μετά αντί να το παραδεχτείς που το καταδεικνύω, το παίζεις και ιστορία. Πραγματικά, είσαι για λύπηση, τι να πω.

Ο Γιαννοπουλος ειναι, χρησιμοποιει διαφορους κλωνους για να βριζει.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Γιάννης έγραψε: 02 Ιαν 2021, 08:18
Αρίστος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:27
Γιάννης έγραψε: 31 Δεκ 2020, 15:48

Βγαλε οσους αφρους θες, δειξε το πηξιμο σου ελευθερα. :lol:

Το πρωτο λινκ ειναι φρεσκο πριν 2 μερες, το δευτερο στο τελος του καλοκαιριου.

Μπάτε σκύλοι αλέστε! Κανένας έλεγχος στα αεροδρόμιά μας

https://www.dimokratianews.gr/ellada/ka ... erodromia/

Απίστευτο! Μπήκαν 2,5 εκατομμύρια τουρίστες χωρίς τεστ!

https://www.dimokratianews.gr/ellada/ap ... oris-test/

Αλλα τι να περιμενουμε απο κυβερνηση-καφενειο που δεν εκανε ουτε τεστ στους αστυνομικους που επεβλεπαν την καραντινα; :smt005:

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ καταγγέλλουν ότι δεν έχουν κάνει ακόμη τεστ για κορονοϊό

https://www.dimokratianews.gr/politiki/ ... oyn-kanei/

.

.
Τι λες να πιστέψω; Αυτά που έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια, ή αυτά που γράφουν οι κωλοφυλλάδες στις οποίες αρθρογραφείς;

Απο ποτε το διαδικτυακο ψευδωνυμο ενος τραμπουκου σαν κι εσενα ειναι πιο εγκυρο απο μιας ημερησιας εφημεριδας μεγαλης κυκλοφοριας;

.
Βακχυλίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βακχυλίδης »

Αρίστος έγραψε: 02 Ιαν 2021, 10:58

.
Δεν εχω καμια σχεση με τον συγκεκριμενο λογαριασμο
Ποτε δεν ειχα δυο λογαριασμους ενεργους ταυτοχρονα
Οι λογαριασμοι που εχω χρησιμοποιησει ειναι οι εξης
isuldar
kaltsοpedilos
Γιαννης ο Στικακιας
Τουμπεκιαστης
Βακχυλιδης
Αν ξεχναω εναν η δυο θα στους πω απο Δευτερα ωστε να μην εχεις απορια

Υγ.Δεν ψηφιζω στα poll σου με διαφορετικους λογαριασμους για να στα χαλασω οπως νομιζεις
Υγ.2 Δεν μου αρεσει να βριζω στα φορουμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βακχυλίδης την 02 Ιαν 2021, 11:22, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αρίστος έγραψε: 02 Ιαν 2021, 10:58 Ο Γιαννοπουλος ειναι, χρησιμοποιει διαφορους κλωνους για να βριζει.
Λάθος κάνεις. Ξανακοίταξε τα προηγούμενα ονόματα κάτω από το avatar. O χρήστης αυτός γράφει χρόνια και στο παλιό.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ST48410 έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:14
Αρίστος έγραψε: 02 Ιαν 2021, 10:58 Ο Γιαννοπουλος ειναι, χρησιμοποιει διαφορους κλωνους για να βριζει.
Λάθος κάνεις. Ξανακοίταξε τα προηγούμενα ονόματα κάτω από το avatar. O χρήστης αυτός γράφει χρόνια και στο παλιό.

Δεν κανω κανενα λαθος, ανεκαθεν ο Γιαννοπουλος χρησιμοποιει 5-6 κλωνους ταυτοχρονα. Δυο του ειχαν πιασει στο παλιο (ξερω και ποιους, ο ενας ειναι απο τους 5-6 που χρησιμοποιει εδω).

.
Βακχυλίδης

Δεν εχω χρησιμοποιησει στο παλιο λογαριασμο εκτος απο τον ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ οποτε πως γινεται να με εχουν πιασει για κατι που δεν εχω κανει;
Παμε ξανα
Ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει δυο nickname ταυτοχρονα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Βακχυλίδης έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:11
Αρίστος έγραψε: 02 Ιαν 2021, 10:58

.
Δεν εχω καμια σχεση με τον συγκεκριμενο λογαριασμο
Ποτε δεν ειχα δυο λογαριασμους ενεργους ταυτοχρονα
Οι λογαριασμοι που εχω χρησιμοποιησει ειναι οι εξης
isuldar
kaltsοpedilos
Γιαννης ο Στικακιας
Τουμπεκιαστης
Βακχυλιδης
Αν ξεχναω εναν η δυο θα στους πω απο Δευτερα ωστε να μην εχεις απορια

Υγ.Δεν ψηφιζω στα poll σου με διαφορετικους λογαριασμους για να στα χαλασω οπως νομιζεις
Υγ.2 Δεν μου αρεσει να βριζω στα φορουμ

Ξεχνας δυο που σου ειχαν πιασει στο ελευθερο και το Γιαννη.

.
Βακχυλίδης

Δεν εχω χρσιμοποιησει ποτε αλλον λογαριασμο στο Elefthero εκτος απο τον ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ που εγινε ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ λογο προβληματος στο email κτλ
Στο elefthero ξεκινωντας απο τον kauldron mου εχουν χρεωσει δεκαδες λογαριασμους πχ τον λογαριασμο talaipwros
Oποιαδηποτε αλλη απορια εχεις εμαι στην διαθεση σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βακχυλίδης την 02 Ιαν 2021, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Βακχυλίδης έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:26 Δεν εχω χρσιμοποιησει ποτε αλλον λογαριασμο στο Elefthero εκτος απο τον ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ που εγινε ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ λογο προβληματος στο email κτλ
Στο elefthero ξεκινωντας απο τον kauldron που εχουν χρεωσει δεκαδες λογαριασμους πχ τον λογαριασμο talaipwros
Oποιαδηποτε αλλη απορια εχεις εμαι στην διαθεση σου

Πως ακριβως γραφοταν το Kaltsopedilos;

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”