!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πηγα ρεβεγιον με άλλους 25, τώρα έχω τύψεις.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nowhere

Re: Πηγα ρεβεγιον με άλλους 25, τώρα έχω τύψεις.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

μικρός μου άρεσε να κάνω πυργάκια με την άμμο και γύρω γύρω να βάζω βότσαλα σαν τείχη ώπα σόρι έπαθα γούντι
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Είδα τον τίτλο του νήματος και νόμιζα ότι το άνοιξε η πρώην μου, μετά είδα τη λέξη ρεβεγιόν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Δυστυχώς ακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
Z
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

lafkiotis έγραψε: 02 Ιαν 2021, 14:19 Aμα δεν πανε ομως, βγες να φωναξεις και εσυ οτι φταιει η κυβερνηση που δεν εχει αρκετες ΜΕΘ και δε σου εδωσε ενα λεωφοριο να κινηθεις στην Ικαρια.
Όχι ρε, εγώ τέτοιες παπαριές δε λέω. Εγώ θέλω να κοπούν όλα τα επιδόματα και να κλείσει και το 80% του δημοσίου και ΟΛΑ να πάνε στον ιδιωτικό και ότι πλερώνεις να παίρνεις, καλύτερα ιδιωτικός τομέας παρά κομματικός τομέας.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Καραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:04 Δυστυχώς ακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
την τιμωρία ενός φαλλού
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:03 Είδα τον τίτλο του νήματος και νόμιζα ότι το άνοιξε η πρώην μου, μετά είδα τη λέξη ρεβεγιόν.
Πρώτα είναι το "ρεβεγιον" και μετά το 25, ανάποδα τα διαβάζεις εσύ ? 'αραβας είσαι ?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:07
Καραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:04 Δυστυχώς ακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
την τιμωρία ενός φαλλού
Ε,τότε να το στείλω και να τους πω να δώσουν την αμοιβή σε σας, αγαπητέ.
Z
Γενιά της Αγαμίας

Esperos έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:07
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:03 Είδα τον τίτλο του νήματος και νόμιζα ότι το άνοιξε η πρώην μου, μετά είδα τη λέξη ρεβεγιόν.
Πρώτα είναι το "ρεβεγιον" και μετά το 25, ανάποδα τα διαβάζεις εσύ ? 'αραβας είσαι ?
η πρώην του πάντως σίγουρα είναι ελλεϊνίδα
Γενιά της Αγαμίας

Καραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:08
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:07
την τιμωρία ενός φαλλού
Ε,τότε να το στείλω και να τους πω να δώσουν την αμοιβή σε σας, αγαπητέ.
κάποιο ακριβές στοιχείο επικοινωνίας σας θα ήταν η πιο ποθητή αμοιβή μου, δεσποινίς
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Καραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:04 Δυστυχώς :a040: ακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
Το να είσαι μιά καλή ρουφιάνα και το να σε σέβονται οι Δημοκρατικός και οι άλλοι ευρωλίγουρες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

nowhere έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:00 μικρός μου άρεσε να κάνω πυργάκια με την άμμο και γύρω γύρω να βάζω βότσαλα σαν τείχη ώπα σόρι έπαθα γούντι
:lol:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Esperos έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:07
Αν κατέχεις καλά μια γλώσσα δε συλλαβίζεις, διαβάζεις όλη την πρόταση σχεδόν ταυτόχρονα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μπίστης έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:11
Καραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:04 Δυστυχώς :a040: ακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
Το να είσαι μιά καλή ρουφιάνα και το να σε σέβονται οι Δημοκρατικός και οι άλλοι ευρωλίγουρες
Το δεύτερο δε με ενδιαφέρει. Ούτε το πρώτο εδώ που τα λέμε. Αλλά βάλαν 100Κ για αυτούς που έπαιξαν λίγο με τον πρύτανη, για αυτούς που διακινδυνεύουν τον πληθυσμό ενός ολόκληρου νησιού, ούτε μισό ευρώ.
Z
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Και να το στείλεις δε θα ασχοληθουνε.
Γενιά της Αγαμίας

Καραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:13 Αλλά βάλαν 100Κ για αυτούς που έπαιξαν λίγο με τον πρύτανη
αν παίζανε όμως έτσι κάποιοι με σένα, θα ήταν σεξουαλική παρενόχληση, σωστά βόδι μου;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”