!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πηγα ρεβεγιον με άλλους 25, τώρα έχω τύψεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πηγα ρεβεγιον με άλλους 25, τώρα έχω τύψεις.
μικρός μου άρεσε να κάνω πυργάκια με την άμμο και γύρω γύρω να βάζω βότσαλα σαν τείχη ώπα σόρι έπαθα γούντι
- Dwarven Blacksmith
Είδα τον τίτλο του νήματος και νόμιζα ότι το άνοιξε η πρώην μου, μετά είδα τη λέξη ρεβεγιόν.
- Καραμελίτσα
Δυστυχώς ακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
Z
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Όχι ρε, εγώ τέτοιες παπαριές δε λέω. Εγώ θέλω να κοπούν όλα τα επιδόματα και να κλείσει και το 80% του δημοσίου και ΟΛΑ να πάνε στον ιδιωτικό και ότι πλερώνεις να παίρνεις, καλύτερα ιδιωτικός τομέας παρά κομματικός τομέας.lafkiotis έγραψε: 02 Ιαν 2021, 14:19 Aμα δεν πανε ομως, βγες να φωναξεις και εσυ οτι φταιει η κυβερνηση που δεν εχει αρκετες ΜΕΘ και δε σου εδωσε ενα λεωφοριο να κινηθεις στην Ικαρια.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
Γενιά της Αγαμίας
την τιμωρία ενός φαλλούΚαραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:04 Δυστυχώς ακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Πρώτα είναι το "ρεβεγιον" και μετά το 25, ανάποδα τα διαβάζεις εσύ ? 'αραβας είσαι ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:03 Είδα τον τίτλο του νήματος και νόμιζα ότι το άνοιξε η πρώην μου, μετά είδα τη λέξη ρεβεγιόν.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Καραμελίτσα
Ε,τότε να το στείλω και να τους πω να δώσουν την αμοιβή σε σας, αγαπητέ.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:07την τιμωρία ενός φαλλούΚαραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:04 Δυστυχώς ακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
Z
-
Γενιά της Αγαμίας
η πρώην του πάντως σίγουρα είναι ελλεϊνίδαEsperos έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:07Πρώτα είναι το "ρεβεγιον" και μετά το 25, ανάποδα τα διαβάζεις εσύ ? 'αραβας είσαι ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:03 Είδα τον τίτλο του νήματος και νόμιζα ότι το άνοιξε η πρώην μου, μετά είδα τη λέξη ρεβεγιόν.
-
Γενιά της Αγαμίας
κάποιο ακριβές στοιχείο επικοινωνίας σας θα ήταν η πιο ποθητή αμοιβή μου, δεσποινίςΚαραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:08Ε,τότε να το στείλω και να τους πω να δώσουν την αμοιβή σε σας, αγαπητέ.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:07την τιμωρία ενός φαλλούΚαραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:04 Δυστυχώς ακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
Το να είσαι μιά καλή ρουφιάνα και το να σε σέβονται οι Δημοκρατικός και οι άλλοι ευρωλίγουρεςΚαραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:04 Δυστυχώςακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
nowhere έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:00 μικρός μου άρεσε να κάνω πυργάκια με την άμμο και γύρω γύρω να βάζω βότσαλα σαν τείχη ώπα σόρι έπαθα γούντι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Dwarven Blacksmith
Αν κατέχεις καλά μια γλώσσα δε συλλαβίζεις, διαβάζεις όλη την πρόταση σχεδόν ταυτόχρονα.Esperos έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:07Πρώτα είναι το "ρεβεγιον" και μετά το 25, ανάποδα τα διαβάζεις εσύ ? 'αραβας είσαι ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:03 Είδα τον τίτλο του νήματος και νόμιζα ότι το άνοιξε η πρώην μου, μετά είδα τη λέξη ρεβεγιόν.
- Καραμελίτσα
Το δεύτερο δε με ενδιαφέρει. Ούτε το πρώτο εδώ που τα λέμε. Αλλά βάλαν 100Κ για αυτούς που έπαιξαν λίγο με τον πρύτανη, για αυτούς που διακινδυνεύουν τον πληθυσμό ενός ολόκληρου νησιού, ούτε μισό ευρώ.Μπίστης έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:11Το να είσαι μιά καλή ρουφιάνα και το να σε σέβονται οι Δημοκρατικός και οι άλλοι ευρωλίγουρεςΚαραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:04 Δυστυχώςακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
Z
-
Von Mackensen
Και να το στείλεις δε θα ασχοληθουνε.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Ιαν 2021, 17:04 Δυστυχώς ακόμα δεν έχουν βάλει επικήρυξη για όσους σπάνε την καραντίνα, οπότε τί έχω να κερδίσω στέλνοντας αυτό το νήμα στη δίωξη;
-
Γενιά της Αγαμίας
αν παίζανε όμως έτσι κάποιοι με σένα, θα ήταν σεξουαλική παρενόχληση, σωστά βόδι μου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 29 Απαντήσεις