Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στο νομο και στα δικαστήρια ΔΕΝ κάνει καμία διάκριση ρατσιστικης συμπεριφορας σε σχέση με το από πού προέρχεται
Ίσα ίσα απέναντι στον νόμο είμαστε όλοι ίσοι ..
Εδώ είναι που ο στραβομάρ βγαίνει offline για ώρες ή και μέρες. Θα ξαναμπεί όταν περάσουν πολλές σελίδες.
Βρες απόφαση δικαστηρίου στην Ελλάδα, στην οποία καταδικάστηκε αλλοδαπός εναντίον έλληνα πολίτη για έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.
Σου λέω το τι λέγει ο νόμος
Σε αυτό που μου λες εσύ σημαίνει ότι στην δημοκρατική Ελλάδα υπάρχει ανισότητα απέναντι στον νόμο και οι αλλοδαποί έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες !!!
Άνθρωπε μου βάση της ελληνικής νομοθεσίας για την ρατσιστική εγκληματική συμπεριφορά και για την ρητορική μίσους δεν υπάρχει νομική διάκριση σε κυρίαρχη και μη κυρίαρχη πλειοψηφία !!!
Για άλλη μία φορά:
η ΔΙΑΚΡΙΣΗ γίνεται προς ευάλωτες ομάδες.
Η έννοια του ρατσισμού στη σύγχρονη νομοθεσία προϋποθέτει ότι η ομάδα που υφίσταται διάκριση στερείται βασικής εφαρμογής σε στοιχειώδη δικαιώματα. Επομένως, δεν μπορεί να είναι η κυρίαρχη κοινωνική ομάδα.
Όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο !!
Δεν υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που να δικαιούνται πιο επιεικής μεταχείριση από τους υπόλοιπους κατοίκους
Το ποινικό αδίκημα της ρατσιστικης συμπεριφορας η της ρητορικής μίσους ισχύει σαν ποινικό αδίκημα για όλους τους κατοίκους είτε ανήκουν σε ευάλωτη ομάδα είτε όχι !!
Μα για ισότητα μιλάμε.
Το ρατσιστικό έγκλημα έχει το νόημα ότι μία ομάδα ανθρώπων αποκλείεται από την πρόσβαση σε βασικά δικαιώματα λόγω διακρίσεων φυλής, χρώματος, θρησκείας κλπ.
Ο νόμος έρχεται να επαναφέρει την ισορροπία μεταξύ της ευάλωτης αυτής ομάδας και της κυρίαρχης υπόλοιπης ομάδας η οποία διαθέτει ούτως ή άλλως την πρόσβαση.
stavmanr έγραψε: 02 Ιαν 2021, 10:12
Βρες απόφαση δικαστηρίου στην Ελλάδα, στην οποία καταδικάστηκε αλλοδαπός εναντίον έλληνα πολίτη για έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.
Σε αυτό που μου λες εσύ σημαίνει ότι στην δημοκρατική Ελλάδα υπάρχει ανισότητα απέναντι στον νόμο και οι αλλοδαποί έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες !!!
Τόσα εγκλήματα στην Ελλάδα και δεν μπορείς να βρεις αυτό που σου ζητώ;
Βρες ένα έγκλημα αλλοδαπού προς έλληνα στην ελληνική επικράτεια που κρίθηκε από το δικαστήριο ως "έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά".
Περιμένω για να το μελετήσω.
Για άλλη μία φορά:
η ΔΙΑΚΡΙΣΗ γίνεται προς ευάλωτες ομάδες.
Η έννοια του ρατσισμού στη σύγχρονη νομοθεσία προϋποθέτει ότι η ομάδα που υφίσταται διάκριση στερείται βασικής εφαρμογής σε στοιχειώδη δικαιώματα. Επομένως, δεν μπορεί να είναι η κυρίαρχη κοινωνική ομάδα.
Όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο !!
Δεν υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που να δικαιούνται πιο επιεικής μεταχείριση από τους υπόλοιπους κατοίκους
Το ποινικό αδίκημα της ρατσιστικης συμπεριφορας η της ρητορικής μίσους ισχύει σαν ποινικό αδίκημα για όλους τους κατοίκους είτε ανήκουν σε ευάλωτη ομάδα είτε όχι !!
Μα για ισότητα μιλάμε.
Το ρατσιστικό έγκλημα έχει το νόημα ότι μία ομάδα ανθρώπων αποκλείεται από την πρόσβαση σε βασικά δικαιώματα λόγω διακρίσεων φυλής, χρώματος, θρησκείας κλπ.
Ο νόμος έρχεται να επαναφέρει την ισορροπία μεταξύ της ευάλωτης αυτής ομάδας και της κυρίαρχης υπόλοιπης ομάδας η οποία διαθέτει ούτως ή άλλως την πρόσβαση.
Το να αντιμετωπίζονται με ανισο τρόπο απέναντι στον νόμο και στην δικαιοσύνη άνθρωποι που κάνουν τα ίδια ακριβώς αδικήματα είναι κατάλυση της δημοκρατίας
Δευτέρον αυτό που λες θα ίσχυε μόνον εάν υπήρχε από νομικής πλευράς καθοριστεί το ποιος η ποια κοινωνική ομάδα θα θεωρούνταν ευάλωτη πχ θα όριζε με σαφήνεια ο νόμος ότι οι τσιγγάνοι μπορούν να βρίζουν η να άδικους τους υπόλοιπους Έλληνες χωρίς να θεωρούνται ρατσιστές ενώ εάν το κάνουν οι υπόλοιποι Έλληνες θα κατηγορούνται από νομικής πλευράς στο δικαστήριο για ρατσισμό !!
Τέτοιος νόμος δεν υπάρχει !!
Επιλεκτική εφαρμογή του νόμου γίνεται σε πολλά άλλα ζητήματα πχ ακόμη και η Χρυσή Αυγή είχε νομική ασυλία παλαιότερα πριν ενοχλήσει την εξουσία επί Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά
Το ότι υπάρχει επιλεκτική εφαρμογή των νόμων με διαπλοκή πολιτικής εξουσίας με δικαστική εξουσία δεν έχει σχέση με το τι.λεγεκ ο νόμος
Βρες ένα έγκλημα αλλοδαπού προς έλληνα στην ελληνική επικράτεια που κρίθηκε από το δικαστήριο ως "έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά".
stavmanr έγραψε: 02 Ιαν 2021, 10:12
Βρες μου εσύ εγκλήματα Ελλήνων τα οποία να κρίθηκαν και να καταδικάστηκαν ως ρατσιστικά
Δεν μιλώ για στοχοποιημενες περιπτώσεις όπου η Νέα Δημοκρατία ήθελε να σπάσει τον τσαμπουκα της χρυσής αυγής η οποία έκλεβε ψήφους από αυτή σαν ακροδεξιό πολιτικό κόμμα
Πες μου πόσες από τις μυνησεις του Παναγιώτη Δημητρα έχουν δικαστεί η καταδικαστεί
stavmanr έγραψε: 02 Ιαν 2021, 10:27
Άσε τα μπλα μπλα ΑΙΝΕΙΑΝ. Περιμένω ακόμα ....
Βρε μου πόσοι Έλληνες έχουν καταδικαστεί για ρατσιστική συμπεριφορά και όχι για κάποια εγκληματική ενέργεια άσχετα με τον ρατσισμό
Και για να τελειώνουμε ο νόμος ΔΕΝ επιτρέπει την ρατσιστική τέλεση εγκληματικων πράξεων σε ευάλωτες ομάδες έναντι των υπολοίπων κατοικων όπως και δεν ορίζει το ποιοι θεωρούνται ως ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που να έχουν το νομικό δικαίωμα να συμπεριφέρονται ρατσιστικά
(...)
Ακόμα περιμένω ΑΙΝΕΙΑΝ.
Μου έγραψες ότι υπάρχει "αντίστροφος ρατσισμός" στα νομικά μας κι ότι ο νόμος δεν διαχωρίζει τις ομάδες σε ευάλωτες και μη. Επομένως, περιμένω αποφάσεις που να καταδικάζουν άτομα ευάλωτης ομάδας (μετανάστες) προς άτομα του ντόπιου πληθυσμού (έλληνες πολίτες) για "ρατσιστική επίθεση", όπως βρίσκω το αντίθετο σε αρκετές περιπτώσεις.
Σου το ζητώ για να το μελετήσω, διότι θα είναι κάτι πρωτοφανές στα χρονικά του ελληνικού ποινικού δικαίου.
Εγώ, λοιπόν, θα επιμείνω ότι η τακτική γκέμπαιλς με την αντιστροφή βασικών όρων οι οποίοι προστατεύουν τις ευάλωτες ομάδες μπορεί να αρέσει σε κάποιους, αλλά ευτυχώς όχι τη συντριπτική πλειονότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 02 Ιαν 2021, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χωρια που δεν απαγορεύεται η ρατσιστική ιδεολογία αλλά η ρητορική μίσους η οποία να προτρέπει σε εγκληματικές ενέργειες και η τέλεση εγκλημάτων με κίνητρο την ρατσιστική ιδεολογία
Ο ρατσισμός ως ιδεολογία δεν απαγορεύεται ..
(...)
Ακόμα περιμένω ΑΙΝΕΙΑΝ.
Μου έγραψες ότι υπάρχει "αντίστροφος ρατσισμός" στα νομικά μας κι ότι ο νόμος δεν διαχωρίζει τις ομάδες σε ευάλωτες και μη. Επομένως, περιμένω αποφάσεις που να καταδικάζουν άτομα ευάλωτης ομάδας (μετανάστες) προς άτομα του ντόπιου πληθυσμού (έλληνες πολίτες) για "ρατσιστική επίθεση", όπως βρίσκω το αντίθετο σε αρκετές περιπτώσεις.
Σου το ζητώ για να το μελετήσω, διότι θα είναι κάτι πρωτοφανές στα χρονικά του ελληνικού ποινικού δικαίου.
Πες μου πόσοι Έλληνες καταδικάστηκαν για ρατσιστική συμπεριφορά ;
Προσοχή ΜΟΝΟ για ρατσιστική συμπεριφορά και όχι για άλλες εγκληματικες ενέργειες πχ φονο κλπ
Ακόμα περιμένω ΑΙΝΕΙΑΝ.
Προσοχή ΜΟΝΟ για ρατσιστική συμπεριφορά και όχι για άλλες εγκληματικες ενέργειες πχ φονο κλπ
Τί ανοησία ήταν αυτή πάλι;
Μιλάμε για εγκλήματα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Μιλάμε δηλαδή για εγκληματικές πράξεις (φόνος, πρόκληση σωματικών κακώσεων κλπ) που πηγάζουν ή συνοδεύονται από τάσεις μίσους προς συγκεκριμένες ευάλωτες ομάδες.
Θα γράφεις μόνο για να γράφεις ή επιτέλους να παραθέσεις αυτό που σου ζήτησα παραπάνω για να το μελετήσω;
(...)
Ακόμα περιμένω ΑΙΝΕΙΑΝ.
Εγώ, λοιπόν, θα επιμείνω ότι η τακτική γκέμπαιλς με την αντιστροφή βασικών όρων οι οποίοι προστατεύουν τις ευάλωτες ομάδες μπορεί να αρέσει σε κάποιους, αλλά ευτυχώς όχι τη συντριπτική πλειονότητα.
Οι θεωρίες που μας πουλάς δεν έχουν σχέση με την ελληνική νομοθεσία ούτε υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που να επιτρέπουν σε αλλοδαπούς να συμπεριφέρονται ρατσιστικά στους Έλληνες
Τώρα η μη εφαρμογή των νόμων στην Ελλάδα είναι άλλο ζήτημα
Εδώ μια γνωστή μου βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ έχει μηνυθεί για ρατσιστική συμπεριφορά γιατί έβρισε τους αστυνομικούς σαν σύνολο
Ακόμα περιμένω ΑΙΝΕΙΑΝ.
Τί ανοησία ήταν αυτή πάλι;
Μιλάμε για εγκλήματα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Μιλάμε δηλαδή για εγκληματικές πράξεις (φόνος, πρόκληση σωματικών κακώσεων κλπ) που πηγάζουν ή συνοδεύονται από τάσεις μίσους προς συγκεκριμένες ευάλωτες ομάδες.
Θα γράφεις μόνο για να γράφεις ή επιτέλους να παραθέσεις αυτό που σου ζήτησα παραπάνω για να το μελετήσω;
ΔΕΝ υπάρχουν εγκλήματα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά υπάρχουν εγκλήματα που γίνονται για άλλους λόγους και που κάποιοι βλαμμένοι σαν κι εσένα τα θεωρούν ως ρατστικα
Πχ πήγε να μου κλέψει το πορτοφόλι ένας τσιγγάνος και άρπαξε δύο γροθιες ..ρατσισμός κλπ κλπ κλπ
Και σαν βλάκας που είσαι δεν καταλαβαίνεις ότι με ;αυτά τα επιχειρήματα που τσαμπουνας εδώ μέσα δίνεις δίκιο και δικαιολογεις τους πιο ακραίους Έλληνες ρατσιστές
Ακόμα περιμένω ΑΙΝΕΙΑΝ.
Οι θεωρίες που μας πουλάς δεν έχουν σχέση με την ελληνική νομοθεσία ούτε υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που να επιτρέπουν σε αλλοδαπούς να συμπεριφέρονται ρατσιστικά στους Έλληνες
Τώρα η μη εφαρμογή των νόμων στην Ελλάδα είναι άλλο ζήτημα
Ή απλά κάτι καταλαβαίνεις λάθος που φυσικά δεν το καταλαβαίνει λάθος το σύνολο των εισαγγελέων και δικαστών στην Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 02 Ιαν 2021, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.