MA ΤΙ ΛΕΕΙ;!;!ksk έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:44Μα όλοι είμαστε πιασμένοι στον ιστό της Αφροδίτης οποτε ας μιλάμε θεωρητικά με τις εξής μόνο δυο επιλογές:Γιάννης έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:13Όχι. Αλλά έπεσες σχετικά κοντά.
Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοείς, μιλάς με νοήματα.ksk έγραψε: 28 Δεκ 2020, 15:38 Τωρα ας πάμε και στον πόνο μου...
Λεω οτι ειμαι το μαύρο πρόβατο και νομίζω πως ειμαιαλλα έχω λευκή επιδερμίδα και ζω ανάμεσα σε λύκους οποτε αναρωτιέμαι κατα όπως λεει και ο Καζαντζακης ...αν είσαι αρνί σε τρώνε αν είσαι λύκος τρως...τι να κανω;
Μήπως οι λύκοι δεν τρώνε τα μαύρα πρόβατα; Υπόψιν ειμαι χορτοφάγος άρα η επιλογή του αρνιού ειναι μονόδρομος...
![]()
Όπως και να'χει, οι μόνοι λύκοι που πρέπει να φοβάσαι και να προσέχεις είναι αυτοί που είναι ντυμένοι πρόβατα. Οι άλλοι είναι λιγότερο επικίνδυνοι.
Επίσης, καλύτερα να είσαι αρνί και να σε φάνε οι λύκοι, παρά να ανακατέυεσαι με τα πίτουρα και να σε φάνε οι κότες.
1) είσαι αρνί
2) είσαι λύκος
Άλλη μεταμφίεση δεν υπάρχει...οποτε κι εσύ με συμβουλεύεις να ειμαι αυτο που ειμαι![]()
Εεεε αφού και ο θείος Γιάννης, απο κάπου κοντά στην Κοζάνη, μου το επιτρέπει είμαστε οκεγια
Τοχα έναν καημο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πείτε τον πόνο σας στον θείο Γιάννη
Re: Πείτε τον πόνο σας στον θείο Γιάννη
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- tanipteros
Γιαννιιηηηηηηηηηηηη..........!!!!!!!!!!!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Cecily Anne
Έχουμε τον ίδιο ιδιοκτήτη, αλλά εγώ είμαι μια πενταετία ενοικιάστρια κι αυτός ενάμιση μήνα. Μας έχει ζαλίσει τ'αρχίδια ειλικρινά. Άσε τις γκόμενες που πάνε κι έρχονται μες στην καραντίνα. Ήδη σε μία μαλακία του ιδιοκτήτη του τα'χωσα, γιατί μου ζητησε να πάω να συνεννοηθώ εγώ για μια μαλακία που έκαναν και του είπα δεν παίζει, διότι θα κολλήσω τίποτα με τον κόσμο που πάει κι έρχεται μες στην καραντίνα. Τώρα κάνω την πάπια προσωρινά, αλλά στην επόμενη μάζωξη που θα κάνει μέσα σε καραντίνα, θα φάει καταγγελία.Γιάννης έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:31Βρές πρώτα αν είναι ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης. Και φρόντισε να κινήσεις τις απαραίτητες διαδικασίες όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο θόρυβος δεν πρόκειται να σταματήσει από μόνος του, απεναντίας όσο περισσότερη ανοχή δείχνεις τόσο θα χειροτερεύει.Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:28Δεν έχει ώρα. Ακούει σχεδόν όλη μέρα. Τη δε νύχτα βάζει πλυντήριο-στεγνωτήριο και τρίζουν τα πάντα.Γιάννης έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:20
Ε, μην διαβάζεις, άκου κι εσύ τραπ!
Ή, αν έχεις κανέναν γνωστό που να ξέρει από πολεμικές τέχνες, φώναξέ τον να σπάσει τα μούτρα του τραπερά, να τελειώνει η υπόθεση.
Σοβαρά τώρα, για τί ώρες μιλάμε; Αν είναι ώρες κοινής ησυχίας του φέρνεις αστυνομία. Αν όχι, τότε πρέπει να το ξανασκεφτώ (όπως και να'χει, αν είναι ενοικιαστής πας κατευθείαν στον ιδιοκτήτη για να κάνεις φασαρία)
Και όχι πολλές πολλές ευγένειες. Η πρώτη κίνηση καλό θα ήταν να είναι ένα γερό μπινελίκι από το φωταγωγό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όλα τα νιαμού είναι βρωμόμουνα, εκτός απ' το δικό της.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Α είναι και οικολόγος, το χρυσό μου.Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:28Δεν έχει ώρα. Ακούει σχεδόν όλη μέρα. Τη δε νύχτα βάζει πλυντήριο-στεγνωτήριο και τρίζουν τα πάντα.Γιάννης έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:20Ε, μην διαβάζεις, άκου κι εσύ τραπ!Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:15 Προσπαθώ να διαβάσω. Στον πάνω όροφο έχει μετακομίσει ένας που ακούει τραπ. Τουτέστιν δεν μπορώ να διαβάσω.
Ή, αν έχεις κανέναν γνωστό που να ξέρει από πολεμικές τέχνες, φώναξέ τον να σπάσει τα μούτρα του τραπερά, να τελειώνει η υπόθεση.
Σοβαρά τώρα, για τί ώρες μιλάμε; Αν είναι ώρες κοινής ησυχίας του φέρνεις αστυνομία. Αν όχι, τότε πρέπει να το ξανασκεφτώ (όπως και να'χει, αν είναι ενοικιαστής πας κατευθείαν στον ιδιοκτήτη για να κάνεις φασαρία)
.
.
Καλά τα έλεγε ο σύντροφος. Δικό μας παιδί εννοείται
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όχι και παιδί ο μπαμπάς σας.
.
.
Δικός σας μπαμπάς είναι. Εμάς είναι σύντροφος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν είμαι δεξιός, όχι όσο είσαι εσύ τουλάχιστο.
.
.
-
Γιάννης
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν έχω ιδέα. Νομίζω ότι ένας κληρικός θα ήταν πολύ πιο αρμόδιος να απαντήσει απ'όσο εγώ.Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:38 Θειε Γιαννη. Εχω τενοντίτιδα στον δεξιό ωμο και δεν μπορώ να κάνω το σταυρο μου. Μετράει αμα τον κάνω με το αριστερό χέρι;
-
Γιάννης
- tanipteros
πάντα ήθελα να πω αυτό νν με το ιιηη... ννιιιηηη!!!!!!!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Έγκυος;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Κυρ Γιάννη.
Είμαι ερωτευμένος με μια πχωρουμίτισσα.
Είμαι ερωτευμένος με μια πχωρουμίτισσα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση