Τωρα ας πάμε και στον πόνο μου...
Λεω οτι ειμαι το μαύρο πρόβατο και νομίζω πως ειμαι
Τι λες πάλι βρε, δυσάρεστο σεχ, καθαρόμουνα, τουλούμπα χωρίς ρίγες, δε σε καταλαβαίνω, δεν έχουμε τέτοια πράματα εμείς στο χωριό.Naida έγραψε: 28 Δεκ 2020, 15:04
Βρε ναι. Απλά αντί για βρωμόμουνα να διαλέξεις καθαρομουνα. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη για το σεξ να μην σου είναι τόσο δυσάρεστο.
Συγνωμη δεν ήξερα.sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2020, 16:41Τι λες πάλι βρε, δυσάρεστο σεχ, καθαρόμουνα, τουλούμπα χωρίς ρίγες, δε σε καταλαβαίνω, δεν έχουμε τέτοια πράματα εμείς στο χωριό.Naida έγραψε: 28 Δεκ 2020, 15:04sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2020, 14:52
Δεν είμαι πέφτουλας, και στα πεσίματα που με κάνουν εξαιρετικά επιλεκτικός, έχω δώσει άλλες διαστάσεις στο "άμα βρω", πρακτικά μιλώντας πάντα.
Βρε ναι. Απλά αντί για βρωμόμουνα να διαλέξεις καθαρομουνα. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη για το σεξ να μην σου είναι τόσο δυσάρεστο.
Έχετε εσείς καθαρόμουνα και δυσάρεστο σεχ στο χωριό σας;Naida έγραψε: 28 Δεκ 2020, 16:43Συγνωμη δεν ήξερα.sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2020, 16:41Τι λες πάλι βρε, δυσάρεστο σεχ, καθαρόμουνα, τουλούμπα χωρίς ρίγες, δε σε καταλαβαίνω, δεν έχουμε τέτοια πράματα εμείς στο χωριό.Naida έγραψε: 28 Δεκ 2020, 15:04
Όχι. Αλλά έπεσες σχετικά κοντά.
Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοείς, μιλάς με νοήματα.ksk έγραψε: 28 Δεκ 2020, 15:38 Τωρα ας πάμε και στον πόνο μου...
Λεω οτι ειμαι το μαύρο πρόβατο και νομίζω πως ειμαιαλλα έχω λευκή επιδερμίδα και ζω ανάμεσα σε λύκους οποτε αναρωτιέμαι κατα όπως λεει και ο Καζαντζακης ...αν είσαι αρνί σε τρώνε αν είσαι λύκος τρως...τι να κανω;
Μήπως οι λύκοι δεν τρώνε τα μαύρα πρόβατα; Υπόψιν ειμαι χορτοφάγος άρα η επιλογή του αρνιού ειναι μονόδρομος...
![]()
Ε, μην διαβάζεις, άκου κι εσύ τραπ!Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:15 Προσπαθώ να διαβάσω. Στον πάνω όροφο έχει μετακομίσει ένας που ακούει τραπ. Τουτέστιν δεν μπορώ να διαβάσω.
Ναι και το ένα προαπαιτεί το άλλο. Πως θα είναι ευχάριστο το σεξ με καθαρό μουνί; Με τα βρωμόμουνα βρίσκεις το φως σου.
Δεν έχει ώρα. Ακούει σχεδόν όλη μέρα. Τη δε νύχτα βάζει πλυντήριο-στεγνωτήριο και τρίζουν τα πάντα.Γιάννης έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:20Ε, μην διαβάζεις, άκου κι εσύ τραπ!Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:15 Προσπαθώ να διαβάσω. Στον πάνω όροφο έχει μετακομίσει ένας που ακούει τραπ. Τουτέστιν δεν μπορώ να διαβάσω.
Ή, αν έχεις κανέναν γνωστό που να ξέρει από πολεμικές τέχνες, φώναξέ τον να σπάσει τα μούτρα του τραπερά, να τελειώνει η υπόθεση.
Σοβαρά τώρα, για τί ώρες μιλάμε; Αν είναι ώρες κοινής ησυχίας του φέρνεις αστυνομία. Αν όχι, τότε πρέπει να το ξανασκεφτώ (όπως και να'χει, αν είναι ενοικιαστής πας κατευθείαν στον ιδιοκτήτη για να κάνεις φασαρία)
Γιατί; τόσο πολύ γυαλίζουν από τη γλίτσα/μπίχλα που έχουν μαζέψει;
Βρές πρώτα αν είναι ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης. Και φρόντισε να κινήσεις τις απαραίτητες διαδικασίες όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο θόρυβος δεν πρόκειται να σταματήσει από μόνος του, απεναντίας όσο περισσότερη ανοχή δείχνεις τόσο θα χειροτερεύει.Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:28Δεν έχει ώρα. Ακούει σχεδόν όλη μέρα. Τη δε νύχτα βάζει πλυντήριο-στεγνωτήριο και τρίζουν τα πάντα.Γιάννης έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:20Ε, μην διαβάζεις, άκου κι εσύ τραπ!Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:15 Προσπαθώ να διαβάσω. Στον πάνω όροφο έχει μετακομίσει ένας που ακούει τραπ. Τουτέστιν δεν μπορώ να διαβάσω.
Ή, αν έχεις κανέναν γνωστό που να ξέρει από πολεμικές τέχνες, φώναξέ τον να σπάσει τα μούτρα του τραπερά, να τελειώνει η υπόθεση.
Σοβαρά τώρα, για τί ώρες μιλάμε; Αν είναι ώρες κοινής ησυχίας του φέρνεις αστυνομία. Αν όχι, τότε πρέπει να το ξανασκεφτώ (όπως και να'χει, αν είναι ενοικιαστής πας κατευθείαν στον ιδιοκτήτη για να κάνεις φασαρία)
Μα όλοι είμαστε πιασμένοι στον ιστό της Αφροδίτης οποτε ας μιλάμε θεωρητικά με τις εξής μόνο δυο επιλογές:Γιάννης έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:13Όχι. Αλλά έπεσες σχετικά κοντά.
Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοείς, μιλάς με νοήματα.ksk έγραψε: 28 Δεκ 2020, 15:38 Τωρα ας πάμε και στον πόνο μου...
Λεω οτι ειμαι το μαύρο πρόβατο και νομίζω πως ειμαιαλλα έχω λευκή επιδερμίδα και ζω ανάμεσα σε λύκους οποτε αναρωτιέμαι κατα όπως λεει και ο Καζαντζακης ...αν είσαι αρνί σε τρώνε αν είσαι λύκος τρως...τι να κανω;
Μήπως οι λύκοι δεν τρώνε τα μαύρα πρόβατα; Υπόψιν ειμαι χορτοφάγος άρα η επιλογή του αρνιού ειναι μονόδρομος...
![]()
Όπως και να'χει, οι μόνοι λύκοι που πρέπει να φοβάσαι και να προσέχεις είναι αυτοί που είναι ντυμένοι πρόβατα. Οι άλλοι είναι λιγότερο επικίνδυνοι.
Επίσης, καλύτερα να είσαι αρνί και να σε φάνε οι λύκοι, παρά να ανακατέυεσαι με τα πίτουρα και να σε φάνε οι κότες.
Κι εγώ και bonus κύστη Mπέϊκερ στο αριστερό γόνατο.Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Δεκ 2020, 19:38 Θειε Γιαννη. Εχω τενοντίτιδα στον δεξιό ωμο και δεν μπορώ να κάνω το σταυρο μου. Μετράει αμα τον κάνω με το αριστερό χέρι;