Το παλιό ήταν φιλότιμη και αξιοπρόσεκτη παραγωγή. Έλεος, ο Σκάρτσγκαρντ μου φαίνεται λίγος για.. Ράνταλ ΦλαγκJuno έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:22Το παλιό δεν σου άρεσε;Στύγιος έγραψε: 29 Δεκ 2020, 20:40ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !! Mου χαλάσανε το βιβλίο, όλα διεστραμμέναJuno έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 22:45 Ξανάρχεται!!! Την κατάλληλη στιγμή! Να βγουν οι ανισόρροποι και να λένε για το τέλος του κόσμου.
Spoiler
Συγκρίσεις με το παλιό! (Που μου έκοψε τη χολή αν και είμαι φαν των ταινιών τρόμου από παιδί, σπάνια τρομάζω).
Νομίζω πως κάποιοι ηθοποιοί στο παλιό ήταν καλύτερες επιλογές ... όπως πάντα. Βασίζονται στα σημερινά εφέ και χάνουν σε ατμόσφαιρα.
Spoiler
... Μια πίπα και μισή εξελίσσεται...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Kαι φυσικά είχε και φοβερή μουσική : "Don't fear the reaper" , Blue Oyster Cult παρακαλώ
Φιλότιμη και προσεγμένη. Αλλά λίγη και αυτή.Στύγιος έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:55Το παλιό ήταν φιλότιμη και αξιοπρόσεκτη παραγωγή. Έλεος, ο Σκάρτσγκαρντ μου φαίνεται λίγος για.. Ράνταλ Φλαγκ![]()
Ο Skarsgard σε αυτόν τον ρόλο είναι για κλάματα, ακόμα και αν θέλουν να μας πουν ότι οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ο Βελζεβούλης.
Βιάστηκαν να το ξαναγυρίσουν λόγω Covid-19, ενώ έπρεπε να περιμένουν καμιά δεκαετία για να "γράψει" ο χρόνος στο πρόσωπο του τέλειου Randall Flagg.

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Γενικά δε με εμπνέει ,προς το παρόν, η σειρά. Ευελπιστώ στα επόμενα 2-3 επεισόδια , αλλιώς θα πρόκειται για μαλακία ολκής.
- Dwarven Blacksmith
Δε μας νοιάζει μπουμερς, κλείστε τη από τώρα.
Τι λέει το βλαμμένο; Μπούμερ εγώ;

Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Καραμελίτσα
Μπράβο ρε συ, και σεκφτόμουν πώς να το εκφράσω. Τι μάπα μπουμεροειδές βιβλίο το σταντ!
Z
Πάρε κι εσύΚαραμελίτσα έγραψε: 30 Δεκ 2020, 17:19Μπράβο ρε συ, και σεκφτόμουν πώς να το εκφράσω. Τι μάπα μπουμεροειδές βιβλίο το σταντ!
1. Μην ρίχνεις το επίπεδο. Τα γραπτά μένουν.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Δεκ 2020, 17:19Μπράβο ρε συ, και σεκφτόμουν πώς να το εκφράσω. Τι μάπα μπουμεροειδές βιβλίο το σταντ!
2. Κάνεις λάθος.
3. Και να μην έκανες λάθος, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, δεν το διαβάζουν μόνον μπούμερς. Εμένα που (δεν) με βλέπεις, είχα την ατυχία να δω κατά λάθος στην τηλεόραση, κανιβαλίστικο θρίλερ του Dario Argento σε ηλικία 8 ετών. Αυτό δεν σημαίνει πως είχε γυριστεί τότε.
Σε εγκαλούν για μπουμερισμό και το αντιπαρέρχεσαι μοστράροντας συλλογή από βιβλία της προηγούμενης χιλιετηρίδας;Στύγιος έγραψε: 30 Δεκ 2020, 17:34 https://imgur.com/a/vGgHJYv
Tον Κινγκ δε θα τον πιάνετε στο στόμα σας , τον Κινγκ...
Tώρα που το σκέφτομαι κι εγώ από King του τρέχοντος αιώνος μόνο τα τελευταία dark tower έχω διαβάσει, τα υπόλοιπα μόνο τηλεοπτικά
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- Dwarven Blacksmith
Δεν κάνω diss τα βιβλία.
Απλά δεν καταλαβαίνω τη σύγκριση με την παλιά σειρά.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
sneaky pete απο amazon
η καλύτερη σειρά που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.Βέβαια είμαι στα πρώτα 4 επεισόδια ακόμα.
Πάντως υπερβολικά υποτιμημένη η βαθμολογία στο imdb
η καλύτερη σειρά που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.Βέβαια είμαι στα πρώτα 4 επεισόδια ακόμα.
Πάντως υπερβολικά υποτιμημένη η βαθμολογία στο imdb
Καλά κι εγώ είμαι κατά της μίρλας με το καλημέρα επειδή κάτι δεν ήταν όπως το θυμόμουν μικρός, αλλά δεν καταλαβαίνεις γιατί προσφέρονται για σύγκριση δύο adaptation του ίδιου source;Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Δεκ 2020, 18:06 Δεν κάνω diss τα βιβλία.
Ήταν χάπενινγκ όταν το είχε πρωτοδείξει εδώ, μαζευόμασταν σε σπίτια και το βλέπαμε
Αν με ξενίζει κάτι από το καινούριο σε σχέση με το παλιό είναι ότι το παλιό έκανε καλύτερη δουλειά ατμοσφαιρικά, το καινούριο μου φαίνεται πολύ generic αισθητικής ακόμα και στην επιλογή ηθοποιών. Αν και ομολογουμένως αν προσπαθούσαν πιο ενεργά να πιάσουν τον παλμό του παλιού κατά πάσα πιθανότητα θα έβγαινε κακέκτυπο stranger things.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση