Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 13:39
Τι θα πεί όριο; Θεωρείται 15 χρονών από την νομοθεσία ως ανήλικη και πάει για αποπλάνηση, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Έχει αλλάξει ο νόμος και πλέον η ηλικία της συναίνεσης έχει μειωθεί στα 15.
Μάντεψε τι έχει αυξηθεί. Ναι, κονδυλώματα και λοιπά ΣΜΝ, κατηγορίες για βιασμούς και πορνογραφικό υλικό αβέρτα στο διαδίκτυο, μαζί με τις εκτρώσεις. Ωραίο μιξ.
Και γαμώ!!
Περίεργη σύνδεση η πορνογραφία στο διαδίκτυο με το νόμο περί συναίνεσης. Δεν φταίει η μαλακία του κόσμου δηλαδή; Φταίει ο νόμος;
Εγώ λέω ένα ολόκληρο σύστημα μαζί με τις νοοτροπίες μέσα.
stella έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:20
@Χαο Μιλάς για βιολογική σεξουαλική ωρίμανση. Το στηρίζεις πού; Ότι ας πούμε μια κοπέλα έχει περίοδο, άρα είναι σε θέση να τεκνοποιήσει και άρα σε θέση να προβεί σε σεξουαλική πράξη ελεύθερα, καθώς έχει την ικανότητα να το κάνει;
Υπάρχουν κορίτσια που αδιαθέτησαν στην ηλικία των 8-9 ετών. Ακριβώς τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι έτοιμα για αχαλίνωτο σεξ;
Παιδόφιλος είναι μεγάλη κατηγορία.
Εμένα μου φαίνεται περίεργο ο μέσος ώριμος ενήλικος (δηλαδή όχι κάτι βλήματα 22 χρονών που δεν ξέρουν πού πάνε τα 4) να θέλει να συνάψει σχέση (όχι απλά σεξ, αλλά και σχέση) με μια κοπέλα 15 ετών. Τα ενδιαφέροντα, η ωριμότητα στην σκέψη, οι ανησυχίες, τα βιώματα, είναι όλα διαφορετικά.
Εν πάση περιπτώσει, ξεφεύγουμε. Εδώ το μεγαλύτερο θέμα έγκειται στην βιντεοσκόπηση και στη διανομή του υλικού, από όσο κατάλαβα.
Τα υπόλοιπα όντως προκαλούν απορίες, αλλά μόνο ηθικολογικά το συζητάμε και τίποτε περισσότερο.
να πω εγω.
δεν εχω υπαρξει γυναικα, οποτε δεν ξερω. για αγορι παντως, απο τα 15 μια χαρα μπορει να κανει σεξ, κανενα προβλημα. ισως και απο τα 14.
για κοριτσι, εφοσον δεν ξερω, εμπιστευομαι αυτους που ξερουν. για να λεει ο νομος 15, σωστο θα ειναι.
εδω δε μιλαμε για σχεση, αλλα για σεξ...
Ο νόμος μέχρι πριν μερικά χρόνια έλεγε 18. Τον εμπιστευόσουν και τότε;
Έχει αλλάξει ο νόμος και πλέον η ηλικία της συναίνεσης έχει μειωθεί στα 15.
Μάντεψε τι έχει αυξηθεί. Ναι, κονδυλώματα και λοιπά ΣΜΝ, κατηγορίες για βιασμούς και πορνογραφικό υλικό αβέρτα στο διαδίκτυο, μαζί με τις εκτρώσεις. Ωραίο μιξ.
Και γαμώ!!
Περίεργη σύνδεση η πορνογραφία στο διαδίκτυο με το νόμο περί συναίνεσης. Δεν φταίει η μαλακία του κόσμου δηλαδή; Φταίει ο νόμος;
Μα η όλη είδηση ξεκίνηση από την "απειλή" δημοσιοποίησης πορνογραφικού υλικού και μάλιστα με αναγνωρίσιμα τα χαρακτηριστικά του ανήλικου κοριτσιού που δεν έδωσε την συναίνεσή της, έτσι δεν είναι;
stella έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:53
Μα η όλη είδηση ξεκίνηση από την "απειλή" δημοσιοποίησης πορνογραφικού υλικού και μάλιστα με αναγνωρίσιμα τα χαρακτηριστικά του ανήλικου κοριτσιού που δεν έδωσε την συναίνεσή της, έτσι δεν είναι;
οχι;
δεν ειδα κατι περι δημοσιοποιησης στην ειδηση.
ρε σεις, ολοι για το ιδιο θεμα μιλαμε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Και τι πάει να πει αυτό;;
Δε μπορεί να κάνει ένα 15χρονο ότι του καπνίσει; Και ο 22χρονος τι έκανε στην τελική; Αφού ο νόμος το επιτρέπει. Τι; Δεν είναι έτσι;
Μην τον ζαλίζεις κι εσύ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Νομίζω ναι.
(κάνουν κακό οι τσόντες. Αλλά έχει προηγηθεί κι άλλο κακό πιο πριν από συστήματα που αναπτυχθήκαμε).
stella έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:53
οχι;
δεν ειδα κατι περι δημοσιοποιησης στην ειδηση.
ρε σεις, ολοι για το ιδιο θεμα μιλαμε;
"Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης για τη σύλληψη ενός 25χρονου και ενός 22χρονου μετά την καταγγελία 15χρονης για απόπειρα βιασμού της και το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων." αυτό διαβάζω εγώ. Προφανώς και η κοπέλα ανησυχούσε από την "απειλή" της δημοσιοποίησης μιας και φαινόταν και το πρόσωπό της. "Απειλή" σε εισαγωγικά, γιατί δεν αναφέρει ότι ήθελαν να το δείξουν το βίντεο αλλού - αλλά εκείνη προφανώς και αυτό το φόβο είχε.
stella έγραψε: 30 Δεκ 2020, 14:20
@Χαο Μιλάς για βιολογική σεξουαλική ωρίμανση. Το στηρίζεις πού; Ότι ας πούμε μια κοπέλα έχει περίοδο, άρα είναι σε θέση να τεκνοποιήσει και άρα σε θέση να προβεί σε σεξουαλική πράξη ελεύθερα, καθώς έχει την ικανότητα να το κάνει;
Υπάρχουν κορίτσια που αδιαθέτησαν στην ηλικία των 8-9 ετών. Ακριβώς τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι έτοιμα για αχαλίνωτο σεξ;
Παιδόφιλος είναι μεγάλη κατηγορία.
Εμένα μου φαίνεται περίεργο ο μέσος ώριμος ενήλικος (δηλαδή όχι κάτι βλήματα 22 χρονών που δεν ξέρουν πού πάνε τα 4) να θέλει να συνάψει σχέση (όχι απλά σεξ, αλλά και σχέση) με μια κοπέλα 15 ετών. Τα ενδιαφέροντα, η ωριμότητα στην σκέψη, οι ανησυχίες, τα βιώματα, είναι όλα διαφορετικά.
Εν πάση περιπτώσει, ξεφεύγουμε. Εδώ το μεγαλύτερο θέμα έγκειται στην βιντεοσκόπηση και στη διανομή του υλικού, από όσο κατάλαβα.
Τα υπόλοιπα όντως προκαλούν απορίες, αλλά μόνο ηθικολογικά το συζητάμε και τίποτε περισσότερο.
να πω εγω.
δεν εχω υπαρξει γυναικα, οποτε δεν ξερω. για αγορι παντως, απο τα 15 μια χαρα μπορει να κανει σεξ, κανενα προβλημα. ισως και απο τα 14.
για κοριτσι, εφοσον δεν ξερω, εμπιστευομαι αυτους που ξερουν. για να λεει ο νομος 15, σωστο θα ειναι.
εδω δε μιλαμε για σχεση, αλλα για σεξ...
Ο νόμος μέχρι πριν μερικά χρόνια έλεγε 18. Τον εμπιστευόσουν και τότε;
Πότε ήταν αυτό; Νομίζω πολλά χρόνια είναι όπως είναι σήμερα.
Νομίζω ναι.
(κάνουν κακό οι τσόντες. Αλλά έχει προηγηθεί κι άλλο κακό πιο πριν από συστήματα που αναπτυχθήκαμε).
Οι τσόντες κάνουν κακό σε όσους δεν έχουν την απαραίτητη γνώση και πιστεύουν ότι ΕΤΣΙ είναι το σεξ. Είναι φυσιολογικό να κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό, να τον παίρνεις από παντού χωρίς την στοιχειώδη υγιεινή, να βογκάς για να σε ακούσουν μέχρι την άλλη γειτονιά, να φοράς τσοντοεσώρουχα και να συμμετέχεις σε όρτζις επειδή αυτό σημαίνει ότι είσαι πιο σεξουάλα.
Κατά τα άλλα, μια χαρά ψυχαγωγικό υλικό έχουν.
Είμαι έξω φρενών. Εκτός εαυτού. Ήμασταν 16 ώρες στα τμήματα δεν μας άφηναν να δούμε το παιδί μας να μάθουμε τι έγινε», λέει ο πατέρας της μιλώντας στην εκπομπή Live News. «Αποπλανήθηκε η κόρη μου. Δεν θα πέσουν στα μαλακά».
Στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται η κόρη του και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Η κόρη μου είναι σε απελπιστική κατάσταση. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο,τι έγινε ήταν παράνομο εις βάρος μιας 15χρονης Σκοπεύουμε να ζητήσουμε τη βοήθεια ψυχολόγου για το παιδί μας. Αυτο δεν θα ήθελα να συμβεί σε κανέναν. Η άλλη πλευρά προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αλλά δεν θα μπορέσει. Ζητάμε η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Εχουμε νόμους… Αλλιώς θα είχαμε τους νόμους της ζούγκλας και θα ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει το δικαστήριο να επιβάλει το μάξιμουμ των ποινών. Αν νομίζει αυτός ο άνθρωπος ότι θα πέσει στα μαλακά δεν θα πέσει».
Τι συνέβη το απόγευμα της Κυριακής
Όλα άρχισαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν η 15χρονη με μια συνομήλική της, πήγαν στο σπίτι του 22χρονου, που τον είχαν γνωρίσει μέσω Instagram. Εκεί βρισκόταν κι ένας φίλος του νεαρού, 25 ετών.
«Ο 22χρονος ρώτησε την 15χρονη αν θα είχε αντίρρηση να την βιντεοσκοπεί την ώρα της ερωτικής πράξης. Η ανήλικη του είπε δεν είχε πρόβλημα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα φαινόταν το πρόσωπό της. Όταν κατάλαβε ότι φαινόταν και το πρόσωπό της, ζήτησε από τον 22χρονο να το διαγράψει αμέσως».
Μόλις αντιλήφθηκε πως η πράξη τους είχε μαγνητοσκοπηθεί, η 15χρονη ζήτησε από τον 22χρονο να σβήσει το βίντεο από το κινητό του.
«Μόλις ζήτησε η κοπέλα να σβήσει το βίντεο από το κινητό, ο αδελφός μου αμέσως το έσβησε», λέει ο αδερφός ενός εκ των κατηγορουμένων.
Σύμφωνα πάντως με την καταγγελία της 15χρονης, όχι μόνο δεν διαγράφηκε το βίντεο, αλλά ο δεύτερος νεαρός αποπειράθηκε να την βιάσει.
«Σύμφωνα με την περιγραφή της 15χρονης, ο 22χρονος πήγε στην τουαλέτα κι ενώ εκείνη έβαζε τα ρούχα της, μπήκε στο δωμάτιο ο 25χρονος. Η ανήλικη ξαφνιάστηκε και τον ρώτησε τι θέλει. Εκείνος της απάντησε ‘σειρά μου τώρα’. Η ανήλικη του απάντησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση και εκείνος άρχισε να την βρίζει και να φωνάζει».
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Νομίζω ναι.
Οι τσόντες κάνουν κακό σε όσους δεν έχουν την απαραίτητη γνώση και πιστεύουν ότι ΕΤΣΙ είναι το σεξ. Είναι φυσιολογικό να κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό, να τον παίρνεις από παντού χωρίς την στοιχειώδη υγιεινή, να βογκάς για να σε ακούσουν μέχρι την άλλη γειτονιά, να φοράς τσοντοεσώρουχα και να συμμετέχεις σε όρτζις επειδή αυτό σημαίνει ότι είσαι πιο σεξουάλα.
Ε μη μας πεις τώρα ότι ουτε τα σεξι εσώρουχα συμβαίνουν στην πραγματική ζωή γιατί θα τρελαθούμε.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Ε μη μας πεις τώρα ότι ουτε τα σεξι εσώρουχα συμβαίνουν στην πραγματική ζωή γιατί θα τρελαθούμε.
Όχι φυσικά, είμαι τρελά υπέρ.
You are missing the point, though. Χωρίς σεξουαλική παιδεία, ένας έφηβος που έχει μόνο ερεθίσματα τις τσόντες θα πιστέψει ότι είναι by default αυτό το ντύσιμο και θα το επιδιώξει, όπως επιδιώκει και τα υπόλοιπα.
Μπορείς άνετα να πηδηχτείς με ένα σλόγκι - πλυμμένο να είναι - δε χάθηκε ο κόσμος!!!
Εγώ όταν πρωτοείδα στα 16 με είχε σοκάρει. Μετά ένα άλλο που με σόκαρε ήταν στον στρατό που όταν βλέπαμε καμιά ξέκωλη στην τηλεόραση λέγανε όλοι φωνάζοντας "πωωωπω ψώλα!". αν και μπορούσα να μπερδευτώ μεταξύ της έκφρασης πάθους και του μισογυνισμού (λόγω φθόνου, μητρικής καταπίεσης κλπ), τελικά διέκρινα τον μισογυνισμό να επικρατεί στην επιρροή και τη κίνηση των συμπεριφορών (και των ηθικο-ψυχολογικών δομών εν τέλει). Είπα να παλέψω για τα κακοποιητικά συναισθήματα που εισέπραξα απ' όλα αυτά. Ανακάλυψα στην πορεία ότι θεμέλιος λίθος είναι μεταξύ άλλων οι σχέσεις εξουσίας. Κουφό, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια.
Εκ του αποτελέσματος το βλέπεις. Ζούμε την εποχή όπου είναι σύνηθες η επίθεση σε θύμα βιασμού.και διανοείσαι γιατί; Επειδή απλά καύλωσε κάποιον.
Δεν βρίσκεις έναν κοινό παρονομαστή σε τόσες υποθέσεις που μαθαίνουμε; ότι εν τέλει είναι ένοχη γιατί έχει καύλες και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επιχειρούν να τις ικανοποιήσουν;
Έχουν πάθει διχασμό της φύσης τους οι άντρες. να είναι έρμαια των ορμών τους και των υποτακτικών ηθικών που τους επιβάλλεται από το γενικό περιβάλλον τους. Καλείστε να βρείτε την καλύτερη μείξη για σας